کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
آقا/خانم جواهري شعار محترم اين تاپيك براي لاتاري ٢٠١٦ هست. به اين دليل عرض ميكنم كه اگه يه نگاهي به پرسشهاي دوستان بياندازيد متوجه ميشين كه خيلي از ما حتي نوع ويزاي شما رو هم نميدونيم چي هست و احتمال زياد شما جوابي نخواهيد گرفت و ممكنه براي برخي دوستان نگراني پيش بياد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، لطف اله ، پرسپولیس6
(2015-07-01 ساعت 12:52)لطف اله نوشته:  بچه ها سلام ......دوستانی که تجربه بالا دارند به نظرتون کارنت کردن سال ۲۰۱۵ خوب پیش رفته.....به نظرتون کارنت کردن بچه های ۲۰۱۶ هم شبیه سال ۲۰۱۵ میشه .....ما ها که شماره کیسمون با لا هست وضعیتمون چه شکلی میشه ....لطف میکنید دوستان با تجربه جواب منا بدهید......امییدوارم همه دوستان ۲۰۱۵ ویزای یک ضرب بگیرند ودعاهای خیرشون پشت سر ما بچه های لاتاری ۲۰۱۶ باشه .....بهترین آرزوها را واسه همتون از خداوند بزرگ خواستارم .......

سلام سوال شما خیلی کلی هستش ولی من بصورت خلاصه جواب میدم: وضعیت 2015 رو نمیشه 100% اعلام کرد چون هنوز تمام نشده ولی در مقایسه با سالهای گذشته به نسبت بهتره.
در مورد 2016 قضیه کاملا متفاوته و میشه گفت حتی بهتراز 2015 خواهد بود چون از تعداد برندگان ایران و اسیا میشه این پیش بینی رو کرد که تعداد بیشتری از برندگان موفق به دریافت ویزا خواهند شد.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: babak90 ، لطف اله ، humsun ، ho_tasha ، ARSAMNEW ، ed2008 ، Amir.AA ، matin86 ، پرسپولیس6
مرسی اقای قریشی عزیز .....خیلی صحبتاتون بهمون امیدواری میده ......اشاله همیشه سالم و تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشیددد.......
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
با درود
الان اومدم واسه
choose of agent با case number & invoice id برم log in کنم
که ds-261 & ds-260 پر کنم..
این پیغام اومد

Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error

تازه دبروز nvc welcome letter اومده ... این دیگه چیه؟
کسی مشکل مشابه داره؟
ممنون
تشکر کنندگان:
فرم 261 دیگه چیه !!!!یه فرم 260 فقط باید پر میکردیم
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 15:21)لطف اله نوشته:  فرم 261 دیگه چیه !!!!یه فرم 260 فقط باید پر میکردیم
با سلام من هم همین سئوال(سئوال بالا)
و یه سئوال دیگه
دوستان Confirmation No. به چه نیازی هست؟
با تشکر
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 17:43)ho_tasha نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 15:21)لطف اله نوشته:  فرم 261 دیگه چیه !!!!یه فرم 260 فقط باید پر میکردیم
با سلام من هم همین سئوال(سئوال بالا)
و یه سئوال دیگه
دوستان Confirmation No. به چه نیازی هست؟
با تشکر

دوست عزیز، Confirmation Number عدد تائید تکمیل فرم شماست. اگه بخوام واسش معادل بگم میشه یه چیزی توی مایه های کدرهگیری در فرمت های ایرانی.
دوستان، نیازی به تکمیل فرم DS-261 نمی باشد.
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: لطف اله ، ed2008 ، ho_tasha ، matin86 ، پرسپولیس6
سلام
من در قسمت مربوط به branch of service یا خدمت را به صورت فینگلیش زدم s e p a h آیا به نظرتون خوبه ؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 14:15)humsun نوشته:  آقا/خانم جواهري شعار محترم اين تاپيك براي لاتاري ٢٠١٦ هست. به اين دليل عرض ميكنم كه اگه يه نگاهي به پرسشهاي دوستان بياندازيد متوجه ميشين كه خيلي از ما حتي نوع ويزاي شما رو هم نميدونيم چي هست و احتمال زياد شما جوابي نخواهيد گرفت و ممكنه براي برخي دوستان نگراني پيش بياد

دوست عزيز اسم أين تاپيك پر كردن انلاين فرم ds هست البته من هم متوجه اينكه اكثريت برندگان لاتاري هستند هستم من چندين جا گفتم نوع ويزاي ما eb1 هست ويزاي نخبگان و ورزشكاران نمي فهمم اينكه اگر كسي تجربه اي داره برأي راهنمايي به ما بگه چه نگراني بايد داشته باشه مگر نه اينكه هدف أين سايت هيمنه به هر حال اگر باعث نگراني كسي شدم عذرخواهي مي كنم
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 10:38)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 14:15)humsun نوشته:  آقا/خانم جواهري شعار محترم اين تاپيك براي لاتاري ٢٠١٦ هست. به اين دليل عرض ميكنم كه اگه يه نگاهي به پرسشهاي دوستان بياندازيد متوجه ميشين كه خيلي از ما حتي نوع ويزاي شما رو هم نميدونيم چي هست و احتمال زياد شما جوابي نخواهيد گرفت و ممكنه براي برخي دوستان نگراني پيش بياد
دوست عزيز اسم أين تاپيك پر كردن انلاين فرم ds هست البته من هم متوجه اينكه اكثريت برندگان لاتاري هستند هستم من چندين جا گفتم نوع ويزاي ما eb1 هست ويزاي نخبگان و ورزشكاران نمي فهمم اينكه اگر كسي تجربه اي داره برأي راهنمايي به ما بگه چه نگراني بايد داشته باشه مگر نه اينكه هدف أين سايت هيمنه به هر حال اگر باعث نگراني كسي شدم عذرخواهي مي كنم

دوست عزیز، شما هم برای دریافت ویزای EB1 باید فرم DS-260 رو تکمیل کنید؟؟
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 10:45)AliReza.Sh نوشته:  

دوست عزیز، شما هم برای دریافت ویزای EB1 باید فرم DS-260 رو تکمیل کنید؟؟

بله تا جايي كه من مي دونم هر كسي كه به هر صورتي مي خواد وارد امريكا بشه بايد اين فرم ها را پر كنه توي سايت nvc فقط جدا كرده متقاضيان مهاجرت و غيره
تشکر کنندگان:

متاسفانه شما منظور من رو خيلي بد متوجه شدين. من عرض كردم احتمالا كسي در مورد كيس شما و مراحل انجام كار چيزي نميدونه و اينجا به جوابي نميرسيد و در مورد نگراني هم منظورم اين بود كه سوال پيش مياد كه آيا بايد فرمي ديگري رو تكميل كرد و هزينه پرداخت كرد و ...
در مورد تاپيك هم بله حق با شماست تكميل فرم ds-260 در قسمت برندگان لاتاري ٢٠١٦ و سوال اخير شما منطقا ارتباطي با تكميل اين فرم نداشت.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، پرسپولیس6 ، samira2016

ds-261 همون فرم choose of agente..
تشکر کنندگان:
سلام ميشه لطفاً منو راهنمايي كميد من برنده اصلي هستم متاهل همسرم تازه ١ تير اعزام به خدمت شد سپاه براي پر كردن فرم رفتم دفتر پاريز تراول آقاي سپهر گفتن براي همسرم فرمو پر كنم يا ميتونه مياد يا نمي تونه براي مصاحبه بياد كه براي من مشكلي ايجاد نميشه ولي امروز يكي از ٢٠١٥ كه تازه ويزاشو گرفت به من گفت حتماً همسرمم بايد روز مصاحبه حظور داشته باشه الان من خيلي نگرانم راهنمايي ميكنيد
تشکر کنندگان:
من کیسم بالاست و اگر کارنت بشه آگست سال بعد کارنت میشه.
آلمان تحصیلی قبول شدم برای دوره مستر.
سوالم اینه که اگر کارای ویزای آلمانم اوکی شد و تا چند ماه دیگه رفتم، بنظرتون با توجه به اینکه کیسم بالاست و اگه عقب بیفته کارنت شدنم عملا ریسکی میشه آیا اونموقع سفارتمو از آنکارا به برلین تغییر بدم؟ (اونطوری که من از پست ها متوجه شدم تا قبل پنج ماه از زمان حدودی کارنت شدن ایرادی پیش نمیاد آدم آنلاک کنه)
ممنون میشم راهنماییم کنین
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان