موضوعها: 0
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
آقا/خانم جواهري شعار محترم اين تاپيك براي لاتاري ٢٠١٦ هست. به اين دليل عرض ميكنم كه اگه يه نگاهي به پرسشهاي دوستان بياندازيد متوجه ميشين كه خيلي از ما حتي نوع ويزاي شما رو هم نميدونيم چي هست و احتمال زياد شما جوابي نخواهيد گرفت و ممكنه براي برخي دوستان نگراني پيش بياد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 12:52)لطف اله نوشته: بچه ها سلام ......دوستانی که تجربه بالا دارند به نظرتون کارنت کردن سال ۲۰۱۵ خوب پیش رفته.....به نظرتون کارنت کردن بچه های ۲۰۱۶ هم شبیه سال ۲۰۱۵ میشه .....ما ها که شماره کیسمون با لا هست وضعیتمون چه شکلی میشه ....لطف میکنید دوستان با تجربه جواب منا بدهید......امییدوارم همه دوستان ۲۰۱۵ ویزای یک ضرب بگیرند ودعاهای خیرشون پشت سر ما بچه های لاتاری ۲۰۱۶ باشه .....بهترین آرزوها را واسه همتون از خداوند بزرگ خواستارم .......
سلام سوال شما خیلی کلی هستش ولی من بصورت خلاصه جواب میدم: وضعیت 2015 رو نمیشه 100% اعلام کرد چون هنوز تمام نشده ولی در مقایسه با سالهای گذشته به نسبت بهتره.
در مورد 2016 قضیه کاملا متفاوته و میشه گفت حتی بهتراز 2015 خواهد بود چون از تعداد برندگان ایران و اسیا میشه این پیش بینی رو کرد که تعداد بیشتری از برندگان موفق به دریافت ویزا خواهند شد.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی اقای قریشی عزیز .....خیلی صحبتاتون بهمون امیدواری میده ......اشاله همیشه سالم و تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشیددد.......
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
الان اومدم واسه
choose of agent با case number & invoice id برم log in کنم
که ds-261 & ds-260 پر کنم..
این پیغام اومد
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error
تازه دبروز nvc welcome letter اومده ... این دیگه چیه؟
کسی مشکل مشابه داره؟
ممنون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
فرم 261 دیگه چیه !!!!یه فرم 260 فقط باید پر میکردیم
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در قسمت مربوط به branch of service یا خدمت را به صورت فینگلیش زدم s e p a h آیا به نظرتون خوبه ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ميشه لطفاً منو راهنمايي كميد من برنده اصلي هستم متاهل همسرم تازه ١ تير اعزام به خدمت شد سپاه براي پر كردن فرم رفتم دفتر پاريز تراول آقاي سپهر گفتن براي همسرم فرمو پر كنم يا ميتونه مياد يا نمي تونه براي مصاحبه بياد كه براي من مشكلي ايجاد نميشه ولي امروز يكي از ٢٠١٥ كه تازه ويزاشو گرفت به من گفت حتماً همسرمم بايد روز مصاحبه حظور داشته باشه الان من خيلي نگرانم راهنمايي ميكنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-02 ساعت 21:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-02 ساعت 21:09 توسط Audiophile.)
من کیسم بالاست و اگر کارنت بشه آگست سال بعد کارنت میشه.
آلمان تحصیلی قبول شدم برای دوره مستر.
سوالم اینه که اگر کارای ویزای آلمانم اوکی شد و تا چند ماه دیگه رفتم، بنظرتون با توجه به اینکه کیسم بالاست و اگه عقب بیفته کارنت شدنم عملا ریسکی میشه آیا اونموقع سفارتمو از آنکارا به برلین تغییر بدم؟ (اونطوری که من از پست ها متوجه شدم تا قبل پنج ماه از زمان حدودی کارنت شدن ایرادی پیش نمیاد آدم آنلاک کنه)
ممنون میشم راهنماییم کنین
Case no.: 2016AS00007XXX