کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-30 ساعت 14:17)humsun نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:03)ho_tasha نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 09:49)humsun نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 09:18)samira2016 نوشته:  
(2015-06-29 ساعت 12:59)samira2016 نوشته:  سلام من مدرك فوق ديپلم و ليسانس و حدود 12 سال سابقه كار دارم اما نميدونم ديپلم و پيش دانشگاهي مو چيكار كردم
الان چيكار كنم همون مدرك فوق ديپلم و ليسانسمو ترجمه و ارسال كنم كافيه يا بايد برم از آموزش پرورش منطقه تحصيليم گواهي چيزي بگيرم ؟
ضمناً كارنامه(ريز نمرات ) هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو دارم ولي متاسفانه اصل گواهي نامه هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو نميدونم چيكار كردم اخه مال خيلي سال پيشه كه من مدرك پيش دانشگاهي گرفتم
نگرانم ممنون اگه راهنمايي كنيد

ممنون كه دوستاي مطلع جواب منو هم بدهند

با توجه به سفرنامه هاي سالهاي گذشته آخرين مدرك تحصيلي رو از شما ميخوان
با آرزوي موفقيت

با سلام دوست عزیز من تجربه خودم رو میگم ابتداً بگم من مدارک رو گم نکردم
ولی شما حتماً به مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی نیاز دازید چون از ارزش بالایی برخوردار هست
ولی توجه کنید می تونید برید در این چند ماه بگیرید ان شاالله که مشکلی پیش نمی یاد.
من نمی دونم شما کجا هستین ولی پروسه کار در تهران به این شکل است من خودم تمامی مراحل رو برای خودم و همسرم انجام دادم.
۱- اصل مدرک رو از مدرسه با مهر و امضا به آموزش و پرورش منطقه ای که درس خوندی می بری(به طور مثال اگر دبیرستان در یه مدرسه و منطقه بودی و پیش در جای دیگه باید به دو آموزش و پرورش مراجعه کنی) اونجا مهر و امضا می کنن و امضا و مهر مدرسه رو تایید می کنن
۲- حال باید بری آموزش و پرورش شهر تهران که تو خ طالقانی خ سرپرست هست اونجا میری صبقه اول بخش دبیرستان بعد که امضا زد و مهر میری پیش معاون نظری و اون هم امضا و مهر می کنه در نهایت میای طبقه اول دبیرخانه اونجا مهر همه اینهارو تایید می کنه و تمام کار شما تمام شد حالا برو سراغ ترجمه بقیه مسائل
امیدوارم کمکی کرده باشم.
من متوجه نميشم راستش چون ميگيد مدارك رو گم نكردين!يعني شما اصلا نگرفته بودين؟ من كپي هر دو رو دارم يعني بالاخره يه روزي دستم بوده و الان هم مدارك ليسانس و فوقم رو دارم. ضمن اينكه من برنده اصلي نيستم كه خيلي هم نگران اصل ديپلم و پيش باشم ولي از دوستان apply abroad كمك گرفتم و خواهر خودم كه سالها پيش از ايران دانشجويي رفت آمريكا پرسيدم و همه گفتن كه به من چيزي جز گواهي نخواهند داد. الان هم به خاطر ماه رمضان و اينكه كارمند هستم و خيلي سخته دنبالش نميرم و قطعا وقتي رفتم تو تاپيك مربوطه مينويسم ماجرا رو

با سلام من مدرکمو گم نکردم من فقط طریقه انجام کار رو گفتم ولی میدونم که با یکم سخت گیری میتونید مجدداً مدرک رو بگیرین.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: humsun
(2015-06-30 ساعت 13:37)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:06)ho_tasha نوشته:  با سلام دوستان عزیز آقا من یه سوالی دارم
میخوام ببینم امروز 30 june هست چرا نامه دوم ارسال نشده یه ایمیل و من هم رو dvstate چک کردم جایگزین نشده دوستان میشه راهنمایی کنین.

منظورتون رو متوجه نشدم ؟ نامه دوم برای شما ؟ اول باید کارنت بشید بعد نامه دوم براتون میاد .. مگه شما ۲۰۱۶ نیستید ؟

منظور من این است مگر نگفتن تا اخر June یعنی اول July میخواستم ببینم که چه زمانی نامه میاد د رحال حاضر ما که کارنت نمیشیم به دلیل اینکه هنوز اشخاص 2015 در حال انجام دادن امورشون هستن و تازه اعلام شده که از اکتبر شروع میشه من فقط میخوام بدونم اون ایمیل که میاد و زمان مصاحبه مشخص می شه کی میاد آیا دوستان برحسب تجربیات گذشته اطلاعاتی دارن؟
با تشکر.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 17:22)ho_tasha نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:06)ho_tasha نوشته:  با سلام دوستان عزیز آقا من یه سوالی دارم
میخوام ببینم امروز 30 june هست چرا نامه دوم ارسال نشده یه ایمیل و من هم رو dvstate چک کردم جایگزین نشده دوستان میشه راهنمایی کنین.

منظورتون رو متوجه نشدم ؟ نامه دوم برای شما ؟ اول باید کارنت بشید بعد نامه دوم براتون میاد .. مگه شما ۲۰۱۶ نیستید ؟

منظور من این است مگر نگفتن تا اخر June یعنی اول July میخواستم ببینم که چه زمانی نامه میاد د رحال حاضر ما که کارنت نمیشیم به دلیل اینکه هنوز اشخاص ۲۰۱۵ در حال انجام دادن امورشون هستن و تازه اعلام شده که از اکتبر شروع میشه من فقط میخوام بدونم اون ایمیل که میاد و زمان مصاحبه مشخص می شه کی میاد آیا دوستان برحسب تجربیات گذشته اطلاعاتی دارن؟
با تشکر.
من اينجوري متوجه شدم كه نيمه آگوست كارنتي مصاحبه اي هاي اكتبر مياد و تا يك ماه يعني نيمه سپتامبر نامه هاي دوم و تاريخ مصاحبه مشخص ميشه
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، پرسپولیس6
(2015-06-30 ساعت 17:52)humsun نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 17:22)ho_tasha نوشته:  

منظور من این است مگر نگفتن تا اخر June یعنی اول July میخواستم ببینم که چه زمانی نامه میاد د رحال حاضر ما که کارنت نمیشیم به دلیل اینکه هنوز اشخاص ۲۰۱۵ در حال انجام دادن امورشون هستن و تازه اعلام شده که از اکتبر شروع میشه من فقط میخوام بدونم اون ایمیل که میاد و زمان مصاحبه مشخص می شه کی میاد آیا دوستان برحسب تجربیات گذشته اطلاعاتی دارن؟
با تشکر.
من اينجوري متوجه شدم كه نيمه آگوست كارنتي مصاحبه اي هاي اكتبر مياد و تا يك ماه يعني نيمه سپتامبر نامه هاي دوم و تاريخ مصاحبه مشخص ميشه
پس با این وضعیت یعنی همان چیزی که د رنامه نوشته شده از ماه اکتبر مصاحبه ها شروع میشه و به ما تقریباً 1 ماه زودتر اطلاع داده می شه درسته؟
پس فعلاً به دنبال نامه بانک و انجام برگ زرد واکسیناسیون نباشیم؟
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 21:05)ahmad120 نوشته:  با سلام خدمت دوستان محترم
من درباره فرم ds-260 چند سوال برایم پیش آمده است:
۱- منظور از Military specialty چیست؟ آیا منظور همان رسته در خدمت سربازی است؟
۲- در حال حاضر در خدمت سربازی هستم... اگر سوال مربوط به شغل اولیه را گزینه NOT EMPLOYED را انتخاب کنم، به جای مشخصات کار، توضیح می خواهد... لطفا میشه بفرمایید در توضیحاتش به انگلیسی چی باید بنویسم؟
۳- در زیر قسمت سوال مربوط به شغل اولیه سوالی مطرح می شود که آیا این شغل به دو سال تجربه یا آموزش نیاز دارد یا خیر؟
با توجه به اینکه در حال حاضر سرباز هستم، پاسخ این سوال را باید Yes بزنم یا No؟ اگر Yes بزنم در قسمت های عنوان شغل و وظیفه ها (Duties) به ترتیب باید به انگلیسی چه بنویسم؟
۴- نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و درجه رزم دار یکم (استوار یکم) را به زبان انگلیسی چی باید بنویسم؟
با سپاس فراوان

منظور این هست که آیا شما شغل مخصوصی در سربازی داری یا نه.
ولی من خودم بهترین کار این هست که به ویکی پدیا مراجعه کنی اونجا دقیقاً نوشته ترجمه درجه های خدمت رو بهترین کمک اونجا هستش
در مورد کار هم این هست که بستگی داره شما با چه شرطی بخوای بری با 12 سال سابقه تحصیل و یا سابقه کار من نظرات دوستان رو خوندم بهتر شما هم بخونی در 2015 چیز های خوبی گیر میاری ولی اگر سابقه کار باشه به نظر دوستان من نقل قول می کنم وضعیت سخت تره چون باید مدارک و همچنین گواهی ارائه کنی.
سفرنامه
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
دوستان کسی نیست جواب سوالای مارو بده؟؟
۱-من دانشجو ی دوره لیسانس هستم آیا در قسمت highest edu... گزینه high school diploma رو باید بزنم؟؟؟کدومش به معنی پیش دانشگاهیه؟ تعداد دوره حضور ۲تا؟
۲- تاریخ شروع مدرک دیپلمو کی باید بزنم؟؟ اول مهر اول دبستان یا اول مهر اول دبیرستان؟؟
۳- من یخورده سابقه کار موسیقی دارم آیا در قسمت (درکدام شغل قصد دارید در آمریکا کار کنید؟) بزنم Artist بعدا مدرک میخوان؟ اصن بصلاحه بزنم ؟ این سوالو چجوری جواب بدم؟ آیا تاثیری در روند تصمیم گیری اونا داره؟
۴-من تقزیبا ۱.۵ سال سابقه کار دارم (تحصیلداری)!حتما باید بزنم؟؟؟ و آیا امتیاز مثبت حساب میشه یا باعث چک خوردنو... میشه؟؟
۵-دلیل خدمت نرفتن because Im student کافیه؟
۶.جواب سوال کارت واکسنو چی بدم؟؟
۷. باتوجه به شماره کیسم 7000 تاکی وقت دارم برا فرستادن فرم؟
با تشکر فراوان از شما دوستان عزیزم
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 02:31)amirrezat نوشته:  دوستان کسی نیست جواب سوالای مارو بده؟؟
۱-من دانشجو ی دوره لیسانس هستم آیا در قسمت highest edu... گزینه high school diploma رو باید بزنم؟؟؟کدومش به معنی پیش دانشگاهیه؟ تعداد دوره حضور ۲تا؟
۲- تاریخ شروع مدرک دیپلمو کی باید بزنم؟؟ اول مهر اول دبستان یا اول مهر اول دبیرستان؟؟
۳- من یخورده سابقه کار موسیقی دارم آیا در قسمت (درکدام شغل قصد دارید در آمریکا کار کنید؟) بزنم Artist بعدا مدرک میخوان؟ اصن بصلاحه بزنم ؟ این سوالو چجوری جواب بدم؟ آیا تاثیری در روند تصمیم گیری اونا داره؟
۴-من تقزیبا ۱.۵ سال سابقه کار دارم (تحصیلداری)!حتما باید بزنم؟؟؟ و آیا امتیاز مثبت حساب میشه یا باعث چک خوردنو... میشه؟؟
۵-دلیل خدمت نرفتن because Im student کافیه؟
۶.جواب سوال کارت واکسنو چی بدم؟؟
۷. باتوجه به شماره کیسم 7000 تاکی وقت دارم برا فرستادن فرم؟
با تشکر فراوان از شما دوستان عزیزم

١-يكي از گزينه ها some university courses هست اون براي شما مناسبه.موقع ثبت نام لاتاري هم اين گزينه بود.
٢-تاريخ شروع دبيرستان يعني دوره سه ساله
٣-بسته به اينكه رشته تحصيلي تون چي هست الان (در دانشگاه) و اينكه تا سال ديگه تموم ميشه درستون و مدرك ميگيريد منطقي تره تا آموزش موسيقي كه قطعا اون مدرك خودش رو ميخواد.
٤-به نظر من اگه براتون بيمه رد نشده جايي اعلام نكنيد چون اگر مدركي بخوان شما نداريد.
٥- سوالي مبني بر دليل نرفتن نديدم ولي اين در تخصص من نيست اگر از دوستان اين تاپيك جوابي نگرفتين لطفا ٢٠١٥ رو خوب بگردين يا از مديران و باسابقه ها بپرسيد.
٦-وقتي yes رو ميزنيد ديگه سوالي نداره
٧- اگر مداركتون آماده است فرم رو ارسال كنيد لزومي نداره صبر كنيد خب
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، amirrezat ، پرسپولیس6
(2015-06-30 ساعت 14:56)alirezasadrearhami نوشته:  [quote='moxtar88' pid='630619' dateline='1435636024']
خوش بحال همتون که دارین سر رفتن به آمریکا بحث میکنین، من از ثبت نام کنندگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم که اسمم مثل خیلیا که تو این انجمن هستند در نیومد، از اونجایی که آی دی شما ها رو دارم نگاه میکنم میبینم که تقریبا همتون بعد از قبولی اومدین ثبت نام کردین، امیدورام فقط اونایی از شما ویزا بگیرن که واقعا حقشه نه مثل اون آقایی که هنوز سربازی نرفته و مشکل داره قبول شده، حق ما رو هم خورده. به درود و آرزوی موفقیت.

دوست عزيز اين حرفت خيلي زشته كه كسي حق شما را خورده آخه مگه كسي از شما دزدي كرده ؟؟؟!!! ايشالا اسم شما هم سال هاي آينده در بيادRolleyes
دوست عزیز تو این مسئله هر کسی حق خودشو داره، اگرم برنده شده حق خودش بوده نه حق شما
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN
دوستان من به طریقی که آقای علیرضا یاد دادند خواستم رتبه بدم اما متاسفانه این پیغام اومدکه"شما به دلیل اینکه رتبه کافی ندارید اجازه رتبه دادن ندارید"
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
دوستان موافقيد بيخيال اين عزيزاني كه برنده نشدن و ميان تو تاپيك كامنت ميذارن بشيم؟! شايد از يه جايي ناراحت هستن و صرفا يه چيزي ميگن و ميرن ولي احساس منفي و عذاب وجدان (احيانا) و غصه براي ما ميشه و واقعا همگي رو از بحث اصلي دور ميكنه. درك ميكنم كه همه شما از صحبت ايشون ناراحتيد من واقعا خودم حس بدي پيدا كردم و تمام روز من خراب شد و اصلا دلم نميخواد امروز هم به اينكه شايد كسي بيشتر از من به برنده شدن احتياج داشته فكر كنم. همه ما قطعا سالهاست داريم ثبت نام ميكنيم و منتظر بوديم و اميد داشتيم.
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN ، jaberi1986 ، Mehdi0065 ، m.ghoreishi ، maral-map
بچه ها سلام ......دوستانی که تجربه بالا دارند به نظرتون کارنت کردن سال 2015 خوب پیش رفته.....به نظرتون کارنت کردن بچه های 2016 هم شبیه سال 2015 میشه .....ما ها که شماره کیسمون با لا هست وضعیتمون چه شکلی میشه ....لطف میکنید دوستان با تجربه جواب منا بدهید......امییدوارم همه دوستان 2015 ویزای یک ضرب بگیرند ودعاهای خیرشون پشت سر ما بچه های لاتاری 2016 باشه .....بهترین آرزوها را واسه همتون از خداوند بزرگ خواستارم .......
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
سلام بر همه عزیزان چرا کسی جواب سوال من را نمیده از مدیر گرفته تا با تجربه ها و بی تجربه ها دفعه سومه سوال می کنم هم تو این تاپیک پرسیدم هم تو تاپیک 2015 ایها از شخص مدیر مستقیما و بقیه غیر مستقیم ولی حالا بازم می پرسم اگر کسی می تونه یه راهنمایی بکنه
ما وکیل داریم کیسمون هم eb1 هست الان نزدیک به یک ماهه ویزا فی ما را پرداخت کرده ولی از کیس 4 نفره ما از من را با یکروز تفاوت با همسر و بچه هام داده از اونها بلافاصله فرم های ds براشون در حالت notstarted شد روی سایت که از همسر و پسرم را نصفه نیمه همون روزهای اول پر کرده ولی از من نوشته not available از خودش که می پرسیم می گه سایت مدتی هست مشکل داره و نهایتا بعد از کلی پیگیری ادعا می کنه فایلتون را کامل کردم فرستادم ولی بخاطر مشکل سایت شما نمی تونید ببینید من یه inqueri هم به خود nvc زدم و همین توضیحات را دادم خواستم که به ما جواب بدن کیسمون در چه وضعیتیه ولی الان یک هفته هم هست که از اونها هم جوابی نیومده ایا کسی از دوستان با پر کردن فرم ها رو سایت مشکلی داره؟ می خواستم خودم برم فرمها را پر کنم ولی با توجه به اینکه از من هنوز در دسترس نیست فکر کنم که باید همه با هم سابمیت بشیم علاوه بر اینکه رو سایت گفته اول باید اعلام کنید که از وکیلتون سلب مسولیت می کنید نمی دونم چکار کنم
تشکر کنندگان:
راستش در مورد نوع ویزای شما چیزی نمیدونم من در مورد کیس خودم و تجربه خودم صحبت میکنم این که میگه سایت مشکل داره درست میگه برای من هم فرم DS تا مدتها در دسترس نبود و تازه از دیروز میتونم log in کنم!در مورد ایمیل به NVC هم تجربه ایی که دارم اینه که جواب ایمیل من رو بعد از یک ماه و نیم دادن!! فقط اگه ایمیل میزنید و مطمئن هستید که ادرس درست رو فرستادید ایمل مجدد نزنید چون باعث میشه دیرتر بهتون جواب بدن! اینها فقط تجربیات من بود دوستانی که کیس ویزای مشابه شما دارند بهتر میتونن راهنمایی کنند! منتظر پاسخ باقی دوستان هم باشید!
CR1
تشکر کنندگان: NGNJ
(2015-07-01 ساعت 13:52)asal irani نوشته:  سلام.تاریخ شروع مدرک دیپلمو کی باید بزنم؟؟ اول مهر اول دبستان یا اول مهر اول دبیرستان؟؟

متولد سال 1979 میلادی هستم. پس از پایان پر کردن فرم DS-260، آیا باید فرم DS-1810 (که مربوط به فراخوان سربازی در آمریکا در صورت نیاز است.) را دانلود و پر کنم؟ پس از رسیدن به آمریکا این فرم را باید به کجا تحویل بدهم؟

سلام. تاریخ رو اول مهر شروع مقطع دبیرستان بزن.
در رابطه با فرم 1810 چون هم سن هستیم مطمئنم که لازم نداری. فقط شامل حال افراد زیر 25 سال میشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: لطف اله ، پرسپولیس6
(2015-07-01 ساعت 09:18)a4542 نوشته:  دوستان من به طریقی که آقای علیرضا یاد دادند خواستم رتبه بدم اما متاسفانه این پیغام اومدکه"شما به دلیل اینکه رتبه کافی ندارید اجازه رتبه دادن ندارید"

دوست عزیز باید حداقل 5 رتبه داشته باشی تا مجاز به رتبه دادن به سایرین بشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: لطف اله ، پرسپولیس6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان