موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی نیست جواب سوالای مارو بده؟؟
۱-من دانشجو ی دوره لیسانس هستم آیا در قسمت highest edu... گزینه high school diploma رو باید بزنم؟؟؟کدومش به معنی پیش دانشگاهیه؟ تعداد دوره حضور ۲تا؟
۲- تاریخ شروع مدرک دیپلمو کی باید بزنم؟؟ اول مهر اول دبستان یا اول مهر اول دبیرستان؟؟
۳- من یخورده سابقه کار موسیقی دارم آیا در قسمت (درکدام شغل قصد دارید در آمریکا کار کنید؟) بزنم Artist بعدا مدرک میخوان؟ اصن بصلاحه بزنم ؟ این سوالو چجوری جواب بدم؟ آیا تاثیری در روند تصمیم گیری اونا داره؟
۴-من تقزیبا ۱.۵ سال سابقه کار دارم (تحصیلداری)!حتما باید بزنم؟؟؟ و آیا امتیاز مثبت حساب میشه یا باعث چک خوردنو... میشه؟؟
۵-دلیل خدمت نرفتن because Im student کافیه؟
۶.جواب سوال کارت واکسنو چی بدم؟؟
۷. باتوجه به شماره کیسم 7000 تاکی وقت دارم برا فرستادن فرم؟
با تشکر فراوان از شما دوستان عزیزم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-30 ساعت 14:56)alirezasadrearhami نوشته: [quote='moxtar88' pid='630619' dateline='1435636024']
خوش بحال همتون که دارین سر رفتن به آمریکا بحث میکنین، من از ثبت نام کنندگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم که اسمم مثل خیلیا که تو این انجمن هستند در نیومد، از اونجایی که آی دی شما ها رو دارم نگاه میکنم میبینم که تقریبا همتون بعد از قبولی اومدین ثبت نام کردین، امیدورام فقط اونایی از شما ویزا بگیرن که واقعا حقشه نه مثل اون آقایی که هنوز سربازی نرفته و مشکل داره قبول شده، حق ما رو هم خورده. به درود و آرزوی موفقیت.
دوست عزيز اين حرفت خيلي زشته كه كسي حق شما را خورده آخه مگه كسي از شما دزدي كرده ؟؟؟!!! ايشالا اسم شما هم سال هاي آينده در بياد
دوست عزیز تو این مسئله هر کسی حق خودشو داره، اگرم برنده شده حق خودش بوده نه حق شما
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به طریقی که آقای علیرضا یاد دادند خواستم رتبه بدم اما متاسفانه این پیغام اومدکه"شما به دلیل اینکه رتبه کافی ندارید اجازه رتبه دادن ندارید"
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
2015-07-01 ساعت 09:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-01 ساعت 09:46 توسط humsun.)
دوستان موافقيد بيخيال اين عزيزاني كه برنده نشدن و ميان تو تاپيك كامنت ميذارن بشيم؟! شايد از يه جايي ناراحت هستن و صرفا يه چيزي ميگن و ميرن ولي احساس منفي و عذاب وجدان (احيانا) و غصه براي ما ميشه و واقعا همگي رو از بحث اصلي دور ميكنه. درك ميكنم كه همه شما از صحبت ايشون ناراحتيد من واقعا خودم حس بدي پيدا كردم و تمام روز من خراب شد و اصلا دلم نميخواد امروز هم به اينكه شايد كسي بيشتر از من به برنده شدن احتياج داشته فكر كنم. همه ما قطعا سالهاست داريم ثبت نام ميكنيم و منتظر بوديم و اميد داشتيم.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام ......دوستانی که تجربه بالا دارند به نظرتون کارنت کردن سال 2015 خوب پیش رفته.....به نظرتون کارنت کردن بچه های 2016 هم شبیه سال 2015 میشه .....ما ها که شماره کیسمون با لا هست وضعیتمون چه شکلی میشه ....لطف میکنید دوستان با تجربه جواب منا بدهید......امییدوارم همه دوستان 2015 ویزای یک ضرب بگیرند ودعاهای خیرشون پشت سر ما بچه های لاتاری 2016 باشه .....بهترین آرزوها را واسه همتون از خداوند بزرگ خواستارم .......
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه عزیزان چرا کسی جواب سوال من را نمیده از مدیر گرفته تا با تجربه ها و بی تجربه ها دفعه سومه سوال می کنم هم تو این تاپیک پرسیدم هم تو تاپیک 2015 ایها از شخص مدیر مستقیما و بقیه غیر مستقیم ولی حالا بازم می پرسم اگر کسی می تونه یه راهنمایی بکنه
ما وکیل داریم کیسمون هم eb1 هست الان نزدیک به یک ماهه ویزا فی ما را پرداخت کرده ولی از کیس 4 نفره ما از من را با یکروز تفاوت با همسر و بچه هام داده از اونها بلافاصله فرم های ds براشون در حالت notstarted شد روی سایت که از همسر و پسرم را نصفه نیمه همون روزهای اول پر کرده ولی از من نوشته not available از خودش که می پرسیم می گه سایت مدتی هست مشکل داره و نهایتا بعد از کلی پیگیری ادعا می کنه فایلتون را کامل کردم فرستادم ولی بخاطر مشکل سایت شما نمی تونید ببینید من یه inqueri هم به خود nvc زدم و همین توضیحات را دادم خواستم که به ما جواب بدن کیسمون در چه وضعیتیه ولی الان یک هفته هم هست که از اونها هم جوابی نیومده ایا کسی از دوستان با پر کردن فرم ها رو سایت مشکلی داره؟ می خواستم خودم برم فرمها را پر کنم ولی با توجه به اینکه از من هنوز در دسترس نیست فکر کنم که باید همه با هم سابمیت بشیم علاوه بر اینکه رو سایت گفته اول باید اعلام کنید که از وکیلتون سلب مسولیت می کنید نمی دونم چکار کنم
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
راستش در مورد نوع ویزای شما چیزی نمیدونم من در مورد کیس خودم و تجربه خودم صحبت میکنم این که میگه سایت مشکل داره درست میگه برای من هم فرم DS تا مدتها در دسترس نبود و تازه از دیروز میتونم log in کنم!در مورد ایمیل به NVC هم تجربه ایی که دارم اینه که جواب ایمیل من رو بعد از یک ماه و نیم دادن!! فقط اگه ایمیل میزنید و مطمئن هستید که ادرس درست رو فرستادید ایمل مجدد نزنید چون باعث میشه دیرتر بهتون جواب بدن! اینها فقط تجربیات من بود دوستانی که کیس ویزای مشابه شما دارند بهتر میتونن راهنمایی کنند! منتظر پاسخ باقی دوستان هم باشید!
CR1
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 13:52)asal irani نوشته: سلام.تاریخ شروع مدرک دیپلمو کی باید بزنم؟؟ اول مهر اول دبستان یا اول مهر اول دبیرستان؟؟
متولد سال 1979 میلادی هستم. پس از پایان پر کردن فرم DS-260، آیا باید فرم DS-1810 (که مربوط به فراخوان سربازی در آمریکا در صورت نیاز است.) را دانلود و پر کنم؟ پس از رسیدن به آمریکا این فرم را باید به کجا تحویل بدهم؟
سلام. تاریخ رو اول مهر شروع مقطع دبیرستان بزن.
در رابطه با فرم 1810 چون هم سن هستیم مطمئنم که لازم نداری. فقط شامل حال افراد زیر 25 سال میشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 09:18)a4542 نوشته: دوستان من به طریقی که آقای علیرضا یاد دادند خواستم رتبه بدم اما متاسفانه این پیغام اومدکه"شما به دلیل اینکه رتبه کافی ندارید اجازه رتبه دادن ندارید"
دوست عزیز باید حداقل 5 رتبه داشته باشی تا مجاز به رتبه دادن به سایرین بشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه