موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 16:30)m_kh نوشته: سلام ميشه لطفاً منو راهنمايي كميد من برنده اصلي هستم متاهل همسرم تازه ١ تير اعزام به خدمت شد سپاه براي پر كردن فرم رفتم دفتر پاريز تراول آقاي سپهر گفتن براي همسرم فرمو پر كنم يا ميتونه مياد يا نمي تونه براي مصاحبه بياد كه براي من مشكلي ايجاد نميشه ولي امروز يكي از ٢٠١٥ كه تازه ويزاشو گرفت به من گفت حتماً همسرمم بايد روز مصاحبه حظور داشته باشه الان من خيلي نگرانم راهنمايي ميكنيد
دوست عزيز اينكه حضور همه افراد كيس در روز مصاحبه اجباريست شكى نيست ولى تحت شرايط خاصى ميشه اين كارو كرد، اگر اقاى سپهر اين موضوع رو تاييد كردن قطعأ امكان پذيره و شما نگران نباشيد، در ادامه مسير با ايشان مشورت كنيد انشالله نتيجه مثبت خواهيد گرفت
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من فرم سه نفر خانواده رو پر کردم و جلوی اسم سه نفرمون نوشته completed .
APPLICANT INFORMATION
Add Applicant Status IV Fee IV
Application Civil
Documents
PORAN
PRINCIPAL
PRINCIPAL APPLICANT
N/A COMPLETED N/A
MOJTABA
SPOUSE
ACCOMPANY
N/A COMPLETED N/A
SAM
CHILD
ACCOMPANY
N/A COMPLETED N/A
به این صورت . حالا باید چیکار کنم ؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(Jun-30-2015 12:03 PM)ho_tasha نوشته است:
(Jun-30-2015 08:49 AM)humsun نوشته است:
(Jun-30-2015 08:18 AM)samira2016 نوشته است:
(Jun-29-2015 11:59 AM)samira2016 نوشته است:
سلام من مدرك فوق ديپلم و ليسانس و حدود 12 سال سابقه كار دارم اما نميدونم ديپلم و پيش دانشگاهي مو چيكار كردم
الان چيكار كنم همون مدرك فوق ديپلم و ليسانسمو ترجمه و ارسال كنم كافيه يا بايد برم از آموزش پرورش منطقه تحصيليم گواهي چيزي بگيرم ؟
ضمناً كارنامه(ريز نمرات ) هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو دارم ولي متاسفانه اصل گواهي نامه هاي ديپلم و پيش دانشگاهي مو نميدونم چيكار كردم اخه مال خيلي سال پيشه كه من مدرك پيش دانشگاهي گرفتم
نگرانم ممنون اگه راهنمايي كنيد
ممنون كه دوستاي مطلع جواب منو هم بدهند
با توجه به سفرنامه هاي سالهاي گذشته آخرين مدرك تحصيلي رو از شما ميخوان
با آرزوي موفقيت
با سلام دوست عزیز من تجربه خودم رو میگم ابتداً بگم من مدارک رو گم نکردم
ولی شما حتماً به مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی نیاز دازید چون از ارزش بالایی برخوردار هست
ولی توجه کنید می تونید برید در این چند ماه بگیرید ان شاالله که مشکلی پیش نمی یاد.
من نمی دونم شما کجا هستین ولی پروسه کار در تهران به این شکل است من خودم تمامی مراحل رو برای خودم و همسرم انجام دادم.
۱- اصل مدرک رو از مدرسه با مهر و امضا به آموزش و پرورش منطقه ای که درس خوندی می بری(به طور مثال اگر دبیرستان در یه مدرسه و منطقه بودی و پیش در جای دیگه باید به دو آموزش و پرورش مراجعه کنی) اونجا مهر و امضا می کنن و امضا و مهر مدرسه رو تایید می کنن
۲- حال باید بری آموزش و پرورش شهر تهران که تو خ طالقانی خ سرپرست هست اونجا میری صبقه اول بخش دبیرستان بعد که امضا زد و مهر میری پیش معاون نظری و اون هم امضا و مهر می کنه در نهایت میای طبقه اول دبیرخانه اونجا مهر همه اینهارو تایید می کنه و تمام کار شما تمام شد حالا برو سراغ ترجمه بقیه مسائل
امیدوارم کمکی کرده باشم.
من متوجه نميشم راستش چون ميگيد مدارك رو گم نكردين!يعني شما اصلا نگرفته بودين؟ من كپي هر دو رو دارم يعني بالاخره يه روزي دستم بوده و الان هم مدارك ليسانس و فوقم رو دارم. ضمن اينكه من برنده اصلي نيستم كه خيلي هم نگران اصل ديپلم و پيش باشم ولي از دوستان apply abroad كمك گرفتم و خواهر خودم كه سالها پيش از ايران دانشجويي رفت آمريكا پرسيدم و همه گفتن كه به من چيزي جز گواهي نخواهند داد. الان هم به خاطر ماه رمضان و اينكه كارمند هستم و خيلي سخته دنبالش نميرم و قطعا وقتي رفتم تو تاپيك مربوطه مينويسم ماجرا رو
دوست عزيز براى من هم همين اتفاق افتاده دبيرستان گفته فرستاديم واسه مركز پيش دانشگاهى و مدرك ديپلمت اينجا نيست!مركز پيش دانشگاهى ميگه فقط ريز نمرات هست احتمالا بايد دانشگاهى كه درس خوندى باشه دانشگاه هم كه شهرستان بوده و رفتم گفتن فقط گواهى موقت ديپلمت اينجاست!به آموزش و پرورش مراجعه كردم گفتن گواهى ديپلم المثنى نداره و بهت ميتونيم تأييديه بديم !در آخر هم مشخص نشد گواهى ديپلم من كجاست!واقعا خيلى سيستم بى نظمى هستش حتى دبيرستان منحل شده بود و مدارك اون دبيرستان به مدرسه ديگرى سپرده شده بود!اميدوارم گواهى شما پيدا بشه!
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
با اينكه اينجا جاش نيست ولي چون خيلي حرفش شد ميگم كه من با دانشگاه تماس گرفتم و اونا گفتن زمانيكه تسويه حساب كردي كارشناسي رو ما مدارك رو داديم بهت. من واقعا نااميدانه تما خونه ام رو گشتم و خوشبختانه پيدا كردم.ولي قبلا هم گفتم كه خواهر من هم براي ويزاي دانشجويي آمريكا ديپلمش رو لازم داشت منطقه بهش يه گواهي داد و البته همون هم مارش رو راه انداخت.به نظرم دوستاني كه ليسانس و بالاتر دارن با همون گواهي مشكلي نحواهند داشت چون من سفرنامه ها رو خوندم و هيچ كس نگفته بود كه با وجود اون مدارك ديپلم رو هم ازشون گرفته باشن
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من جایی خوندم کسانی که مصاحبه در انکارا دارن باید مدارکشون رو به سفارت بفرستن . ایا صحیح است؟
لطفا دوستان راهنمایی کنن
رویت قبولی : ۸ می ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-03 ساعت 15:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-03 ساعت 15:21 توسط kavehsharifi.)
(2015-07-03 ساعت 14:47)humsun نوشته: (2015-07-03 ساعت 14:39)kavehsharifi نوشته: با سلام خدمت دوستان
من جایی خوندم کسانی که مصاحبه در انکارا دارن باید مدارکشون رو به سفارت بفرستن . ایا صحیح است؟
لطفا دوستان راهنمایی کنن
بله درسته مدارك رو خودشون تو نامه اي كه تاريخ مصاحبه مشخص ميشه ازتون ميخوان و بايد ١٥ روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه. در قسمت سفرنامه هاي آنكارا بيشتر دوستان توضيح دادن.انجمن خصوصي ٢٠١٤ و ٢٠١٥ سفرنامه ها هست.
كاش امضاتون رو تكميل ميكردين چون ما هم آنكارا هستيم (فعلا)
ممنون از لطفتون
پس اینکه چه مدارکی باید بفرستم تو نامه ذکر میشه.
در ضمن من چیزی در مورد امضا نمیدونم لطفا توضیح بدید
(2015-07-03 ساعت 14:47)humsun نوشته: (2015-07-03 ساعت 14:39)kavehsharifi نوشته: با سلام خدمت دوستان
لطفا دوستان راهنمایی کنن
بله درسته مدارك رو خودشون تو نامه اي كه تاريخ مصاحبه مشخص ميشه ازتون ميخوان و بايد ١٥ روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه. در قسمت سفرنامه هاي آنكارا بيشتر دوستان توضيح دادن.انجمن خصوصي ٢٠١٤ و ٢٠١٥ سفرنامه ها هست.
كاش امضاتون رو تكميل ميكردين چون ما هم آنكارا هستيم (فعلا)
ممنون از لطفتون
پس اینکه چه مدارکی باید بفرستم تو نامه ذکر میشه.
در ضمن من چیزی در مورد امضا نمیدونم لطفا توضیح بدید
رویت قبولی : ۸ می ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من چتد روز پیش welcome letter از nvc دریافت کردم
با invoice ID و case numberam اقدام به choose of agent کنم
این پیغام می آد.. کسی میدونه این چیه؟
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error.
به nvc هم ایمیل زدم هنوز جواب ندادن..
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی دوستان.یک سوال دیگه داشتم. من حدود 1.5 سال بیمه برام رد شده با اینکه سرکار حضور نداشتم. آیا حتما لازمه که در فرم 260 وارد کنم یانه؟؟
درصورت امکان راهنمایی فرمایید. باتشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام . بنده فرم ds260 رو ارسال کردم . سوالم در رابطه با کار و بیمه هست . من فعالیت هنری میکنم و در فرمم هم همین رو ذکرکرد م . از طرفی پدرم شرکتی دارند که من اونجا سهام دارم و ده سال سابقه بیمه برای من رد کردند . من این رو در فرم 260 ذکر نکردم . چون در این شرکت کار نکردم . میشه لطفا راهنمایی کنید که آیا روز مصاحبه مطرح کنم و سابقه بیمه و روزنامه رسمی شرکت رو مبنی بر سهام دار بودنم رو ببرم یا خیر؟ و اگر باید مدارک رو ببرم و مطرح کنم دلیل اینکه در فرم ذکر نکردم رو چی باید بگم؟با تشکر فراوان