موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی دوستان.یک سوال دیگه داشتم. من حدود ۱.۵ سال بیمه برام رد شده با اینکه سرکار حضور نداشتم. آیا حتما لازمه که در فرم 260 وارد کنم یانه؟؟
درصورت امکان راهنمایی فرمایید. باتشکر فراوان
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
نه عزیزم هیچ مشکلی نیست به نظرم شما برای تکمیل فرمت به شرکت پاریز تراول مراجه کن که با توجه به دیر پرکردنت دیگه نیازی به انلاک نداشته باشی
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 13:27)sosol نوشته: (2015-07-01 ساعت 23:47)sosol نوشته: سلام
من در قسمت مربوط به branch of service یا خدمت را به صورت فینگلیش زدم s e p a h آیا به نظرتون خوبه ؟
لطفا یکی جواب بده:
درسته که ترجمه ی اسم ارگان مربوطه چیز دیگری است ولی آفیسر ها دقیقا به همین روشی که شما نوشتید این ارگان را میشناسند
اصلا نگران نباشید بنده هم همینطور نوشتم و میبینید که مشکلی هم نیست
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من متوجه دو تا اشتباه در پر کردن فرمهایم (D-260) شدم. یکی اینکه در شماره موبایلی که میبایست وارد میکردم یک رقم دوبار تکرار شده و دیگه اینکه در هیچکدام از آدرسهای قبلی که وارد کردم، کدپستیام با کدپستی درج شده در پشت کارت ملیام یکی نیست. به نظر شما اشتباهاتی از این دست، نیاز به ای-میل به kcc و آن-بلاک کردن داره؟
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرمها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-04 ساعت 22:35)rezamehrzad نوشته: سلام. من متوجه دو تا اشتباه در پر کردن فرمهایم (D-260) شدم. یکی اینکه در شماره موبایلی که میبایست وارد میکردم یک رقم دوبار تکرار شده و دیگه اینکه در هیچکدام از آدرسهای قبلی که وارد کردم، کدپستیام با کدپستی درج شده در پشت کارت ملیام یکی نیست. به نظر شما اشتباهاتی از این دست، نیاز به ای-میل به kcc و آن-بلاک کردن داره؟
سلام دوست عزيز
به هيچ وجه نيازي به آنلاك كردن نيست. شما روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به آفيسر بگيد.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-05 ساعت 10:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-05 ساعت 10:39 توسط j.sh.)
ببخشید دوستان بررسی این فرم ds-206 چه قدر طول میکشه حدودا با توجه به تجربیات ساله قبل , من کیس سه رقمی هستم اما این هفته پر کردم??� خیلی استرس دارم چون مشکله سربازی هم دارم خیلی ممنون میشم یکی کمک کنه بگه آیا جزو اولین نفر هستم؟؟یا حدودا چه ماهی برام نامه میاد یا میرم مصاحبه??� شرمند خیلی سوال کردم??� استرس دارم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-05 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-05 ساعت 11:06 توسط USIMMIGRANT.)
(2015-07-05 ساعت 10:35)j.sh نوشته: ببخشید دوستان بررسی این فرم ds-206 چه قدر طول میکشه حدودا با توجه به تجربیات ساله قبل , من کیس سه رقمی هستم اما این هفته پر کردم??� خیلی استرس دارم چون مشکله سربازی هم دارم خیلی ممنون میشم یکی کمک کنه بگه آیا جزو اولین نفر هستم؟؟یا حدودا چه ماهی برام نامه میاد یا میرم مصاحبه??� شرمند خیلی سوال کردم??� استرس دارم
درود
استرس واسه چي؟؟؟ شما قاعدتا بايد ماه اكتبر دعوت بشيد ولي چون فرم را يكم دير پر كرديد ممكنه ماه نوامبر براي مصاحبه بريد. بهتره در اين فرصت چند ماهه اي هم كه دارين واكسن هاي مربوطه را بزنيد، مدارك لازم را تهيه كنيد وبا خيال راحت تشريف ببريد مصاحبه. در مورد سربازي يعني اينكه سربازي نرفتيد؟ اگه منظورتون اينه ميتونيد به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد و جواب سوالتون را بگيريد. موفق باشي
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-05 ساعت 11:36)Audiophile نوشته: (2015-07-02 ساعت 21:08)Audiophile نوشته: من کیسم بالاست و اگر کارنت بشه آگست سال بعد کارنت میشه.
آلمان تحصیلی قبول شدم برای دوره مستر.
سوالم اینه که اگر کارای ویزای آلمانم اوکی شد و تا چند ماه دیگه رفتم، بنظرتون با توجه به اینکه کیسم بالاست و اگه عقب بیفته کارنت شدنم عملا ریسکی میشه آیا اونموقع سفارتمو از آنکارا به برلین تغییر بدم؟ (اونطوری که من از پست ها متوجه شدم تا قبل پنج ماه از زمان حدودی کارنت شدن ایرادی پیش نمیاد آدم آنلاک کنه)
ممنون میشم راهنماییم کنین
لطف میکنید من رو راهنمایی کنید تا ببینم چیکار کنم بهتره؟
ممنون
سلام
شما سعي كنيد هر دو پروسه را با جدييت دنبال كنيد و اگر قضيه تحصيل آلمان ١٠٠% است و شكي درش نيست ميتوني به kcc ايميل بزني قضيه را توضيح بدي و درخواست آنلاك و تغيير سفارت به برلين را بدي. البته كيس نامبر شما مشخص نيست اول ٧٠٠٠هست يا آخراي ٧٠٠٠، و اينكه سربازي را در كدوم ارگان بودي.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-05 ساعت 12:40)j.sh نوشته: (2015-07-05 ساعت 12:36)j.sh نوشته: (2015-07-05 ساعت 11:00)davouddavoud نوشته: (2015-07-05 ساعت 10:35)j.sh نوشته: ببخشید دوستان بررسی این فرم ds-206 چه قدر طول میکشه حدودا با توجه به تجربیات ساله قبل , من کیس سه رقمی هستم اما این هفته پر کردم??� خیلی استرس دارم چون مشکله سربازی هم دارم خیلی ممنون میشم یکی کمک کنه بگه آیا جزو اولین نفر هستم؟؟یا حدودا چه ماهی برام نامه میاد یا میرم مصاحبه??� شرمند خیلی سوال کردم??� استرس دارم
درود
استرس واسه چي؟؟؟ شما قاعدتا بايد ماه اكتبر دعوت بشيد ولي چون فرم را يكم دير پر كرديد ممكنه ماه نوامبر براي مصاحبه بريد. بهتره در اين فرصت چند ماهه اي هم كه دارين واكسن هاي مربوطه را بزنيد، مدارك لازم را تهيه كنيد وبا خيال راحت تشريف ببريد مصاحبه. در مورد سربازي يعني اينكه سربازي نرفتيد؟ اگه منظورتون اينه ميتونيد به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد و جواب سوالتون را بگيريد. موفق باشي
آقا مرسی لطف کردید خیالم یکم راحت شد آخه میگفتن پروسه طولانی
عقب میافتید �?از این حرفا??� از لطفتون متشکرم پس به نظرتون با این حساب نامه دوم تو october دریافت میکنم?
اگرزود ميفرستادي حتما اكتبر ميرفتي ولي احتمال زياد چون فرم را دير ارسال كردي احتمالا در نوامبر يا شايدم ديرتر تشريف ببرين مصاحبه. شما چون كيس نامبرتون پايين هست هيچ فرقي به حالت نميكنه كه يكي دوماه ديرتر بري مصاحبه و زمان زيادي واسه كلير شدن داري. شما مشكلي نداري از اين بابت با خيال راحت كم كم آماده شو. موفق باشي
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت: