موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
67XX
همسر من برنده اصلی قرعه کشی است و من برای تکمیل فرم ۲۶۰ وارد صفحه مربوطه شدم و در آنجا هم نام همسرم و هم نام من و فرزندم وجود داشت
ابتدا اقدام به تکمیل فرم همسرم و سپس امضاء و ارسال آن نمودم
اما بعد از تکمیل فرم های من و فرزندم امکان امضاء و ارسال وجود ندارد
سوال :
آیا نیازی به پر کردم فرم ۲۶۰ برای من و فرزندم نیست؟
وقتی دوباره وارد صفحه مربوطه میشوم در مقابل اسم همسم complete و در مقابل نام من و فرزندم incomplete نوشته است.
آیا برای تکمیل فرم های من و فرزندم باید با KCCمکاتبه کنم یا خیر؟
با سپاس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-06 ساعت 10:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-06 ساعت 12:08 توسط USIMMIGRANT.)
(2015-07-06 ساعت 09:44)Audiophile نوشته: (2015-07-05 ساعت 12:41)davouddavoud نوشته: (2015-07-05 ساعت 11:36)Audiophile نوشته: (2015-07-02 ساعت 21:08)Audiophile نوشته: من کیسم بالاست و اگر کارنت بشه آگست سال بعد کارنت میشه.
آلمان تحصیلی قبول شدم برای دوره مستر.
سوالم اینه که اگر کارای ویزای آلمانم اوکی شد و تا چند ماه دیگه رفتم، بنظرتون با توجه به اینکه کیسم بالاست و اگه عقب بیفته کارنت شدنم عملا ریسکی میشه آیا اونموقع سفارتمو از آنکارا به برلین تغییر بدم؟ (اونطوری که من از پست ها متوجه شدم تا قبل پنج ماه از زمان حدودی کارنت شدن ایرادی پیش نمیاد آدم آنلاک کنه)
ممنون میشم راهنماییم کنین
لطف میکنید من رو راهنمایی کنید تا ببینم چیکار کنم بهتره؟
ممنون
سلام
شما سعي كنيد هر دو پروسه را با جدييت دنبال كنيد و اگر قضيه تحصيل آلمان ١٠٠% است و شكي درش نيست ميتوني به kcc ايميل بزني قضيه را توضيح بدي و درخواست آنلاك و تغيير سفارت به برلين را بدي. البته كيس نامبر شما مشخص نيست اول ٧٠٠٠هست يا آخراي ٧٠٠٠، و اينكه سربازي را در كدوم ارگان بودي.
حدود ۷۱۰۰ و سربازی رو معاف بودم.
متاسفانه هنوز ویزا معلوم نیست سفارت آلمان بیش از اندازه شلوغه توی این فصل تا دو یا سه ماه دیگه معلوم میشه میتونم ویزا بگیرم یا نه. فک میکنین اگه اونموقع درخواست آنلاک بدم با توجه به اینکه در شرایط نرمال احتمالا آگست کارنت میشم. این پروسه به تعویق میافته؟
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزيز
پس الان به هيچ عنوان سفارت را عوض نكن تا موقعي كه قضيه آلمان مشخص بشه. اگه شما الان سفارت را به برلين تغيير بدي و احيانا ويزاي آلمان درست نشه ميوفتي تو درد سر.بذار وقتي ويزاي آلمان اومد داخل پاسپورتت ميتوني سفارت را تغيير بدي و اين تنها راه شماست. اگر سربازي نرفتي احتمال زياد شما ويزاي يك ضرب ميگيري و اگه يكي دو ماه ديگه هم آنلاك كني احتمالش كمه كه به تعويق بيوفته با توجه به كيس نامبرت. اگر امسال هم بچه ها مث سال پيش كارنت بشن مثل من اين موقعه ها به مصاحبه خواهي رفت چون كيس نامبر منم شبيه شماست. موفق باشي
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام بعد از پر کردن DS260 کاری دیگه ای باید بکنیم یا نه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام.
ایا کسی بعد از اینکه DS260 را پرکرد ایمیل confirmation را دریافت کرده؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-07 ساعت 01:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-07 ساعت 01:59 توسط USIMMIGRANT.)
(2015-07-07 ساعت 01:29)امیررضا.س نوشته: سلام بعد از پر کردن DS260 کاری دیگه ای باید بکنیم یا نه؟
سلام دوست عزیز
شما باید فرم را sign کنید و تصویر یا پرینتی از صفحه confirmation بگیرید. صفحه confirmation از طریق ایمیل نیز برای شما ارسال میشود. علاوه بر این بسته به کیس نامبر خود باید کم کم واکسنهای مربوطه را بزنید و همچنین مدارک مورد نیازی که در سایت سفارت انتخابی شما به آنها اشاره شده را جهت ترجمه تهیه کنید. موفق باشی.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من معافی سه برادری گرفتم و تو فرم ds-260 نوشته شده خدمت رفتین یا نه و توضیحات ازم نخواسته
سوالم اینه که من رو کارت پایان خدمتم نوشته شده معافیت موارد خواص و این شاید برای افیسر مبهم باشه.اگه ازم بپرسه که این معافی چیه و چطوریه؟باید چی کار کنم و چطور میتونم ثابت کنم که این معافی سه برادریه؟به نظرتون چی کار کنم؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-07 ساعت 01:57)امیررضا.س نوشته: سلام.
ایا کسی بعد از اینکه DS260 را پرکرد ایمیل confirmation را دریافت کرده؟
بله برای هر چهارنفر ما ایمیل ارسال شد . ولی عدم دریافت ایمیل نیز مهم نیست . خودتان از صفحه کانفیرمیشن نامبر پرینت بگیرید کافیست .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در پر کردن قسمت تحصیلات مشکل دارم
اخذ مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رشته ریاضی بنده روی هم 6 سال و در مدرسه های مختلف به طول انجامیده
آیا در قسمت تعداد تعداد حضور در موسسات آموزشی عدد 2 را بزنم؟
در قسمت بازه زمانی که برای هر 2 مقطع میخواد مثلا از شروع پیش دانشگاهی بنویسم یا فقط آخرین ترمی که با موفقیت گذرانده ام را بنویسم؟
دوم در قسمت milltary speciality چی بنویسم چون من سرباز صفر ساده ن ا ج ا بودم.
در قسمت primary occupatin شغل آزاد پدرم را نوشتم و ایشان را به عنوان استخدام کننده بنده نوشته ام که نمیدانم صحیح است یا نه!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-07 ساعت 17:11)yashar041 نوشته: در پر کردن قسمت تحصیلات مشکل دارم
اخذ مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رشته ریاضی بنده روی هم ۶ سال و در مدرسه های مختلف به طول انجامیده
آیا در قسمت تعداد تعداد حضور در موسسات آموزشی عدد ۲ را بزنم؟
در قسمت بازه زمانی که برای هر ۲ مقطع میخواد مثلا از شروع پیش دانشگاهی بنویسم یا فقط آخرین ترمی که با موفقیت گذرانده ام را بنویسم؟
دوم در قسمت milltary speciality چی بنویسم چون من سرباز صفر ساده ن ا ج ا بودم.
در قسمت primary occupatin شغل آزاد پدرم را نوشتم و ایشان را به عنوان استخدام کننده بنده نوشته ام که نمیدانم صحیح است یا نه!
نمونه فرم قبلا اماده شده میتونی از رو اون بزنی تو انجمن هست
اطلاحات سربازی هم دوستان گذاشتن لینکشو اینجا میتونی چک کنی
https://en.wikipedia.org/wiki/Rank_insig...n_military
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سوالی داشتم
من دیپلم گرفتنم یعنی سال سوم دبیرستانم 3 سال طول کشید هر 3 سالم مدرسه های مختلف بودم سال اخرم که دیپلومو گرفتم 3 تا درس مونده بود که همزمان با گذروندن پیش دانشگاهی گرفتم بعد حالا نمیدونم اسم مدرسه و تاریخ شروع و پایان دیپلوممو چی بزنم
واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید