موضوعها: 0
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام.
میخواستم ببینم کجا گفته شده هرکی دیرتر DS260را دیرتر پر کنه با اینکه کیس نامبر پایینی داشته باشه مصاحبش دیرتر میشه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-08 ساعت 16:18)امیررضا.س نوشته: سلام.
میخواستم ببینم کجا گفته شده هرکی دیرتر DS260را دیرتر پر کنه با اینکه کیس نامبر پایینی داشته باشه مصاحبش دیرتر میشه؟
با کسب اجازه از پیشکسوتان عزیز
این مطلب رو من با مطالعه فروم های مختلف و لاتاری سال گذشته در امضای دوستان به عینه مشاهده کردم و یک تجربه ی ثابت شده میدونم .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه هم قطاران خودم.امیدوارم امسال یک سال پر از موفقیت برای هممون باشع و ی روزی تو این فروم ببینیم تک تک ویزاهامون داره میاد و میریم باهم.
من دیگه امروز عزم کردم فرم رو بفرستم تحصیلیش مونده فقط.سوالم اینه که برای دیپلم تاریخ شروع و پایان رو چجوری بزنیم من تاریخ ثبت فقط خورده رو مدرکم که اونم تیرماه زده.از اول مهر بزنیم تا اخر شهریور؟
برای پیش دانشگاهی course of study رو چی باید بزنیم ؟ من ریاضی بودم.مررررررسی
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان در تکمیل فرم ds260 باید fee یا پولی واریز کنیم؟
چون بالای فرم نوشته fee
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sinar' pid='634275' dateline='1436361393']
سلام به همه هم قطاران خودم.امیدوارم امسال یک سال پر از موفقیت برای هممون باشع و ی روزی تو این فروم ببینیم تک تک ویزاهامون داره میاد و میریم باهم.
من دیگه امروز عزم کردم فرم رو بفرستم تحصیلیش مونده فقط.سوالم اینه که برای دیپلم تاریخ شروع و پایان رو چجوری بزنیم من تاریخ ثبت فقط خورده رو مدرکم که اونم تیرماه زده.از اول مهر بزنیم تا اخر شهریور؟
برای پیش دانشگاهی course of study رو چی باید بزنیم ؟ من ریاضی بودم.مررررررسی
[/quote
سلام
براي تاريخ بايد واسه ديپلم : اول مهر سال اول دبيرستان تا ٣١ خرداد سال سوم دبيرستان
براي پيش دانشگاهي : اول مهر سال پيش دانشگاهي تا ٣١ خرداد سال بعد
اون تاريخ ثبت مهم نيست اصلا براي همه چندين ماه بعد از اتمام دوره هست چون دير صادر ميشه
تعداد course of study براي پيش دانشگاهي ميشه ٢
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جواب مارم بدین
من دیپلم گرفتنم یعنی سال سوم دبیرستانم ۳ سال طول کشید هر ۳ سالم مدرسه های مختلف بودم سال اخرم که دیپلومو گرفتم ۳ تا درس مونده بود که همزمان با گذروندن پیش دانشگاهی گرفتم بعد حالا نمیدونم اسم مدرسه و تاریخ شروع و پایان دیپلوممو چی بزنم
واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید