کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
دوستان پیشکسوت من همین الان بعد از ۵ ماه آپدیت شدم...اول اینکه ممکنه الان از یو اس باشه و اینکه هنوز زوده برای امید وار بودن یا خیر
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان:
(2015-07-24 ساعت 18:04)caprice نوشته:  
(2015-07-24 ساعت 16:26)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-24 ساعت 16:09)caprice نوشته:  سلام دوستان
من هنوز فرم DS-260 رو پر نکردم، میخواستم بدونم تا کی مهلت دارم این فرمو ارسال کنم؟
سلام
كيس نامبرتون چند شده؟ خانم هستيد يا آقا؟ اگه آقا هستي خدمت رفتي؟

سلام
کیس نامبرم 5000،
آقا هستم،
سال 91 معاف شدم.
اگر شغل دولتي نداشته باشيد شرايط ويزاي يكضرب را داريد و هر چه زودتر فرم را ارسال كنيد ولي اگه الان شرايط فرستادنش را نداريد نهايت تا يك ماه ديگه بفرستيد.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2015-07-24 ساعت 18:42)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-24 ساعت 18:04)caprice نوشته:  
(2015-07-24 ساعت 16:26)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-24 ساعت 16:09)caprice نوشته:  سلام دوستان
من هنوز فرم DS-260 رو پر نکردم، میخواستم بدونم تا کی مهلت دارم این فرمو ارسال کنم؟
سلام
كيس نامبرتون چند شده؟ خانم هستيد يا آقا؟ اگه آقا هستي خدمت رفتي؟

سلام
کیس نامبرم 5000،
آقا هستم،
سال 91 معاف شدم.
اگر شغل دولتي نداشته باشيد شرايط ويزاي يكضرب را داريد و هر چه زودتر فرم را ارسال كنيد ولي اگه الان شرايط فرستادنش را نداريد نهايت تا يك ماه ديگه بفرستيد.

خوشبختانه شغل دولتی ندارم.
ممنون از راهنماییتون.
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-07-24 ساعت 21:00)jaberi1986 نوشته:  با سلام دوستان
شغل دولتی چرا اینقدر مهمه؟
من تو شرکتهای زیر مجموعه فولاد مبارکه کار میکنم به صورت قراردادی هم هستم.به نظرتون من چطور ثابت کنم قراردایم؟
قراردادمو ترجمه کنم و همراه خودم ببرم؟
برا همین تو قراردادمون نوشته فولاد مبارکه و خلاصه چطور ثابت کنیم که قرار داد مستقیم نیستیم؟

اگه تو تاپیک کلیرنس رو ببینید هستند افردای که با شغل آزاد هم کلیرنس خوردن به نظر من به جوابی که به آفیسر میدین و چقدر میتونید قانعش کنید درباره کارتون ربط داره.
کلا سعی کنید آدم مهمی به نظر نیاین.
نگران هم نباشید با شماره کیس شما وقت زیادی هم برای کلیر شدن هست.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، ریحانا
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم براتون یه فایلی بزارم که این رو هم باید ضمیمه مدارکی که برای سفارت ارسال کنیم بفرستیم.
من این فایل از دوستان 2015 گرفتم درستش کردم و به صورت فایل word درست کردم و فقط شما زحمت بکشین و اطلاعات خودتونو قرار بدین.
البته توجه داشته باشین که برای هر فرد از اعضای باید یکی تهیه کنید به طور مثال من در کسی خودم و همسرم هستم باید 2 برگ تهیه کنید یکی برای اطلاعات خودتون و دیگری اطلاعات همسر و پرینت بگیرید و همراه مدارک ارسال کنید.
امیدوارم موفق باشید
و مارو هم دعا کنید برای ویزای یکضرب ان شاالله
دوستان تمام این فایل ها یکی هستن من چون احتمال دادم کار نکنه مدل های مختلفشو قرار دادم.

لینک فایل:
http://s3.picofile.com/file/8202103792/C....docx.html

http://uplod.ir/rup95spi1keq/CONTACT_INF...T.docx.htm

<a rel="nofollow" href="https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwbG9kLmlyL3J1cDk1c3BpMWtlcS9DT05UQUNUX0lORk9STUFUSU9OX1NIRUVULmRvY3guaHRt" target=_blank>CONTACT INFORMATION SHEET.docx - 13 KB</a>

CONTACT INFORMATION SHEET.docx - 13 KB
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: alireza051@gmail.com ، jaberi1986 ، samira2016 ، nazi56
(2015-07-25 ساعت 12:37)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم براتون یه فایلی بزارم که این رو هم باید ضمیمه مدارکی که برای سفارت ارسال کنیم بفرستیم.
من این فایل از دوستان ۲۰۱۵ گرفتم درستش کردم و به صورت فایل word درست کردم و فقط شما زحمت بکشین و اطلاعات خودتونو قرار بدین
امیدوارم موفق باشید
و مارو هم دعا کنید برای ویزای یکضرب ان شاالله
دوستان تمام این فایل ها یکی هستن من چون احتمال دادم کار نکنه مدل های مختلفشو قرار دادم.

لینک فایل:
http://s3.picofile.com/file/8202103792/C....docx.html

http://uplod.ir/rup95spi1keq/CONTACT_INF...T.docx.htm

<a rel="nofollow" href="https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwbG9kLmlyL3J1cDk1c3BpMWtlcS9DT05UQUNUX0lORk9STUFUSU9OX1NIRUVULmRvY3guaHRt" target=_blank>CONTACT INFORMATION SHEET.docx - 13 KB</a>

CONTACT INFORMATION SHEET.docx - 13 KB
خیلی ممنون
امیدوارم ویزای یکضرب نصیبتون بشه
|+1|:: شماره کیس:: 2016AS2xxx ::|| , ||:: تعداد افراد کیس:: 2 نفر ::|| , ||:: کنسولگری:: ابوظبی ::|| , ||:: ارسال فرم260:: July 02, ۲۰۱۵ :|| , ||:: کارنت شدن کیس::September 25, 2015 ::|| , ||:: دریافت نامه‌ی دوم:: October 27, 2015 ::|| , ||:: مصاحبه::dec ::|| , ||:: دریافت ویزا:: AP ::|| , ||:: ورود به آمریکا::__________ ::|-2|
تشکر کنندگان: ofrfar ، mehr22 ، samira2016 ، humsun
سلام

چهار رقم آخر کیس نامبر همسر من 4800 هست با توجه به بولتن ویزا این شماره خیلی وقت باید باشه که کارنت شده باشه درسته؟ اما ما هنوز هیچ ایمیلی یا نامه دومی دریافت نکردیم.
میشه لطفا توضیح بدید این طبیعی هست یا خیر؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-26 ساعت 10:27)maryambabaee نوشته:  سلام

چهار رقم آخر کیس نامبر همسر من 4800 هست با توجه به بولتن ویزا این شماره خیلی وقت باید باشه که کارنت شده باشه درسته؟ اما ما هنوز هیچ ایمیلی یا نامه دومی دریافت نکردیم.
دوست عزيز اين شماره مربوط به چه ساليه؟ اگه ٢٠١٦ هست كه بايد بگم نه هنوز برندگان ٢٠١٦ كارنت نشدن ولي اگه ٢٠١٥ هستين بله خيلي وقته كه كارنت شده
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
دوستان الان برای همه ایمیل کانفیرمیشن DS260 اومده؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
نه برا من نیومد اصلا
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-07-26 ساعت 13:11)امیررضا.س نوشته:  دوستان الان برای همه ایمیل کانفیرمیشن DS260 اومده؟

واسه من و همسرم اومدهShy
|+1|:: شماره کیس:: 2016AS2xxx ::|| , ||:: تعداد افراد کیس:: 2 نفر ::|| , ||:: کنسولگری:: ابوظبی ::|| , ||:: ارسال فرم260:: July 02, ۲۰۱۵ :|| , ||:: کارنت شدن کیس::September 25, 2015 ::|| , ||:: دریافت نامه‌ی دوم:: October 27, 2015 ::|| , ||:: مصاحبه::dec ::|| , ||:: دریافت ویزا:: AP ::|| , ||:: ورود به آمریکا::__________ ::|-2|
تشکر کنندگان: alitab
سلام

بله برای 2016 هست یعنی همین امسال برنده شدیم پس اینجور که می فرمایید هنوز برندگان 2016 هیچکدوم کارنت نشدن؟ یعنی تو صفحه بولتن ویزا باید نوشته باشه DV-2016 تا مشخص بشه مربوط به کارنت های 2016 هست؟؟؟

(2015-07-26 ساعت 12:11)humsun نوشته:  

دوست عزيز اين شماره مربوط به چه ساليه؟ اگه ٢٠١٦ هست كه بايد بگم نه هنوز برندگان ٢٠١٦ كارنت نشدن ولي اگه ٢٠١٥ هستين بله خيلي وقته كه كارنت شده
تشکر کنندگان:
(2015-07-26 ساعت 16:56)maryambabaee نوشته:  سلام

بله برای ۲۰۱۶ هست یعنی همین امسال برنده شدیم پس اینجور که می فرمایید هنوز برندگان ۲۰۱۶ هیچکدوم کارنت نشدن؟ یعنی تو صفحه بولتن ویزا باید نوشته باشه DV-۲۰۱۶ تا مشخص بشه مربوط به کارنت های ۲۰۱۶ هست؟؟؟

(2015-07-26 ساعت 12:11)humsun نوشته:  

بله نگران نباشيد هنوز هيچكس كارنت نشده و منتظريم كه از نيمه آگوست اولين كارنتي ها بعدش ايميل دعوت مصاحبه بياد قطعا اون موقع مديران يه تاپيك جديد ايجاد ميكنن تا كارنت شده ها اعلام كنند
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: usatravel ، ho_tasha ، maryambabaee
(2015-07-26 ساعت 13:11)امیررضا.س نوشته:  دوستان الان برای همه ایمیل کانفیرمیشن DS260 اومده؟

با سلام تا امروز كه من ايميلم رو چك كردم هنوز تاييديه از طرف كنتاكي نيومده براي شما چطور
تشکر کنندگان:
چرا برای من تقریبا سه روز پیش اومد.شما محدوده ی کیستون چنده؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان