کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-07-22 ساعت 12:42)maryambabaee نوشته:  سلام

همسر من فرم 260 رو حدود دو ماه پیش تکمیل و ارسال کرده، لطفا اگر ممکنه توضیح بدید چه جوری باید بفهمیم کارنت شدیم ؟؟؟

ممنون

ممنون تاپیک سال قبل رو خوندم و کامل متوجه شدم
ممنون از این سایت خوب
تشکر کنندگان:
بچه ها منم ایمیل دریافت نکردم من 14 می فرم 260 را ارسال کردم فقط آخر فرم 260 یه کانفرمیشن داده بهم ..نکنه برا منم تایید نشده
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
در ضمن بچه ها من دختر خواهرم از کانادا این فرم را برام پر کرده و فرستاده و ایمیل خودشا زده ولی تو ایمیل خودشم همچین ایمیل تاییدیه نیومده ....نکنه اصلا ثبت نشده برا من
تو راخداجواب منم بدید فقط آخر فرم 260 یه تاییدیه داده
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-07-22 ساعت 15:32)لطف اله نوشته:  در ضمن بچه ها من دختر خواهرم از کانادا این فرم را برام پر کرده و فرستاده و ایمیل خودشا زده ولی تو ایمیل خودشم همچین ایمیل تاییدیه نیومده ....نکنه اصلا ثبت نشده برا من

دوست عزیز برای خیلیا نرفته امروز تازه برا من اومده منم خیلی میرفتم تا کانفرم نامبر برام ایمیل بشه تا الانم 13 بار برام فرستاده.
اما من اینجا نظر شخصیمو بهت میگم.وقتی کانفرم نامبر به شما میده یعنی شما مرحله فرم ds260 به پایان رسوندی و اطلاعات شما ارسال شده.
ایمیل ماله مرحله بعدش میشه که من فکر میکنم تو این مساله یه مشکلی سایتشون داره که نمیتونه تو همون زمان براتون ارسال کنه.
Accepted Lottery 2016 - 05 May 2015
Case No:2016AS000002** =>Location Interviews : Ankara
Send Form DS260 : 09 JUN 2015
Current Visa Bulletin : 12 AGU 2015 =>Second Letter : 29 Sep 2015
Time of the interview : 02 Nov 2015 => AP
AP => Processing Pending

Updates :11/01/2016...=>02/03/2016...=>  04/03/2016...Processing Completed
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-07-22 ساعت 12:45)ho_tasha نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 10:17)farid43 نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 08:47)jaberi1986 نوشته:  سلام دوستان من امروز تازه کانفرم نامبرم دریافت کردم احتمالا برا همه بیاد

DO-NOT-REPLY@state.gov
Dear Applicant,
Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. Your online Immigrant Visa and Alien Registration Application Form(DS-260) has been submitted.
Name Provided: JABERI, xxxxx
Completed On: 09 JUNE ۲۰۱۵ 08:08:۱۰ EST
Case Number: 2016AS2xx
YOUR CONFIRMATION PAGE IS ATTACHED TO THIS EMAIL IN A PDF FILE!
You must follow the instructions on the confirmation page in order for the U.S. Department of State to continue processing your visa application.
How to print your Confirmation Page:
۱. DOUBLE CLICK on the attached file.
۲. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT
Please double check to see that you indeed have Adobe Acrobat installed on your system. If you do not have Adobe Acrobat Reader, you may download it for free at: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
***Important: Please do not reply to this email. This mailbox is not set up to receive email.

من 30 جون فرم ds260 رو پركردم همچين ايميلي برام نيومده آيا براي بقيه دوستان اومده

با سلام و ظهر بخیر به دوستان عزیز مهاجرسرایی گل و مخصوصاً ۲۰۱۶ عزیز.
ابتدا خدمت آقای جابری و آقا فرید بگم که این متنی که نوشته و توسط ایمیل میاید زیاد مهم نیست و فقط به شما تایید میده که بله شما اطلاعاتتنو ثبت کردید البته مثل اینکه برای یک عده از دوستان نیومده که شما میتونید از این قسمت برید و ایمیل بدید احتمال داره که بفرسته براتون.
ایتدا به سایت:
https://ceac.state.gov/ceac/
وارد قسمت :
DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application
حال Continue را بزنید
case number رو وارد کنید
حال الباقی اطلاعات رو بدین و به راحتی میتونید در مرحله آخر بگید که مجدداً ایمیل کنند براتون.
موفق باشید

مرسی دوست عزیز از اطلاعاتتون
درسته حرفتون اما متاسفانه همون موقع نمیفرسته برا همین این بحثا پیش اومده
Accepted Lottery 2016 - 05 May 2015
Case No:2016AS000002** =>Location Interviews : Ankara
Send Form DS260 : 09 JUN 2015
Current Visa Bulletin : 12 AGU 2015 =>Second Letter : 29 Sep 2015
Time of the interview : 02 Nov 2015 => AP
AP => Processing Pending

Updates :11/01/2016...=>02/03/2016...=>  04/03/2016...Processing Completed
تشکر کنندگان:
(2015-07-22 ساعت 15:32)لطف اله نوشته:  در ضمن بچه ها من دختر خواهرم از کانادا این فرم را برام پر کرده و فرستاده و ایمیل خودشا زده ولی تو ایمیل خودشم همچین ایمیل تاییدیه نیومده ....نکنه اصلا ثبت نشده برا من

با سلام دوست عزیز برای راهنمایی شما باید بگم به ارسال همین صفحه شماره 2079 مراجعه کن و من گفتم که چه چجوری هست البته بهت بگم در انتها اونجا برو میتونی یه ایمیلی دیگه بهش بدی تا برات بفرسته این قابلیت رو داره در قسمت آخر sign که ایمیل دیگه هم میتونی بدی بهش
امیدوارم که موفق باشی.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: لطف اله
چرا نامه تأييديه شما اينقدر دير اومده؟من همون موقع كه ثبت نامم تموم شد اين ايميل واسم اومد!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
دوستان از الان بيخودي خودتون رو نگران چيزهاي كوچك نكنيد ، وقتي فرم رو ثبت كرديد كانفرميشن ميده همين يعني تاييد

راه زيادي مونده ، انرژيتون رو صرف كارهاي مفيد مثل زبان خوندن ، مدارك جمع آوري كردن ، تحقيق براي انتخاب ايالت و شرايط زندگي در آن ايالت بخصوص
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: ho_tasha ، ریحانا
با سلام
یه سوال من برنده امسال لاتاری شدم و همزمان میخواسم اقدام کنم برای تحصیل تو آمریکا الان یه مشکلی که هست اینه که مصاحبه من میافته بعد از deadline دانشگاه ها کسی میدونه من الان باید چیکارکنم؟(یعنی خودم را باید domestic معرفی کنم یا international)
شرمنده ک ربطی ب تاپیک نداشت سوالم چون توی تاپیک تحصیل در آمریکا کسی جواب نداد
ممنون
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 10:51)farid43 نوشته:  
(2015-07-21 ساعت 00:16)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 22:59)Mehdi0065 نوشته:  
(2015-07-14 ساعت 16:20)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-14 ساعت 16:11)Mehdi0065 نوشته:  سلام دوستان
تعیین سفارت هرایوایبیشتر بر اساس انتخاب اول خود فرد موقع پر کردن فرم 260 انجام میشه یا سفارتی که تو نامه اول درج شده؟

سلام، سفارتى كه در نامه اول مشخص شده بصورت پيشفرضه و ميتونيد تغييرش بديد، اگرم تغيير اعمال نكرديد kcc با توجه به شلوغى و حجم كاريه سفارتها يكى رو براتون انتخاب كرده و در نامه دوم بصورت قطعى و ١٠٠٪ به شما اعلام خواهد كرد
معذرت میخوام چطور باید تغییرش میدادم؟

تو فرم DS 260 امکان انتخاب سفارت بود ولی اگر سابمیت کردی دیگه امکانش نیست مگر اینکه انلاک کنی که به هیچ عنوان پبشنهاد نمیکنم

البته اگر كيس نامبرتون سه رقمي باشه فكر نكنم مشكل خاصي پيش بياد ولي آقاي قريشي استاد ما هستند .

کیس نامبرم که 3 رقمیه، تو فرم 260 هم من ایروان رو انتخاب کردم ،
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-07-24 ساعت 00:59)Mehdi0065 نوشته:  کیس نامبرم که ۳ رقمیه، تو فرم 260 هم من ایروان رو انتخاب کردم ،

خوب پس به احتمال 99% سفارت شما ایروان هستش چون خودتون تغییر دادین و در بیشتر موارد موافقت میشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ریحانا ، Mehdi0065
(2015-07-23 ساعت 18:46)kian_parsi نوشته:  با سلام
یه سوال من برنده امسال لاتاری شدم و همزمان میخواسم اقدام کنم برای تحصیل تو آمریکا الان یه مشکلی که هست اینه که مصاحبه من میافته بعد از deadline دانشگاه ها کسی میدونه من الان باید چیکارکنم؟(یعنی خودم را باید domestic معرفی کنم یا international)
شرمنده ک ربطی ب تاپیک نداشت سوالم چون توی تاپیک تحصیل در آمریکا کسی جواب نداد
ممنون

شما به هر حال international هستيد.اين بخاطر تافل و ساير مسايله.وقتي ايشالا رفتيد و گرين كارتو اراىه كردين به دانشگاه براي وام و بر اساس قوانين ايالات تون شامل instate ميشيد.
كلا براي اطلاعات بيشتر در مورد قضيه پذيرش و شهريه دانشگاه و همون instate حتما از applyabroad كمك بگيريد خيلي خوبه
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: usatravel
سلام دوستان
من هنوز فرم DS-260 رو پر نکردم، میخواستم بدونم تا کی مهلت دارم این فرمو ارسال کنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-24 ساعت 16:09)caprice نوشته:  سلام دوستان
من هنوز فرم DS-260 رو پر نکردم، میخواستم بدونم تا کی مهلت دارم این فرمو ارسال کنم؟
سلام
كيس نامبرتون چند شده؟ خانم هستيد يا آقا؟ اگه آقا هستي خدمت رفتي؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2015-07-24 ساعت 16:26)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-24 ساعت 16:09)caprice نوشته:  سلام دوستان
سلام
كيس نامبرتون چند شده؟ خانم هستيد يا آقا؟ اگه آقا هستي خدمت رفتي؟

سلام
کیس نامبرم 5000،
آقا هستم،
سال 91 معاف شدم.
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان