کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-09-19 ساعت 21:46)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 21:09)motehayyer نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 21:06)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 20:58)motehayyer نوشته:  سلام.
دوستان به نظرتون نامه دوم برا من کی میاد؟ ۱ آگوست فرم رو تکمیل کردم. کیس نامبرم هم : زیر 2000 هست.

نمیشه دقیق گفت دوست عزیزیا این ماه یا ماه دیگه احتمالا اگه قبل از شروع ماه جون فرمتون رو فرستاده بودین تا دو سه روز آینده نامتون جایگزین میشد .

ممنون از شما.
حدودی به نظرتون کی میشه؟ به تاریخ خودمون

حدودا اردیبهشت یا خرداد خودمون
وه !!! چرا این همه دیر؟!!
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 22:26)مهنیا نوشته:  سلام ببخشید من یک دخترم محصل هستش لازمه که کدپستی مدرسش رو هم بنویسم توی فرم ها؟
با سلام
مشکلی نیست اگر هم نداشتین اونجا گزینه ای داره که میتونی بزنی ندارم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان اصل فروم 260 و راهنمای فارسی اون رو از کجا میشه پیدا کرد
تشکر کنندگان:
(2015-09-21 ساعت 23:54)amin lenovo نوشته:  سلام دوستان اصل فروم 260 و راهنمای فارسی اون رو از کجا میشه پیدا کرد

سلام

راهنمای فارسی تکمیل کردن فرم DS-260
پیش نویس فرم DS-260
ترجمه فارسی پیش نویس فرم DS-260

موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ho_tasha ، m_vaziran ، ofrfar ، ehsan TT ، nazi56
(2015-08-17 ساعت 23:26)Siamak.k نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 23:19)MSDJVD نوشته:  سلام و خسته نباشید.من نفر اصلی هستم و برای کارم می توانم سابقه کار بگیرم . ولی برای همسرم در 12 سال ۴ جای مختلف کار کرده و آیا لیست بیمه کافی ایست یا باید گواهی همه شرکتها را بگیره .و سوال دوم اینکه .با توجه به شماره کیسم **23 که جزو سری اولم هستم و پاسپورت همسرم تا مرداد سال دیگه اعتبار داره .آیا لارم است پاسپورت را تمدید کنم یا خیر؟ ممنون

سلام به شما

۱ -توجه داشته باشید که شما برنده اصلی هستید و به سابقه کار همسرتون اصلا نیازی نیست و فقط مدارک شما که برنده اصلی هستید باید کامل باشه سعی کنید حدالمقدور مدارک اضافی با خودتون نبرید چون اینکار فقط پروسه دریافت ویزای شما رو طولانی تر میکنه.

۲ - در مورد پاسپورت هم در نظر داشته باشید که پاسپورت شما در زمان دریافت ویزا باید شش ماه اعتبار داشته باشه پس خودتون زمانبندی کنید ببینید که آیا نیاز به تعویض هست یا خیر

موفق باشید
من برنده اصلی هستم. برای سوابق کارم باید چکار کنم؟ فقط سوابق بیمه مهمه یا باید شرکتهایی که در اونجا کار کردم گواهی چیزی بدن؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-23 ساعت 12:22)ژینوس ملک نوشته:  من برنده اصلی هستم. برای سوابق کارم باید چکار کنم؟ فقط سوابق بیمه مهمه یا باید شرکتهایی که در اونجا کار کردم گواهی چیزی بدن؟

سلام خدمت شما

اصلا کاری به سوابق بیمه شما ندارن شما فقط باید یه نامه از آخرین جایی که کار میکنید ببرید و نشون بدید که در حال حاضر اونجا شاغل هستید .
در نظر داشته باشید که مدارک اضافی ارائه ندید .
ارائه مدارک اضافی فقط پروسه شما رو طولانی تر میکنه .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
Dear Applicant,

Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. Your online Immigrant Visa and Alien Registration Application Form(DS-260) has been submitted.

Name Provided: xxxxxxx xxxx
Completed On: 31 MAY 2015 04:54:08 EST

Case Number: xxxxxxxx

YOUR CONFIRMATION PAGE IS ATTACHED TO THIS EMAIL IN A PDF FILE!

You must follow the instructions on the confirmation page in order for the U.S. Department of State to continue processing your visa application.

How to print your Confirmation Page:
1. DOUBLE CLICK on the attached file.
2. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT

Please double check to see that you indeed have Adobe Acrobat installed on your system. If you do not have Adobe Acrobat Reader, you may download it for free at: http:/www.adobe.com/products/acrobt/readstp2.html

***Important: Please do not reply to this email. This mailbox is not set up to receive email.
این ایمیل برای من اون روزی که فرممو فرستادم اومده ایا فرمم ds260من به دستشون رسیده و نگران نباشم از این بابت اخه همش فکر میکنم فرمم به دستشون نرسیده نگرانم چون نامهی دومم نیومد هنوز
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 23:23)farzaneh_saremi نوشته:  سلام ...ممنون از بزنامه و سایت خوبتون...یه سوالی دارم که ممنون میشم راهنماییم کنین.
من برنده ۲۰۱۶ شدم و فرمم رو هم 20 روز بعد از قبولی به صورت مجردی فرستادم ( کیس نامبر 4000) اما الان قصد ازدواج با کسی رو دارم که تو کانادا تحصیل میکنه و شرایط هم جوری هست که امکان داره نتونه اقامت کانادا رو بگیره برای همین میخوایم عقد کنیم و با کیس من بریم...سوالم اینه که:
۱- آیا این کار امکان پذیره و مشکلی توی پرونده من ایجاد نمیکنه که یه دفعه هر دوتاییمون ریجکت بشیم؟
۲- با توجه به اینکه ایشون تا بتونن به ایران بیان و کارای عقد رو انجام بدیم چند ماهی طول میکشه به نظرتون آخرین مهلت برای آنلاک کردن فرم و چنین تغییری چه زمانی هست؟
تشکر فراوان

در صورت ازدواج بعد از قبولی در لاتاری شما میبایست ثابت کنید که ازدواج شما س.و.ر.ی نبوده چون اگر آفیسر فکر کنه که اینطور بوده قطعا پرونده شما به مشکل میخوره.
برای اثبات این موضوع شما میبایست در روز مصاحبه عکسهای مراسم ازدواجتون بهمراه خانواده ها و مدارک دیگه که ثابت میکنه شما واقعا به هم علاقمند هستید رو ارائه کنید تا آفیسر مجاب بشه که شما حقیقت رو میگید.
پیشنهاد من اینه که حتما با یک وکیل حرفه ای در امور مهاجرت مشورت کنید

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ho_tasha ، matin.sh ، j.modarres
(2015-09-20 ساعت 08:15)motehayyer نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 21:46)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 21:09)motehayyer نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 21:06)Siamak.k نوشته:  [quote='motehayyer' pid='663460' dateline='1442680130']
سلام.
دوستان به نظرتون نامه دوم برا من کی میاد؟ ۱ آگوست فرم رو تکمیل کردم. کیس نامبرم هم : زیر 2000 هست.

نمیشه دقیق گفت دوست عزیزیا این ماه یا ماه دیگه احتمالا اگه قبل از شروع ماه جون فرمتون رو فرستاده بودین تا دو سه روز آینده نامتون جایگزین میشد .

ممنون از شما.
حدودی به نظرتون کی میشه؟ به تاریخ خودمون

حدودا اردیبهشت یا خرداد خودمون
وه !!! چرا این همه دیر؟!!
[/quote
تشکر کنندگان:
سلام من دانشجوم هنوز اقدامی برای پاسپورت نکردم میشه تو فرم ds260 به جای پاسپورت other travel رو بزنم خواهش میکنم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2015-09-23 ساعت 12:34)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 12:22)ژینوس ملک نوشته:  من برنده اصلی هستم. برای سوابق کارم باید چکار کنم؟ فقط سوابق بیمه مهمه یا باید شرکتهایی که در اونجا کار کردم گواهی چیزی بدن؟

سلام خدمت شما

اصلا کاری به سوابق بیمه شما ندارن شما فقط باید یه نامه از آخرین جایی که کار میکنید ببرید و نشون بدید که در حال حاضر اونجا شاغل هستید .
در نظر داشته باشید که مدارک اضافی ارائه ندید .
ارائه مدارک اضافی فقط پروسه شما رو طولانی تر میکنه .

موفق باشید
سپاسگزارم
تشکر کنندگان: Siamak
سلام دوستان. کسی هست که نامه دومش جایگزین شده باشه؟ برای من هنوز چیزی نیومده
تشکر کنندگان:
(2015-09-26 ساعت 06:42)Pouya1370 نوشته:  سلام من دانشجوم هنوز اقدامی برای پاسپورت نکردم میشه تو فرم ds260 به جای پاسپورت other travel رو بزنم خواهش میکنم راهنمایی کنید
پیشنهاد میکنم به اون روش عمل نکنید بهتره سریعاً برای دریافت گذرنامه اقدام کنید. البته اگر مانعی برای اینکار وجود نداره ! Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2015-09-27 ساعت 13:32)ژینوس ملک نوشته:  سلام دوستان. کسی هست که نامه دومش جایگزین شده باشه؟ برای من هنوز چیزی نیومده
سلام ، میشه لطفاً حدود کیس نامبر و تاریخ ارسال فرم DS-260 v رو اعلام بفرمائید ؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-29 ساعت 23:59)ستوده نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 13:32)ژینوس ملک نوشته:  سلام دوستان. کسی هست که نامه دومش جایگزین شده باشه؟ برای من هنوز چیزی نیومده
سلام ، میشه لطفاً حدود کیس نامبر و تاریخ ارسال فرم DS-260 v رو اعلام بفرمائید ؟

کیس نامبرم دو رقمی هست اما خیلی دیر فرم رو ارسال کردم 21 آگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان