موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
بنده از روزه اول تشکیل این فروم تک تک پست ها رو خوندم و خیلی چیزها دستگیرم شده. از شما خواهشمندم در صورت امکان به سوال های بنده تا جایی که تجربه دارید یک جواب روشن بدهید.
بنده در روز ثبت نام لاتاری زیر 21 سال بودم و الان بالای 21 هستم (برنده اصلی خودم هستم). تمام مدت در حال تحصیل بودم(دانشجوی ترم آخر) و نه سربازی رفتم و نه معافیت دارم و نه هیچ سابقه کاری دارم و نه عضو هیچ تشکیلاتی بوده ام.(کیس نامبر ++52). بنده 1 سال اخیر در پی ویزای دانشجویی برای آلمان و خواندن زبان آلمانی بوده ام و برنامه ریزی دقیقی داشتم تا سال دیگر در آلمان باشم ولی الان که لاتاری برنده شدم 100% اولویت اولم آمریکاست(به دلیل هم زبان و سطح بالای دانشگاه ها و هم ویزای اقامتی بودن و نه تحصیلی یک کشور فوق پیشرفته).
1.به نظر شما با شرایط بالا احتمال ap خوردن چقدر است؟(می دانم همه چیز به افیسر بستگی داره ولی نسبت به تجربتون جواب بدید)
2.با توجه به کیس نامبرم،این را در اولویت دوم بزارم یا در اولویت اول؟(نسبت به ویزای دانشجویی آلمان)
3.با توجه به این که امسال در ماه می کیس نامبر مشابه بنده در ویزا بولتون اعلام شد،درسم(پروژه) را تا سال دیگه کش بدم؟
خیلی ممنون که بدون چشم داشتی به سوالات ما پاسخ میدهید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من قبول شدم اما تا سه ماه دیگه سرباز هستم. می خواستم بدونم آیا برای پر کردن فرم مشخصات پاسپورت اجباریه؟ آیا می توانم به جای پاسپورت گزینه other document انتخاب کنم؟
case من حدود 2000 است چقدر زمان برای ارسال فرم دارم و تاریخ تقریبی دعوت به مصاحبه کی هستش؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. یه سوال دارم که چند بار پرسیده شده ولی من هنوز کاملا اطمینان پیدا نکردم.
من دیپلم فنی (11ساله) گرفتم بعد فوق دیپلم و لیسانس الانم دارم ارشد می خونم.آیا لازمه کاردانیمو معادل پیش دانشگاهی کنم یا نه؟
اگه لازمه ایا میدونین کجا باید نامشو بگیرم؟ من شهرستان هستم.اینکار فقط تهران انجام می شه؟
ممنون.
کیس نامبر:2016as65** m
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2
سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May
مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب
مقصد: به امید خدا Houston,Tx
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
قسمتي كه آدرس رو ميخواد، يك قسمت داره permanent adress و بعديش آدرسي هست كه كرين كارت بهش قراره ارسال بشه. سوالم اينه كه قسمت اول حتما بايد اسپانسرمون باشه يا هر آشنايي اونجا داريم ميشه آدرسش رو داد؟(اگه براي اسپانسر هست و اسپانسر نداريم چجوري پر كنيم؟) و اينكه آدرس گرين كارت ميتونه آدرس هر شخصي باشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یک سوال
دوست من خانمش برنده شده. حالا یک مشکلی هست دوست من و خانومش زن و شوهر رسمی هستن یعنی عقدنامه دارن. اما دوستم هنوز از زن قبلیش کامل جدا نشده . در مراحل دادگاه بسر می برند و طلاقنامه صادر نشده اصلا و اسم ایشون هم توی شناسنامه دوستم هست هنوز به عنوان زن عقدی . چه جوری باید فرم دوستم رو پر کنم؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ تجربه مشابه ای داشته ؟ به مشکل می خورن؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.لطفا در مورد تمکن مالی با سند بیشتر توضیح بدید.
نحوه ارزش یابی ملک.مدارکی در این مورد که باید ترجمه بشه؟ قیمت ملک مورد قبول برای دو نفر.ایا تاریخ به نام خوردن سند مهم هست یا نه واز این دست موارد.
باتشکر فراوان.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2
سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May
مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب
مقصد: به امید خدا Houston,Tx
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سوالم از عزیزان اینه:
آیا میشه ابتدا رفت توی فرم اصلی 260 و همه صفحاتشو با همه گزینه هاش دید ولی پر نکرد و پس از بررسی کامل بعدا مراجعه کرد و پر کرد؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آيا اين درسته كه داشتن اسپانسر در امريكا بهتر از تمكن مالي از طرف خودمون هست؟
و براي تمكن مالي ظاهراً نفري ٥٠ ميليون لازم هست، آيا مبلغي بيشتراز اين مبلغ در بانك بذاريم موثرتر هست يا خير؟
ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
يعني اگه مبلغ بالايي بذاريم تو بانك ممكنه امتياز منفي باشه؟؟