کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-11 ساعت 22:16)mohammad1980 نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 20:08)Kaveh نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 19:08)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان
کیسی که دو نفر داخش هست. اگر مثلا فرم نفر اول یعنی شخص برنده رو ارسال کنیم .اما فرم نفر دوم دیرتر ارسال بشه مثلا یک ماه بعد مشکلی میخوره ؟ یعنی جفتشون با هم مصاحبه نمیرن؟
مشکلی پیش نمیاد، قفط دیرتر به مصاحبه دعوت میشین (هر دو همزمان مصاحبه میشن)

(2015-05-11 ساعت 19:08)mohammad1980 نوشته:  یه مورد دیگه اگر توی فرم برای یک نفر سفارت رو امارت انتخاب کرد و برای نفر دیگه پیش فرض رو تغییر ندیم احتمال داره که هرایواییک وقت جدا و یک سفارت جدا بهش بخوره؟
همه افراد کیس در یک روز و در یک سفارت مصاحبه میشن (جز در موارد خاص)

الان برای شخص اصلی کیس سفارت رو تغییر دادیم به امارات . اما دو نفر دیگه پیش فرض روی آنکارا هستند . و نمی تونم تغییرشون بدم. هنوز فرم ارسال نشده اما نمیشه برگشت به اون قسمت اول که برای انتخاب سفارت هست .
چرا تو همون شروع بیاین میتونین تغییر بدین
تشکر کنندگان: mohammad1980
(2015-05-11 ساعت 22:16)mohammad1980 نوشته:  الان برای شخص اصلی کیس سفارت رو تغییر دادیم به امارات . اما دو نفر دیگه پیش فرض روی آنکارا هستند . و نمی تونم تغییرشون بدم. هنوز فرم ارسال نشده اما نمیشه برگشت به اون قسمت اول که برای انتخاب سفارت هست .

در بخش REVIEW صفحه Location میتونید عوض کنید.
لینک مستقیم:
https://ceac.state.gov/IVApp/Common/Desi...ation.aspx
(برای استفاده از این لینک باید اول وارد فرم بشید)
تشکر کنندگان: َalikh ، mohammad1980 ، farrokh33 ، maral-map
با سلام خدمت دوستان
بنده از روزه اول تشکیل این فروم تک تک پست ها رو خوندم و خیلی چیزها دستگیرم شده. از شما خواهشمندم در صورت امکان به سوال های بنده تا جایی که تجربه دارید یک جواب روشن بدهید.
بنده در روز ثبت نام لاتاری زیر 21 سال بودم و الان بالای 21 هستم (برنده اصلی خودم هستم). تمام مدت در حال تحصیل بودم(دانشجوی ترم آخر) و نه سربازی رفتم و نه معافیت دارم و نه هیچ سابقه کاری دارم و نه عضو هیچ تشکیلاتی بوده ام.(کیس نامبر ++52). بنده 1 سال اخیر در پی ویزای دانشجویی برای آلمان و خواندن زبان آلمانی بوده ام و برنامه ریزی دقیقی داشتم تا سال دیگر در آلمان باشم ولی الان که لاتاری برنده شدم 100% اولویت اولم آمریکاست(به دلیل هم زبان و سطح بالای دانشگاه ها و هم ویزای اقامتی بودن و نه تحصیلی یک کشور فوق پیشرفته).
1.به نظر شما با شرایط بالا احتمال ap خوردن چقدر است؟(می دانم همه چیز به افیسر بستگی داره ولی نسبت به تجربتون جواب بدید)
2.با توجه به کیس نامبرم،این را در اولویت دوم بزارم یا در اولویت اول؟(نسبت به ویزای دانشجویی آلمان)
3.با توجه به این که امسال در ماه می کیس نامبر مشابه بنده در ویزا بولتون اعلام شد،درسم(پروژه) را تا سال دیگه کش بدم؟
خیلی ممنون که بدون چشم داشتی به سوالات ما پاسخ میدهید.
تشکر کنندگان: farrokh33
سلام دوستان
من قبول شدم اما تا سه ماه دیگه سرباز هستم. می خواستم بدونم آیا برای پر کردن فرم مشخصات پاسپورت اجباریه؟ آیا می توانم به جای پاسپورت گزینه other document انتخاب کنم؟

case من حدود 2000 است چقدر زمان برای ارسال فرم دارم و تاریخ تقریبی دعوت به مصاحبه کی هستش؟
تشکر کنندگان:
سلام. یه سوال دارم که چند بار پرسیده شده ولی من هنوز کاملا اطمینان پیدا نکردم.
من دیپلم فنی (11ساله) گرفتم بعد فوق دیپلم و لیسانس الانم دارم ارشد می خونم.آیا لازمه کاردانیمو معادل پیش دانشگاهی کنم یا نه؟
اگه لازمه ایا میدونین کجا باید نامشو بگیرم؟ من شهرستان هستم.اینکار فقط تهران انجام می شه؟
ممنون.

کیس نامبر:2016as65** m
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 23:36)benzamin_d نوشته:  با سلام خدمت دوستان
بنده از روزه اول تشکیل این فروم تک تک پست ها رو خوندم و خیلی چیزها دستگیرم شده. از شما خواهشمندم در صورت امکان به سوال های بنده تا جایی که تجربه دارید یک جواب روشن بدهید.
بنده در روز ثبت نام لاتاری زیر 21 سال بودم و الان بالای 21 هستم (برنده اصلی خودم هستم). تمام مدت در حال تحصیل بودم(دانشجوی ترم آخر) و نه سربازی رفتم و نه معافیت دارم و نه هیچ سابقه کاری دارم و نه عضو هیچ تشکیلاتی بوده ام.(کیس نامبر ++52). بنده ۱ سال اخیر در پی ویزای دانشجویی برای آلمان و خواندن زبان آلمانی بوده ام و برنامه ریزی دقیقی داشتم تا سال دیگر در آلمان باشم ولی الان که لاتاری برنده شدم 100% اولویت اولم آمریکاست(به دلیل هم زبان و سطح بالای دانشگاه ها و هم ویزای اقامتی بودن و نه تحصیلی یک کشور فوق پیشرفته).
۱.به نظر شما با شرایط بالا احتمال ap خوردن چقدر است؟(می دانم همه چیز به افیسر بستگی داره ولی نسبت به تجربتون جواب بدید)
۲.با توجه به کیس نامبرم،این را در اولویت دوم بزارم یا در اولویت اول؟(نسبت به ویزای دانشجویی آلمان)
۳.با توجه به این که امسال در ماه می کیس نامبر مشابه بنده در ویزا بولتون اعلام شد،درسم(پروژه) را تا سال دیگه کش بدم؟
1- احتمالش کمه سفارت رو پیشنهاد میکنم ابوظبی بزنینپ
2- حتی الامکان هر دو رو حفظ کنین
3- دلیل لینکه میخای کش بدی چیه ؟ ببین چجوری پاستو راحتتر میتونی بگیری
تشکر کنندگان: farrokh33 ، Audiophile
قسمتي كه آدرس رو ميخواد، يك قسمت داره permanent adress و بعديش آدرسي هست كه كرين كارت بهش قراره ارسال بشه. سوالم اينه كه قسمت اول حتما بايد اسپانسرمون باشه يا هر آشنايي اونجا داريم ميشه آدرسش رو داد؟(اگه براي اسپانسر هست و اسپانسر نداريم چجوري پر كنيم؟) و اينكه آدرس گرين كارت ميتونه آدرس هر شخصي باشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 23:50)arminbhz نوشته:  قسمتي كه آدرس رو ميخواد، يك قسمت داره permanent adress و بعديش آدرسي هست كه كرين كارت بهش قراره ارسال بشه. سوالم اينه كه قسمت اول حتما بايد اسپانسرمون باشه يا هر آشنايي اونجا داريم ميشه آدرسش رو داد؟(اگه براي اسپانسر هست و اسپانسر نداريم چجوري پر كنيم؟) و اينكه آدرس گرين كارت ميتونه آدرس هر شخصي باشه؟
آدرس آشناتونو بزنین , بعدا از گرفتن ویزا میتونین عوضش کنین
تشکر کنندگان: arminbhz ، Kaveh
سلام یک سوال
دوست من خانمش برنده شده. حالا یک مشکلی هست دوست من و خانومش زن و شوهر رسمی هستن یعنی عقدنامه دارن. اما دوستم هنوز از زن قبلیش کامل جدا نشده . در مراحل دادگاه بسر می برند و طلاقنامه صادر نشده اصلا و اسم ایشون هم توی شناسنامه دوستم هست هنوز به عنوان زن عقدی . چه جوری باید فرم دوستم رو پر کنم؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ تجربه مشابه ای داشته ؟ به مشکل می خورن؟
تشکر کنندگان:
سلام.لطفا در مورد تمکن مالی با سند بیشتر توضیح بدید.
نحوه ارزش یابی ملک.مدارکی در این مورد که باید ترجمه بشه؟ قیمت ملک مورد قبول برای دو نفر.ایا تاریخ به نام خوردن سند مهم هست یا نه واز این دست موارد.
باتشکر فراوان.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
(2015-05-11 ساعت 23:40)َalikh نوشته:  
بنده در روز ثبت نام لاتاری زیر 21 سال بودم و الان بالای 21 هستم (برنده اصلی خودم هستم). تمام مدت در حال تحصیل بودم(دانشجوی ترم آخر) و نه سربازی رفتم و نه معافیت دارم و نه هیچ سابقه کاری دارم و نه عضو هیچ تشکیلاتی بوده ام.(کیس نامبر ++52). بنده ۱ سال اخیر در پی ویزای دانشجویی برای آلمان و خواندن زبان آلمانی بوده ام و برنامه ریزی دقیقی داشتم تا سال دیگر در آلمان باشم ولی الان که لاتاری برنده شدم 100% اولویت اولم آمریکاست(به دلیل هم زبان و سطح بالای دانشگاه ها و هم ویزای اقامتی بودن و نه تحصیلی یک کشور فوق پیشرفته).
۱.به نظر شما با شرایط بالا احتمال ap خوردن چقدر است؟(می دانم همه چیز به افیسر بستگی داره ولی نسبت به تجربتون جواب بدید)
۲.با توجه به کیس نامبرم،این را در اولویت دوم بزارم یا در اولویت اول؟(نسبت به ویزای دانشجویی آلمان)
۳.با توجه به این که امسال در ماه می کیس نامبر مشابه بنده در ویزا بولتون اعلام شد،درسم(پروژه) را تا سال دیگه کش بدم؟
۱- احتمالش کمه سفارت رو پیشنهاد میکنم ابوظبی بزنینپ
۲- حتی الامکان هر دو رو حفظ کنین
۳- دلیل لینکه میخای کش بدی چیه ؟ ببین چجوری پاستو راحتتر میتونی بگیری
دلیل کش دادن درس داشتن معافیت تحصیلی است.
به چه دلیل ابوظبی؟ راحت تر کارمو راه میندازن؟ویزاگرفتن ابوظبی دردسر نمیشه واسه منه دانشجو؟
در ضمن بنده یک بار که 6 ساله بودم به همراه مادر و برادرم در کوبا به سفارت آمریکا رفتیم و از آنها درخواست ویزای تفریحی کردیم که رد کردن. آیا اینو تو اون قسمت که گفته تاحالا درخواست ویزاتون رد شده وارد کنم؟(چون من 6 سالم بود و در پاس مادرم بودم) تاثیر منفی داره در مصاحبم؟
تشکر کنندگان:
سوالم از عزیزان اینه:
آیا میشه ابتدا رفت توی فرم اصلی 260 و همه صفحاتشو با همه گزینه هاش دید ولی پر نکرد و پس از بررسی کامل بعدا مراجعه کرد و پر کرد؟
تشکر کنندگان:
آيا اين درسته كه داشتن اسپانسر در امريكا بهتر از تمكن مالي از طرف خودمون هست؟
و براي تمكن مالي ظاهراً نفري ٥٠ ميليون لازم هست، آيا مبلغي بيشتراز اين مبلغ در بانك بذاريم موثرتر هست يا خير؟

ممنون
سلام .زیر ۲۱ سال مهم نیست حتی میتونستی ۱۸ساله هم باشی مهم این است که دیپلم داشته باشی
۱-چون شما دانشجوی کارشناسی هستی وسربازی نرفتی به احتمال خیلی زیاد یکضرب میگیری(شبیه کیس پسر من که قبولی ۲۰۱۵بود والان اونطرف است)
۲-اولویت اول قرار بدید ۳- به احتمال زیاددر ماه می به مصاحبه میرید (اگه مثل ۲۰۱۵باشه)
سعی کنید پروژه رو کش بدید وبزارید برا بعد از مصاحبه وقتی ویزا رو گرفتید درستون رو تموم کنید وبا مدرک لیسانس برید امریکا در ضمن چون دانشجو هستید میتونید وثیقه۱۵میلیونی بزاریدوپاسپورت بگیریدوبرا مصاحبه برید خارج وبعد برا رفتن آمریکا هم مشکلی ندارید.شاد باشید
تشکر کنندگان: benzamin_d ، آلیس-1980
يعني اگه مبلغ بالايي بذاريم تو بانك ممكنه امتياز منفي باشه؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان