کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-11 ساعت 19:08)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان

کیسی که دو نفر داخش هست. اگر مثلا فرم نفر اول یعنی شخص برنده رو ارسال کنیم .اما فرم نفر دوم دیرتر ارسال بشه مثلا یک ماه بعد مشکلی میخوره ؟ یعنی جفتشون با هم مصاحبه نمیرن؟
یه مورد دیگه اگر توی فرم برای یک نفر سفارت رو امارت انتخاب کرد و برای نفر دیگه پیش فرض رو تغییر ندیم احتمال داره که هرایواییک وقت جدا و یک سفارت جدا بهش بخوره؟
فکر کنم بهتر هر چه زودتر هر دو کیس با هم سابمیت بشه بخصوص اگه کیس پایین هستین چون تا هر دو کیس ارسال نشه و یا حتی تغییری داشته باشه پروسس اون و بالتبع مصاحبه به تعویق میوفته
تشکر کنندگان: Memolk ، mohammad1980
(2015-05-11 ساعت 17:35)aligeocivil نوشته:  دوستان پیشاپیش از حضورتون عذرخواهی می کنم که سوال تکراری می پرسم.
((من فوق لیسانس هستم و میخواستم بدونم تو گزینه Highest level of education completed چه آیتمی رو باید انتخاب کنم؟))
دفعه قبل تو پاسخه سوالم گذاشته بودید که این سوال و از پاریز تراول بکنم. طی دو نوبت خودم و همسرم تماس گرفتند که دفعه اول به من گفتن Advance Degree و دفعه دوم به خانومم گفتن University Degree
موندم چه کنم؟؟؟

آخرین مقطع تحصیلی که فارغ التحصیل شدید.
UNIVERSITY DEGREE : کاردانی یا کارشناسی
ADVANCED DEGREE : تحصیلات تکمیلی (ارشد، دکترا و ...)
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، maral-map
(2015-05-11 ساعت 18:39)Rira_1982 نوشته:  من در اون کشور منزل خواهرم اقامت داشتم و پلیس رکوردی ندارم که ارائه بدم
چکار باید کرد؟

اگه بیشتر از 12 ماه در کشوری غیر از ایران اقامت کردید و سن شما در آن زمان بیشتر از 16 سال بوده، باید با مراجعه به سفارت اون کشور درخواست Police Record بدید.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، m.ghoreishi ، آلیس-1980 ، َalikh ، maral-map
کیسی که دو نفر داخش هست. اگر مثلا فرم نفر اول یعنی شخص برنده رو ارسال کنیم .اما فرم نفر دوم دیرتر ارسال بشه مثلا یک ماه بعد مشکلی میخوره ؟ یعنی جفتشون با هم مصاحبه نمیرن؟
مشکلی پیش نمیاد، قفط دیرتر به مصاحبه دعوت میشین (هر دو همزمان مصاحبه میشن)

(2015-05-11 ساعت 19:08)mohammad1980 نوشته:  یه مورد دیگه اگر توی فرم برای یک نفر سفارت رو امارت انتخاب کرد و برای نفر دیگه پیش فرض رو تغییر ندیم احتمال داره که هرایواییک وقت جدا و یک سفارت جدا بهش بخوره؟
همه افراد کیس در یک روز و در یک سفارت مصاحبه میشن (جز در موارد خاص)
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، َalikh ، mohammad1980 ، maral-map
ممنون از پاسختون
پس با این حساب من احتیاجی به پلیس رکورد ندارم
تشکر کنندگان: Kaveh ، Memolk
(2015-05-11 ساعت 20:10)Rira_1982 نوشته:  ممنون از پاسختون
پس با این حساب من احتیاجی به پلیس رکورد ندارم
منم شبیه شرایط شمارو دارم ظاهرا نمیخاد توی سایت هم گفته more than 12 months من از سیمون هم پرسیدم گفت نمیخاد

تشکر کنندگان: Rira_1982 ، puryapurya
(2015-05-11 ساعت 20:08)Kaveh نوشته:  

(2015-05-11 ساعت 19:08)mohammad1980 نوشته:  یه مورد دیگه اگر توی فرم برای یک نفر سفارت رو امارت انتخاب کرد و برای نفر دیگه پیش فرض رو تغییر ندیم احتمال داره که هرایواییک وقت جدا و یک سفارت جدا بهش بخوره؟
برام جالبه این سوالو پارسال هیچکس مطرح نکرد
تشکر کنندگان:
سلام،
من قبلا هنرستان ٤ ساله كه خوندم و بعدش فوق ديپلم خوندم و بعدش هم ليسانس.
حالا سوالم اينه كه زمان وارد كردن اطلاعات تحصيل ٤ سال هنرستان رو ٣ سال به عنوان ديپلم بزنم و ١ سال پيش دانشگاهي يا ٤ سالش رو براي ديپلم بزنم؟ بعد براي تاريخ شروع و پايانش چي بزنم؟
و بعد اينكه براي فوق ديپلم دوباره چي بزنم؟ يعني با ليسانس پيوسته حساب كنم يا ..؟
ممنون ميشم جواب بدين
تشکر کنندگان:
سلام
من ۷ می فهمیدم قبول شدم. شماره کیسم **۳۱ هستش. ۸ می فرم رو پر کردم و فرستادم. اما تازه امروز با سایتتون آشنا شدم. کامنت ها رو داشتم میخوندم یه سوالی برام پیش اومد. من چند سال پیش فامیلیم رو عوض کردم اما تو تکمیل فرم اون قسمت other names رو فکر میکردم منظورش اسم مستعار باشه واسه همین فامیلی قبلیم رو وارد نکردم دیگه. مشکل ساز میشه و آیا میشه کاری کرد؟
سوال بعدی اینکه من جزو سیستم نظام جدید بودم، یعنی دیپلم بعدش پیش دانشگاهی. تو پر کردن فرم گرفتن مدرک دیپلم رو زدم ۴ ساله. یعنی ۳ سال دیپلم نظام قدیم رو با ۱ سال پیش دانشگاهی بعنوان دیپلم وارد کردم.
سوال بعدی اینکه آیا سوابق آموزشی و جاهایی که قبلن درس خوندیم رو تا همون دبیرستان وارد کنیم کفایت میکنه دیگه؟
سوال دیگه اینکه من دانشجوی دکترا هستم توی چین درس میخونم. شغل فعلیم رو زدم student و آخرین مدرکی رو هم که گرفتم زدم advanced degree. درست هستش؟

مرسی بابت کمک و راهنماییتون
تشکر کنندگان:
سلام
من یه سوال دیگه در مورد لاتاری برام پیش اومده که ندیدم کسی اینو پرسیده باشه. وقتی تو لاتاری یه نفر برنده می شه و همسرش نمی شه، درنهایت با همسرش می ره مصاحبه و هر دو ویزا می گیرن. حالا در حالیکه، همسر اسمش تو برنده ها نبوده اما ویزا می گیره. آیا ویزای اون هم از اون سهمیه ی 50000 تا حساب می شه و در واقع یکی از سهمیه ها کم می کنه؟
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015-  تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: Big GrinCool - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 22:04)arminbhz نوشته:  سلام،
من قبلا هنرستان ٤ ساله كه خوندم و بعدش فوق ديپلم خوندم و بعدش هم ليسانس.
حالا سوالم اينه كه زمان وارد كردن اطلاعات تحصيل ٤ سال هنرستان رو ٣ سال به عنوان ديپلم بزنم و ١ سال پيش دانشگاهي يا ٤ سالش رو براي ديپلم بزنم؟ بعد براي تاريخ شروع و پايانش چي بزنم؟
و بعد اينكه براي فوق ديپلم دوباره چي بزنم؟ يعني با ليسانس پيوسته حساب كنم يا ..؟
ممنون ميشم جواب بدين
شما دقیقا همون چیزی که هستو بزنین یعنی 4 سال برا هنرستان 2سال ( یا هرچی که طول کشیده ) برا فوق دیپلم و......
تاریخهام طبق مدرک دیپلم و کارنامه هاتون
تشکر کنندگان: Kaveh ، arminbhz
(2015-05-11 ساعت 22:06)saman_rrr نوشته:  سلام
من ۷ می فهمیدم قبول شدم. شماره کیسم **۳۱ هستش. ۸ می فرم رو پر کردم و فرستادم. اما تازه امروز با سایتتون آشنا شدم. کامنت ها رو داشتم میخوندم یه سوالی برام پیش اومد. من چند سال پیش فامیلیم رو عوض کردم اما تو تکمیل فرم اون قسمت other names رو فکر میکردم منظورش اسم مستعار باشه واسه همین فامیلی قبلیم رو وارد نکردم دیگه. مشکل ساز میشه و آیا میشه کاری کرد؟
سوال بعدی اینکه من جزو سیستم نظام جدید بودم، یعنی دیپلم بعدش پیش دانشگاهی. تو پر کردن فرم گرفتن مدرک دیپلم رو زدم ۴ ساله. یعنی ۳ سال دیپلم نظام قدیم رو با ۱ سال پیش دانشگاهی بعنوان دیپلم وارد کردم.
سوال بعدی اینکه آیا سوابق آموزشی و جاهایی که قبلن درس خوندیم رو تا همون دبیرستان وارد کنیم کفایت میکنه دیگه؟
سوال دیگه اینکه من دانشجوی دکترا هستم توی چین درس میخونم. شغل فعلیم رو زدم student و آخرین مدرکی رو هم که گرفتم زدم advanced degree. درست هستش؟

تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-05-11 ساعت 20:08)Kaveh نوشته:  

الان برای شخص اصلی کیس سفارت رو تغییر دادیم به امارات . اما دو نفر دیگه پیش فرض روی آنکارا هستند . و نمی تونم تغییرشون بدم. هنوز فرم ارسال نشده اما نمیشه برگشت به اون قسمت اول که برای انتخاب سفارت هست .
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 22:08)aligeocivil نوشته:  سلام
من یه سوال دیگه در مورد لاتاری برام پیش اومده که ندیدم کسی اینو پرسیده باشه. وقتی تو لاتاری یه نفر برنده می شه و همسرش نمی شه، درنهایت با همسرش می ره مصاحبه و هر دو ویزا می گیرن. حالا در حالیکه، همسر اسمش تو برنده ها نبوده اما ویزا می گیره. آیا ویزای اون هم از اون سهمیه ی 50000 تا حساب می شه و در واقع یکی از سهمیه ها کم می کنه؟
50000 نفره نه 50000 کیس و به همین ترتیب اگه یه کیس 20 نفر هم باشه و 20 نفر ویزا بگیرن به تعداد 20 نفر از 50000 کم میشه
تشکر کنندگان: aligeocivil ، Kaveh ، farrokh33 ، maral-map
(2015-05-11 ساعت 22:06)saman_rrr نوشته:  سلام
اگه مدارکتون با اسم قبلی هست، بهتر بود مینوشتید
مدارک تحصیلی رو هم باید جدا مینوشتید
زیاد مهم نیست، اینا رو میتونید روز مصاحبه اصلاح کنید یا اینکه به KCC ایمیل بفرستید تا فرم رو آنلاک کنن
(اگه خواستید فرم رو آنلاک کنید، سریع درخواستتون رو بفرستید تا دیر نشه)

(2015-05-11 ساعت 22:06)saman_rrr نوشته:  سوال بعدی اینکه آیا سوابق آموزشی و جاهایی که قبلن درس خوندیم رو تا همون دبیرستان وارد کنیم کفایت میکنه دیگه؟
بله. دبیرستان و بالاتر

(2015-05-11 ساعت 22:06)saman_rrr نوشته:  سوال دیگه اینکه من دانشجوی دکترا هستم توی چین درس میخونم. شغل فعلیم رو زدم student و آخرین مدرکی رو هم که گرفتم زدم advanced degree. درست هستش؟

بله درسته
تشکر کنندگان: َalikh ، saman_rrr ، farrokh33 ، sararn ، lighter ، maral-map

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان