موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسختون
پس با این حساب من احتیاجی به پلیس رکورد ندارم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من قبلا هنرستان ٤ ساله كه خوندم و بعدش فوق ديپلم خوندم و بعدش هم ليسانس.
حالا سوالم اينه كه زمان وارد كردن اطلاعات تحصيل ٤ سال هنرستان رو ٣ سال به عنوان ديپلم بزنم و ١ سال پيش دانشگاهي يا ٤ سالش رو براي ديپلم بزنم؟ بعد براي تاريخ شروع و پايانش چي بزنم؟
و بعد اينكه براي فوق ديپلم دوباره چي بزنم؟ يعني با ليسانس پيوسته حساب كنم يا ..؟
ممنون ميشم جواب بدين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ۷ می فهمیدم قبول شدم. شماره کیسم **۳۱ هستش. ۸ می فرم رو پر کردم و فرستادم. اما تازه امروز با سایتتون آشنا شدم. کامنت ها رو داشتم میخوندم یه سوالی برام پیش اومد. من چند سال پیش فامیلیم رو عوض کردم اما تو تکمیل فرم اون قسمت other names رو فکر میکردم منظورش اسم مستعار باشه واسه همین فامیلی قبلیم رو وارد نکردم دیگه. مشکل ساز میشه و آیا میشه کاری کرد؟
سوال بعدی اینکه من جزو سیستم نظام جدید بودم، یعنی دیپلم بعدش پیش دانشگاهی. تو پر کردن فرم گرفتن مدرک دیپلم رو زدم ۴ ساله. یعنی ۳ سال دیپلم نظام قدیم رو با ۱ سال پیش دانشگاهی بعنوان دیپلم وارد کردم.
سوال بعدی اینکه آیا سوابق آموزشی و جاهایی که قبلن درس خوندیم رو تا همون دبیرستان وارد کنیم کفایت میکنه دیگه؟
سوال دیگه اینکه من دانشجوی دکترا هستم توی چین درس میخونم. شغل فعلیم رو زدم student و آخرین مدرکی رو هم که گرفتم زدم advanced degree. درست هستش؟
مرسی بابت کمک و راهنماییتون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوال دیگه در مورد لاتاری برام پیش اومده که ندیدم کسی اینو پرسیده باشه. وقتی تو لاتاری یه نفر برنده می شه و همسرش نمی شه، درنهایت با همسرش می ره مصاحبه و هر دو ویزا می گیرن. حالا در حالیکه، همسر اسمش تو برنده ها نبوده اما ویزا می گیره. آیا ویزای اون هم از اون سهمیه ی 50000 تا حساب می شه و در واقع یکی از سهمیه ها کم می کنه؟
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015- تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)