2015-05-12 ساعت 00:56
ولي من كُلّاً با صحبتاي خانم سارا گرو نااميد شدم از برنده شدن، در مورد كيس نامبر ٣٠٠٠ ميگفت خيلي بالاست ديگه چه برسه به ماها كه ٤٠٠٠-٥٠٠٠ هستيم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
|
2015-05-12 ساعت 00:56
ولي من كُلّاً با صحبتاي خانم سارا گرو نااميد شدم از برنده شدن، در مورد كيس نامبر ٣٠٠٠ ميگفت خيلي بالاست ديگه چه برسه به ماها كه ٤٠٠٠-٥٠٠٠ هستيم
2015-05-12 ساعت 00:59
سلام یک سوال
دوست من خانمش برنده شده. حالا یک مشکلی هست دوست من و خانومش زن و شوهر رسمی هستن یعنی عقدنامه دارن. اما دوستم هنوز از زن قبلیش کامل جدا نشده . در مراحل دادگاه بسر می برند و طلاقنامه صادر نشده اصلا و اسم ایشون هم توی شناسنامه دوستم هست هنوز به عنوان زن عقدی . چه جوری باید فرم دوستم رو پر کنم؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ تجربه مشابه ای داشته ؟ به مشکل می خورن؟
2015-05-12 ساعت 01:12
(2015-05-12 ساعت 00:49)Rira_1982 نوشته: آيا اين درسته كه داشتن اسپانسر در امريكا بهتر از تمكن مالي از طرف خودمون هست؟سلام دوست عزیز اصلا اسپانسر رو ازبرنامه ات حذف کن به چند دلیل۱-به احتمال زیادapمیخوری چون اونا باید درآمد ومالیاتهایی رو که اسپانسر تو چند سال اخیر داده بررسی کنن۲-ممکنه مدارک مالیاتی اش ناقص باشن ونقص مدرک بخوری ۳-حتی میتونه مدارک اسپانسر رو قبول نکنن به دلایل بد حسابی۴-از همه مهمتز چون شما اسپانسر داری دیگه نمی تونی از برخی از خدمات وهمچنین خدمات رایگان استفاده کنی . برای تمکن مالی میتونی مبلغی رو تو بانک بذاری وروز بعد بری مانده حساب بگیری (البته اگه بانک خصوصی مثل پارسیان ویا پاسارگاد ویا...باشه بهتره )به شعبه ارزی اون بانک برید ومانده حساب به لاتین بگیرید که دیگه نیازی به ترجمه نداشته باشه(لطفا به تاپیک مربوطه مراجعه ومطالعه بفرماییدودرصورت نیاز به راهنمایی بیشتر پیغام خصوصی بذارید)در ضمن طرف سند خونه ومغازه وملک هم نرید که مشکلات خاص خودشو داره. مبلغی که تو بانک میذاریدباید یک حد متعارفی باشه۱-اولا نباید از خط فقر امریکا کمتر باشه۰ تو تاپیک مربوطه آمار ومبلغش هست)۲-مبلغ خیلی زیاد هم دردسر خودشه داره ممکنه آفیسر بپرسه این پول رو از کجا اورده ای چون اونا به پولشویی خیلی حساس هستن .مبلغ حدودا تا ۱۰۰میلیون تومان مشکلی بوجود نمیاره.شاد باشید تشکر کنندگان: Rira_1982 ، benzamin_d ، آلیس-1980 ، hassan8ir ، Kaveh ، rosarad ، farmetalll ، man.u65a ، shahabjafari ، maral-map
2015-05-12 ساعت 01:15
(2015-05-12 ساعت 00:53)farrokh33 نوشته:خیلی ممنون از دلگرمیتون(2015-05-11 ساعت 23:36)benzamin_d نوشته: با سلام خدمت دوستانسلام .زیر ۲۱ سال مهم نیست حتی میتونستی ۱۸ساله هم باشی مهم این است که دیپلم داشته باشی اگه میشه یا در اینجا یا در پیام خصوصی راجع به کارایی که پسرتون کرد و هزینه های الانش در آمریکا برام بفرستید.(چون در جاهای مختلف ذکر میشه که هزینه های درس و زندگی واسه کسی که بورس نشه سرسام آوره)
2015-05-12 ساعت 01:19
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel
2015-05-12 ساعت 01:20
سلام دوستان تازه وارد .با تبریک به شما وآرزوی موفقیت در راهی که قدم گذاشته اید .خواهشی دارم لطفا بعد از اینکه پستی رو مطالعه فرمودید اگه از اطلاعات اون استفاده کردید میتونیدبر روی قسمت( تبریک وتشکر )که درزیر پست هست کلیک کنید با اینکار هم به نویسنده اطلاع میدهید که مطلب شما را خواندم وهم جامعه آماری رو که چند نفر از این پست بهره برده اند فعال میکنید.با سپاس فراوان .همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: hamed.fa ، آلیس-1980 ، m.ghoreishi ، Kaveh ، simsim2016 ، arminbhz ، maral-map
2015-05-12 ساعت 01:21
2015-05-12 ساعت 01:38
(2015-05-12 ساعت 01:15)benzamin_d نوشته:سلام دوست عزیز. پسرم چون رشته اش رو تغییر داده بود نتونست درسش رو تموم کنه ( حدود ۵۰ واحد از رشته جدیدش روبیشترپاس نکرده بود) برای اینکه بتونه از امکانات رایگان ویا به اصطلاح وام بدون بهره ودراز مدت استفاده کنه درسش رو از اول شروع کرده و کالج میره وکار هم میکنه وفعلا پیش برادر بزرگترش هست ولی شما اگه لیسانستو بگیری میتونی از مستر شروع کنی .هزینه زتدگی در ایالت های مختلف فرق میکنه مثلا شهر دالاس جزو ارزانترین وشهر های ایالت کالیفرنیا ویا شهر نیویورک ا ز گرانترین هستند یک نمونه کوچولو برات میارم در دالاس اجاره یک آپارتمان دوخوابه در محله مناسب حدود ۸۰۰دلار است که اگه همخونه ای پیدا کنی میشه نصف .ولی مشابه همین اپارتمان در شهر های کالیفرنیا مثل لس آنجلس ویا سانفرانسیسکو بالای ۲۰۰۰ دلار است . تاپیک های مربوطه رو اگه خوب مطالعه کنی اطلاعات بسیار ذیقیمتی بدست میاری.همیشه شاد باشید(2015-05-12 ساعت 00:53)farrokh33 نوشته:خیلی ممنون از دلگرمیتون(2015-05-11 ساعت 23:36)benzamin_d نوشته: با سلام خدمت دوستانسلام .زیر ۲۱ سال مهم نیست حتی میتونستی ۱۸ساله هم باشی مهم این است که دیپلم داشته باشی
2015-05-12 ساعت 01:46
سلام دوستان. خانم سارا گرو چی گفت من ندیدم برنامه رو....
تکرارش کی پخش میشه؟؟؟؟ تشکر کنندگان: matin86
2015-05-12 ساعت 03:47
تبريك به همه ٢٠١٦اي هاي عزيز، ايشالا همه با موفقيت اين حدودا ١ سال رو بگذرونيد و با دست پر به سرزمين آرزوها برسيد،
يه دعا هم برا من كنيد كلير شم زود داره ميشه ٣ ماه
شماره كيس: 37XX / آنكارا / كارنت: 9 DEC / نامه دوم: 12 DEC / مصاحبه: 17 FEB / وضعيت: AP
آپديت ها: 17feb, 19feb, 26feb, 27feb, 2march, 9march, 20march, 01jun, 02jun, 05 jun كلير : Jun 05 بعد از 108 روز انتظار، دريافت ويزا jun 10 ورود به امريكا: July 06 تشکر کنندگان: مهتاب.م ، r.bazargan ، maral-map
2015-05-12 ساعت 06:19
2015-05-12 ساعت 08:15
سلام،همسر من برنده لاتاری ۲۰۱۶ شده،من فرم رو کامل خوندم و پر کردم ولی چندتا سوال دارم:
۱.در بخش Personal Information2، این مورد خواسته شده:Beneficiary ID، چی باید بنویسم؟ ۲. این امکان هست که بخش Premenant Address رو اصلا پر نکنم؟ ۳.اگر بخشی که در بالا ذکر شد رو پر کردم و ایالت نوشته شده با ایالتی که ما بخوایم در اون ساکن بشیم متفاوت باشه، تکلیفمون چیه؟ ۴. در بخش تخصص نظامی، همسر من در بخش اداری-پرسنلی(آجودانی) مشغول بودن، این رو به چه صورت باید بنویسم. ۵.در بخش واکسیناسیون که در فرم شما خوندم، نوشته بودید "مدیکال میگیرم" رو بنویس، در واقع به اینگلیش به این صورت بنویسم صحیح هست؟:I will get medical ممنون از اینکه وقت میگذارید. دیشب هم وی ا ای رو دیدم،ولی سوالاتی که مطرح میشد واقعا به درد نخور بودن. شماره کیس 8XX مصاحبه Oct. 2015 آنکارا
وضعیت: برنده اصلی همسر جان + AP Clear: 4th of March مقصد: هیوستون. تگزاس ...شهریور 95 به امید خدا تشکر کنندگان: matin86
2015-05-12 ساعت 08:21
(2015-05-12 ساعت 06:19)rosarad نوشته:من فرم خامش رو با فرمت PDF دانلود کردم و پرینت گرفتم،خیلی به درد خورد.(2015-05-12 ساعت 00:41)داود یو.اس نوشته: سوالم از عزیزان اینه: شماره کیس 8XX مصاحبه Oct. 2015 آنکارا
وضعیت: برنده اصلی همسر جان + AP Clear: 4th of March مقصد: هیوستون. تگزاس ...شهریور 95 به امید خدا
2015-05-12 ساعت 08:59
(2015-05-12 ساعت 00:56)Rira_1982 نوشته: ولي من كُلّاً با صحبتاي خانم سارا گرو نااميد شدم از برنده شدن، در مورد كيس نامبر ٣٠٠٠ ميگفت خيلي بالاست ديگه چه برسه به ماها كه ٤٠٠٠-٥٠٠٠ هستيم نا امیدی معنایی نداره شماره کیس بین 4000 الی 5000 رنج خوبی هست حتما مصاحبه میرید و در صورت چک خوردن به موقع هم کلیر می شوید برید دنبال زبان و واکسن تهیه مدارک تون سال دیگه انشالا آمریکا هستی
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: r.bazargan ، rosarad ، Rira_1982
2015-05-12 ساعت 09:08
دوستان کسی که الان دانشجو لیسانس باشد مدرک تحصیلی را پیش دانشگاهی انتخاب کند؟؟؟
و شغلش را دانشجو بزنه؟؟؟ چجوری بهتره؟؟؟ میشه توضیح کامل بدین
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX سفارت : ارمنستان تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست ..... خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن .... |