کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام
همسرم لاتاری برنده شده،ولی من یادم نمیاد موقع پرکردن فرم ثبت نام لاتاری فکر میکنم نوشتم فوق لیسانس،موقع ثبت نام دانشجوی فوق بود،الانم دو ماه و نیمه دفاع کرده و مدرک فوقش رو نگرفته.
با این حساب من تو فرم 260چی بنویسم؟لیسانس یا فوق لیسانس؟بعد اگه با اون فرم ثبت نام اولیه لاتاری مقایرت داشته باشه چی؟
شماره کیس 8XX مصاحبه Oct. 2015 آنکارا
وضعیت: برنده اصلی همسر جان + AP
Clear: 4th of March
مقصد: هیوستون. تگزاس ...شهریور 95 به امید خدا

تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 01:13)rohemast نوشته:  دوست عزیز تبریک بابت قبولی ؛
زمان پر کردن فرم 260 می تونید گزینه other doc انتخاب کنید و بعد از دریافت پاسپورت با آپدیت فرم ( که خیلی هم ضروری نیست ) به مصاحبه برید

(2015-05-13 ساعت 00:42)mohamadfarhang نوشته:  سلام
من یه سوال داشتم که خیلی مهم و ندیدم جایی جوابشو
من که الان پاسپورت ندارم و تا زمان رفتن به مصاحبه نمیتونم بگیرم در فرم ds-260 چی باید وارد کنم اطلاعات پاسپورتمو ؟
باید خالی بزارم یا کلا کنسل شد داستانم؟

ممنون از اینکه پاسخ دادید من شاید تا بهمن ماه نتونم پاسپورت بگیرم اون موقع دیر نمیشه؟ من کیس نامبرم نزدیک 5000 و اینکه چقدر وقت دارم تا فرمو پر کنم؟ ممنون از وقتی که گذاشتی رفیق
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 12:59)llmarjan_eshraghill نوشته:  سلام
همسرم لاتاری برنده شده،ولی من یادم نمیاد موقع پرکردن فرم ثبت نام لاتاری فکر میکنم نوشتم فوق لیسانس،موقع ثبت نام دانشجوی فوق بود،الانم دو ماه و نیمه دفاع کرده و مدرک فوقش رو نگرفته.
با این حساب من تو فرم 260چی بنویسم؟لیسانس یا فوق لیسانس؟بعد اگه با اون فرم ثبت نام اولیه لاتاری مقایرت داشته باشه چی؟

دوست عزیز این اشتباهات برا همه پیش میاد و اصلا مهم نیستند ولی سعی کنید فرم 260 را کاملا صحیح و مطابق با واقعیت پر کنید که مجبور به ادیت کردن نشوید. موفق باشید

(2015-05-13 ساعت 11:49)hamed.fa نوشته:  دوستان میشه یه مقداری از فرم رو الان پر کنیم و save کنیم و مثلا چند روز دیگه باقی فرم رو پر کنیم؟

بله مشکلی نداره.ولی هرچه زودتر فرم رو سابمیت کنید به نفع خودتونه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Shaft
دوستانی که تهرانند توصیه میکنم حتما همایش پاریز تراول رو شرکت کنند. امسال مجانی هم شده و هزینه ای از این بابت ندارید. هم همدیگه رو پیدا میکنید و هم به خیلی از سوالاتتون پاسخ داده میشه. در ضمن اگر خواستید میتونید بیشتر با شرکت پاریز تراول آشنا بشید تا در صورت لزوم از خدماتشون استفاده کنید.
همایش تنها یک بار تشکیل میشه و فرصتی است که اگر نرید از دستتون رفته.

ضمنا فرم رو در اسرع وقت بفرستید. اگر نفرستادید الان هم بفرستید دیره. ببینید کی گفتم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، ریحانا ، Kaveh ، hmf_4919 ، Ali Sepehr
سلام
اگه کسی رو در امریکا نداشته باشیم باید در قسمت ادرس چی بنویسیم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 15:19)pani.sh نوشته:  سلام
اگه کسی رو در آمریکا نداشته باشیم باید در قسمت ادرس چی بنویسیم ؟

مشکل شما توسط شرکت پاریز تراول قابل حل شدنه. پست بالایی بهداد جان رو بخونید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
سلام ميخاستم بدونم فرم رو كه پر كرديم انلاين بايد مدارك مورد نياز رو كه اعلام كردن بديد ترجمه و با خودتونبيارين موقع مصاحبه ايا باىد پست كرد كپي هاشو؟؟؟؟ من بايد برم انكارا و كي بايد پست كرد
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 15:40)farnaz servati نوشته:  سلام ميخاستم بدونم فرم رو كه پر كرديم انلاين بايد مدارك مورد نياز رو كه اعلام كردن بديد ترجمه و با خودتونبيارين موقع مصاحبه ايا باىد پست كرد كپي هاشو؟؟؟؟ من بايد برم انكارا و كي بايد پست كرد

تا امسال كه فقط برای آنکارا لازم بود مدارک رو پست کنید و در دو سفارت دیگر مدارک رو خودتان در روز مصاحبه ارائه میدادید
احتمالا امسال هم همانطور است چون جایی خلافش گفته نشده
اگر سفارتتان آنکارا باشد طوری باید مدارک را بفرستید که 15 روز قبل از مصاحبه به دست سفارت برسد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: ریحانا ، maral-map
(2015-05-13 ساعت 15:40)farnaz servati نوشته:  سلام ميخاستم بدونم فرم رو كه پر كرديم انلاين بايد مدارك مورد نياز رو كه اعلام كردن بديد ترجمه و با خودتونبيارين موقع مصاحبه ايا باىد پست كرد كپي هاشو؟؟؟؟ من بايد برم انكارا و كي بايد پست كرد

با تبریک بابت قبولیتان. شما باید تا زمان کارنت شدن شماره تان منتظر باشید وقتی زمان مصاحبه معلوم شد و محل مصاحبه همون آنکارا قطعی شد، 15 روز قبل از زمان مصاحبه مدارک را پست می کنید (وقتی کارنت شدید بدهید برای ترجمه)در حال حاضر بعد از ارسال فرمds260 فعلا اقدامی ندارید فقط برای اطلاع از زمان بندی لازم جهت واکسیناسیون با در دست داشتن کلیه مدارک و کارت واکسنهایی که از کودکی تاکنون زدید به انستیتو تجریش (ترجیحا) بروید که دقیق راهنماییتان می کنند کی مراجعه داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که مدارک تحصیلی در دست دارید و کارت ملی و پاسپورت و غیره اعتبار دارند و ترجیحا ریزنمرات بگیرید( چون بخواهید اونور ادامه تحصیل بدهید لازمتون میشه ضمن اینکه معمولا برای اطمینان خاطر حداقل برای برنده اصلی ریزنمرات هم ترجمه می دهند) موفق باشید.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Aghaman ، matin86 ، maral-map
(2015-05-13 ساعت 13:33)mohamadfarhang نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 01:13)rohemast نوشته:  دوست عزیز تبریک بابت قبولی ؛
زمان پر کردن فرم 260 می تونید گزینه other doc انتخاب کنید و بعد از دریافت پاسپورت با آپدیت فرم ( که خیلی هم ضروری نیست ) به مصاحبه برید

(2015-05-13 ساعت 00:42)mohamadfarhang نوشته:  سلام
من یه سوال داشتم که خیلی مهم و ندیدم جایی جوابشو
من که الان پاسپورت ندارم و تا زمان رفتن به مصاحبه نمیتونم بگیرم در فرم ds-260 چی باید وارد کنم اطلاعات پاسپورتمو ؟
باید خالی بزارم یا کلا کنسل شد داستانم؟

ممنون از اینکه پاسخ دادید من شاید تا بهمن ماه نتونم پاسپورت بگیرم اون موقع دیر نمیشه؟ من کیس نامبرم نزدیک 5000 و اینکه چقدر وقت دارم تا فرمو پر کنم؟ ممنون از وقتی که گذاشتی رفیق

نه دیر نمیشه به احتمال زیاد شما بعد از عید سال آینده دعوت به مصاحبه میشوید یا در بهترین حالت همان موقع ها ، پس بهمن دیر نیست برای گرفتن پاسپورت
فرم 260 رو هم بهتر است در دیرترین حالت حداکثر تا 5 یا 6 ماه مانده به مصاحبه ارسال کرده باشید یعنی تا آخر تابستان هم ارسال کنید تاثیری روی زمان مصاحبه ی شما ندارد
هر چند که دوستان اعتقاد دارند هر چه زودتر بهتر ، البته بنده هم دقیقا همین اعتقاد را دارم ولی بیشتر به علت بار روانی است که امسال برای کسانی که دیر فرستاده بودند پیش آمده
به هرجهت تجربه و منطق میگوید هر چه سریعتر بهتر ولی اگر مشکلی هست که اگر یکی دو ماه دیرتر ارسال کنید آن مشکل برطرف میشود مطمئن باشید با یکی دو ماه تاخیر برای شما تغییری پیش نمی آید و اول مشکل را حل کرده و سپس ارسال کنید
تشکر کنندگان: ریحانا ، mohamadfarhang ، matin86
(2015-05-13 ساعت 11:49)hamed.fa نوشته:  دوستان میشه یه مقداری از فرم رو الان پر کنیم و save کنیم و مثلا چند روز دیگه باقی فرم رو پر کنیم؟

اگر روال کار را درست انجام دهید مشکلی پیش نمی آید
فقط دقت کنید فرم ناقص ارسال نشود
تشکر کنندگان: ریحانا

دراولویت اول درست پرکردن فرم که خدایی نکرده بعدا لازم نشه آنلاک کنید که کارتون عقب میفته و اثرات منفی اش برای کیس نامبر پایینی ها زیاده و در اولویت بعدی زودتر و زودتر ارسال کردنشه ساراگرو هم گفت زود بفرستید پس دو روز وقت بگذارید و متمرکز شوید بعد زودی بفرستید.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Aghaman
(2015-05-13 ساعت 09:45)nargesinthebox نوشته:  سلام دوستان
اول از همه بهتون تبریک میگم
دوم اینکه منم امسال برنده شدمو وقتی فرم شرکت تو قرعه کشی رو پر میکردم اصلا فکرشو نمیکردم که برنده شم واسه همین برادرم آدرس خونشو واسم نوشت همچین الکی...
حالا الان که میخوام فرم DS رو پر کنم دقیقا نمیدونم تو قسمت آدرس باید چیو بنویسم
تو قسمت present adress آدرس خونه ی خودمونو بنویسم یا آدرس برادرمو؟ ممنون از کمکتون

آدرس منزل خودتان را بنویسید
سعی کنید از حالا به بعد همه چیز را واقعی و درست بنویسید که در آینده به مشکلی نخورید
موفق باشید
تشکر کنندگان: nargesinthebox
دوستان یه سوال،من دبیرستانی که مدرک دیپلمم رو صادر کرده کلا منحل شده .تو اون قسمت و آدرس و شماره و تاریخاش چی بنویسم؟
تشکر کنندگان: hassan8ir
(2015-05-13 ساعت 09:55)rosarad نوشته:  دوستان سلام،

ممنون میشم به این سوالم جواب بدید، توی فرم تاریخ شروع و پایان دیپلم و پیش دانشگاهی رو میخواد، برادر من مدارکشو نداره و چون یک شهر دیگه هم بوده در اون زمان دسترسی بهشون آسون نیست.
ما تقریبی حساب کردیم تاریخ ها رو برای فرم و تا زمان مصاحبه اصل مدرک رو میگیریم.
حالا سوالم اینه که اگه تاریخهایی که تو قرم میزنیم با تاریخ اصلی متفاوت باشه مشکلی پیش میاد؟

منظورتان از حدود چیه ؟
اگر یکی دو روز اختلافه که اصلا مهم نیست
شروع سال تحصیلی که مشخصه
اتمامش هم که اگر به روز مشخص نباشه قطعا به ماه مشخصه
تا اونجا که از فرم های پارسال یادمه ماه آن باید مشخص میشد و اصلا روز نداشت ( شایدم اشتباه کنم ، الان نگاه میکنم )
به هر حال سعی کنید نهایت دقت را داشته باشد ولی اگر منظورتان از حدود چند روز است اصلا ایرادی ندارد
تشکر کنندگان: hassan8ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان