موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-13 ساعت 03:02)kourosh8 نوشته: اگه یکی از.مدارک ارسالی من به سفارت ناقص باشه یا کلا مورد تایید اونا نباشه ممکنه با ایمیل خبر بدن شما ریجکتی یا بازم مصاحبه میزارن؟
من دیپلمم یازده سالس پیش هم ندارم این چند روزه هرکی یه حرفی بهم زده واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم بنظر شما کلا قید لاتاری رو بزن یا ادامه بدم؟
آیا مرجع رسمی و معتبری وجود داره که من بتونم اطلاع دقیقتری در این مورد بگیرم؟
هیچ وقت با ایمیل کیس رو ریجکت نمیکنن فقط مدرک مورد نیاز رو با ایمیل اعلام میکنن که روز مصاحبه همراتون ببرید و در صورت نقص مدرک در روز مصاحبه ازتون میخوان اونوقت اگر شما اعلام کردی که این مدرک رو کلآ ندارم شاید اونجا ریجکت کنن. اگرم گفتی میتونم تهیه کنم مهلت میدن و میگن مدرک ناقص رو تهیه کن و بیار ویزاتو بگیر
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا باید کل سوابق بیمه ای که در جا های مختلف ردشده را وارد کرد ؟
آیا آنها یا افیسر دسترسی دارن به سوابق بیمه ای در سازمان تامین اجتمایی هست .
یا ملاک تنها چیزهایی هست که خود ما وارد میکنیم ؟
لطفا یکی جواب بده . تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من استرس دارم فرم رو اشتباه پر کنم منو نبرن. کمک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از پر کردن فرم باید مدارک رو به جایی ارسال کرد؟ گفتن ارسال نکنید از طریق پست. لطفا به من بگید بعد از پر کردن فرم به جز انجام واکسیناسیون باید دیگه چکار کنم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-13 ساعت 08:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-13 ساعت 08:48 توسط javidk.)
Kourosh8 دوست عزیز، با اطمینان خاطر میگم که باید دیپلم 12 ساله باشه یا با پیش دانشگاهی. پس کیس شما از اون نظر رده. ولی یک سری کارها هست که مورد تائی سفارت هستش که فکر میکنم 3 یا 5 سال باید سابقه داشته باشی. شاید از جهت بتونی ویزا بگیری
مهسا-معین باید صبر کنید تا موقع مصاحبه. برید تاپیکهای سال گذشته رو بخونید
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='morida' pid='610875' dateline='1431465789']
دوستان ۲۰۱۶ایی پیشنهاد میکنم حتما قبل از پر کردن فرم تک تک صفحات این تاپیک در برندگان ۲۰۱۵رو بخونین...تمام سوالاتون خود به خود جواب داده میشه..درضمن نیازی نیست به خودتون استرس وارد کنید که اگه اینو بنویسم مشکل درست میشه؟؟ اگه اونو بزنم ریجکت میشیم...واز این قبیل...با ارامش و خونسردی فرم هاتون و پر کنید....با ارزوی موفقیت برای برندگان خوش شانسمون
[/quote
میشه لطف کنید و بگید دقیقا تاپیکش چی هست؟من از 2015 یه تاپیک بیشتر ندیدنم اونم کلیرنس 2015 هست.
ممنون
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اول از همه بهتون تبریک میگم
دوم اینکه منم امسال برنده شدمو وقتی فرم شرکت تو قرعه کشی رو پر میکردم اصلا فکرشو نمیکردم که برنده شم واسه همین برادرم آدرس خونشو واسم نوشت همچین الکی...
حالا الان که میخوام فرم DS رو پر کنم دقیقا نمیدونم تو قسمت آدرس باید چیو بنویسم
تو قسمت present adress آدرس خونه ی خودمونو بنویسم یا آدرس برادرمو؟ ممنون از کمکتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام،
ممنون میشم به این سوالم جواب بدید، توی فرم تاریخ شروع و پایان دیپلم و پیش دانشگاهی رو میخواد، برادر من مدارکشو نداره و چون یک شهر دیگه هم بوده در اون زمان دسترسی بهشون آسون نیست.
ما تقریبی حساب کردیم تاریخ ها رو برای فرم و تا زمان مصاحبه اصل مدرک رو میگیریم.
حالا سوالم اینه که اگه تاریخهایی که تو قرم میزنیم با تاریخ اصلی متفاوت باشه مشکلی پیش میاد؟
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
فرم DS-260 از چه تاریخی باز میشه؟
مثل پارسال از 19 MAY؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه یه مقداری از فرم رو الان پر کنیم و save کنیم و مثلا چند روز دیگه باقی فرم رو پر کنیم؟
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}