کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام دوستان من کیس نامبرم 2030 شده و دانشجوی مکانیک هم هسم ب نظرتون قبولم میکنن؟
بعد الان ترم 6 هسم توی ارسال مدارک تحصیلی ک کارشناسی را نباید بزنم؟ یه قسمتیم داره برای رشته و گرایش اونجا را چی؟
ممنون
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
من چن تا سوال دارم،اول اینکه اسم شناسنامه ایم با اسمی که صدام میزنن متفاوته،توی گوگل هم به هر دو نام هستم،کارهای شخصیم با اسم خانوادگیم هست و کارهای رسمی و دانشگاهی با اسم شناسنامه.
اما جالب اینه که هر دو اسمم غیر مذهبیه،به نظر شما other name use رو بگم آره؟؟
دوم اینکه آدرسای قبلی رو حتما باید همرو بگیم،نمیشه دو تاشو بگیم؟من کد پستی جاهای قبلی رو ندارم،چه کار کنم؟
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان:
با سلام
از دوستان با تجربه یک سوال داشتم
در پر کردن فرم 260 در بخش family : children سوال شده که
Do you have any children?
آیا منظور بچه هایی هستند که در فرم اولیه لاتاری نوشته بودیم ( زیر 21 ساله ها )
یا همه بچه ها رو ( چه اونهایی که در فرم اولیه نوشته شدند یا نشدند )را هم شامل میشه ؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
عزیزان قدیمی خواهشن 2016 ایارو هم کمک کنیییییییییییییین
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 15:12)azy.pazy.7 نوشته:  سلام به دوستان من برنده ی ۲۰۱۶ هستم.
چند سوال داشتم از دوستان
۱.کیس نامبر من 2300 و خورده ای هست. اگر توی ۱۰ روز آینده فرم رو پر کنم مصاحبه ام فکر میکنید کی بیفته؟
۲.من از چندین موسسه مثل هلال احمر، انجمن پزشکی کوهستان و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران مدرک دارم که دوره هاشون رو گدروندم. به نظرتون این ها رو توی قسمت موسسه هایی که توشون آموزش دیدم بنویسم؟ یا فقط همون مدرک دیپلم و اسم دبیرستانم رو بنویسم؟
۳.من 54 ساله هستم و خودم برنده شدم همسرم هم 54 سال داره . آیا اینکه ما جوون نیستیم امتیاز منفی برای ما حساب میشه؟
۴.ما دو فرزند بالای 21 سال داریم در فرم 260 یک سوال هست که آیا فرزندان شما با شما به آمریکا مهاجرت میکنند؟ من پاسخ دادم نه و سوال بعدی این بود که آیا بعدا به آمریکا مهاجرت خواهند کرد تا به شما بپیوندند؟ بچه های ما شاید بخواهند به طور مستقل در آینده برای مهاجرت یا تحصیل اقدام کنند ولی در حال حاضر برنامه ای ندارند. اگر من پاسخ نه بدهم برای مهاجرت آینده ی آنها مشکلی پیش می آید؟ و آیا اینکه ما بچه هایمان در ایران هستند نکته ی منفی برای ما به حساب می آید و امکان ریجکت شدن داریم؟
دوست عزیز
سلام
آیا در زمان پر کردن فرم اولیه لاتاری
نام این دو فرزند خود را نیز نوشته بودید؟
یعنی در آن زمان آنها از لحاظ سن و..... شرایط آن را داشتند که
نام آنها را نیز در فرم خود بنویسید ؟
تشکر کنندگان:
براي گزينه ايميل آدرس، ميتونيم براي همه اعضاي خانواده يك ايميل رو بنويسيم؟
تشکر کنندگان:
سلام
من یه سوال داشتم که خیلی مهم و ندیدم جایی جوابشو
من که الان پاسپورت ندارم و تا زمان رفتن به مصاحبه نمیتونم بگیرم در فرم ds-260 چی باید وارد کنم اطلاعات پاسپورتمو ؟
باید خالی بزارم یا کلا کنسل شد داستانم؟
تشکر کنندگان:
دوست عزیز تبریک بابت قبولی ؛
زمان پر کردن فرم 260 می تونید گزینه other doc انتخاب کنید و بعد از دریافت پاسپورت با آپدیت فرم ( که خیلی هم ضروری نیست ) به مصاحبه برید

(2015-05-13 ساعت 00:42)mohamadfarhang نوشته:  سلام
من یه سوال داشتم که خیلی مهم و ندیدم جایی جوابشو
من که الان پاسپورت ندارم و تا زمان رفتن به مصاحبه نمیتونم بگیرم در فرم ds-260 چی باید وارد کنم اطلاعات پاسپورتمو ؟
باید خالی بزارم یا کلا کنسل شد داستانم؟
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵
تشکر کنندگان:
سلام دوستان منم امسال dv 2016 قبول شدم.
کیس نامبر**16
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: morida ، kourosh8 ، elahe mousavi ، puryapurya
دوستان ۲۰۱۶ایی پیشنهاد میکنم حتما قبل از پر کردن فرم تک تک صفحات این تاپیک در برندگان ۲۰۱۵رو بخونین...تمام سوالاتون خود به خود جواب داده میشه..درضمن نیازی نیست به خودتون استرس وارد کنید که اگه اینو بنویسم مشکل درست میشه؟؟ اگه اونو بزنم ریجکت میشیم...واز این قبیل...با ارامش و خونسردی فرم هاتون و پر کنید....با ارزوی موفقیت برای برندگان خوش شانسمون
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان: kourosh8 ، usatravel ، shahabjafari ، K.ONE ، matin86
1-گواهی دیپلم موقت دارم ایا مورد قبوله یا باید اصلشو بگیرم، ترجمه و ارسال کنم؟
2-ریز نمرات دیپلم هم واجبه ترجمه و ارسال بشه؟
3-برای ارسال مدارک حتما باید مهر دادگستری داشته باشه یا فقط ترجمه کافیه؟
تشکر کنندگان:
[عکس: uhs5_ezgif.com-gif-maker.gif]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 01:53)morida نوشته:  دوستان ۲۰۱۶ایی پیشنهاد میکنم حتما قبل از پر کردن فرم تک تک صفحات این تاپیک در برندگان ۲۰۱۵رو بخونین...تمام سوالاتون خود به خود جواب داده میشه..درضمن نیازی نیست به خودتون استرس وارد کنید که اگه اینو بنویسم مشکل درست میشه؟؟ اگه اونو بزنم ریجکت میشیم...واز این قبیل...با ارامش و خونسردی فرم هاتون و پر کنید....با ارزوی موفقیت برای برندگان خوش شانسمون

دوست عزیز میشه از خودت و اینکه چیکار کردی یک ضرب شدی بگی؟
شرایط سربازی؟ کدام سفارت ؟ تحصیلات ؟ در فیلد کار در آمریکا چه زدید؟
با تشکر
تشکر کنندگان: kourosh8 ، shahabjafari
(2015-05-13 ساعت 02:08)benzamin_d نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 01:53)morida نوشته:  دوستان ۲۰۱۶ایی پیشنهاد میکنم حتما قبل از پر کردن فرم تک تک صفحات این تاپیک در برندگان ۲۰۱۵رو بخونین...تمام سوالاتون خود به خود جواب داده میشه..درضمن نیازی نیست به خودتون استرس وارد کنید که اگه اینو بنویسم مشکل درست میشه؟؟ اگه اونو بزنم ریجکت میشیم...واز این قبیل...با ارامش و خونسردی فرم هاتون و پر کنید....با ارزوی موفقیت برای برندگان خوش شانسمون

دوست عزیز میشه از خودت و اینکه چیکار کردی یک ضرب شدی بگی؟
شرایط سربازی؟ کدام سفارت ؟ تحصیلات ؟ در فیلد کار در آمریکا چه زدید؟
با تشکر
منکه دخترم،اما پدرم معاف هستن..سفارتمون انکارا بود..تحصیلات پدر و مادرم هم لیسانس و فوق دیپلم هست‌‌خودمم محصلم...برای کار در امریکا هم ما زدیم بیزینس.
در کل توی این قضیه لاناری معمولا ۹۰درصد کسانی که شغل دولتی نداشته باشن و معاف باشن از سربازی یک ضربی هستن البته همینجوری که گفتم ممکنه استثنا هم باشه.....ببینید خیلی سخت نگیرین برای فرم...اونقدراهم که فکر میکنید پر کردنش سخت نیست...
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، kourosh8 ، shahabjafari ، benzamin_d ، puryapurya
اگه یکی از.مدارک ارسالی من به سفارت ناقص باشه یا کلا مورد تایید اونا نباشه ممکنه با ایمیل خبر بدن شما ریجکتی یا بازم مصاحبه میزارن؟
من دیپلمم یازده سالس پیش هم ندارم این چند روزه هرکی یه حرفی بهم زده واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم بنظر شما کلا قید لاتاری رو بزن یا ادامه بدم؟
آیا مرجع رسمی و معتبری وجود داره که من بتونم اطلاع دقیقتری در این مورد بگیرم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان