کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-13 ساعت 16:12)alpacino67 نوشته:  دوستان یه سوال،من دبیرستانی که مدرک دیپلمم رو صادر کرده کلا منحل شده .تو اون قسمت و آدرس و شماره و تاریخاش چی بنویسم؟

اگر از قبل ازش آدرس و تلفن دارید که همان را بزنید
قطعا آدرس قبلی را دارید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: hassan8ir
(2015-05-13 ساعت 08:30)مهسا-معین نوشته:  سلام. من استرس دارم فرم رو اشتباه پر کنم منو نبرن. کمک

اولا برای چی نبرن ؟؟؟
دوما شما اگر شرایط عمومی که از قبل اعلام شده را داشته باشید و مطلب خلافی را عنوان نفرمایید طبعا دلیلی برای نگرانی وجود ندارد مگر آنکه شرایط یکضربی نداشته باشید و کیس نامبرتان هم خیلی خیلی بالا باشه ، که آنهم باز جای خیلی نگرانی ندارد
در ضمن بسته به کیس نامبرتان باید کارهای واکسیناسیون رو انجام دهید و ضمنا فرم 260 را هم در نهایت صداقت و دقت پر و ارسال کنید.
اگر خیلی استرس دارید برای پر کردن فرم هم از خدمات پاریز تراول استفاده کنید بسیار در کم شدن استرس مفید است.
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 12:23)arminbhz نوشته:  سلام،
من پسرم مرداد ماه ١٨ سالش ميشه و نگران اينم كه مصاحبه بين مرداد و مهر باشه كه دانشگاه نرفته هنوز و ١٨ سالش هم پر بشه و نتونه از كشور خارج بشه. شما اطلاع دارين كه مدرسه توي تابستون معافيت تحصيلي صادر ميكنه؟ اگر نه فرم رو چه زماني بفرستم كه بعد از مهر لازم به خروج از كشور بشه؟

مرداد و مهر امسال ؟؟؟؟
تا 30 سپتامبر کارهای مربوط به برندگان 2015 انجام میشود و هیچ کاری با برندگان 2016 ندارند ، بسته به کیس نامبرتان از همین الان تقریبا تاریخ مصاحبه شما مشخص است ولی مطمئن باشید تا مهر نیست ، خیالتان راحت باشد
تشکر کنندگان: matin86
دوستان. من توی تقریبا همه مواردی که توی فرم نمونه بود رو آماده کردم. فقط توی دو قسمت مشکل دارم. یکی توی قسمت اطلاعات تحصیلی: من کارشناسی ناپیوسته دارم. یعنی لیسانس و فوق دیپلم و دیپلم. مشکلم اینه که توی دارک تحصیلی فقط تاریخ اتمام تحصیل رو زده و شروع تحصیل مشخص نیست. اینو باید چکار کنیم؟؟
چون توی فرم نمونه که من نگاه کردم تاریخ دقیق میخواست. میشه تقریبی زد؟
و اینکه توی اطلاعات خدمت سربازی خیلی گنگ بود من ۳پا بودم و دفتری هم بودم ولی اینجا توی این فرم اصلا نمیدونم چی باید بزنم.
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 15:25)sadaf44 نوشته:  سلام
با تشکر از دوستان بابت راهنماییشون .جند سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید.
۱-در قسمت document Type چی باید بنویسم؟
۲-من پزشک عمومی هستم و معاف از طرح و در حال حاضر بیکار هستم و اصلا جایی کار نکردم.در قسمت Primary Occupation باید بنویسم پزشک یا بیکار؟
ممنون از پاسخ و همکاریتون
1- passport بزن
2- به نظرم Homemaker بزن چون خانمی که شر همه چیو بکنی یا jobless بزن
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 16:33)hamed.fa نوشته:  دوستان. من توی تقریبا همه مواردی که توی فرم نمونه بود رو آماده کردم. فقط توی دو قسمت مشکل دارم. یکی توی قسمت اطلاعات تحصیلی: من کارشناسی ناپیوسته دارم. یعنی لیسانس و فوق دیپلم و دیپلم. مشکلم اینه که توی دارک تحصیلی فقط تاریخ اتمام تحصیل رو زده و شروع تحصیل مشخص نیست. اینو باید چکار کنیم؟؟
و اینکه توی اطلاعات خدمت سربازی خیلی گنگ بود من ۳پا بودم و دفتری هم بودم ولی اینجا توی این فرم اصلا نمیدونم چی باید بزنم.

خب معمولا میدونی چند ترم بوده از تاریخ اتمام کم کن بعدم شروع ترم ها و سال اول تحصیلی و اتمامش مشخصه اول مهر و 30 خرداد و یا ترم بهمن
آره تقریبی تا یک ماه خوبه

برا رسته های سربازی یادمه همین تاپیک 2015 کامل نوشته یودن

تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

من الان بخاطر تحصیل تو چین زندگی میکنم. آیا لازم هسش که گواهی تایید عدم سوپیشینه از پلیس چین هم ببرم واسه سفارت؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 16:12)alpacino67 نوشته:  دوستان یه سوال،من دبیرستانی که مدرک دیپلمم رو صادر کرده کلا منحل شده .تو اون قسمت و آدرس و شماره و تاریخاش چی بنویسم؟
همونی که اون موقع ها بوده و تلفن رو تلفن ،موزش پرورش منطقه بده

(2015-05-13 ساعت 17:25)saman_rrr نوشته:  سلام دوستان عزیز

من الان بخاطر تحصیل تو چین زندگی میکنم. آیا لازم هسش که گواهی تایید عدم سوپیشینه از پلیس چین هم ببرم واسه سفارت؟
اگه تا اون موقع بیشتر از 12 ماه میشه حتما لازمه
تشکر کنندگان: saman_rrr
(2015-05-13 ساعت 03:07)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 03:02)kourosh8 نوشته:  اگه یکی از.مدارک ارسالی من به سفارت ناقص باشه یا کلا مورد تایید اونا نباشه ممکنه با ایمیل خبر بدن شما ریجکتی یا بازم مصاحبه میزارن؟
من دیپلمم یازده سالس پیش هم ندارم این چند روزه هرکی یه حرفی بهم زده واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم بنظر شما کلا قید لاتاری رو بزن یا ادامه بدم؟
آیا مرجع رسمی و معتبری وجود داره که من بتونم اطلاع دقیقتری در این مورد بگیرم؟

هیچ وقت با ایمیل کیس رو ریجکت نمیکنن فقط مدرک مورد نیاز رو با ایمیل اعلام میکنن که روز مصاحبه همراتون ببرید و در صورت نقص مدرک در روز مصاحبه ازتون میخوان اونوقت اگر شما اعلام کردی که این مدرک رو کلآ ندارم شاید اونجا ریجکت کنن. اگرم گفتی میتونم تهیه کنم مهلت میدن و میگن مدرک ناقص رو تهیه کن و بیار ویزاتو بگیر
سلام
مگه بعد از ارسال فرم ds/206ما باید مدارک را هم ارسال کنیم ؟در اون بالا نوشته شده مدرک ارسالی به سفارت . منظور چیه؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 16:33)hamed.fa نوشته:  دوستان. من توی تقریبا همه مواردی که توی فرم نمونه بود رو آماده کردم. فقط توی دو قسمت مشکل دارم. یکی توی قسمت اطلاعات تحصیلی: من کارشناسی ناپیوسته دارم. یعنی لیسانس و فوق دیپلم و دیپلم. مشکلم اینه که توی دارک تحصیلی فقط تاریخ اتمام تحصیل رو زده و شروع تحصیل مشخص نیست. اینو باید چکار کنیم؟؟
سلام شما به ارسال 236 همین تایپیک توجه کن جواب مدرک درسیت را میگیری .
در مورد خدمت هم بزن : برای رسته یا شاخه خدمت :military sevice این بهترین گزینه و کمترین دردسر را برا بعد داره و در ضمن کارتت را بده ترجمه رسمی درجه ای که تو اون خورده را وارد فرم کن . وسلام
تشکر کنندگان: َalikh ، maral-map
(2015-05-13 ساعت 20:55)sosol نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 03:07)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-13 ساعت 03:02)kourosh8 نوشته:  اگه یکی از.مدارک ارسالی من به سفارت ناقص باشه یا کلا مورد تایید اونا نباشه ممکنه با ایمیل خبر بدن شما ریجکتی یا بازم مصاحبه میزارن؟
من دیپلمم یازده سالس پیش هم ندارم این چند روزه هرکی یه حرفی بهم زده واقعا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم بنظر شما کلا قید لاتاری رو بزن یا ادامه بدم؟
آیا مرجع رسمی و معتبری وجود داره که من بتونم اطلاع دقیقتری در این مورد بگیرم؟

هیچ وقت با ایمیل کیس رو ریجکت نمیکنن فقط مدرک مورد نیاز رو با ایمیل اعلام میکنن که روز مصاحبه همراتون ببرید و در صورت نقص مدرک در روز مصاحبه ازتون میخوان اونوقت اگر شما اعلام کردی که این مدرک رو کلآ ندارم شاید اونجا ریجکت کنن. اگرم گفتی میتونم تهیه کنم مهلت میدن و میگن مدرک ناقص رو تهیه کن و بیار ویزاتو بگیر
سلام
مگه بعد از ارسال فرم ds/206ما باید مدارک را هم ارسال کنیم ؟در اون بالا نوشته شده مدرک ارسالی به سفارت . منظور چیه؟
برا ارسال فرم 260 مدرکی نباید بفرسید
مدارک رو باید موقع مصاحبه به ترجمش داشته باشید البته اگه آنکارا باشید باید از یک ماه قبل کپی ها رو بفرستید

تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 21:23)hmf_4919 نوشته:  سلام.. لطفا دقیق پاسخ دهید دوستان
برای پر کردن قسمت تحصیلات به مشکل بر خوردم...من دیپلم ریاضی فیزیک رو گرفتم در سال سوم.اما پیش دانشگاهی نرفتم و بجاش رفتم فنی حرفه ای و دیپلم نقشه کشی گرفتم و بعد از دوسال هم رفتم فوق دیپلم گرفتم و بعد لیسانس. یعنی در واقع من اصلا از مدرک دیپلم ریاضی فیزیکم استفاده نکردم.
حالا سوال اینجاست که آیا در فرم اصلا قید کنم گرفتن دیپلم ریاضی فیزیکم رو یا نه؟؟؟
اگر قید نکنم .پس باید فقط دیپلم فنی حرفه ایم رو قید کنم...خب این سوال ایجاد نمیکنه که چجور توی یکسال دیپلم گرفتم؟؟ طول تحصیلم برای ریاضی فیزیک ۳ سال بوده نه دیپلم فنی حرفه ای...
نمیدونم توضیحاتم به اندازه کافی واضح بود براتون یا نه.اگر نبود بپرسید ازم بیشتر توضیح بدم
سپاسگذارم
هر دورو تو فرم وارد کنین با تاریخهای دقیق
تشکر کنندگان:
بچه ها تو رو خدا یکی جواب من رو بده

با کیس نامبر 4000-5000، آنکارا خوبه برای رفتن به مصاحبه یا عوضش کنم؟ کدوم سفارت بهتره و چرا؟ مرسی از راهنمایی
دوستان ایا باید توی فرم دیپلم و پیش دانشگاهی رو در دو فیلد مجزا نوشت؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان