کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
با سلام خدمت دوستای گرامی
من فرم 260 رو ارسال کردم سوال من اینه که آیا مدارک به صورت پستی ارسال میشه یا همراه خودمون زمان مصاحبه میبریم
تو سال های قبل بایستی پست میکردیم لطفا راهنمایی کنین
تشکر کنندگان:
(2015-05-14 ساعت 10:52)selin1392 نوشته:  با سلام خدمت دوستای گرامی
من فرم 260 رو ارسال کردم سوال من اینه که آیا مدارک به صورت پستی ارسال میشه یا همراه خودمون زمان مصاحبه میبریم

اگه اشتباه نکنم برای آنکارا باید تا 15 روز قبل فرستاده باشین مدارکرو
برای دوبی و ایروان نیازی نیست با خودتون ببرین
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

آیا توی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی که آموزش پرورش میده تاریخ دقیق گرفتن مدرک قید میشه؟ من چون الان ایران نیستم به مدرکم دسترسی ندارم واسه همین تاریخ شروع رو زدم ۱ مهر تاریخ پایان رو زدم ۳۱ شهریور.
تشکر کنندگان: rosarad
(2015-05-14 ساعت 01:04)styvan نوشته:  دوستان تمام سعی تون رو کنید فرم هارو بدون اشتباه بفرستید که آنلاک کردن اون می تونه روند مصاحبتون رو بهم بزنه. عجله نکنید. اما دیر هم نفرستید.

من فرمم رو ۸ ام پر کردم فرستادم اما بخاطر ۲ تا اشتباهی که داشتم ۱۱ ام بهشون ایمیل زدم و درخواست آنلاک دادم. دیشب واسم آنلاک کردن و همون دیشب تکمیل کردم و دوباره سابمیت کردم رفت. مشکلی پیش نمیاد؟ البته به خودشون که زنگ زدم گفتند الان فعلن داریم review میکنیم و forward نکردیم واسه مرحله بعد.
تشکر کنندگان:

سلام دوست عزيز
ضمن تبريك بابت قبول شدنتون، اگر سفارتتون آنكارا باشه بايد ترجمه كليه مدارك مورد نياز حداقل ١٥ روز قبل از مصاحبه به دست سفارت رسيده باشه و اصل مدارك رو روز مصاحبه با خودتون ميبريد. اگر سفارتتون ابوظبي يا ايروان باشه كه نيازي به ارسال زودتر ترجمه هاي مدارك نيست و همه مدارك و ترجمه ها در همون روز مصاحبه با خودتون ميبريد.
پيروز باشيد
ورود به آمریکا: آگست ٢٠١۵
تشکر کنندگان:
(2015-05-14 ساعت 12:05)saman_rrr نوشته:  سلام دوستان

آیا توی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی که آموزش پرورش میده تاریخ دقیق گرفتن مدرک قید میشه؟ من چون الان ایران نیستم به مدرکم دسترسی ندارم واسه همین تاریخ شروع رو زدم ۱ مهر تاریخ پایان رو زدم ۳۱ شهریور.

اتفاقن سوال من هم هست و کسی بهش جواب نداد

ممنون میشم به این سوالم جواب بدید، توی فرم تاریخ شروع و پایان دیپلم و پیش دانشگاهی رو میخواد، برادر من مدارکشو نداره و چون یک شهر دیگه هم بوده در اون زمان دسترسی بهشون آسون نیست.
ما تقریبی حساب کردیم تاریخ ها رو برای فرم وتاریخ شروع رو زدم ۱ مهر تاریخ پایان رو زدم ۳۱ شهریور و تا زمان مصاحبه اصل مدرک رو میگیریم.
حالا سوالم اینه که اگه تاریخهایی که تو فرم میزنیم با تاریخ اصلی متفاوت باشه مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان:
دوستان میدونید تحت چه شرایطی به کسی ویزای یکضربی میدند و تحت چه شرایطی به کسی کلیرنس میدند؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من یک سوال داشتم در خصوص پر کردن فرم 260,اگر تغییر نام داده باشیم و پاسپورت به نام قبلی داشته باشیم و الان بخوام فرم 260 رو پر کنم باید در قسمت اطلاعات پاسپورت چی بنویسم؟؟؟؟؟چون هنوز پاسپورت به نام جدیدم برام صادر نشده و تا یک ماه آینده طول میکشه ولی من میخوام زودتر فرم 260 رو پر کنم.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
برای فرم ds 260 قسمت محلهای زندگی قبلی مثلا اگه با ویزای توریستی سه ماه رفته باشیم یه کشور دیگه باید اونم بیاریم توو محلهای زندگیمون؟؟
چون هتل و اینا که محل زندگی نمیشه Sad
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من یک سوال داشتم در خصوص پر کردن فرم 260,اگر تغییر نام داده باشیم و پاسپورت به نام قبلی داشته باشیم و الان بخوام فرم 260 رو پر کنم باید در قسمت اطلاعات پاسپورت چی بنویسم؟؟؟؟؟چون هنوز پاسپورت به نام جدیدم برام صادر نشده و تا یک ماه آینده طول میکشه ولی من میخوام زودتر فرم 260 رو پر کنم.
تشکر کنندگان:
(2015-05-14 ساعت 14:04)ben123 نوشته:  سلام دوستان
برای فرم ds 260 قسمت محلهای زندگی قبلی مثلا اگه با ویزای توریستی سه ماه رفته باشیم یه کشور دیگه باید اونم بیاریم توو محلهای زندگیمون؟؟

نخیر دوست عزیز نیازی نیست
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان: styvan
(2015-05-14 ساعت 12:23)saman_rrr نوشته:  دوستان میدونید تحت چه شرایطی به کسی ویزای یکضربی میدند و تحت چه شرایطی به کسی کلیرنس میدند؟

داشتن شغل دولتی. رفتن به خدمت مقدس سربازی و کسانی که اسپانسر مالی معرفی می کنن راحت تر کلیرنس می خورند. Cool
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: saman_rrr

مدرکی پست نمی شه و همچی اینترنتیه . اصل و ترجمه مدارک رو روز مصاحبه ارایه میدید.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:
(2015-05-13 ساعت 09:09)kone نوشته:  [quote='morida' pid='610875' dateline='1431465789']
دوستان ۲۰۱۶ایی پیشنهاد میکنم حتما قبل از پر کردن فرم تک تک صفحات این تاپیک در برندگان ۲۰۱۵رو بخونین...تمام سوالاتون خود به خود جواب داده میشه..درضمن نیازی نیست به خودتون استرس وارد کنید که اگه اینو بنویسم مشکل درست میشه؟؟ اگه اونو بزنم ریجکت میشیم...واز این قبیل...با ارامش و خونسردی فرم هاتون و پر کنید....با ارزوی موفقیت برای برندگان خوش شانسمون
[/quote
میشه لطف کنید و بگید دقیقا تاپیکش چی هست؟من از ۲۰۱۵ یه تاپیک بیشتر ندیدنم اونم کلیرنس ۲۰۱۵ هست.
ممنون
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%A8...%86-DS-260
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان: styvan
(2015-05-14 ساعت 14:04)ben123 نوشته:  سلام دوستان

نه دوست عزیز فقط کشوری که بیش از 6 ماه اقامت داشته باشی.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان