موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 09:19)alpacino67 نوشته: برای مقطع دیپلم باید تاریخ رو از اول دبیرستان تا زمانی که مدرک صادر شده وارد کرد؟ برای شغل چطور اگه قبلا کاری انجام میدادی و الان بیکاری همون رو بزنی بهتره یا همون بی کار؟ . یه سوال دیگه من میخوام سفارتم رو از آنکارا بکنم ابوظبی ولی با اینکه فرم رو کامل نکردم،انگار قفل شده.چیکارش کنم؟
مقطع دیپلم: بله از اول دبیرستان تا زمانی که مدرک صادر شده
اگر پیش هم رفتید جداگانه می نویسید.
اگر بیکاری بزن بیکاری. و
اگر شغل دولتی داشتی تو قسمت were you preciously employedحتما بنویسید.
save کردید دیگه؟ یادم نیست اما حتما edit رو داره.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر کسی که برنده شده خانم باشه و متاهل باشه . زمان ثبت نام هر دو هم با هم ثبت نام کرده باشن. حالا خانم برنده شده و دیگه با شوهرش زندگی نمیکنه جدا زندگی میکنن و طلاق هم نگرفتن و نمی تونن بگیرن. حالا زنه میخواد تنها اقدام کنه و خودش تنها بره
حالا فرم ds-260 هم فقط باید ماله خودش رو پر کنه یا ماله مرده باید پر کنه. چون مرده که قرار نیست دیگه بره؟
چه کار باید کرد؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-14 ساعت 17:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-14 ساعت 17:32 توسط m.ghoreishi.)
(2015-05-14 ساعت 17:17)mohammad1980 نوشته: سلام دوستان
اگر کسی که برنده شده خانم باشه و متاهل باشه . زمان ثبت نام هر دو هم با هم ثبت نام کرده باشن. حالا خانم برنده شده و دیگه با شوهرش زندگی نمیکنه جدا زندگی میکنن و طلاق هم نگرفتن و نمی تونن بگیرن. حالا زنه میخواد تنها اقدام کنه و خودش تنها بره
حالا فرم ds-260 هم فقط باید ماله خودش رو پر کنه یا ماله مرده باید پر کنه. چون مرده که قرار نیست دیگه بره؟
چه کار باید کرد؟
سلام
اون اقا از اعضاء کیس محسوب میشه و باید مشخصاتش نوشته بشه و روز مدیکال و مصاحبه حضور داشته باشه. در غیر اینصورت 3 راه دارن
1:الان طلاق نامه رسمی بگیرن
2:خانم برنده بیخیال امریکا بشه
3: هردو از خر شیطون پیاده شن و برن امریکا از اول شروع کنن
مورد 3 صرفآ شوخی بوده
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 17:28)mohammad1980 نوشته: (2015-05-14 ساعت 17:25)m.ghoreishi نوشته: (2015-05-14 ساعت 17:17)mohammad1980 نوشته: سلام دوستان
چه کار باید کرد؟
سلام
اون اقا از اعضاء کیس محسوب میشه و باید مشخصاتش نوشته بشه و روز مدیکال و مصاحبه حضور داشته باشه. در غیر اینصورت ۳ راه دارن
۱:الان طلاق نامه رسمی بگیرن
۲:خانم برنده بیخیال آمریکا بشه
۳: هردو از خر شیطون پیاده شن و برن آمریکا از اول شروع کنن
مورد ۳ صرفآ شوخی بوده ولی
پس اون قسمتهای فرم که نوشته شده آیا همسرت مثلا با شما میاد؟ یا اون قسمتی که نوشته آیا بعدا به شما ملحق میشه برای چی هست ؟
یعنی نمیشه فقط فرم خودش رو پر کنه بفرسته!؟
بنده در این خصوص اطلاع دقیق ندارم . میتونید با مدیران یا دوستانی که تجربه این مورد رو دارن مطرح کنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوباره
بنده خامم هم تو شهرداری کار میکنه من هم که سربازی رفتم حتما AP میخوریم. آیا برای شغل خانمم هم کلیرنس میخوریم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوباره
بنده خامم هم تو شهرداری کار میکنه من هم که سربازی رفتم حتما AP میخوریم. آیا برای شغل خانمم هم کلیرنس میخوریم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوباره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برادر من در لاتاری 2016 قبول شده کیس نامبرش هم زیر 2500 هستش ما اصلا همچین تجربه ای رو در نزدیکانمون نداشتیم که بدونیم دقیقا چی کار باید بکنیم به غیر از فرم ds-260 فرم دیگه ای رو هم متقضایی اصلی باید پر کنه ممنون اگر لطف کنین و راهنمایی بفرمائید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوالی دارم . متاسفانه من هنوز متوجه نشدم که آیا برای پر کردن و ارسال فرم DS-260 محدودیت زمانی وجود داره؟ مثلا تا پایان سپتامبر ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-14 ساعت 20:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-14 ساعت 20:43 توسط omidemami58.)
سلام دوستان من برنده لاتاری امسال شدم و کیس نامبرم 1300 توی فرم ds 260 چند تا سوال دارم
1 من آدرس یکی از دوستانمو توی آمریکا دارم ولی دوستم ماه آینده میخواد نقل مکان کنه
2 آیا اگه آدرس فعلشو بدم مشکلی پیش میاد یا باید آدرس جدیشو که ماه آینده میره رو بگیرم ؟
3 آیا آدرس باید توی ایالتی باشه که ما توی DS260 برای سکونت انتخاب میکنیم باشه یا میشه ادرس آشنای دیگه توی ایالت دیگه ای رو داد ؟
4 من قبل از ثبت نام لاتاری حدود 7سال پیش پسوند فامیلی رو حذف کردم حالا توی قسمت other names used رو وقتی yesمیزنم دوگزینه باز میشه surname وgiven name حالا که اسم قبلیم امید امامی سرکانی بوده و من سرکانی رو حذف کردن در این دو قسمت چی بنویسم ممنون اگه سریع راهنماییم کنید