موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 20:42)omidemami58 نوشته: سلام دوستان من برنده لاتاری امسال شدم و کیس نامبرم 1300 توی فرم ds 260 چند تا سوال دارم
۱ من آدرس یکی از دوستانمو توی آمریکا دارم ولی دوستم ماه آینده میخواد نقل مکان کنه
۲ آیا اگه آدرس فعلشو بدم مشکلی پیش میاد یا باید آدرس جدیشو که ماه آینده میره رو بگیرم ؟
۳ آیا آدرس باید توی ایالتی باشه که ما توی DS260 برای سکونت انتخاب میکنیم باشه یا میشه ادرس آشنای دیگه توی ایالت دیگه ای رو داد ؟
۴ من قبل از ثبت نام لاتاری حدود ۷سال پیش پسوند فامیلی رو حذف کردم حالا توی قسمت other names used رو وقتی yesمیزنم دوگزینه باز میشه surname وgiven name حالا که اسم قبلیم امید امامی سرکانی بوده و من سرکانی رو حذف کردن در این دو قسمت چی بنویسم ممنون اگه سریع راهنماییم کنید
1: الان ادرسش رو بده ولی مهم ادرسی هست که روز ورود در فرودگاه ازت میگیرن. اونموقع ادرس جدیدش رو بده
2: میتونی هرجا که خواستی ادرس بدی و خودت جای دیگه ای بری. مشکلی نیست
3:طبق پاسپورتت فرم رو پر کن. مشخصات فردی باید بر اساس پاس باشه.بعد صفحه توضیحات شناسنامه رو حتمآ ترجمه و محض احتیاط برا مصاحبه داشته باش
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
قبولی ۲۰۱۶ هستم کیس نامبر 5xxx
یه جای فرم گیر کردم
من خدمتم سپاه بوده ولی کارت پایان خدمتم جدیده و تووش حرفی از سپاه نیست
درجم رزم دار یکم بوده
این سوالا واسه خدمت سربازیه توو فرم 260
چی جواب بدم؟؟؟؟ SadSad
branch of service
rank/position
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 18:00)amir2016 نوشته: با سلام دوباره
بنده خامم هم تو شهرداری کار میکنه من هم که سربازی رفتم حتما AP میخوریم. آیا برای شغل خانمم هم کلیرنس میخوریم؟
به احتمال زیاد بله.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 23:24)aminezzati نوشته: (2015-05-14 ساعت 20:30)calm نوشته: (2015-05-14 ساعت 19:16)aminezzati نوشته: سلام
من یه سوالی دارم . متاسفانه من هنوز متوجه نشدم که آیا برای پر کردن و ارسال فرم DS-260 محدودیت زمانی وجود داره؟ مثلا تا پایان سپتامبر ؟
با توجه به اینکه سالهای گذشته مواردی بوده که ویزا تمام شده و یا کلیرینس ها به هر دلیل طول کشیده بهتر است برای اینکه به روزهای پر استرس پایان سال نزدیک نشوید هر چه زودتر فرم را ارسال کنید تا در اولین فرصت در نوبت مصاحبه قرار بگیرید. ولی اگر موردی هست که نمی توانید ارسال کنید تا سال آینده آوریل و می می توانید ارسال کنید چون من خودم برای یکی از نزدیکان اینکار رو کردم و مشکلی نخوردند به مصاحبه و ویزا و کلیرنس رسیدند و قانونن شما می توانید حتی دیرتر هم فرم را ارسال کنید ولی با توجه به پروسه کاری که قابل پیش بینی نیست kcc تضمین نمیکند به شما نوبت مصاحبه بدهد
خیلی ممنون. من یه مشکل شخصی دارم که به خاطر اون زودتر از مارچ یا اپریل سال بعد نباید مصاحبه برم ( به احتمال زیاد به دلیل نرفتن سربازی و نداشتن سابقه دولتی همون سری اول ویزا خواهم گرفت. در حالیکه نباید ویزایی در پاسپورتم باشه تا اون تاریخ ). پس با این حساب اگر مثلا من اکتبر یا سپتامبر بفرستم مدارکم رو به مشکلی برنمی خورم ؟
خیر مشکلی نیست. فقط دیرتر به مصاحبه دعوت میشید. البته کار کی سی سی تازگیا خیلی غیر قابل پیش بینی شده. اما نگران نباشید.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-15 ساعت 01:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-15 ساعت 01:45 توسط styvan.)
(2015-05-14 ساعت 21:40)calm نوشته: [quote='ben123' pid='611726' dateline='1431622224']
سلام دوستان
یه جای فرم گیر کردم
درجم رزم دار یکم بوده
چی جواب بدم؟؟؟؟ SadSad
branch of service
rank/position
Iranian Revolutionary Guard Corps (IRGC) : branch of service
First Sergeant :rank/position
فقط تو قسمت military speciality بزنید do not apply
تو این سایت هرچی بخوای هست. دوستان دیگه ام می تونن چک کنن درست نوشتن یا نه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rank_insign...n_military
به امید ویزای یک ضرب
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-15 ساعت 01:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-15 ساعت 01:30 توسط styvan.)
(2015-05-14 ساعت 20:51)m.ghoreishi نوشته: (2015-05-14 ساعت 20:42)omidemami58 نوشته: سلام دوستان من برنده لاتاری امسال شدم و کیس نامبرم 1300 توی فرم ds 260 چند تا سوال دارم
۱ من آدرس یکی از دوستانمو توی آمریکا دارم ولی دوستم ماه آینده میخواد نقل مکان کنه
۲ آیا اگه آدرس فعلشو بدم مشکلی پیش میاد یا باید آدرس جدیشو که ماه آینده میره رو بگیرم ؟
۳ آیا آدرس باید توی ایالتی باشه که ما توی DS260 برای سکونت انتخاب میکنیم باشه یا میشه ادرس آشنای دیگه توی ایالت دیگه ای رو داد ؟
۴ من قبل از ثبت نام لاتاری حدود ۷سال پیش پسوند فامیلی رو حذف کردم حالا توی قسمت other names used رو وقتی yesمیزنم دوگزینه باز میشه surname وgiven name حالا که اسم قبلیم امید امامی سرکانی بوده و من سرکانی رو حذف کردن در این دو قسمت چی بنویسم ممنون اگه سریع راهنماییم کنید
۱: الان ادرسش رو بده ولی مهم ادرسی هست که روز ورود در فرودگاه ازت میگیرن. اونموقع ادرس جدیدش رو بده
۲: میتونی هرجا که خواستی ادرس بدی و خودت جای دیگه ای بری. مشکلی نیست
۳:طبق پاسپورتت فرم رو پر کن. مشخصات فردی باید بر اساس پاس باشه.بعد صفحه توضیحات شناسنامه رو حتمآ ترجمه و محض احتیاط برا مصاحبه داشته باش
4: other name: AMANI SARAKANI, NONE
به این شکل بنویسید البته اگه اسپل فامیلیتون تو پاسپورتتون به همین شکله.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-15 ساعت 01:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-15 ساعت 01:50 توسط Rahele.gh.)
من براي همايش زنگ زدم شماره تماسم ازم گرفتن ... پس چرا خبري نيست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من کیس نامبرم زیر 1900 هست. سوالم اینه که منی که دانشجوام،( خدمت نرفتم) ، برای گرفتن پاسپورت از الان میتونم اقدام کنم؟ یا اول تکلیف تاریخ مصاحبه م معلوم شه بعد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هنوز سابمیت نکردم و میخوام مصاحبه سفارتم رو بندازم ابوظبی ولی انگار رو آنکارا قفل شده، چجوری تغییرش بدم؟ و یه سوال دیگه زمان پر کردن فرم 260 تو قسمتی که همه ی گزینه ها بله و خیر هستش، یه جاهایی که همه خیر میزدی یه جور اخطار بهت میداد، که چون دوستان گفته بودن به غیر از اون قسمت واکسن همه رو خیر بزنید به اخطارش توجه نکردم منظورش چی بود؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 12:17)rosarad نوشته: (2015-05-14 ساعت 12:05)saman_rrr نوشته: سلام دوستان
آیا توی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی که آموزش پرورش میده تاریخ دقیق گرفتن مدرک قید میشه؟ من چون الان ایران نیستم به مدرکم دسترسی ندارم واسه همین تاریخ شروع رو زدم ۱ مهر تاریخ پایان رو زدم ۳۱ شهریور.
اتفاقن سوال من هم هست و کسی بهش جواب نداد
ممنون میشم به این سوالم جواب بدید، توی فرم تاریخ شروع و پایان دیپلم و پیش دانشگاهی رو میخواد، برادر من مدارکشو نداره و چون یک شهر دیگه هم بوده در اون زمان دسترسی بهشون آسون نیست.
ما تقریبی حساب کردیم تاریخ ها رو برای فرم وتاریخ شروع رو زدم ۱ مهر تاریخ پایان رو زدم ۳۱ شهریور و تا زمان مصاحبه اصل مدرک رو میگیریم.
حالا سوالم اینه که اگه تاریخهایی که تو فرم میزنیم با تاریخ اصلی متفاوت باشه مشکلی پیش میاد؟
دوستان عزیز 2016
برندگان 2015 که اینجا در خدمت شما وقت میگذارند و سعی میکنند هر آنچه خود میدانند را در اختیارتان قرار دهند طبق یک قانون یا سنت نانوشته این کار را میکنند چون قبلا برندگان 2014 این کار را کرده اند
انشاالله سال دیگر هم شما کمک حال دوستان 2017 باشید
ولی من یادمه روزی که این سایت را پیدا کردم طی هفته اول جمعا 10 ساعت نخوابیدم به حدی که چشمانم به شدت سرخ و متورم شده بود و یکب سره اطلاعات کسب میکردم
اکنون در عجبم که شما نه تنها دو صفحه قبل این صفحه را مطالعه نکردید بلکه حتی به حواب سوال خودتان هم نگاهی نفرمودید و محکم میگویید این سوال من هم هست و کسی پاسخ نداده به زمان سوال و جواب دقت کنید ببینید چقدر بعد از سوالتان پاسخ داده شده و شما حتی زحمت مرور بر آنرا هم به عهده نگرفتید
من برایتان بسیار بسیار آرزوهای خوب دارم
و امیدوارم در این پروسه کاملا موفق باشید ولی دوستانی را که کمک میکنند دلسرد نفرمایید
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-14 ساعت 21:40)calm نوشته: (2015-05-14 ساعت 21:20)ben123 نوشته: سلام دوستان
یه جای فرم گیر کردم
درجم رزم دار یکم بوده
چی جواب بدم؟؟؟؟ SadSad
branch of service
rank/position
به نظر من این فرم برای برندگان همه کشورها تهیه شده بنابراین پیش فرض ارتش است و منظور از برنچ نیروی دریایی و زمینی و هوایی است . و با توجه به اینکه امسال کارت های پایان خدمت به شکل زیرکانه ای به طوری تغییر کرده که مشخص نیست سپاه یا ارتش خدمت کرده اید می توانید برنچ را نیروی دریایی انتخاب کنید و اسمی هم از سپاه ننویسید هرچند این موضوع تاثیر زیادی در کلیرنس شما ندارد مگر اینکه در حین خدمت به سمت ماکت رزم ناو آمریکایی شلیک کرده باشید!
دوستان عزیز دقت بفرمایید که درست راهنمایی نمایید
کارت شما دقیقا مشخصه که سپاه خدمت کرده اید برای اینکه درجه ی رزم دار فقط در سپاه میباشد و ارتش ندارد
در کارتتان هم درجه ذکر شده مگر آنکه معجزه شده باشه
غیر از آن بهر است از الان تمرین صداقت کنیم و باور بفرمایید در صورتیکه فرم را با صداقت کامل پر کنید خودتان کمتر دچار استرس خواهید شد
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه