کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام من موقع ثبت نام مشخصات همسرم وارد كردم ولي چون همسرم سربازه و پاسپورت نداره نميتونه بياد اين فرم چه حوري بايد پر كنم به همراهي همسر يا به عنوان يه زن شوهر دار
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 09:09)m_kh نوشته:  سلام من موقع ثبت نام مشخصات همسرم وارد كردم ولي چون همسرم سربازه و پاسپورت نداره نميتونه بياد اين فرم چه حوري بايد پر كنم به همراهي همسر يا به عنوان يه زن شوهر دار

100% باید به عنوان متاهل فرم رو پر کنید در غیر این صورت به دلیل عدم صداقت ریچک میشید.
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 08:43)Aghaman نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 21:40)calm نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 21:20)ben123 نوشته:  سلام دوستان
قبولی ۲۰۱۶ هستم کیس نامبر 5xxx
یه جای فرم گیر کردم
من خدمتم سپاه بوده ولی کارت پایان خدمتم جدیده و تووش حرفی از سپاه نیست
درجم رزم دار یکم بوده
این سوالا واسه خدمت سربازیه توو فرم 260
چی جواب بدم؟؟؟؟ SadSad
branch of service
rank/position

به نظر من این فرم برای برندگان همه کشورها تهیه شده بنابراین پیش فرض ارتش است و منظور از برنچ نیروی دریایی و زمینی و هوایی است . و با توجه به اینکه امسال کارت های پایان خدمت به شکل زیرکانه ای به طوری تغییر کرده که مشخص نیست سپاه یا ارتش خدمت کرده اید می توانید برنچ را نیروی دریایی انتخاب کنید و اسمی هم از سپاه ننویسید هرچند این موضوع تاثیر زیادی در کلیرنس شما ندارد مگر اینکه در حین خدمت به سمت ماکت رزم ناو آمریکایی شلیک کرده باشید!

دوستان عزیز دقت بفرمایید که درست راهنمایی نمایید
کارت شما دقیقا مشخصه که سپاه خدمت کرده اید برای اینکه درجه ی رزم دار فقط در سپاه میباشد و ارتش ندارد
در کارتتان هم درجه ذکر شده مگر آنکه معجزه شده باشه
غیر از آن بهر است از الان تمرین صداقت کنیم و باور بفرمایید در صورتیکه فرم را با صداقت کامل پر کنید خودتان کمتر دچار استرس خواهید شد
موفق باشید

دوستانی که اطلاعات کاملی ندارن لطفا الکی نظر ندن که دوستان به اشتباه بیافتن. در ضمن جهت تشکر فقط دکمه تبریک و تشکر رو بزنید.
موفق باشید
کیس نامبر: 2015AS7XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 26 می || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: ben123 ، Aghaman ، matin86 ، Interuniversal ، motehayyer ، Simin2017
(2015-05-15 ساعت 09:09)m_kh نوشته:  سلام من موقع ثبت نام مشخصات همسرم وارد كردم ولي چون همسرم سربازه و پاسپورت نداره نميتونه بياد اين فرم چه حوري بايد پر كنم به همراهي همسر يا به عنوان يه زن شوهر دار

اگر تا پایان سال جاری میلادی همسر شما می تونن پاسپورت بگیرند منتظر شوید تا پاسپورت ایشان آماده شود سپس فرم را تکمیل و ارسال کنید . ده تا دوازده ماه فرصت برای انجام پروسه لاتاری کافی است
تشکر کنندگان:
دوستان من ۲ تا سوال دارم:
۱ - مادرم که برنده لاتاری است کارمند بازنشسته بهداری هستن . ولی اصل مدرک دیپلمشون گم کردن آیا این براشون مشکل ساز میشه؟ یا همون مدارک شغلیشون را ببرن کافیه؟
2 - پدرم هم استاد بازنشسته دانشگاه پزشکی هستن . ایشونم کارت پایان خدمتشون که سپاه دانش بودن را گم کردن. برای پدرم رسته و نام محل خدمت سپاه دانش را چی باید بزنیم؟ و اگر کارت پایان خدمت نباشه مشگلی پیش نمیاد؟
تشکر کنندگان:
برندگان لاتاری 2016 توجه داشته باشید هنگامی پروسه تکمیل و ارسال فرم DS-260 انجام شده که شما Confirmation No: یا کد رهگیری دریافت کنید چند روز بعد از دریافت کد رهگیری KCC برای شما نامه زیر را ایمیل میکند .( یک نامه از این آدرس DO-NOT-REPLY@state.gov که یک ATTACH با پسوند PDF در آن است)
[عکس: ro_kcc.jpg]
تشکر کنندگان: maral-map
نه خدمتش سال ٩٦ تموم ميشه پس متاهل پر كنم ولي به عنوان همراه نزنم
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 10:21)m_kh نوشته:  نه خدمتش سال ٩٦ تموم ميشه پس متاهل پر كنم ولي به عنوان همراه نزنم

با مدیران مهاجر سرا مشکل را درمیان بگذارید (حتی به صورت پیام خصوصی) و پروسه کیس های مشابه به این موضوع را در سالهای قبل مطالعه کنید (تاپیک مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور ) و اگر جواب دقیق و مطمئن نگرفتید به صورت تلفنی با یک وکیل مهاجرت ساکن آمریکا مشورت کنید
تشکر کنندگان: m_kh
دوستان من ۲ تا سوال دارم:
۱ - مادرم که برنده لاتاری است کارمند بازنشسته بهداری هستن . ولی اصل مدرک دیپلمشون گم کردن آیا این براشون مشکل ساز میشه؟ یا همون مدارک شغلیشون را ببرن کافیه؟
۲ - پدرم هم استاد بازنشسته دانشگاه پزشکی هستن . ایشونم کارت پایان خدمتشون که سپاه دانش بودن را گم کردن. برای پدرم رسته و نام محل خدمت سپاه دانش را چی باید بزنیم؟ و اگر کارت پایان خدمت نباشه مشگلی پیش نمیاد؟
تشکر کنندگان:
سلام
۱.همسرم برنده ۲۰۱۶هستن ولی من باید پاسپورتم رو تمدید کنم،ایرادی داره اگر ۲۶۰ایشون رو پر کنم و سابمیت کنم،ولی مال خودمو وقتی پاسم اومد،سابمیت کنم؟
۲.میشه چندبار تو فرم اصلی ۲۶۰رفت،ولی پروسه رو تا آخر کامل نکرد؟مشکلی پیش نمیاد؟
تشکر کنندگان:
سلام مگه فرم ds 260باز شده؟ من‌شنیده بودم ۲۹ اردیبهشت باید پر کنیم .لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 11:24)aminooo نوشته:  سلام مگه فرم ds 260باز شده؟ من‌شنیده بودم ۲۹ اردیبهشت باید پر کنیم .لطفا راهنمایی کنید

سلام بله. هرچه زودتر اقدام کنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 11:10)eshraghi.mn نوشته:  سلام
۱.همسرم برنده ۲۰۱۶هستن ولی من باید پاسپورتم رو تمدید کنم،ایرادی داره اگر ۲۶۰ایشون رو پر کنم و سابمیت کنم،ولی مال خودمو وقتی پاسم اومد،سابمیت کنم؟
۲.میشه چندبار تو فرم اصلی ۲۶۰رفت،ولی پروسه رو تا آخر کامل نکرد؟مشکلی پیش نمیاد؟

سلام تعویض پاسپورت به جهت انقضای تاریخ اعتبار مشکل ساز نیست. پس اولویت با ثبت نام هستش. اول ثبت نام کنید بعد اقدام به تعویض. بنده و دیگر دوستان تجربه این مورد رو داشتیم
تشکر کنندگان: jaberi1986
(2015-05-15 ساعت 10:51)alina-b نوشته:  دوستان من ۲ تا سوال دارم:
۲ - پدرم هم استاد بازنشسته دانشگاه پزشکی هستن . ایشونم کارت پایان خدمتشون که سپاه دانش بودن را گم کردن. برای پدرم رسته و نام محل خدمت سپاه دانش را چی باید بزنیم؟ و اگر کارت پایان خدمت نباشه مشگلی پیش نمیاد؟

دوست عزیز داشتن حداقل دیپلم یا 2 سال سابقه کار در 5 سال اخیر (مشاغل تعریف شده ) از ملزومات پروسه لاتاری هست و نداشتن یکی از این شرایط از جانب شخص اصلی کیس باعث نقص مدرک و ریجکت شدن میشه. پس تا فرصت باقیست جهت تهیه مدارک مورد نیاز اقدام کنید.
تشکر کنندگان: alina-b
(2015-05-15 ساعت 10:21)mhossein3167@gmail.com نوشته:  سلام
ما برنده شدیم
من فرم ds-260 رو پر کردم حالا دیگه باید چی کار کنم؟
هیچ تاریخ مصاحبه ای ندادن
فرم دیگه ای هس؟
لطفا یکی به ما کمک کنه

دوست عزیز بعداز تکمیل و سابمیت کردن فرم شما باید ایمیلی مبنی بر تاییید ارسال دریافت کنید که دارای کد رهگیری میباشد. از ماه اکتبر ابتدای هر ماه میلادی و از طریق سایت ویزا بولتن بر اساس کیس نامبر ابتدا کارنت شده و بعد نامه دوم که حاوی تاریخ و محل دقیق مصاحبه هستش رو دریافت میکنید. فعلا بجز تهیه مدارک و تکمیل کارت واکسیناسیون کار دیگه ای ندارید. موفق باشید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان