کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-16 ساعت 18:55)hamidzxc نوشته:  دوستان سلام
همسر من حدود 15 سال است که کار شخصی خود رادارد (مطب)و الان نیز مشغول به همان کار میباشند
آیا باید در قسمت مشاغل قبلی ( مشاغل ۱۰ سال گذشته ) وارد شد و همان کار فعلی را ذکر کرد ؟
( در قسمت کار فعلی ، سوالی نشده است که از چه زمانی به این کار مشغول هستید )
با سپاس

خب برای بازه ده سال گذسته را خواستند پس همین کار طبابت را می نویسید
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
(2015-05-16 ساعت 22:01)m_kh نوشته:  تو چه سايتي بايد اين فرن را پركنم لطفاً راهنمايي كنيد مدارك مورد نياز هم لطفاً ذكر كنيد تا فردا بايد فرمو پر كنم كيس نامبرم پايينه

ارسال ۵۳۲ چند خط بالاتر را بخونید آدرس دادم
مدارک هم که آماده کنید موقعی که کارنت شدید می دهید ترجمه که شامل کل مدارک تحصیلی دیپلم. پیش دانشگاهی. لیسانس و بالاتر (ترجیحا ریزنمرات مدارک تحصیلی برنده اصلی هم داشته باشید )
سندازدواج کارت ملی. شناسنامه. نامه تمکن مالی از بانک. کارت پایان خدمت پاسپورت با اعتباری که تا ۸ ماه از تاریخ صدور ویزاتون راهم پوشش بده. عکس. کارت زرد واکسیناسیون ( الان با دردست داشتن کل مدارک واکسیناسیون از کودکی تاکنون و پاسپورت به انستیتو تجریش و یاغیر مراجعه و واکسنها را شروع کنید خودشان به خوبی راهنمایی می کنند و زمانبندی برای واکسیناسیون را به شما خواهند گفت).
دقت کنید در فرم تمام مقاطع را از بالاتر به پایینتر بترتیب اضافه کنید مثلا فوق لیسانس بعد لیسانس بعد دیپلم بعد پیش مبادا فقط آخرین مدرک تحصیلی رابنویسید .بهرحال تمرکز کنید بارها بخونید واطلاعات را با مدارک اصلی و پاسپورت چک کنید ابهامی بود سوال کنید
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، m_kh ، simsim2016
سلام دوستان من هم لاتاری برنده شدم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم لطف کنید راهنمایی کنید .‌ممنونم
تشکر کنندگان:
[عکس: 51f4_pariz-omoor_lottary.gif]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 00:51)Nazem نوشته:  ضمن تشکر از کلیه 250 نفر دوستانی که در گردهمایی شرکت کردند لازم بذکر است برای آن دسته از عزیزانی که موفق نشدند در مراسم حضور داشته باشند DVD همایش قابل دریافت است.

برای هماهنگی دریافت لطفاً با شماره تلفن های 16-44622214-021 تماس بگیرید.

باسپاس
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Alissa
(2015-05-06 ساعت 07:09)babisondes نوشته:  تا الان که تاپیک های جدید مشتری ۲۰۱۶ نداشته ، بیاین دیگه نوگلان مهاجر ، بیاین سوال های جور واجور کنین بلکه رتبه بگیریم Big Grin

سلام دوستان من تازه لاتاری قبول شدم نمیدونم از کجا باید شروع کنم راهنماییم کنید لطفا
تشکر کنندگان:
(2015-05-16 ساعت 13:57)hmf_4919 نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 02:52)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 02:49)hmf_4919 نوشته:  یعنی من که میخوام بدون پاسپورت فرمم رو پر کنم بفرستم اشکالی پیش میاد واسم؟؟؟اینکار رو نکنم یعنی؟؟؟چون گرفتن پاسپورت فعلا مقدور نیست واسم...

شما بدون پاسپورت چطور میخوای فرم پر کنی؟
خب میزنم other document دیگه...و بعدا داخل سفارت که رفتم اطلاعاتم رو میدم خودشون وارد کنند...من این حرفهارو از خود بچه های این فرم شنیدم که گفتن بدون پاسپورت اشکالی نداره ds 260 رو پر کرد...!!! پس یعنی اونا اشتباه میگفتند؟؟؟ولی رتبه و ستارشون زیاد بود یادمه هاا

دوست عزيز اين گزينه برا شرايط شما مناسب نيست و معمولا افرادى اينو انتخاب ميكنن كه با پاسپورت دانشجويي يا زيارتى از كشور خارج ميشوند، در نهايت تصميم با شماست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ریحانا
تبریک میگم خدمت تمامی برندگان لاتاری 2016 امیدوارم تمامی مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید دوستان عزیز
موفق و پیروز باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، ریحانا ، puryapurya
دوستان در فرم ٢٦٠ قسمت اول كه سفارت رو ميتونيم عوض كنيم من از آنكارا به ايروان تغييرش دادم و الان ميخوام دوباره تغييرش بدم ولي گزينش غيرفعال شده كسي ميدونه علتش چيه؟ و چه راهي براي فعال كردنش هست؟ من هنوز فرم رو سابميت نكردم تازه كاملا پرشم نكردم چرا اين قسمتش غير فعال شده!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
فرم ds260 عكسم ميخواد
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 07:29)m_kh نوشته:  فرم ds260 عكسم ميخواد

نه عكس نميخواد موقع مصاحبه بايد با خودتون عكس ببرين
تشکر کنندگان: m_kh ، ریحانا
سلام دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه من تازه قبول شدم نمیدونم چکار کنم
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 07:45)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه من تازه قبول شدم نمیدونم چکار کنم

بهترین کار خواندن تاپیک های مربوط به سالهای گذشته است
اگر شماره کیستان پایین نیست به مرور با سر زدن های متوالی به مهاجرسرا با ادامه ی پروسه آشنا میشوید
اگر هم کیستان پایین است سریع فرم 260 را پر کنید و واکسن هایتان را کامل کنید
اطلاعات مربوطه را از تاپیک مربوط به آن در سال 2015 به دست آورید
اگر هم استرس دارید و حوصله ی مطالعه ندارید با پاریز تراول تماس بگیرید و همه چیز را به عهده آنان بگذارید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: shahram.mis1356
انكارا براي مصاحبه بهتره يا ابوظبي
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 08:04)m_kh نوشته:  انكارا براي مصاحبه بهتره يا ابوظبي

خيلي دقیق نمیشه گفت ، هر سال یکیشون بهتر عمل میکنه ولی خیلی فرقی نداره
آنکارا هزینه ها کمتره ولی 2015 ابوظبی بهتر ویزا داده حداقل زمان کلیرنس کمتری طی شده
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان