کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-15 ساعت 15:40)ben123 نوشته:  دوستان بیش تر از ۶ ماه جایی بوده باشیم باید عدم سوء پیشینه ببریم؟؟؟ چون من سال 2007 به مدت ۹ ماه استرالیا بودم
الان فکر میکردم فقط بالای 12 سال بوده باشی باید سوء پیشینه ببری

بله باید برای اقامتهای بیشتراز 6 ماه پلیس رکورد اون کشور داشته باشید.
شما به سفارت استرالیا در تهران مراجعه کنید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ben123
با سلام
دختر 10 ماهه من هنوز پاسپورت نداره
چی کار باید بکنم ؟ میتونم اول فرم رو پر کنم بعد پاسپورتو گرفتم به سفارت اعلام کنم
یا باید اول پاسپورتو بگیرم بعد فرمو پر کنم
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 15:52)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 15:40)ben123 نوشته:  دوستان بیش تر از ۶ ماه جایی بوده باشیم باید عدم سوء پیشینه ببریم؟؟؟ چون من سال 2007 به مدت ۹ ماه استرالیا بودم
الان فکر میکردم فقط بالای 12 سال بوده باشی باید سوء پیشینه ببری

بله باید برای اقامتهای بیشتراز ۶ ماه پلیس رکورد اون کشور داشته باشید.
شما به سفارت استرالیا در تهران مراجعه کنید

ولی یکی از مدیران این سایت به من گفتن برای اقامت بیش از 12 ماه باید پلیس رکورد بیارید
تشکر کنندگان: ben123
سلام دوستان
من پاسپورتم ده دوازده روز دیگه میاد ب نظرتون صبر کنم بیاد بعد فرما پر کنم یا الان پر کنم بفرستم؟ چون دیدم اینجا همه نوشتن زود بفرستید نگران شدم!
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
سلام در تکمیل فرم با این سوالات مواجه ام.خواهش میکنم راهنماییم کنید
۱-موقعی که ثبت نام اولیه بود خود سایت لاتری یه help فارسی داشت.فرم 206 نداره اینو؟
۲-در قسمت تکمیل اطلاعات شغلی برای شغل فعلی تاریخ انتها گذاشته،این تاریخ رو چی بزنم؟
۳-پاسخ به سوال "در کدام شغل در آمریکا قصد دارید کار کنید" اجباریه؟اگه اجباریه چی بزنم بهتره؟
۴-شماره تلفن هارو که داخل فرم میخوام پر کنم باید چجوری بنویسم؟هم یه مثال واسه شماره موبایل بزنید هم یه مثال واسه شماره منزل
۵-در پاسخ به سوال "آیا شغل شما نیاز به دو سال تجربه یا آموزش دارد" چی بزنیم؟اگه بزنیم "آره" اونوقت اگه تغییر شغلت با شغل قبلیت کمتر از دو سال زمان برده باشه و در اون شغل هم کمتر از ۲ سال مونده باشی مسخره نیست به نظرتون؟
۶-در قسمت شغل پاسخ به "employer name" چی تایپ کنیم؟نام شرکت رو؟
۷-"supervisor`s name" باید اسم مالک کارخانه رو تایپ کنم یا فقط نفری که سرپرستم بوده؟
۸-آخر هر صفحه باید save بزنیم؟نزنیم چی میشه؟
تشکر کنندگان:
با سلام و احترام
در ابتدا از اینکه راهنما و همراه ما هستید بسیار سپاسگزارم ، من برنده DV2016 با کیس نامبر 2016AS000009XX هستم . همراهان 2 نفر
خواستم بپرسم :
1- برای مراجعه به انیستیتو پاستور و شروع مراحل واکسیناسیون حتما باید پاسپورت داشت ؟ چون پاسپورتمون در خال تمدیده.
2- ظاهرا درج شغل دولتی مشکل ساز است ، همسرم دبیر آموزش و پرورش با بیش از 15 سال سابقه است ،همچنین 4 سال است که مدیر یک مجموعه خصوصی نیز است آیا لازم است در پرکردن فرم شغل همسرم ، سازمان دولتی را انتخاب کنم؟
با سپاس
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 18:40)kian_parsi نوشته:  سلام دوستان
من پاسپورتم ده دوازده روز دیگه میاد ب نظرتون صبر کنم بیاد بعد فرما پر کنم یا الان پر کنم بفرستم؟ چون دیدم اینجا همه نوشتن زود بفرستید نگران شدم!
صبر کنید پاسپورتتون بیاد،عجله نکنید.زود باشین به این معنا نیست که خودتون و کیستون رو به دردسر بندازین.اینجا هم دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن بکار میاد.اشتباه توی پر کردن فرم تاخیر و مشکلی که تو پروندتون ایجاد میکنه بیشتر از اینه که خودتون فرم رو تو زمان مناسب بفرستید.اولین کارنتی در ماه اکتبر هستند که معمولا تا کیس نامبر ۲۰۰۰ هستند. این کیسها بهتره تا قبل از یکماه فرمهاشون رو بفرستن ولی نه به هر قیمتی،یعنی اگه ابهام و مشکلی دارن می شه تو ۱۰ روز برطرفش کرد بهتر اون رو حل کنند بعد فرم رو بفرستن.موفق باشید.
تشکر کنندگان:
با سلام
دختر ۱۰ ماهه من هنوز پاسپورت نداره
چی کار باید بکنم ؟ میتونم اول فرم رو پر کنم بعد پاسپورتو گرفتم به سفارت اعلام کنم

با سلام
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، nedaba
من بعد از اتمام سربازی نزدیک به ۲سال در نهضت تدریس گردم آیا به عنوان سابقه کاری به حساب میاد وباید در فرم عنوان کنیم یا نیازی نیست. البته من همراه هستم. متشکرم
تشکر کنندگان: nedaba
(2015-05-16 ساعت 01:06)aminoooo نوشته:  من بعد از اتمام سربازی نزدیک به ۲سال در نهضت تدریس گردم آیا به عنوان سابقه کاری به حساب میاد وباید در فرم عنوان کنیم یا نیازی نیست. البته من همراه هستم. متشکرم
دوست عزیز لطفا در پر کردن فرم عجله نکنید.اطلاعاتتون رو تکمیل کنید و بعد فرم رو پر کنید و بفرستید.اگر کیس نامبرتون بالای ۲۰۰۰ هست تا بعد از یکماه هم بفرستید مشکلی نداره.بهتر از اینه که استرس و عجله باعث بشه اشتباه کنید.ما که تو فرمهامون همه چی رو نوشتیم . حتی اگه ۴ ماه یه جا کار کرده بودیم. کلیرنس هم خوردیم و ریسک اینکه اگه نگیم چی میشه رو نتونستیم بکنیم . حالا نمی دونم اگه کسی اینکارو کرده باشه و مشکلی براش پیش نیومده باشه ولی اگه می تونید تو همایش پاریز تراول شرکت کنید که تجربه و اطلاعاتشون با توجه به اینکه چندین سال توی کار مهاجرت هستند و با کیس های مختلف سر و کار دارن زیاده و امسال هم که رایگان شده،از فرصت استفاده کنید.موفق باشید.
تشکر کنندگان: nedaba ، ریحانا ، shahabjafari
(2015-05-16 ساعت 00:18)aminoooo نوشته:  با سلام

دوست عزیز یکی از اشتباهاتی که 100% باعث ریجکت شدن کیس میشه این مسئله هست. پس اشتباه نکن و اول پاسپورت نوزادتون رو بگیرید بعد فرم رو کامل و سابمیت کنید
تشکر کنندگان: nedaba ، ریحانا
یعنی من که میخوام بدون پاسپورت فرمم رو پر کنم بفرستم اشکالی پیش میاد واسم؟؟؟اینکار رو نکنم یعنی؟؟؟چون گرفتن پاسپورت فعلا مقدور نیست واسم...
تشکر کنندگان: Mahboy ، nedaba
(2015-05-16 ساعت 02:49)hmf_4919 نوشته:  یعنی من که میخوام بدون پاسپورت فرمم رو پر کنم بفرستم اشکالی پیش میاد واسم؟؟؟اینکار رو نکنم یعنی؟؟؟چون گرفتن پاسپورت فعلا مقدور نیست واسم...

شما بدون پاسپورت چطور میخوای فرم پر کنی؟
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، nedaba
1-کسی میدونه حدودا مصاحبه ها از چه ماهی استارت میخوره؟
2-برای پر کردن فرم 260 تا چه زمانی وقت هست؟
(2015-05-16 ساعت 02:49)hmf_4919 نوشته:  یعنی من که میخوام بدون پاسپورت فرمم رو پر کنم بفرستم اشکالی پیش میاد واسم؟؟؟اینکار رو نکنم یعنی؟؟؟چون گرفتن پاسپورت فعلا مقدور نیست واسم...

شما بدون گرفتن پاسپورت برای تمام اعضای کیس نمیتونید فرمها رو تکمیل کنید چون شماره پاسپورت رو ازتون خواهد خواست و تا وارد نکنید نمیتونید برید صفحه بعد! میتونید فرمها رو دیرتر پر کنید تا مشکل گرفتن پاسپورت حل بشه ولی هرچی دیرتر بفرستید دیرتر به مصاحبه دعوت میشید ودر نتیجه شانستون کمتر میشه.
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان