کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-15 ساعت 21:35)mehdihk نوشته:  با سلام و احترام
در ابتدا از اینکه راهنما و همراه ما هستید بسیار سپاسگزارم ، من برنده DV2016 با کیس نامبر 2016AS000009XX هستم . همراهان ۲ نفر
خواستم بپرسم :
۱- برای مراجعه به انیستیتو پاستور و شروع مراحل واکسیناسیون حتما باید پاسپورت داشت ؟ چون پاسپورتمون در خال تمدیده.
۲- ظاهرا درج شغل دولتی مشکل ساز است ، همسرم دبیر آموزش و پرورش با بیش از 15 سال سابقه است ،همچنین ۴ سال است که مدیر یک مجموعه خصوصی نیز است آیا لازم است در پرکردن فرم شغل همسرم ، سازمان دولتی را انتخاب کنم؟
با سپاس

۱:ما تماس گرفته بودیم گفتند با پاستون بیایید ولیکن برای شروع بگیدبرنده لاتاری و پاسپورت درحال تمدیده برای اطمینان یک پرینت از قبولی لاتاری راهمراه ببرید که ثابت کند برنده و دنبال انجام واکسیناسیون هستید ضمنا تمام مدارک واکسیناسیبون خود و همراهان از کودکی تاکنون به همراه خود ببرید.
۲: بهرحال بایدصادق باشید دروغ ریجکت میکنه ولی کاردولتی نهایتا ap میخورید و بعدهم کلیرمیشید ضمن اینکه ایشان همراه هستند و نه برنده اصلی
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: nedaba ، mehdihk
سلام،
شماره کیس من 1*** هست.
از چه زمان تا چه زمان فرصت پر کردن فرم 260 را دارم?
تاریخ مصاحبه از کجا مشخص میشه?
فرم 260 را از کجا میتونم بگیرم?
تشکر کنندگان:
سلام کسی که خارج ایران زندگی می کنه توی اروپا . بهتر هست برای مصاحبه سفارت همون کشور رو انتخاب کنه یا بزنه یکی از سفارتهایی که ایرانی ها می روند؟ فرقی داره به نظرتون؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-16 ساعت 14:55)aminooo نوشته:  آیا میتوانیم برنده شدنمان در لاتاری را هر جا بیان کنیم یا کلا به کسی چیزی نگیم.
مثلا اگر در اداره بهداشت جهت واکسناسیون موضوع را بیان کنیم دردسر ساز میشود.
متشکر از راهنمایتون.
خیر مشکلی ایجاد نمیشود ولی لزومی به گفتنش هم نیست
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: ریحانا ، m.ghoreishi
۱-کسی میدونه حدودا مصاحبه ها از چه ماهی استارت میخوره؟
۲-برای پر کردن فرم 260 تا چه زمانی وقت هست؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-16 ساعت 09:51)kourosh8 نوشته:  ۱-کسی میدونه حدودا مصاحبه ها از چه ماهی استارت میخوره؟
۲-برای پر کردن فرم 260 تا چه زمانی وقت هست؟

ازابتدای سال مالیشان که اول اکتبر مصادف با اواسط مهرماه است برای ۲۰۱۶ شروع میشه و سال قبل برای اولین ماه تا کیس ۲۵۰۰ کارنت شدند پس اگرنامبرتون پایینه آماده باشید.
برای فرم محدودیت زمانی اش تا پایان سال مالی هست یعنی بیش از یکسال فرصت هست ولیکن تجربه ۲۰۱۵ نشان داده که کسانی که دیر فرستادند و یا مجبور به انلاک شدند نسبت به شماره کیس بالاتر از خودشون هم دیرتر نامه دومشون آمده. پس بااولویت دقیق و درست پرکردن زودتر سابمیت کنید.
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: kourosh8
[quote='aminoooo' pid='612136' dateline='1431719304']
با سلام
دختر ۱۰ ماهه من هنوز پاسپورت نداره
چی کار باید بکنم ؟ میتونم اول فرم رو پر کنم بعد پاسپورتو گرفتم به سفارت اعلام کنم
یا باید اول پاسپورتو بگیرم بعد فرمو پ...
اول پاسپورتو بگیرید بعد فرم را ارسال کنیدنباید بیشتراز ۲۰ روز طول بکشه
سفرنامه من
تشکر کنندگان: aminooo
سلام و تشکر از تمامی دوستان

کارت پایان خدمت و معافیت سربازی جز مدارک اصلی سفارت می باشد. بنده که در حال خدمت هستم و کارت ندارم چطور می توانم این مشکل را حل کنم. البته برای خروج از کشور مشکلی ندارم چند هفته بعد از مصاحبه کارت پایان خدمت می گیرم.
تشکر کنندگان:
(2015-05-16 ساعت 13:54)aminooo نوشته:  آیا میتوانیم برنده شدنمان در لاتاری را هر جا بیان کنیم یا کلا به کسی چیزی نگیم.
مثلا اگر در اداره بهداشت جهت واکسناسیون موضوع را بیان کنیم دردسر ساز میشود.
متشکر از راهنمایتون.

برای واکسیناسیون بگیدمشکلی نیست اینجوری می گویند چیکارباید کنید. به فامیل و همکار و دوست و آشنانگید خودتون راحتترید من شخصا وقتی نمیگم احساس امنیت بیشتری برای بهترپیش رفتن کارم میکنم سرکار بگین مثل مهره سوخته با شما رفتاربشه کارفرماتون فکرمیکنه بزودی رفتنی هستید به فامیل بگین خودشون به بقیه میگن هردفعه هم ازتون می پرسنذچی شد حوصله تان سر میره اولش خوشحالیدو دوست دارید بقیه را در شادیتان سهیم کنید ولی دو ماه دیگه نظرتون تغییر میکنه پس شتابزده عمل نکنید فقط خانواده درجه اول که اونم خودم هنوز به همه شان نگفتم.
سفرنامه من
تشکر کنندگان: hassan8ir ، Mahboy ، aminooo
(2015-05-08 ساعت 12:59)َalikh نوشته:  برنده ها بخصوص کیسهای زیر 4000 فرم ds-260 رو سریعتر و ظرف دو هفته آینده ارسال کنند تا به مشکل بعضی ها که پارسال دیر ارسال کردن و بخاطر سرعت پایین پروسس دیرتر به مصاحبه رفتن دچار نشن
اصلا به تاخیر نندازید
تشکر کنندگان: ریحانا
(2015-05-16 ساعت 13:34)کتایون ص نوشته:  سلام،
شماره کیس من.....
از چه زمان تا چه زمان فرصت پر کردن فرم 260 را دارم?
تاریخ مصاحبه از کجا مشخص میشه?
فرم 260 را از کجا میتونم بگیرم?

کیس نامبر را لازم نیست کامل بگید بگویید ***۱ این نامبر کل هویت شما در پروسه هست پس دقت کنید
از الان تا آخر سپتامبر ۲۰۱۶ ولی با اولویت دقیق و درست پرکردن سریعا اینکارو بکنید.

Https://ceac.state.gov خط یکی مانده به آخر
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Mahboy
سلام
کیس نامبر همسر من 1XXX است
چند تا سوال داشتم .
اول اینکه برای نامه تمکن مالی من چند تا عدد شنیدم . یکی نفری 100 تومن . یکی نفری بین 40 تا 50 تومن و یکی هم نفری 75 تومن.
ولی یه جا هم گفتید که مبلغ بالای 100 تومن ممکنه دردسر بشه و بحث پولشویی باعث بشه ap بشیم. لطفا بگید ما برای دو نفر چقدر بریزیم تو یه حساب و نامه ی تمکن بگیریم.

سوال دوم اینکه همسرم معاف شده به خاطر اینکه پدرش توی نیروی انتظامی بوده زمان جنگ و توی منطقه عملیاتی بوده. ممکنه ap بشه ؟ لازمه اثبات کنیم باباش نرفته جنگ و فقط توی نیروی انتظامی کار میگرده؟

سوال سوم اینکه پاسپورت ما تا شهریورماه 96 اعتبار داره . لازمه بریم الان تمدیدش کنیم و 5 سالش کنیم یا با همین پاسپورت اقدام کنیم؟

سوال چهارم همسرم ویزای کار آلمانش 10 خرداد میاد و باید بره آلمان . به نظرتون بره ؟ آیا مشکلی پیش نمیاد تو روند آمریکا ؟
تشکر کنندگان: Rira_1982
سلام
براي نامه پليس ركورد آيا خود kcc توي ايميل از ما درخواست ميكنه يا اينكه خودمون بايد از قبل آماده كنيم؟ من براي ٧ ماهي كه خارج از ايران بودم ميخوام بدونم
ممنون
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
همسر من حدود 15 سال است که کار شخصی خود رادارد (مطب)و الان نیز مشغول به همان کار میباشند
آیا باید در قسمت مشاغل قبلی ( مشاغل 10 سال گذشته ) وارد شد و همان کار فعلی را ذکر کرد ؟
( در قسمت کار فعلی ، سوالی نشده است که از چه زمانی به این کار مشغول هستید )
با سپاس
تشکر کنندگان:
تو چه سايتي بايد اين فرن را پركنم لطفاً راهنمايي كنيد مدارك مورد نياز هم لطفاً ذكر كنيد تا فردا بايد فرمو پر كنم كيس نامبرم پايينه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان