موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-16 ساعت 13:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-17 ساعت 15:10 توسط کتایون ص.)
سلام،
شماره کیس من 1*** هست.
از چه زمان تا چه زمان فرصت پر کردن فرم 260 را دارم?
تاریخ مصاحبه از کجا مشخص میشه?
فرم 260 را از کجا میتونم بگیرم?
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی که خارج ایران زندگی می کنه توی اروپا . بهتر هست برای مصاحبه سفارت همون کشور رو انتخاب کنه یا بزنه یکی از سفارتهایی که ایرانی ها می روند؟ فرقی داره به نظرتون؟
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
۱-کسی میدونه حدودا مصاحبه ها از چه ماهی استارت میخوره؟
۲-برای پر کردن فرم 260 تا چه زمانی وقت هست؟
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='aminoooo' pid='612136' dateline='1431719304']
با سلام
دختر ۱۰ ماهه من هنوز پاسپورت نداره
چی کار باید بکنم ؟ میتونم اول فرم رو پر کنم بعد پاسپورتو گرفتم به سفارت اعلام کنم
یا باید اول پاسپورتو بگیرم بعد فرمو پ...
اول پاسپورتو بگیرید بعد فرم را ارسال کنیدنباید بیشتراز ۲۰ روز طول بکشه
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تشکر از تمامی دوستان
کارت پایان خدمت و معافیت سربازی جز مدارک اصلی سفارت می باشد. بنده که در حال خدمت هستم و کارت ندارم چطور می توانم این مشکل را حل کنم. البته برای خروج از کشور مشکلی ندارم چند هفته بعد از مصاحبه کارت پایان خدمت می گیرم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کیس نامبر همسر من 1XXX است
چند تا سوال داشتم .
اول اینکه برای نامه تمکن مالی من چند تا عدد شنیدم . یکی نفری 100 تومن . یکی نفری بین 40 تا 50 تومن و یکی هم نفری 75 تومن.
ولی یه جا هم گفتید که مبلغ بالای 100 تومن ممکنه دردسر بشه و بحث پولشویی باعث بشه ap بشیم. لطفا بگید ما برای دو نفر چقدر بریزیم تو یه حساب و نامه ی تمکن بگیریم.
سوال دوم اینکه همسرم معاف شده به خاطر اینکه پدرش توی نیروی انتظامی بوده زمان جنگ و توی منطقه عملیاتی بوده. ممکنه ap بشه ؟ لازمه اثبات کنیم باباش نرفته جنگ و فقط توی نیروی انتظامی کار میگرده؟
سوال سوم اینکه پاسپورت ما تا شهریورماه 96 اعتبار داره . لازمه بریم الان تمدیدش کنیم و 5 سالش کنیم یا با همین پاسپورت اقدام کنیم؟
سوال چهارم همسرم ویزای کار آلمانش 10 خرداد میاد و باید بره آلمان . به نظرتون بره ؟ آیا مشکلی پیش نمیاد تو روند آمریکا ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
براي نامه پليس ركورد آيا خود kcc توي ايميل از ما درخواست ميكنه يا اينكه خودمون بايد از قبل آماده كنيم؟ من براي ٧ ماهي كه خارج از ايران بودم ميخوام بدونم
ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
همسر من حدود 15 سال است که کار شخصی خود رادارد (مطب)و الان نیز مشغول به همان کار میباشند
آیا باید در قسمت مشاغل قبلی ( مشاغل 10 سال گذشته ) وارد شد و همان کار فعلی را ذکر کرد ؟
( در قسمت کار فعلی ، سوالی نشده است که از چه زمانی به این کار مشغول هستید )
با سپاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
تو چه سايتي بايد اين فرن را پركنم لطفاً راهنمايي كنيد مدارك مورد نياز هم لطفاً ذكر كنيد تا فردا بايد فرمو پر كنم كيس نامبرم پايينه