کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام، دوستان ممكنه كسانيكه فرم رو پركردند يا ميخوان پركنند به من بگن چند حرف تو قسمت فاميلي متقاضي اصلي و همسرش جا ميشه؟ ممنون ميشم
تشکر کنندگان:
سلام
من هیچ آدرسی در آمریکا ندارم چیکار باید بکنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 20:08)hamidzxc نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 17:35)َalikh نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 13:36)hamidzxc نوشته:  با سلام
همسر من دیپلم 12 ساله داره
۳ سال از ۴ سال دوره دبیرستان رو در شهرستان بوده و
سال آخر را در تهران بوده
۱-در فرم 260 ، برای مدرک دیپلم ایشان ، فقط کافی است که مشخصات ونام دبیرستان سال آخر
را با ذکر زمان (from-to) یکساله بنویسم؟
۲-یا اینکه علاوه بر آن یک باکس دیگر باز کنم و ۳ سال قبلی آن را نیز بنویسم؟
۳- در این صورت مدرک اخذ شده پس از آن ۳ سال را چه باید بنویسم ؟
با سپاس
کامل بنویسید
بله باکس جدید باز کنین
other بزنین و توضیح بدین که چون ۳ سال از ۴ سال بوده مدرک خاصی نبوده و پیش نیاز سال چارم و گرفتن دیپلم بوده
با سپاس
اگر تاریخ تهران آمدن ایشان را عوض کنم و به عقبتر ببرم
بطوری که ۴ سال کامل دبیرستان را در بربگیرد
آیا مشکلی بروز خواهد کرد ؟
( فکر نکنم که در مدرک دیپلم نام و محل دبیرستانهای قبلی ذکر شده باشد
اگر کسی مدرک دیپلمش در دسترس هست ، لطفا این موضوع را بررسی و اعلان نظر کند)
دلیل خاصی نداره که دروغ بنویسین توجه کنین که برا اونها صداقت خیلی مهمه وگرنه اینکه اول دبیرستان کجا بودی چیز مهمی نیست

تشکر کنندگان: hamidzxc
(2015-05-19 ساعت 10:46)narges1234 نوشته:  سلام
من هیچ آدرسی در آمریکا ندارم چیکار باید بکنم؟
از خدمات ایمیگرنجل که تبلیغش بالای صفحه هستش استفاده کنین
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
(2015-05-18 ساعت 23:43)m_kh نوشته:  are you likely to become a public charge after you are admitted to the uniteed states?يعني چي يس بايد بزنيم يا نو
No بزن میگه شما ممنکنه برا دولت آمریکا بعد از پذیرشت خرج تراشی کنی؟ مثلا بیماری خاصی داری که نیاز به کمک دولتی داشته باشی
تشکر کنندگان: m_kh
سلام
بعضي از سوالايي كه دوستان مطرح ميكنن، اصلا در فرم ٢٦٠ من وجود نداشت، آيا با توجه به شغل و يا چيزاي ديگه سوالات متغيره؟
چون نگران شدم نكنه من جا انداختم سوالاتو
مثل سوالي كه گفتن پرسيده شده آيا از پس هزينه هاتون برميايين؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
امسال برنده لاتاری ۲۰۱۶ شدم. مدت سه سال ونیمه که وارد آلمان شدم و با همسر و پسر دوساله ام. زندگی میکنم. دارای پاسپورت ایرانی و اقامت آلمان تا آخر ۲۰۱۶ هستم. همسرم. دارای پاس آلمانی و پسرم دارای پاس ایرانی و آلمانی هست.
میخواستم بدونم در قسمت document type و document ID باید اقامت آلمان هم بنویسم؟ چون دارای ملیت آلمانی نیستم.
اگر در عرض شش ماه آینده بتونم پاس آلمانی بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد یا دست نگه دارم؟ از طرف دیگه اگر اینجا درخواست پاس آلمانی دادم برای مصاحبه وگرفتن گرین کارت بد میشه؟ ممکنه بگن چون لاتاری قبول شدى پاس آلمانى نمیتونی بگیری!
قسمت مربوط به گواهی سوپیشینه از پلیس رو هم باید داشته باشم؟
درمورد واکسن ها چطور؟ مال پسرم به زبان آلمانی هست، باید ترجمه بشه؟
چون دارای فوق لیسانس از ایران هستم باید مدارک اصلی رو بگیرم یا گواهی موقت کافیه؟ چون قصد مهاجرت به امریکا ندارم. صرفا گرین کارت رو اقدام میکنم.
شماره کیسم ۴۰۰۰ هست. به سفارت امریکا در آلمان مراجعه خواهم کرد. بنظرتون در زمان مصاحبم تأثیری دارة؟ ممکنة خیلی زود بشه؟
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
برای حسابدار توی قسمت شغل کدام قسمت رو باید انتخاب کرد؟
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
تشکر کنندگان:
من فرم را تكميل كردم ١٠ دقيقه بعد اين فرم برام ايميل شد گفتيد چند روز شك كردم كد رهگيري همان conf...no ?
تشکر کنندگان: ghobad2121
سلام دوستان عزیزم تبریک میگم قبولی شما عزیزان رو.

مطلع هستین کارت جدید پایان خدمت فقط دارای درجه نظامی هست و اطلاعات زمان شروع و پایان خدمت.لطفا راهنمایی بفرمایید جهت تعیین branch یا military spicialtiy صحیح چی هست؟؟؟؟ باید هر چی روی کارت هست و بنویسیم یا براساس کارت پایان خدمت قدیم بنویسیم؟؟؟؟؟/
تشکر کنندگان:
ضمنا در خصوص پاسخ به تحصیلات لیسانس و دیپلم و پیش دانشگاهی,بایستی اسم موسسه اموزشی رو چی بنویسیم ؟؟؟؟؟؟براساس ترجمه مدارکمون که موسسات اموزشی دیپلم و پیش دانشگاهی با عنوان وزارت امورش و پرورش هست!!!!!1پاسخ صحیح اسم موسسه در مقطع لیسانس و دیپلم کدام عنوان است؟؟/////////
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز اگر رسته در کارت پایان خدمت خالی و بدون عنوان باشد پاسخ صحیح جهت military spiciality چیست؟؟؟؟؟؟/؟/
تشکر کنندگان:
در خصوص شغل هایی که سابقا داشته ایم ایا منظور از استخدام کدام یک از انواع استخدامی است؟؟؟؟؟ قراردادی , رسمی ,پیمانی ,مشاوره ای ,رسمی ازمایشی,کارگری,شرکتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان من الان فرم 260 روتکمیل کردم ولی سابمیت نمیشه!!!
کسی میدونه باید چکار کنم؟؟؟
تشکر کنندگان:
Present Work/Education/Training Information Page
CEAC IV Form DS-260 16
در این قسمت شما اطلاعات شغلتون رو میدین.این قسمت بیشتر برای کسانی هست که به جای ارایه دیپلم 21 ساله میخواهند
سابقه کار ارایه بدن.پس هر کسی اگر شغلش به اموزش و تجربه نیاز داره باید بله بزنه مثل مهندس برق و یا نه بزنه مثل کارگر.

سلام دوستان این قسمت دوباره اطلاعات شغلمون را پر کنیم آیا؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان