کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
دوستان عزیز من مدرک لیسانس دارم,ایا بایستی قسمت مشاغل چند سال گذشته رو بنویسم یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همچنین چون دانشجوی ارشدم شلوغ دومم دانشجویی هست////؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 14:39)adrianns نوشته:  سلام دوستان،
امسال برنده لاتاری ۲۰۱۶ شدم. مدت سه سال ونیمه که وارد آلمان شدم و با همسر و پسر دوساله ام. زندگی میکنم. دارای پاسپورت ایرانی و اقامت آلمان تا آخر ۲۰۱۶ هستم. همسرم. دارای پاس آلمانی و پسرم دارای پاس ایرانی و آلمانی هست.
میخواستم بدونم در قسمت document type و document ID باید اقامت آلمان هم بنویسم؟ چون دارای ملیت آلمانی نیستم.
اگر در عرض شش ماه آینده بتونم پاس آلمانی بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد یا دست نگه دارم؟ از طرف دیگه اگر اینجا درخواست پاس آلمانی دادم برای مصاحبه وگرفتن گرین کارت بد میشه؟ ممکنه بگن چون لاتاری قبول شدى پاس آلمانى نمیتونی بگیری!
قسمت مربوط به گواهی سوپیشینه از پلیس رو هم باید داشته باشم؟
درمورد واکسن ها چطور؟ مال پسرم به زبان آلمانی هست، باید ترجمه بشه؟
چون دارای فوق لیسانس از ایران هستم باید مدارک اصلی رو بگیرم یا گواهی موقت کافیه؟ چون قصد مهاجرت به آمریکا ندارم. صرفا گرین کارت رو اقدام میکنم.
شماره کیسم ۴۰۰۰ هست. به سفارت آمریکا در آلمان مراجعه خواهم کرد. بنظرتون در زمان مصاحبم تأثیری دارة؟ ممکنة خیلی زود بشه؟
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان:
من خودم برنده ی لاتری شدم توی فرم خودم در قسمت کار دو سوال هست که توی فرم همسرم نیست. در قسمت کار توی فرم همسرم نپرسیده آیا این شغل نیاز به دو سال تمرین داره یا نه و زمان شروع به کار رو نخواسته. آیا فرم همه همین طور است؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام..
من برای تکمیل فرم باید اسم و مشخصات تولد مادرم رو بنویسم.در شناسنامه مادرم محل تنظیم سند امور خارجه وحوزه کنسولی نوشته.حالا من باید محل تولد ایشون رو چی بنویسم؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
میشه یک سایت مطمئن برای ثبت نام در لاتاری گرین کارت به من معرفی کنید؟اگه میشه هرچه زود تر.ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 01:41)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 00:46)elhamh123 نوشته:  سلام من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم.
ممنون میشم پاسخ بدین.
پسر من 19 سالشه پشت کنکوره(یعنی مشغول به تحصیل نیست.)
تاریخ انقضای پاسپورتش گذشته و نظام وظیفه میگه باید تا مهر صبر کنین تا در دانشگاه ثبت نام کنه و بعد اقدام کنین واسه تمدید پاسپورت.
با توجه به این که باید شماره پاسپورت و همچنین تاریخ صدور و انقضاش در فرم وارد بشه، چاره چیه؟
کیس نامبر: 1XXX

شما میتونید برا ایشون بجای پاسپورت گزینه other document استفاده کنید که شماره پاس ازتون نخواد. بعد تا قبل از مصاحبه که خیلی خوش بینانه اواخر مهر یا ابان ماه هستش پاسپورت دانشجویی بگیرید و روز مصاحبه به افیسر توضیح بدید که جریان از چه قراره
سلام من سربازی بسیج دانشجویی بودم بیاید تو فرم بزنمbasij student org?
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان به نظرتون یک کیس که شمارش حدود 6500 هست تا چه وقت میتونه ارسال فرم رو به تعویق بندازه ؟ که مصاحبه اش عقب نیفته؟
تشکر کنندگان:
سلام. آقا یکی که برنده شده تو سایت ولی نامه نیومده براش هنوز ، شماره کیس رو چه جوری باید دریافت کنه؟
تشکر کنندگان:
امشب با KCC تماس گرفتم و بالاخره متوجه شدم مشکل از کجاست که نمیتونم فرم رو سابمیت کنم؟!!
باید روی لینک فرم سربازی ـ DS-1810 ـ کلیک میکردم و بازش میکردم وگرنه فرم سامبیت نمیشد.
که خوشبختانه مشکل حل شد امیدوارم برادرزاده جان همون هفته اول اکتبر بره مصاحبه . . .
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، َalikh ، usatravel ، maral-map
(2015-05-19 ساعت 21:23)moraddad نوشته:  سلام. آقا یکی که برنده شده تو سایت ولی نامه نیومده براش هنوز ، شماره کیس رو چه جوری باید دریافت کنه؟
اگر برنده شده باشید.شماره کیس تو همون نامه ای که قبولیتون رو اعلام کرده موجوده و قرار نیست برای این منظور نامه ی دیگه ای بیاد.
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، ed2008 ، moraddad
(2015-05-19 ساعت 21:23)moraddad نوشته:  سلام. آقا یکی که برنده شده تو سایت ولی نامه نیومده براش هنوز ، شماره کیس رو چه جوری باید دریافت کنه؟

نامه ای برای کسی نمیاد. توی همون صفحه ای که برنده شدنشون عنوان شده کیس نامبر به این شکل 2016AS00001234 عنوان شده.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: ed2008 ، moraddad
(2015-05-19 ساعت 19:57)azy.pazy.7 نوشته:  من خودم برنده ی لاتری شدم توی فرم خودم در قسمت کار دو سوال هست که توی فرم همسرم نیست. در قسمت کار توی فرم همسرم نپرسیده آیا این شغل نیاز به دو سال تمرین داره یا نه و زمان شروع به کار رو نخواسته. آیا فرم همه همین طور است؟
هر دو فرم عینه همه بسته به مواردی که انتخاب میکنین ممکنه یه سوال تکمیلی پرسیده بشه
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 19:31)ghobad2121 نوشته:  دوستان عزیز من مدرک لیسانس دارم,ایا بایستی قسمت مشاغل چند سال گذشته رو بنویسم یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همچنین چون دانشجوی ارشدم شلوغ دومم دانشجویی هست////؟؟؟؟؟؟
بله به ترتیب از جدیدترین به ماقبل شغلهاتو بزن
نه اونو تو education بزن از نظر اونا تحصیل شغل نیست
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-05-19 ساعت 21:15)mohammad1980 نوشته:  سلام
دوستان به نظرتون یک کیس که شمارش حدود 6500 هست تا چه وقت میتونه ارسال فرم رو به تعویق بندازه ؟ که مصاحبه اش عقب نیفته؟
طبق امسال اگه باشه تا اواسط زانویه وقت داری ولی اصلا ریسک نکن که حساب کتابش ممکنه تغییر کنه و هرچی زودتر بهتر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، mohammad1980
دوستان لطفا به سوالات بنده پاسخ بدین مچکرم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان