کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-19 ساعت 20:34)f.shafeei نوشته:  دوستان عزیز سلام..
من برای تکمیل فرم باید اسم و مشخصات تولد مادرم رو بنویسم.در شناسنامه مادرم محل تنظیم سند امور خارجه وحوزه کنسولی نوشته.حالا من باید محل تولد ایشون رو چی بنویسم؟؟؟؟
قاعدتا باید محل تولد باشه تو شناسنامشون اگه نیست همون شهر مربوط به محل تنظیم رو بزن
تشکر کنندگان: f.shafeei
(2015-05-19 ساعت 21:15)mohammad1980 نوشته:  سلام
دوستان به نظرتون یک کیس که شمارش حدود 6500 هست تا چه وقت میتونه ارسال فرم رو به تعویق بندازه ؟ که مصاحبه اش عقب نیفته؟
تا ۵ ماه قبل از مصاحبه.اگر مثلا مصاحبه ی شما jun باشه تا ژانویه بفرستید خوبه.
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 17:17)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان عزیزم تبریک میگم قبولی شما عزیزان رو.

مطلع هستین کارت جدید پایان خدمت فقط دارای درجه نظامی هست و اطلاعات زمان شروع و پایان خدمت.لطفا راهنمایی بفرمایید جهت تعیین branch یا military spicialtiy صحیح چی هست؟؟؟؟ باید هر چی روی کارت هست و بنویسیم یا براساس کارت پایان خدمت قدیم بنویسیم؟؟؟؟؟/
اون کارتی که در دست دارین و ترجمه میکنید و اصلش رو هم باید ببرید ملاکه هرچی رو اون نوشته بزنین فکر کنم الان همه کارتا جدیده
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 17:20)ghobad2121 نوشته:  ضمنا در خصوص پاسخ به تحصیلات لیسانس و دیپلم و پیش دانشگاهی,بایستی اسم موسسه اموزشی رو چی بنویسیم ؟؟؟؟؟؟براساس ترجمه مدارکمون که موسسات اموزشی دیپلم و پیش دانشگاهی با عنوان وزارت امورش و پرورش هست!!!!!۱پاسخ صحیح اسم موسسه در مقطع لیسانس و دیپلم کدام عنوان است؟؟/////////
اسم موسسه میشه اسم دبیرستان / دانشگاه ...

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ghobad2121
(2015-05-19 ساعت 11:25)Rira_1982 نوشته:  سلام
بعضي از سوالايي كه دوستان مطرح ميكنن، اصلا در فرم ٢٦٠ من وجود نداشت، آيا با توجه به شغل و يا چيزاي ديگه سوالات متغيره؟
چون نگران شدم نكنه من جا انداختم سوالاتو
مثل سوالي كه گفتن پرسيده شده آيا از پس هزينه هاتون برميايين؟
سوالات یکیه
بزنین بععععععععععععععععععععله
تشکر کنندگان: Rira_1982
****سلام به همه****
ما که اسممون درنیومد
همون روز اولم یه نفر مارو به شکل عجیبی برای 10 روز محروم کرد! بدون هیچ اخطاری!
ولی اومدم یه سر به اینجا بزنم ببینم چه خبره!!!
والله اگه خودتونم یه سر به فروم های سال قبل بزنین و مقایسه کنین متوجه میشین که بچه های امسال انگار از تو یخ دراومدن!!! اکثرن هیچی حالیشون نیست...
واقعا میخوام بدونم امسال چه اتفاقی افتاد!!!
آیا واقعا مشکلی در قرعه کشی بود یا اینکه تبلیغات صداو سیما و شبکه های ماهواره ای باعث ثبت نام تعداد بسیار زیادی از افرادی شد که فقط پول دادن به کافی نت و ثبت نام کردن درحالی که خودشون گوگل نمیتونن باز کنن و حتی خیلی ها اسمشون دراومده ولی یادشون نیست چک کنن و شایدم هرگز یادشون نیاد!
همگی موفق باشین
bye bye
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-05-19 ساعت 17:25)ghobad2121 نوشته:  در خصوص شغل هایی که سابقا داشته ایم ایا منظور از استخدام کدام یک از انواع استخدامی است؟؟؟؟؟ قراردادی , رسمی ,پیمانی ,مشاوره ای ,رسمی ازمایشی,کارگری,شرکتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش عجب سوالایی میپرسیا
هر نوع شغلی داری باید بنویسی هر کدوم از بالایی ها که گفتی به اضافه پاره وقت , تفننی , آزمایشی
البت اگه جایی بیمه رد نشده یا ثبت نشده و قراردادی نبوده زیاد مهم نیست مثلا فروشندگی تو یه مغازه

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ghobad2121
(2015-05-19 ساعت 23:14)bijan9 نوشته:  ****سلام به همه****
ما که اسممون درنیومد
همون روز اولم یه نفر مارو به شکل عجیبی برای ۱۰ روز محروم کرد! بدون هیچ اخطاری!
ولی اومدم یه سر به اینجا بزنم ببینم چه خبره!!!
والله اگه خودتونم یه سر به فروم های سال قبل بزنین و مقایسه کنین متوجه میشین که بچه های امسال انگار از تو یخ دراومدن!!! اکثرن هیچی حالیشون نیست...
واقعا میخوام بدونم امسال چه اتفاقی افتاد!!!
آیا واقعا مشکلی در قرعه کشی بود یا اینکه تبلیغات صداو سیما و شبکه های ماهواره ای باعث ثبت نام تعداد بسیار زیادی از افرادی شد که فقط پول دادن به کافی نت و ثبت نام کردن درحالی که خودشون گوگل نمیتونن باز کنن و حتی خیلی ها اسمشون دراومده ولی یادشون نیست چک کنن و شایدم هرگز یادشون نیاد!
همگی موفق باشین
bye bye
این حرفا رو میزنی که محروم میشی دیگه قبول نشدی ایشالا سال دیگه قبول میشی چرا به ملت گیر میدی؟
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، usatravel ، Simin2017
(2015-05-19 ساعت 23:15)َalikh نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 17:25)ghobad2121 نوشته:  در خصوص شغل هایی که سابقا داشته ایم ایا منظور از استخدام کدام یک از انواع استخدامی است؟؟؟؟؟ قراردادی , رسمی ,پیمانی ,مشاوره ای ,رسمی ازمایشی,کارگری,شرکتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش عجب سوالایی میپرسیا
هر نوع شغلی داری باید بنویسی هر کدوم از بالایی ها که گفتی به اضافه پاره وقت , تفننی , آزمایشی
البت اگه جایی بیمه رد نشده یا ثبت نشده و قراردادی نبوده زیاد مهم نیست مثلا فروشندگی تو یه مغازه

مرسی علی اقا,شما که زحمت کشیدین جواب سوال سربازی رو هم لطفا بدین تشکر
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 22:42)rbrb-2015 نوشته:  امشب با KCC تماس گرفتم و بالاخره متوجه شدم مشکل از کجاست که نمیتونم فرم رو سابمیت کنم؟!!
باید روی لینک فرم سربازی ـ DS-1810 ـ کلیک میکردم و بازش میکردم وگرنه فرم سامبیت نمیشد.
که خوشبختانه مشکل حل شد امیدوارم برادرزاده جان همون هفته اول اکتبر بره مصاحبه . . .

سلام اتفاقآ منم برا ثبت نام یکی از دوستان به همین مشکل سابمیت کردن برخوردم ولی خدا رو شکر بعداز باز کردن فرم DS-1810 مشکل حل شد و براحتی فرم رو سابمیت کردم. امیدوارم دوستان 2016 این موضوع رو رعایت کنن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-05-19 ساعت 22:55)َalikh نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 19:31)ghobad2121 نوشته:  دوستان عزیز من مدرک لیسانس دارم,ایا بایستی قسمت مشاغل چند سال گذشته رو بنویسم یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همچنین چون دانشجوی ارشدم شلوغ دومم دانشجویی هست////؟؟؟؟؟؟
بله به ترتیب از جدیدترین به ماقبل شغلهاتو بزن
نه اونو تو education بزن از نظر اونا تحصیل شغل نیست

تشکر علی اقا

اما منظ.ورتون چیه از اینکه توی بخش education بنویسم

من هنوز دانشجو هستم این بخش از من مدرک میخواد
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 14:39)adrianns نوشته:  سلام دوستان،
امسال برنده لاتاری ۲۰۱۶ شدم. مدت سه سال ونیمه که وارد آلمان شدم و با همسر و پسر دوساله ام. زندگی میکنم. دارای پاسپورت ایرانی و اقامت آلمان تا آخر ۲۰۱۶ هستم. همسرم. دارای پاس آلمانی و پسرم دارای پاس ایرانی و آلمانی هست.
میخواستم بدونم در قسمت document type و document ID باید اقامت آلمان هم بنویسم؟ چون دارای ملیت آلمانی نیستم.
اگر در عرض شش ماه آینده بتونم پاس آلمانی بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد یا دست نگه دارم؟ از طرف دیگه اگر اینجا درخواست پاس آلمانی دادم برای مصاحبه وگرفتن گرین کارت بد میشه؟ ممکنه بگن چون لاتاری قبول شدى پاس آلمانى نمیتونی بگیری!
قسمت مربوط به گواهی سوپیشینه از پلیس رو هم باید داشته باشم؟
درمورد واکسن ها چطور؟ مال پسرم به زبان آلمانی هست، باید ترجمه بشه؟
چون دارای فوق لیسانس از ایران هستم باید مدارک اصلی رو بگیرم یا گواهی موقت کافیه؟ چون قصد مهاجرت به آمریکا ندارم. صرفا گرین کارت رو اقدام میکنم.
شماره کیسم ۴۰۰۰ هست. به سفارت آمریکا در آلمان مراجعه خواهم کرد. بنظرتون در زمان مصاحبم تأثیری دارة؟ ممکنة خیلی زود بشه؟
با سپاس فراوان
برا پسرتون و همسرتون تو other passport پاس آلمانی رو بزن
تا شش ماه دیگه هنوز کارنت هم نشدی چه برسه به اخذ ویزا پس اونو بگیر ضمن اینکه به هم ربطی ندارن آمریکا و آلمان
سو پیشینه حتما میخای
نه باید ببری پیشه پزشک معتمد سفارت تو آلمان
سعی کن اصلو ببری اگه نه حتما اصل لیسانس و دیپلم رو داشته باش
نه فرقی نمیکنه کجا باشه باید شمارت کارنت بشه تا وقت مصاحبه داده بشه
تشکر کنندگان: adrianns ، ed2008
(2015-05-19 ساعت 23:07)َalikh نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 17:17)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان عزیزم تبریک میگم قبولی شما عزیزان رو.

مطلع هستین کارت جدید پایان خدمت فقط دارای درجه نظامی هست و اطلاعات زمان شروع و پایان خدمت.لطفا راهنمایی بفرمایید جهت تعیین branch یا military spicialtiy صحیح چی هست؟؟؟؟ باید هر چی روی کارت هست و بنویسیم یا براساس کارت پایان خدمت قدیم بنویسیم؟؟؟؟؟/
اون کارتی که در دست دارین و ترجمه میکنید و اصلش رو هم باید ببرید ملاکه هرچی رو اون نوشته بزنین فکر کنم الان همه کارتا جدیده

تشکر از پاسختون اما روی کارت هیچی در خصوص خدمت یا محل خدمت نیست,سوال منم همینه که شعبه خدمت را بایستی چی بنویسم؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-19 ساعت 23:23)ghobad2121 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 22:55)َalikh نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 19:31)ghobad2121 نوشته:  دوستان عزیز من مدرک لیسانس دارم,ایا بایستی قسمت مشاغل چند سال گذشته رو بنویسم یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همچنین چون دانشجوی ارشدم شلوغ دومم دانشجویی هست////؟؟؟؟؟؟
بله به ترتیب از جدیدترین به ماقبل شغلهاتو بزن
نه اونو تو education بزن از نظر اونا تحصیل شغل نیست

تشکر علی اقا

اما منظ.ورتون چیه از اینکه توی بخش education بنویسم

من هنوز دانشجو هستم این بخش از من مدرک میخواد
بزن در حال ادامه یا In progress / still student / candidate for MS یا مشابه اینا

تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-05-19 ساعت 23:27)ghobad2121 نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 23:07)َalikh نوشته:  

تشکر از پاسختون اما روی کارت هیچی در خصوص خدمت یا محل خدمت نیست,سوال منم همینه که شعبه خدمت را بایستی چی بنویسم؟؟؟؟؟؟؟
اگه هیچی نیست اونی که تو خدمت بودین بنویسین چون ممکنه ازتون بپرسه آفیسر و توضیح بخاد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان