کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام
شاخه هایی که برای شغل میزنه اینا هست.
acriculture,artist,business,communication,computer service,culinary and food service,engineering,government,homemaker,legal profession,medical,military,natural scinence,not employer,physical scinece,reserch,retired,social science,student,other
چیزی که مرتبط به حسابداری باشه نداره.میشه راهنماییم کنید.
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 11:20)american lady نوشته:  سلام
منم یکی از برنده های امسال هستم .
یه سوال داشتم .
مدارک تحصیلی باید برای پر کردن فرم ds-260ترجمه بشه ؟
مثلا دیپلم یا لیسانس
در ضمن من مدرک لیسانسم آماده نیس و فقط مدرک موقت دارم که نوشته ارزش ترجمه ندارد ،من باید چیکار کنم واسه پر کردن این فرم .
مرسی
نه اون برا مصاحبه لازمه
سعی کنین اصلو بگیرین اگه هیج راهی نداشت همونو براتون ترجمه میکنن اگه پاپی بشین

تشکر کنندگان: american lady
(2015-05-20 ساعت 11:21)راحیل2016 نوشته:  سلام
شاخه هایی که برای شغل میزنه اینا هست.
acriculture,artist,business,communication,computer service,culinary and food service,engineering,government,homemaker,legal profession,medical,military,natural scinence,not employer,physical scinece,reserch,retired,social science,student,other
چیزی که مرتبط به حسابداری باشه نداره.میشه راهنماییم کنید.
other بزنین بعد توی توضیح accountant
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 09:42)ben123 نوشته:  آقا من گواهی فوت پدرم رو ندارم
همسرم هم گواهی فوت پدرش رو نداره.
این واقعا لازمه؟
روحشون شاد
نه بابا کی گفته گواهی فوت میخان ؟؟؟!!!!
آقا سو پیشینه استرالیا به کجا رسید؟
تشکر کنندگان: ben123
(2015-05-20 ساعت 04:13)صمدی نوشته:  سلام دوستان . من فرم Ds-260 رو پر کردم و ارسال کردم . آیا فرم دیگه ای هم هست که باید بفرستم؟ عکس چطور؟ باید عکس بفرستم؟ هر چی تلاش میکتم عکسم ارسال نمیشه . میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
نه عکسو موقع مصاحبه میخان
فرم دیگه ای نیست
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 04:25)Meysam-mac نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم یک فرزند متولد آمریکا داریم که طبیعتا شهروند آمریکاست و امسال برنده لاتاری شدیم . سئوالم اینه که ما اصلا باید برای بچمون هم فرم پر کنیم ؟ برای مصاحبه اون رو هم باید با خودمون ببریم؟ بعد اونجایی که می پرسه آیا تا به حال ویزای آمریکا گرفتی یا نه چی بزنم؟ خوب در حقیقت ویزای آمریکا نداره بلکه شناسنامه آمریکایی داره . ممنون میشم کمکون کنید.
این مورد یه کم عجیبه
فرم که نمیخاد جون پاس داره فکرم نمیکنم لازم باشه ببرینش چون مصاحبه نداره
وقتی فرم نخاد سوالی هم دیگه نیست
برا اطمینان از کی سی سی سوال کنین
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 06:40)farnaz100 نوشته:  سبلام دوستان

۱- برای کسی که تو ده سال اخیر کارش رو عوض نکزده سوال were you previously employed باید جواب داده بشه؟
اگه بله...قسمت employment date to رو چی بزنیم در صورتیکه هنوز مشغول به کار همونجا هستیم؟

۲- برای منکه تو این ده سال یکجا کار میکردم ولی این یکجا توی ده سال اخیر اسمش یکبار تغییر کرده باید دوتا سابقه کار با دو اسم متفاوت و ادرس یکسان پر کنم؟

با سپاس
1- نه
2-روزارسال فرم
3- من توصیه میکنم از روز اول تا روزی که تغییر نام داده یک فیلد و از تغییر نام تا روز ارسال فرم یه فیلد دیکه با اسم جدید بزنین
تشکر کنندگان:
با سلام و خسته نباشيد
ظاهرا مدرك ديپلم خيلي مهمه ، من كه برنده اصلي هستم اصل مدرك ديپلم و كارشناسيم رو دارم ولي همسرم مدرك ديپلمش پيدا نيست ولي اصل مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشدش موجوده آيا بايد حتما ديپلم همسرمو پيدا كنيم ؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
با تشكر
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
1.برای تمکن مالی آیا فقط پول باید توی بانک واریز کنم و برای هر نفر به چه میزانی هست و آیا از سندخونه که به نام خودم هست هم میتونم به عنوان ضمانت استفاده کنم
2. واسه پسر 8 ساله م هم پاس بگیرم یا بزنم توی پاس خودم
سپاس از دوستان
تشکر کنندگان:
سلام دوستان چه طور میشه مصاحبه رو عقب انداخت؟
برای کسی که کیس زیر 150 داره مصاحبش چه زمانی میفته ؟ اگر بخوام عقب بندازیمش چه کار باید بکنیم؟ دست خودمونه که بندازیمیش برای کی ؟ یا خودشان برای یک تاریخی می ندازند ؟

راستی یک سوال کسی کلا نظامی هست ( یعنی توی یکی از نیروهای نظامی ایران شاغل هست مثلا ارتش ) میتونه ویزای آمریکا بگیره ؟ امکان هست بهش ویزا بدن؟
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-20 ساعت 10:50)m_kh نوشته:  وقتي سابيت ميكنيم مرحله بعديش چيه چه قدر طول ميكشه وقت مصاحبه كيه كجا بايد چك كنيم وقت مصاحبه و جاش كجاست

شما وقتی پروسه فرم ds-260 رو به پایان رسانده اید که همونجا توی صفحه آخر سایت برای شما یک کانفرمیشن نامبر صادر میکنه . چندر روز بعدش از طرف کی سی سی یه ایمیل میاد که کانفرمیشن نامبر شما و اسم برنده توش هست . بعد زمان مصاحبه بستگی به شماره کیس شما داره ولی باز هم با ایمیل تاریخ مصاحبه به شما خبر می دن و می تونید توی همون صفحه ای که وارد شدید و نامه برنده شدن خودتون رو دیدین و ما توش دیدیم has not been selected ... وقتی دوباره وارد می شین نامه اولی عوض شده و یه نامه هست که توی اون نامه تاریخ و ساعت مصاحبه نوشته شده
تشکر کنندگان: m_kh
سلام
دوستان من در مورد ادرس امریکا چکار کنم؟
کسی رو اونجا ندارم
تشکر کنندگان:
من بعد از ثبت نام يك فرمي كه خودتون چند روز پيش نمونشو گذاشته بوديد برام ارسال شد علاوه بر اون چيزي بايد برام ايميل بشه
تشکر کنندگان:
(2015-05-20 ساعت 11:27)َalikh نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 09:42)ben123 نوشته:  آقا من گواهی فوت پدرم رو ندارم
همسرم هم گواهی فوت پدرش رو نداره.
این واقعا لازمه؟
روحشون شاد
نه بابا کی گفته گواهی فوت میخان ؟؟؟!!!!
آقا سو پیشینه استرالیا به کجا رسید؟

still no news Sad
باید بری سفارت دیگه. کدوم شهری الان؟
ببین اول یه امار بگیر ببین واسه این داستان کدوم سو پیشینه رو باید بگیری؟
دو نوع دارن یکی بدون اثر انگشت که هم ارزون تره هم سریع تر میاد یکی با اثر انگشت. باید از سفارت بپرسی واسه این داستان بدون اثر انگشت اوکیه؟
من فکر میکنم اوکی باشه.
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: َalikh
سلام دوباره
یه سوال دیگه
اگه از نظر تحصیلات و دیپلم اوکی باشیم دیگه قسمت شغل نمی خواد پر کنیم؟
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان