کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-23 ساعت 23:24)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 23:20)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان واسه ترجمه مدارک ریز نمرات هم میخوان ؟ کدوم مقاطع تحصیلی ؟ اگه بهشون دسترسی نداشته باشم چکار کنم
ریز نمرات اجباری نیست،گاها شده که درخواست کردن و دوستان برای احتیاط میگن بگیرید.از ما حتی ترجمه ی کارت پایان خدمت هم نگرفتن،اصلش رو هم نگاه نکردن.ولی از بعضی ها ریز نمرات خواستن.اگر می تونید از پیش دانشگاهی و آخرین مدرک تحصیلی ریز نمرات بگیرید،حتی ممکنه بعدا هم بدردتون بخوره.

مثلا ریزنمرات مقطع کارشناسی 8 ترم را باید ترجمه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام
به نظرتون ترجمه مدارک از الان یه کمی زود نیست؟ مگه نباید ترجمه ها جدید باشه
مثلا اگر زمان تقریبی مصاحبه فروردین یا اردیبهشت سال آینده باشه ، بهتر نیست زمستان ترجمه کنیم؟
تشکر کنندگان: shahram.mis1356 ، lighthouse
(2015-05-23 ساعت 23:56)Rira_1982 نوشته:  سلام
مثلا اگر زمان تقریبی مصاحبه فروردین یا اردیبهشت سال آینده باشه ، بهتر نیست زمستان ترجمه کنیم؟

شماره کیس من کمتر از 2100 هستش میگن واسه پرکردن فرم 260 باید ترجمه مدارک را داشته باشی
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، َalikh
(2015-05-24 ساعت 00:05)shahram.mis1356 نوشته:  

شماره کیس من کمتر از 2100 هستش میگن واسه پرکردن فرم 260 باید ترجمه مدارک را داشته باشی
ترجمه از الان نیازی نیست،فقط شما تاریخ ها رو درست تبدیل کنید و بقیه مشخصات رو از تو پاسپورت وارد کنید که وقتی بعدا،مدرکی رو ترجمه می کنن،اسپلهای انگلیسیش مثل همینی باشه که تو فرمتون پر کردید.هر چی تو فرم می نویسین،اسپلش رو داشته باشین و به مترجم بگین که اگه لازم بود برای اسمها از اسپلی که شما تو فرم نوشتین استفاده کنه.البته زیاد سخت نگیرین،چون واقعا اینقدر که ما فکر می کنیم سخت نیست.و خیلی ها با این قبیل اشتباهات بدون هیچ مشکلی ویزا گرفتن.

(2015-05-23 ساعت 23:47)shahram.mis1356 نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 23:20)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان واسه ترجمه مدارک ریز نمرات هم میخوان ؟ کدوم مقاطع تحصیلی ؟ اگه بهشون دسترسی نداشته باشم چکار کنم
ریز نمرات اجباری نیست،گاها شده که درخواست کردن و دوستان برای احتیاط میگن بگیرید.از ما حتی ترجمه ی کارت پایان خدمت هم نگرفتن،اصلش رو هم نگاه نکردن.ولی از بعضی ها ریز نمرات خواستن.اگر می تونید از پیش دانشگاهی و آخرین مدرک تحصیلی ریز نمرات بگیرید،حتی ممکنه بعدا هم بدردتون بخوره.

مثلا ریزنمرات مقطع کارشناسی ۸ ترم را باید ترجمه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم کاردانیم رو ترجمه کردم،هم کارشناسی،اونجا بدرد نخورد.ولی اینجا داره به یه دردی میخوره.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، ghobad2121 ، shahram.mis1356 ، َalikh
(2015-05-23 ساعت 08:42)ben123 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:58)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 11:11)ben123 نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 11:27)َalikh نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 09:42)ben123 نوشته:  آقا من گواهی فوت پدرم رو ندارم
همسرم هم گواهی فوت پدرش رو نداره.
این واقعا لازمه؟
روحشون شاد
نه بابا کی گفته گواهی فوت میخان ؟؟؟!!!!
آقا سو پیشینه استرالیا به کجا رسید؟

توو فرم pdf قبل از مصاحبه ترکیه که توو سایت گذاشته یکی از مدارکی که زده اینه
DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE
حالا نمیدونم گواهی فوت پدرامونو باید ببریم یا نمیخواد.

دوستان واسه سفارت ترکیه قبل از مصاحبه دقیقا چی باید پست کنیم؟
اصل ترجمه ها یا کپی ترجمه ها؟
کپی خود مدارکم میخوان؟
گواهی فوت برای کسانی هست که توی کیس بودن حالا دیگه نیستن به دلیل فوت.
برای سفارت آنکارا ترجمه شناسنامه،کارت پایان خدمت،عقدنامه،کپی نامه ی اول و دوم ،کانفرمیشن ثبت نام در سایت سیس،نامه ی تمکن مالی.ترجمه ی آخرین مدرک تحصیلی .دو قطعه عکس ۵*۵ .تمام ترجمه ها یه کپی از اصل مدرک رو همراه خودشون دارن و دیگه لازم نیست شما کپی دیگری از اصل مدرک بفرستید.

خیلی خیلی ممنون
پس من از مدارکم دو نسخه ترجمه کنم؟
یه نسخه پست کنم سفارت یه نسخه هم روز مصاحب ببرم؟
یا یه نسخه ترجمه کنم یه کپی هم از رو ترجمه بگیرم و کپیشو روز مصاحبه ببرم با خودم اره؟

تمام ترجمه هایی که به سفارت میدید نهایتا به خودتون برگردانده میشه. اگر دو نسخه ترجمه داشته باشید در آمریکا به دردتون میخوره.
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، ben123 ، ed2008
(2015-05-24 ساعت 00:27)آلیس-1980 نوشته:  

ترجمه از الان نیازی نیست،فقط شما تاریخ ها رو درست تبدیل کنید و بقیه مشخصات رو از تو پاسپورت وارد کنید که وقتی بعدا،مدرکی رو ترجمه می کنن،اسپلهای انگلیسیش مثل همینی باشه که تو فرمتون پر کردید.هر چی تو فرم می نویسین،اسپلش رو داشته باشین و به مترجم بگین که اگه لازم بود برای اسمها از اسپلی که شما تو فرم نوشتین استفاده کنه.البته زیاد سخت نگیرین،چون واقعا اینقدر که ما فکر می کنیم سخت نیست.و خیلی ها با این قبیل اشتباهات بدون هیچ مشکلی ویزا گرفتن.

من هم کاردانیم رو ترجمه کردم،هم کارشناسی،اونجا بدرد نخورد.ولی اینجا داره به یه دردی میخوره.

با سلام
من برنده 2012 هستم.
اگر بخواهید در آمریکا در رشته خودتون کار یا ادامه تحصیل داشته باشید، ترجمه ریز نمرات و اصل مدرک ضروریه. باید جهت ارزشیابی ودر آمریکا به موسسات اعتبار سنجی بفرستید تا مدرکتون برای کار یا تحصیل در دانشگاهها به رسمیت شناخته بشه.
حتما چند نسخه ترجمه کامل اصل مدرک و ریز نمرات تمام مقاطع حتی دیپلم را با خودتون به آمریکا بیارید.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، shahram.mis1356 ، sadaf44 ، simsim2016 ، آلیس-1980 ، ed2008 ، maral-map
سلام دوستان
کسی که دیپلم فنی داره فقط .و زمان مصاحبش سال آینده هست. مشکلی نداره فرم ها بگذاره بعده مهر ارسال کنه ؟ تا اون موقع پیش دانشگاهیش رو میگیره. اشکال نداره زمان دریافت پیش دانشگاهی بعد از قبولی هست و ماله قبل ثبت نام نیست؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 01:01)seyyed نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 00:27)آلیس-1980 نوشته:  

با سلام
من برنده ۲۰۱۲ هستم.
اگر بخواهید در آمریکا در رشته خودتون کار یا ادامه تحصیل داشته باشید، ترجمه ریز نمرات و اصل مدرک ضروریه. باید جهت ارزشیابی ودر آمریکا به موسسات اعتبار سنجی بفرستید تا مدرکتون برای کار یا تحصیل در دانشگاهها به رسمیت شناخته بشه.
حتما چند نسخه ترجمه کامل اصل مدرک و ریز نمرات تمام مقاطع حتی دیپلم را با خودتون به آمریکا بیارید. تمام ترجمه ها باید مهر دادگستری و وزارت خارجه را داشته باشند
ادرس موسسات اعتبارسنجی معتبر در امریکا
http://www.naces.org/members.html
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، shahram.mis1356 ، ed2008 ، maral-map
سلام
ببخشید این فرم رو کی باید ارسال کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 01:25)admin2016 نوشته:  سلام
ببخشید این فرم رو کی باید ارسال کنیم؟

سلام هرچه زودتر بهتر
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، ed2008
سلام.ببخشید منظورتون از اپدیت دقیقا چیه و از کجا باید چکش کرد؟ من تازه 2 روزه فرم 260 رو فرستادم.آپدیت قبل مصاحبه هم هست؟
یه سوال دیگه.بر خلاف فرم pdf 260 که از مهاجرسرا گرفته بودم تو این فرم در باره علت نرفتن به سربازی جایی واسه توضیح نداشت.آیا امسال اینجوری شده؟
ممنون.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: ghobad2121
سلام دوستان عزیز من در بخش branch of service وقتی مثلا مینویسم ارتش جمهوری اسلامی ایران یا مثلا سپاه پاسداران ....هیچ جایی برای نوشتن مثلا نوع نیرو اعم از زمینی هوایی و......وجود نداره ,بنظر شما بعد ازنوشتن نوع شعبه نظامی ایا نوشتن نوع نیرو (زمینی یا هوایی)ضروری است یا خیر؟؟؟؟اگر پاسخ بله هست لطفا راهنمایی بفرمایید.
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 06:37)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان عزیز من در بخش branch of service وقتی مثلا مینویسم ارتش جمهوری اسلامی ایران یا مثلا سپاه پاسداران ....هیچ جایی برای نوشتن مثلا نوع نیرو اعم از زمینی هوایی و......وجود نداره ,بنظر شما بعد ازنوشتن نوع شعبه نظامی ایا نوشتن نوع نیرو (زمینی یا هوایی)ضروری است یا خیر؟؟؟؟اگر پاسخ بله هست لطفا راهنمایی بفرمایید.

خیر ضروری نیست
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-05-23 ساعت 16:04)m_kh نوشته:  سلام من ٤ سال در يك شركت خصوصي معماري كار ميكنم به نظرتون كلرينس ميشم
اگه سربازی نرفتی انشالا یه ضربی
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 08:05)Aghaman نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 06:37)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان عزیز من در بخش branch of service وقتی مثلا مینویسم ارتش جمهوری اسلامی ایران یا مثلا سپاه پاسداران ....هیچ جایی برای نوشتن مثلا نوع نیرو اعم از زمینی هوایی و......وجود نداره ,بنظر شما بعد ازنوشتن نوع شعبه نظامی ایا نوشتن نوع نیرو (زمینی یا هوایی)ضروری است یا خیر؟؟؟؟اگر پاسخ بله هست لطفا راهنمایی بفرمایید.

خیر ضروری نیست
من فکر میکنم رسته رو ختمااااااااااا باید بنویسن
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، ed2008

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان