موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر کسی سربازی دوره آموزشی رو رفته باشه و بعد به دلیل خرید خدمت معاف شده باشه باید قسمت سربازی رو چطور تکمیل کنه؟یعنی بزنه سربازی نرفتم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فرم رو ۲ روز پیش ارسال کردم و از اونجایی که فعلا بیکارم قسمت شغل رو زدم بیکار. اما یه فرصت شغلی برام پیش اومده که توی یکی ذو ماه آینده میرم سر کار. حالا به نظرتون وفتی شاغل شدم فرم رو آپدیت کنم و شغلم رو وارد کنم یا بزارم تا روز مصاحبه و اون موقع خودم بهشون اطلاع بدم. چون کیسم بالا هست تقریبا ۵۵۰۰ و سربازی هم رفتم پس احتمال زیاد ap میخورم و میترسم خیلی دیر بشه نظر شما چیه؟؟؟
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-27 ساعت 18:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-27 ساعت 18:29 توسط Aghaman.)
(2015-05-27 ساعت 18:19)hamed.fa نوشته: دوستان من فرم رو ۲ روز پیش ارسال کردم و از اونجایی که فعلا بیکارم قسمت شغل رو زدم بیکار. اما یه فرصت شغلی برام پیش اومده که توی یکی ذو ماه آینده میرم سر کار. حالا به نظرتون وفتی شاغل شدم فرم رو آپدیت کنم و شغلم رو وارد کنم یا بزارم تا روز مصاحبه و اون موقع خودم بهشون اطلاع بدم. چون کیسم بالا هست تقریبا ۵۵۰۰ و سربازی هم رفتم پس احتمال زیاد ap میخورم و میترسم خیلی دیر بشه نظر شما چیه؟؟؟
مطلب خیلی مهمی نیست
روز مصاحبه اعلام کن
(2015-05-27 ساعت 18:19)Farimahh نوشته: سلام دوستان اگر کسی سربازی دوره آموزشی رو رفته باشه و بعد به دلیل خرید خدمت معاف شده باشه باید قسمت سربازی رو چطور تکمیل کنه؟یعنی بزنه سربازی نرفتم؟
طول مدت آموزشی را بزنید و در روز مصاحبه توضیح دهید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-26 ساعت 22:53)humsun نوشته: (2015-05-26 ساعت 19:48)rosarad نوشته: دوستان آیا ارائه مدرک دیپلم در مصاحبه ضروری است ؟ من موافق نشدم مدرک دیپلم رو بگیرم اما مدرک موقت بهم دادن, مدرک پیش دانشگاهی رو دارم همچنین مدرک لیسانس رو
ممنون میشم کمک کنید که آیا داشتن مدرک دیپلم واجب است ؟
متاسفانه ما هم متوجه شديم كه ديپلم و مدرك پيش رو نداريم و فقط كپي دستمون هست لطفا اگه مديران و پيشكسوتان ميتونن راهنمايي كنند كه كجا بريم دنبالش
آقایون با در ددست داشتن پایان خدمت و یا کارت معافیت می تونن تشریف ببرن دبیرستان محل تحصیل و یا پیش دانشگاهی مدارک دیپلم شون رو تحویل بگیرن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-27 ساعت 21:12)humsun نوشته: (2015-05-27 ساعت 18:10)moj237 نوشته: (2015-05-26 ساعت 22:53)humsun نوشته: (2015-05-26 ساعت 19:48)rosarad نوشته: دوستان آیا ارائه مدرک دیپلم در مصاحبه ضروری است ؟ من موافق نشدم مدرک دیپلم رو بگیرم اما مدرک موقت بهم دادن, مدرک پیش دانشگاهی رو دارم همچنین مدرک لیسانس رو
ممنون میشم کمک کنید که آیا داشتن مدرک دیپلم واجب است ؟
متاسفانه ما هم متوجه شديم كه ديپلم و مدرك پيش رو نداريم و فقط كپي دستمون هست لطفا اگه مديران و پيشكسوتان ميتونن راهنمايي كنند كه كجا بريم دنبالش
من خودم همین مشکلو داشتم. اصلا مدرک المثنی دیپلم وجود نداره. یه گواهی فقط میدن البته با کلی دوندگیو کاغذ بازی. نگران نباشید احتیاجی نیست واسه اونایی که لیسانس دارن. اما اگه دوست داشتین میتونین همون گواهیو بگیرین و ترجمه کنین. مدارک دیپلم و پیش فقط همراهتون باشه دوستان بعضی ها میرن سفارت تا میگن مدرک تحصیلی اینا هرچی دارن از دیپلمو پیش دانشگاهی و ریز نمره میدن ولی لازم نیست فقط آخرین مدرک تحصیلی
من كپي هر دو رو دارم و همسرم كپي پيش و يه گواهي قبولي و راستش من خودم سال ٧٨ ديپلم گرفتم اصلا تصور اينكه برم دنبال اين مدرك برام خنده داره آخه ما كارشناسي ارشد داريم و هر كدوم ١٠ سال سابقه كار به نظرم اونا اينو ميفهمن كه ديپلم رو قطعا داريم
سلام دوستان
بطور معمول آخرين مدرك تحصيلي رو چك ميكنن، و اصلا سوالي از ديپلم نميگيرند. اما در موارد خاصي كه آفيسر به هر دليلي شك كنه ديپلم رو ميخواد. روز مصاحبه ما آفيسر به يك نفر شك كرد و علاوه بر مدرك ليسانس، ديپلمش رو هم خواست، جالب اينجا بود كه بعد از كلي پايين و بالا كردن مدرك ديپلمش و كلي سوال و پرس، اصل بودن ديپلمش رو قبول كرد و خلاصه بنده خدا رو كليرنس زد. البته اين موارد زياد نيستند و خيلي كم پيش مياد كه آفيسر به يك نفر اينجوري گير بده، ولي بهتره روزه شك دار نگيريد و تا اونجا كه ممكنه با مدارك كاملتر به مصاحبه تشريف ببريد.
به اميد ويزاي همه بچه هاي ٢٠١٥ و ٢٠١٦
پيروز باشيد
ورود به آمریکا: آگست ٢٠١۵
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-27 ساعت 22:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-27 ساعت 22:22 توسط aminooo.)
با سلام
من همراه هستم، سال۷۸ دیپلم گرفتم ، ولی ۲،۳ درس از پیش دانشگاهیم مونده بود ،رفتم سربازی،وبعد از سربازی پیش رو گرفتم. یعنی یه جورایی شروع پیش دانشگاهی تا پایانش از سال ۷۸ تا ۸۴ طول کشید.
حالا خواهش میکنم راهنمایی کنید در فرم چه طوری باید عمل کنم . با تشکر از توجه شما.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هنگام پر کردن فرم 260 به صورت صفحه به صفحه سیو میکنیم؟
در صورت اشتباه در صفحات سیو شده امکان اصلاح وجود دارد؟
ممنون