کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-26 ساعت 23:55)هاد نوشته:  سلام من رتبم حدود ٢ هزاره امروز فرم رو پر كردم و از تاييد نهاييش پرينت گرفتم مشكلي نيست كه دير پر كردم
سلام نه به موقع پر کردید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من در پر کردن فرم DS_260 متاسفانه اشتباه کردم. در قسمت مشخصات پدر و مادرم جای نام و فامیلیشون را جابجا نوشتم. از آنجایی که خودم با شماره As25xx برنده هستم، خواهشا بفرمایید باید به kcc ایمیلی بزنم یا تصحیح اشتباهم در روز مصاحبه کفایت میکنه؟
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان بعد از ارسال فرم ds260 چکاری باید انجام داد؟
مراحل را با جزئیات از کجا میتونم دنبال کنم و انجام بدم؟

❶ کيس نامبر  2016AS59XX‎
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❻تعداد افراد منظور در کیس 1 نفر
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
✈ مقصد ایالت نوادا شهر لاس وگاس (برای شروع زندگی از زیر صفر!)

تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 11:30)sara20e نوشته:  سلام دوستان
من در پر کردن فرم DS_260 متاسفانه اشتباه کردم. در قسمت مشخصات پدر و مادرم جای نام و فامیلیشون را جابجا نوشتم. از آنجایی که خودم با شماره As25xx برنده هستم، خواهشا بفرمایید باید به kcc ایمیلی بزنم یا تصحیح اشتباهم در روز مصاحبه کفایت میکنه؟
دوست گرامی
با سلام
من هم درخواست آنلاک فرم را کردم و در جواب نوشته بودند در روز مصاحبه
تصحیح کنید . شما هم می توانید درخواست خود زا بنویسید اگر آنلاک شد
انجام دهید و در غیر اینصورت نامه ارسالی از طرف KCC را با خود ببرید .
تشکر کنندگان: sara20e ، maral-map
دوستان فرم برادرم رو من پر کردم و فرستادم اما در قسمت اینکه آیا کسی کمکتون کرده زدم نه . حالا نگرانم که نکنه مشکلی پیش بیاد. از انجا که من ایران نیستم ممکنه از رو ای پی آدرس بفهمن که فرم از ایران ارسال نشده ؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
همونطور که میبینید خیلی ازسوالات پیش پا افتاده و ابتدایی هستند که مطرح میشوند. من و دوستانم تمام تلاشمونو میکنیم تا در حد توان اطلاعاتی که داریم (اطلاعاتی که از همین سایت پر محتوا کسب کردیم) در اختیارتون بگذاریم.
پس لطفآ اول برید تاپیکهای مربوط به 2015 و قبل رو مطالعه کنید بعد اگر نقطه مبهمی براتون باقی موند در تاپیک مربوطه مطرح کنید تا دوستان قدیمی تر و با تجربه به نحو احسن راهنماییتون کنند. بعداز رسید به جوابتون از کلید تبریک و تشکر زیر پست استفاده کنید تا هم دلگرمی برای نگارنده باشد هم به این طریق متوجه شود مطرح کننده سوال به جوابش رسیده . در ضمن از پست کردن سوالات تکراری در سایر تاپیکها خودداری کنید.

در مواردی پیش میاد شما به جواب قطعی و واحدی نمیرسید و از اونجایی که در ادامه مسیر براتون مشکلزا خواهد شد در صورت صلاح دید و جهت اطمینان خاطر با مدیریت پاریز تراول تماس بگیرید تا به بهترین نحو ممکن شمارو راهنمایی کنند و تا اخر مسیر راهنمای شما خواهند بود. بابت طولانی شدن مطلب عذر خواهی میکنم.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman ، Rira_1982 ، f.shafeei ، maral-map ، Simin2017
ببخشید من یه سوال دارم من دامپزشک هستم وزن میدونم در جواب اون سوال ک گفته آیا شما فارغ تحصیل یک رشته پزشکی هستید وبدنبال این هستید ک تو کار پزشکی تو امریکا کار کنید ولی هنوز امتحان پزشکی امریکا رو نگزروندید؟ چی بگم؟ جواب بله یا خیر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام من چندسالی جوشکار ارگون بودم و دارای مدرک، البته به زبان انگلیسیه ممکنه به جوش ارگون حساس باشن و گیر بدن؟
تشکر کنندگان:
دوستان گویا اینجا دیگه تعطیل شده و کسی جواب سوال ها رو نمیده
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 14:05)m.ghoreishi نوشته:  دوستان عزیز
همونطور که میبینید خیلی ازسوالات پیش پا افتاده و ابتدایی هستند که مطرح میشوند. من و دوستانم تمام تلاشمونو میکنیم تا در حد توان اطلاعاتی که داریم (اطلاعاتی که از همین سایت پر محتوا کسب کردیم) در اختیارتون بگذاریم.
پس لطفآ اول برید تاپیکهای مربوط به ۲۰۱۵ و قبل رو مطالعه کنید بعد اگر نقطه مبهمی براتون باقی موند در تاپیک مربوطه مطرح کنید تا دوستان قدیمی تر و با تجربه به نحو احسن راهنماییتون کنند. بعداز رسید به جوابتون از کلید تبریک و تشکر زیر پست استفاده کنید تا هم دلگرمی برای نگارنده باشد هم به این طریق متوجه شود مطرح کننده سوال به جوابش رسیده . در ضمن از پست کردن سوالات تکراری در سایر تاپیکها خودداری کنید.

در مواردی پیش میاد شما به جواب قطعی و واحدی نمیرسید و از اونجایی که در ادامه مسیر براتون مشکلزا خواهد شد در صورت صلاح دید و جهت اطمینان خاطر با مدیریت پاریز تراول تماس بگیرید تا به بهترین نحو ممکن شمارو راهنمایی کنند و تا اخر مسیر راهنمای شما خواهند بود. بابت طولانی شدن مطلب عذر خواهی میکنم.

آقای قریشی من تمام صفحه های قبلی رو خوندم که جواب سوالم رو پیدا کنم اما متاسفانه پیدا نکردم. میشه لطف کنید و به همین سوال های پیش پا افتاده ما جواب بدید
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 13:35)rosarad نوشته:  دوستان فرم برادرم رو من پر کردم و فرستادم اما در قسمت اینکه آیا کسی کمکتون کرده زدم نه . حالا نگرانم که نکنه مشکلی پیش بیاد. از انجا که من ایران نیستم ممکنه از رو ای پی آدرس بفهمن که فرم از ایران ارسال نشده ؟

خیلی حساس نشو در این حدی که شما می گی نیست. نگران نباش
تشکر کنندگان: rosarad
(2015-05-27 ساعت 11:41)Amir.Mansoury نوشته:  با سلام
دوستان بعد از ارسال فرم ds260 چکاری باید انجام داد؟
مراحل را با جزئیات از کجا میتونم دنبال کنم و انجام بدم؟

فعلن دنبال کارهای واکسن و مدارکی که می خواهی روز مصاحبه ببری باش. از ماه اگوست می تونی سایت ویزا بولتن رو چک کنی تا شمارت کارنت بشه و بعدشم منتظر نامه دوم باشه حالا حالاها کاری نداری
تشکر کنندگان:
(2015-05-27 ساعت 16:33)kourosh8 نوشته:  سلام من چندسالی جوشکار ارگون بودم و دارای مدرک، البته به زبان انگلیسیه ممکنه به جوش ارگون حساس باشن و گیر بدن؟

خیر مشکلی نیست

(2015-05-27 ساعت 13:35)rosarad نوشته:  دوستان فرم برادرم رو من پر کردم و فرستادم اما در قسمت اینکه آیا کسی کمکتون کرده زدم نه . حالا نگرانم که نکنه مشکلی پیش بیاد. از انجا که من ایران نیستم ممکنه از رو ای پی آدرس بفهمن که فرم از ایران ارسال نشده ؟

مشکلی پیش نخواهد آمد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، rosarad
(2015-05-27 ساعت 10:05)راحیل2016 نوشته:  سلام
ممنون بابت همراهیتون.من فرمو پر کردم و فرستادم.کانفرمیشن هم گرفتم.حالا قدم بعدی چیه.از چه زمانی باید visa bulletin رو چک کنیم؟از کجا می فهمیم که ما جزء اعلام شده ها هستیم و باید منتظر دریافت نامه مصاحبه باشیم؟
ممنون میشم

از ماه اگوست چک کن. وقتی وارد ویزا بولتن بشی ماه اکتبر که اولین سری 2016 اعلام می کنن مشخصه. بعد کارنت شدن نامه دوم میاد البته ممکنه یکم طول بکشه
تشکر کنندگان:
(2015-05-26 ساعت 19:57)mfte.teacher نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 19:43)گل کو نوشته:  سلام، کیس نامبر من بین 4000 تا 4500 هستش، متاسفانه به دلیل زمان تمدید پاسپورت زودتر از ۱۰ جون نمیتونم فرم هارو بفرستم، و منظور رو از انلاک کردن نفهمیدم میشه یه کمی توضیح بدید

آنلاک کردن همون باز کردن مجدد فرمهای دی اس 260 هستش جهت اصلاح و یا افزودن اطلاعات به کیس که در هر دو حالت باید ایمیل بدن تا آنلاک بشین.

به نظر من عجله نکن دنبال انلاک کردن هم نباش هروقت پاس جدیدتو گرفتی فرمو پر کن چون شماره کیست بالای 4000 تا اخر جولای هم فرمتو بفرستی عقب نمیوفتی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان