موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-27 ساعت 22:39)Pooya_fe@yahoo.com نوشته: سلام
هنگام پر کردن فرم 260 به صورت صفحه به صفحه سیو میکنیم؟
در صورت اشتباه در صفحات سیو شده امکان اصلاح وجود دارد؟
ممنون
سلام. بله تا زمانی که سابمیت نکنی و ثبت نهایی نزنی میتونی اصلاح کنی.
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-27 ساعت 22:11)aminooo نوشته: با سلام
من همراه هستم، سال۷۸ دیپلم گرفتم ، ولی ۲،۳ درس از پیش دانشگاهیم مونده بود ،رفتم سربازی،وبعد از سربازی پیش رو گرفتم. یعنی یه جورایی شروع پیش دانشگاهی تا پایانش از سال ۷۸ تا ۸۴ طول کشید.
حالا خواهش میکنم راهنمایی کنید در فرم چه طوری باید عمل کنم . با تشکر از توجه شما.
دوست عزیز مدارک تحصیلی و شغلی نفر اصلی کیس مهم هستند و شما بعنوان همراه هیچگونه نگرانی از این بابت نداشته باشید. تاریخ شروع و پایان به صورتی که در مدرک قید شده بنویس حتی اگر 10سال طول کشیده مهم نیست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
برنده اصلی کیس ما خانومم هستش . میخواستم بپرسم در صورتی که همه کارا رو انجام دادیم ؛ زمانی که میخوایم به آمریکا بریم خودم تنها برم و وقتی کار و خونه و بقیه چیزارو جور کردم بقیه خانوادم بیان ؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-28 ساعت 01:40)mojtaba.farzanfar نوشته: سلام دوستان .
برنده اصلی کیس ما خانومم هستش . میخواستم بپرسم در صورتی که همه کارا رو انجام دادیم ؛ زمانی که میخوایم به آمریکا بریم خودم تنها برم و وقتی کار و خونه و بقیه چیزارو جور کردم بقیه خانوادم بیان ؟
سلام اعضای کیس نمیتونن زودتر از نفر اصلی وارد امریکا بشن. باید اول همسرتون اولین ورود رو انجام بده بعد میتونن برگردن و شما ادامه مراحل مثل دریافت مدارک یا پاس سفید رو انجام بدید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
پدر و مادر من جزو برنده های امسال هستن و الآن داریم فرم DS 260 رو پر میکنیم. به یه مشکل اساسی برخوریدم. اون قسمتی که آدرس توی آمریکا رو می خواد قرار بود یه آدرس الکی بدیم و وقتی پدر و مادر وارد آمریکا شدن تو فرودگاه آدرس جایی رو که قراره برن بدن. حالا توی پست های مربوط به سال های قبل که نگاه میکنم میبینم اون افرادی که آدرس اولیه تو فرم رو تغییر دادن مدارکشون خوب و کامل به دستشون نرسید. حالا به نظر شما ما چی کار کنیم. آیا با اطمینان میتونیم آدرس رو تو فرودگاه آمریکا تغییر بدیم و خیال مامان و بابا راحت باشه که مدارک به طور کامل به دستشون میرسه.
خیلی ممنون میشم اگه ما رو در این زمینه راهنمایی کنید.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه هم قطاران
من چند تا سوال داشتم
1-برای آدرس های محل تحصیل من که لیسانسم آدرس دانشگاهمو بدم و در آخرم دبیرستان و پیش دانشگاهی محل تحصیلشونو آدرس بدم؟؟
2-در قسمت کار من واقعا نمیدونم چی باید بزنم.من کار رسمی نداشتم ولی ویولن خصوصی تدریس میکنم گهگاهی و همچنین زبان آلمانی.خوب الان من چی بزنم؟اگه بزنم بیکارم مشکل میشه؟یا اینکه با سابقه کار بدون بیمه ای که تو نقشه برداری دارم اونو وارد کنم؟لطفا راهنمایی کنید.
3-country region of origin همون iran بزنم؟
4-شماره پاسپورت اولش x داره یا کلا عدده؟
ممنونم
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در فرم ds260 آدرسی را تحت عنوان آدرس همیشگی/permanent address میخواد. آیا اگر یک آدرس مشخصی رو ارائه کنیم اجباری وجود دارد که حتما اونجا رو برای زندگی در آمریکا انتخاب کنیم؟ آیا در صورت پذیرفته شدن در مصاحبه اولین سفرمون حتما باید به همون شهر باشه؟
من صرفا یه آشنای دور دارم میخواستم آدرس اون رو بدم اما مسلما خونه اون فرد نمیتونم برم برای زندگی.
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دو تا سوال داشتم:
من فرمم را ارسال کردم اما ایمیلی برام نیومده ک تایید کنه ارسالم را؟ اصن باید بیاد همچین ایمیلی؟
بعد من سفارت را آنکارا انتخاب کردم اما بقیه میگن کاش ایروان میزدی مگه فرقی داره؟ میشه عوضش کرد؟
ممنون میشم جواب بدید
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي