موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان من سوالی درباره ی اشتباهات در فرم داشتم که البته در بحث مربوط پرسیدم ولی جوابی نگرفتم برای همین اینجا مطرح میکنم.
من در فرم 260 حرف اول شماره ی پاسپورت خودم و همسرم رو جا انداختم.
1. میخواستم راهنمایی کنید که این چقدر بد است؟ آیا باید با کی سی سی مکاتبه می کردم؟
2. من دو روز پیش به کی سی سی به آدرس ایمیل KCCDV@state.gov ایمیل زدم و درخواست آنلاک فرم دادم بلافاصله یک اتو ریپلی برایم آمد که ایمیل شما دریافت شد. ولی هنوز بعد از دو روز جواب ایمیل رو دریافت نکردم و فرم 260 هنوز برای من لام است. آیا این طبیعی است؟ چقدر طول میکشد که به ایمیل ها جواب بدهند؟
3. آیا مهم ست که با همان آدرس ایمیلی که در فرم 260 نوشتیم مکاتبه کنیم؟ اشکال دارد اگر با آدرس متفاوتی به کی سی سی ایمیل بزنیم؟
ممنون از همه ی شما که رهنمایی میکنید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانم
از بچه های باتجربه سوالی دارم اونم در مورد شغله.بچه ها اگه بزنیم بیکار این یک امتیاز منفیه؟؟؟من فرجه لیسانسم الان.ویولن خصوصی درس میدم.شغل رسمی ندارم.ولی سابقه کار جعلی دارم خخخخ....جی بزنم؟؟؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
از تمامى دوستان مهاجر سرا ممنونم بابت راهنماييهاشون !
واقعا پاسخ هاى خوب و جامعى ميديد!ممنون
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوال داشتم
من خودم ديپلم فنى دارم و چندسال پيش پيش دانشگاهى شركت كرده و دوترم رو گذرونده بودم ولى دو درس رو افتاده بودم كه بخاطر مشغله كارى ديگه ادامه ندادم و مدرك پيش رونگرفتم اما الان دو درس افتاده رو گرفتم تا تو شهريور امتحان بدم و مدركمو بگيرم !چون من برنده اصلى نيستم ! به نظرتون همون موقع مصاحبه اعلام كنم كه مدرك پيش رو گرفتم و ترجمه بدم ؟اصلا مدرك من لازم ميشه؟
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-01 ساعت 16:10)matin86 نوشته: دوستان يه سوال داشتم
من خودم ديپلم فنى دارم و چندسال پيش پيش دانشگاهى شركت كرده و دوترم رو گذرونده بودم ولى دو درس رو افتاده بودم كه بخاطر مشغله كارى ديگه ادامه ندادم و مدرك پيش رونگرفتم اما الان دو درس افتاده رو گرفتم تا تو شهريور امتحان بدم و مدركمو بگيرم !چون من برنده اصلى نيستم ! به نظرتون همون موقع مصاحبه اعلام كنم كه مدرك پيش رو گرفتم و ترجمه بدم ؟اصلا مدرك من لازم ميشه؟
سلام
شما اگر برنده اصلي نيستيد مدركتان لازم نيست اما از من اين نصيحت را قبول كنيد و مدركتان را بگيريد در امريكا يا مدرك داريد كه خوب كارهاً بسيار أسان جلو ميرود يا مدرك نداريد كه خيلي لز دوستان اينجا آدامه تحصيل ميدهند در غير اين صورت بايد عمري به كارهاي سخت تن بدهيد
به هر حال موفق باشيد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست