(2015-05-31 ساعت 17:52)moj237 نوشته:حتما زودتر آنلاک کنین و تصحیح کنین و در موردش به افیسر توضیح بدین که فرمالیته بوده(2015-05-31 ساعت 13:53)rioox نوشته: دوستان سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و کیس نامبرم بین 5000 تا 6000 هست که اونطو که متوجه شدم تقریبا می یا جون ۲۰۱۶ باید مصاحبه بشه. من فرم های DS-260 رو پر کردم و زود فرستادم اما ظاهرا یه مقدار عجله کردم و یه مواردی هست که الان باعث نگرانیم شده. لطفا دوستان با تجربه کمک کنن:
۱- من مدرک مهندسی دارم ولی هیچوقت کار مهندسی توی شرکتی انجام ندادم. اما یکی از اقوام دور برای این که رتبه شرکتشو بالا ببره از مدرک من استفاده کرده و حدود ۲ سال برام بیمه رد شده. من چون اونجا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم از اون کار ندارم این رو توی فرم اصلا وارد نکردم. آیا مشکلی بوجود میاد؟ آیا میتونن سوابق بیمه رو چک کنن؟ یا بهتره قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بدهم؟
۲- تو قسمت سوابق شغلی آیا باید همه کارامونو بنویسیم؟ من شغل های مختلف و خیلی بی ربطی داشتم ولی هیچ جا استخدام نبودم. مثلا به پروژه انجام دادم و فروختم به سازمان میراث فرهنگی. آیا لازم بود اون رو هم برنم تو سوابق شغلی؟
۳- خانم من توی یه شرکت بازرگانی مسئول فروش و بازاریابی و صادرات قیر هست و کارمنده. آیا این کار میتونه شک اونا رو مبنی بر دور زدن تحریم ها و انتقال پول به ایران زیاد کنه؟ ممکنه گیر بدن بهش؟
سربازی معافی کفالت دارم و هیچوقت کار دولتی نداشتم. لطفا راهنمایی کنید.
به نظر من اولا شغل خانومت هیچ مشکلی نداره حتما همه چیو درست بنویس که خودت روز مصاحبه استرس چیزیو نداشته باشی ئوما در مورد کار خودت فقط کافیه شغلتو بنویسی این که چه پروژه های انجام دادی مهم نیست در مورد بیمه هم می تونی روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدی.
اینا نظر شخصی منی بازم بیشتر تحقیق کن. اگر دوستای دیگه مورد مشابه شمارو داشتند در سال گذشته کمک کنن
یه چیزم بگم این که خیلی استرس نداشته باش به حاشیه هم خیلی فکر نکن روابط ۳۰ یا C و تحریم ها خیلی رو تحقیق در مورد برنده ها تا ثیر گذار نیست
کارهای اصلیتون رو عنوان کنین موارد جزیی و کارهای جزیی احتیاجی به عنوان نداره
در مورد خانمتونم نگران نباشین اگه شما برنده اید که بیشتر خیالتون راحت باشه ایشالا حداقل خودتون یه ضرب میگیرین