کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-31 ساعت 17:52)moj237 نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 13:53)rioox نوشته:  دوستان سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم و کیس نامبرم بین 5000 تا 6000 هست که اونطو که متوجه شدم تقریبا می یا جون ۲۰۱۶ باید مصاحبه بشه. من فرم های DS-260 رو پر کردم و زود فرستادم اما ظاهرا یه مقدار عجله کردم و یه مواردی هست که الان باعث نگرانیم شده. لطفا دوستان با تجربه کمک کنن:
۱- من مدرک مهندسی دارم ولی هیچوقت کار مهندسی توی شرکتی انجام ندادم. اما یکی از اقوام دور برای این که رتبه شرکتشو بالا ببره از مدرک من استفاده کرده و حدود ۲ سال برام بیمه رد شده. من چون اونجا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی هم از اون کار ندارم این رو توی فرم اصلا وارد نکردم. آیا مشکلی بوجود میاد؟ آیا میتونن سوابق بیمه رو چک کنن؟ یا بهتره قبل از قسم خوردن به آفیسر توضیح بدهم؟
۲- تو قسمت سوابق شغلی آیا باید همه کارامونو بنویسیم؟ من شغل های مختلف و خیلی بی ربطی داشتم ولی هیچ جا استخدام نبودم. مثلا به پروژه انجام دادم و فروختم به سازمان میراث فرهنگی. آیا لازم بود اون رو هم برنم تو سوابق شغلی؟
۳- خانم من توی یه شرکت بازرگانی مسئول فروش و بازاریابی و صادرات قیر هست و کارمنده. آیا این کار میتونه شک اونا رو مبنی بر دور زدن تحریم ها و انتقال پول به ایران زیاد کنه؟ ممکنه گیر بدن بهش؟

سربازی معافی کفالت دارم و هیچوقت کار دولتی نداشتم. لطفا راهنمایی کنید.

به نظر من اولا شغل خانومت هیچ مشکلی نداره حتما همه چیو درست بنویس که خودت روز مصاحبه استرس چیزیو نداشته باشی ئوما در مورد کار خودت فقط کافیه شغلتو بنویسی این که چه پروژه های انجام دادی مهم نیست در مورد بیمه هم می تونی روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدی.
اینا نظر شخصی منی بازم بیشتر تحقیق کن. اگر دوستای دیگه مورد مشابه شمارو داشتند در سال گذشته کمک کنن
یه چیزم بگم این که خیلی استرس نداشته باش به حاشیه هم خیلی فکر نکن روابط ۳۰ یا C و تحریم ها خیلی رو تحقیق در مورد برنده ها تا ثیر گذار نیست
حتما زودتر آنلاک کنین و تصحیح کنین و در موردش به افیسر توضیح بدین که فرمالیته بوده
کارهای اصلیتون رو عنوان کنین موارد جزیی و کارهای جزیی احتیاجی به عنوان نداره

در مورد خانمتونم نگران نباشین اگه شما برنده اید که بیشتر خیالتون راحت باشه ایشالا حداقل خودتون یه ضرب میگیرین
تشکر کنندگان: ریحانا ، rioox
دوستان من قبلا کمک خواستم کسی جواب نداد
دوره خدمت سرباز راه اهن بودم (نیروی انتظامی) الان رسته خدمیت رو چی باید بنویسم ؟
تشکر کنندگان:
با سلام
مکاتبه با kcc فقط باید به زبان انگلیسی باشه؟
تشکر کنندگان: shahabjafari
بالاخره فرمو پر کردم فرستادم خسته شدم چون پرونده من که تو آمریکا قبلا بودم خیلی خیلی پیچیده هست.

(2015-06-01 ساعت 00:22)aminooo نوشته:  با سلام

بله معلومه باید انگلیسی باشه.

(2015-06-01 ساعت 00:22)aminooo نوشته:  با سلام

بله معلومه باید انگلیسی باشه.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: aminooo
سلام دوستان من پارسال برای ویزای دانشجویی اقدام کردم و توی سفارت آمریکا در ایروان ریجکت شدم و دلیلش این بود که افیسر گفت شما نتونستید منو قانع کنید که برمی گردید طبق قانون 214b آمریکا ووقتی من فرم ds160 رو پر کردم توی قسمت شغلهای قبلی چیزی وارد نکردم چون فروشنده بودم فکر میکردم مهم نیست ولی الان که لاتاری قبول شدم توی فرم ds260 شغل قبلی ام رو که فروشنده بودم رو وارد کردم و سابمیت کردم ولی الان نگرانم که اگه افیسر بپرسه چرا در فرم ds160 شغل قبلی رو وارد نکردید چی بگم آیا اگه بهش بگم فکر میکردم مهم نبوده براش قانع کننده است ؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: shahabjafari
سلام
کیس نامبر من حدود 7000 چقدر زمان دارم تا فرم 260 ارسال کنم ؟
تشکر کنندگان:
سلام
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 09:49)hamed402 نوشته:  سلام

زمان به قدر کافی دارید ولیکن با تقدم دقیق و درستبودن اطلاعات زودتر سابمیت کنید که در روند دریافت نامه دعوت به مصاحبه (موسوم به نامه دوم) موثر است البته برای کیس نامبر شما اثرش زیاد نیست برای نامبرهای پایین تر اثرگذاره پس اولویت اولتون دقیق و درست بودن باشه
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 00:56)omidemami58 نوشته:  سلام دوستان من پارسال برای ویزای دانشجویی اقدام کردم و توی سفارت آمریکا در ایروان ریجکت شدم و دلیلش این بود که افیسر گفت شما نتونستید منو قانع کنید که برمی گردید طبق قانون 214b آمریکا ووقتی من فرم ds160 رو پر کردم توی قسمت شغلهای قبلی چیزی وارد نکردم چون فروشنده بودم فکر میکردم مهم نیست ولی الان که لاتاری قبول شدم توی فرم ds260 شغل قبلی ام رو که فروشنده بودم رو وارد کردم و سابمیت کردم ولی الان نگرانم که اگه افیسر بپرسه چرا در فرم ds160 شغل قبلی رو وارد نکردید چی بگم آیا اگه بهش بگم فکر میکردم مهم نبوده براش قانع کننده است ؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

الان کاری نمیتونید بکنید مهم اینکه در این فرم 260 همه چیز را دقیق نوشتید و ننوشتن شغل قبی در فرم 160 بوده پس بهتره نگران نباشید و بگذارید در روز مصاحبه اگر لازم شد توضیح دهید فقط در فرم 260 بخشی سئوال کرده که قبلا برای ویزا آمریکا اقدام کردید یا نه و چرا نگرفتید اونجا را پرکردید؟؟
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: omidemami58
(2015-05-31 ساعت 01:13)Pooya_fe@yahoo.com نوشته:  سلام
بعد از مصاحبه بدون کلیرنس حدودا چقدر زمان میبره تا ویزا بگبریم؟
با کلیرنس چطور؟

سن ممنوع الخروجی برای سربازی ، کامل شدن 18 سال هست؟

ممنون
بله سن 18 سال تمام/بدون کلیرنس حدود دو یا سه روزکاری بعد از مصاحبه میرید پاسپورت که درآن ویزاخورده را می گیرید ولی با AP خوردن از دوماه تا 6 ما ه هم طول کشیده و زما ن مشخصی ندارد و بسته به نوع کیس دارد.
سفرنامه من
تشکر کنندگان: matin86 ، maral-map
(2015-05-31 ساعت 17:56)moj237 نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 13:04)foroughchem نوشته:  سلام دوستان عزیز
در پر کردن فرم ها متوجه یک مشکل شدم که اسم یکی از اعضا رو موقع پر کردن فرم ها برای حرف "ئ" از IE استفاده کردیم ولی حالا که طبق مشخصات پاسپورت داریم پر میکنیم میبینم که برعکسه " EI". میشه لطفا راهنمایی کنین که باید چه کار کنیم . ممنون میشم

اول یه ایمیل بزن بگو اشتباه پر کردی اسمو و درستشو براشون تو همو ایمیل بنویس
بعد می تونی درخواست آنلاک کردن بکنی و تو فرم درستش کنی
حتما از ایمیلی که می فرستی و جوابی که میدن پرینت بگیر داشته باش
بنظرمن هم برای اینکه خیالتون راحت باشه خصوصا اگر نامبرتون بالاست آنلاک و سریع ادیت و سابمیت کنید ولی اگر نامبرتون پایینه بدونید روی زما ن دریافت نامه دوم اثرگذاره.
سفرنامه من
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-31 ساعت 17:56)moj237 نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 13:04)foroughchem نوشته:  سلام دوستان عزیز
در پر کردن فرم ها متوجه یک مشکل شدم که اسم یکی از اعضا رو موقع پر کردن فرم ها برای حرف "ئ" از IE استفاده کردیم ولی حالا که طبق مشخصات پاسپورت داریم پر میکنیم میبینم که برعکسه " EI". میشه لطفا راهنمایی کنین که باید چه کار کنیم . ممنون میشم

اول یه ایمیل بزن بگو اشتباه پر کردی اسمو و درستشو براشون تو همو ایمیل بنویس
بعد می تونی درخواست آنلاک کردن بکنی و تو فرم درستش کنی
حتما از ایمیلی که می فرستی و جوابی که میدن پرینت بگیر داشته باش
بنظرمن هم برای اینکه خیالتون راحت باشه خصوصا اگر نامبرتون بالاست آنلاک و سریع ادیت و سابمیت کنید ولی اگر نامبرتون پایینه بدونید روی زما ن دریافت نامه دوم اثرگذاره.
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 11:51)amirabas93 نوشته:  سلام
می خواستم از کارشناسای عزیز سوال کنم آخرین مهلت تکمیل و سابمیت کردن فرم DS 260 برای برنده های ۲۰۱۶ (همین دوره) کی هستش؟؟
ممنون میشم اگه دوستان پاسخ دقیق و با ذکر منبع بدهند.
با تشکر از مهاجر سرا
خـــــواهش می کنم کسی که جواب میده منبـــــع معـتــبــــــــــــــــر هم ذکر کنه
دوست عزیز اگه این تاپیکو کامل میخوندی میفهمیدی که اسما تا 30 سپتامبر 2016 وقت داری ولی عملا بر اساس کیست حداقل 4-5 ماه قبل از کارنتی باید بفرستی , منبع موثق هم نداریم !! بجاش تجربه داریم Tongue
تشکر کنندگان: Amir.AA ، mehdihk ، matin86
(2015-06-01 ساعت 10:09)ریحانا نوشته:  
(2015-06-01 ساعت 00:56)omidemami58 نوشته:  سلام دوستان من پارسال برای ویزای دانشجویی اقدام کردم و توی سفارت آمریکا در ایروان ریجکت شدم و دلیلش این بود که افیسر گفت شما نتونستید منو قانع کنید که برمی گردید طبق قانون 214b آمریکا ووقتی من فرم ds160 رو پر کردم توی قسمت شغلهای قبلی چیزی وارد نکردم چون فروشنده بودم فکر میکردم مهم نیست ولی الان که لاتاری قبول شدم توی فرم ds260 شغل قبلی ام رو که فروشنده بودم رو وارد کردم و سابمیت کردم ولی الان نگرانم که اگه افیسر بپرسه چرا در فرم ds160 شغل قبلی رو وارد نکردید چی بگم آیا اگه بهش بگم فکر میکردم مهم نبوده براش قانع کننده است ؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

الان کاری نمیتونید بکنید مهم اینکه در این فرم 260 همه چیز را دقیق نوشتید و ننوشتن شغل قبی در فرم 160 بوده پس بهتره نگران نباشید و بگذارید در روز مصاحبه اگر لازم شد توضیح دهید فقط در فرم 260 بخشی سئوال کرده که قبلا برای ویزا آمریکا اقدام کردید یا نه و چرا نگرفتید اونجا را پرکردید؟؟
به نظر منم همه همین 260 , اونکه گذشته و تموم شده بعید میدونم همچین سوالی پبپرسه
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 12:42)amirabas93 نوشته:  خیلی ممنونم. اما تا پایان سپتامبر ۲۰۱۶ که حدود ۱.۵ سال زمان مونده!!! یعنی برای پر کردن فرم DS 260 اینهمه زمان داریم؟؟؟
میشه بپرسم شما که ۲۰۱۵ بودید کی فرستادید؟
تورو خدا از اینکه ما توی مهاجرسرا آماتور هستیم خورده نگیرید
بذارید رو حساب تازه وارد بودنمون
بله من که گفتم اسمیه چون لاتاریه 2016 تا سپتامبر 2016 پروندش بازه
ولی بسته به کیس نامبرتون هرچی زودتر بهتر چون برا پروسس تو 2015 حدود 4-5 ماه زمان لازم داشت
من چون کیسم 8 هزاری بود و یه مشکلی برا تکمیل فیلد داشتم سپتامبر ( توی امضام هست ) ولی با اینهمه میگم کاش میشد زودتر ارسال میکردم
من کوچیک همه تازه واردین هستم و شما
تشکر کنندگان: matin86 ، Amir.AA ، lighthouse

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان