کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام،لطفأ بهم بگين تو فرم ٢٦٠ اون قسمت كه ميپرسه ميخواي چه شغلي داشته باشي تو امريكا،،چي بزنيم بهتره؟ من و همسرم هردو دوس داريم هم درس بخونيم و هم تو رشته مهندسي خودمون كار كنيم، ولي نميدونبم چي بزنيم كه بهتر باشه و حساسيت برانگيز نباشه و آفيسر گير نده،،
بين دانشجو و مهندس زدنش مونديم،،چون شنيدم اگه دانشجو بزنيم آفيسر انتظار داره پول زيادتري داشته باشي،اين درسته؟ لطفأ هركي تجربه داره بگه
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 00:19)Matin625 نوشته:  سلام،لطفأ بهم بگين تو فرم ٢٦٠ اون قسمت كه ميپرسه ميخواي چه شغلي داشته باشي تو امريكا،،چي بزنيم بهتره؟ من و همسرم هردو دوس داريم هم درس بخونيم و هم تو رشته مهندسي خودمون كار كنيم، ولي نميدونبم چي بزنيم كه بهتر باشه و حساسيت برانگيز نباشه و آفيسر گير نده،،
بين دانشجو و مهندس زدنش مونديم،،چون شنيدم اگه دانشجو بزنيم آفيسر انتظار داره پول زيادتري داشته باشي،اين درسته؟ لطفأ هركي تجربه داره بگه
ما هم همین شرایط رو داشتیم ولی به نظرم ما شغل بهتر بود. در کل زیاد مهم نیست و فرقی نداره
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: Matin625
(2015-06-02 ساعت 00:19)Matin625 نوشته:  سلام،لطفأ بهم بگين تو فرم ٢٦٠ اون قسمت كه ميپرسه ميخواي چه شغلي داشته باشي تو امريكا،،چي بزنيم بهتره؟ من و همسرم هردو دوس داريم هم درس بخونيم و هم تو رشته مهندسي خودمون كار كنيم، ولي نميدونبم چي بزنيم كه بهتر باشه و حساسيت برانگيز نباشه و آفيسر گير نده،،
من پیشنهاد میکنم دانشجو نزنین چون تمکن خیلی بالاتری میخاد و هم حساس تر میشه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Matin625 ، tamana2016
مامان خانم و alikh از راهنماييتون ممنونم!
كاملا درست ميگيد مامان خانم!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: َalikh
کسی‌ میدونه چطوری می‌تونیم فرم آنلاین را چک کنیم؟ ، من فرم را ۵ روز پیش سابمیت کردم ولی‌ یک کم شک دارم تو قسمت شغلی‌ .اصلا یادم نیست چی‌ نوشتم . تشکر
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 08:20)sepehr007 نوشته:  کسی‌ میدونه چطوری می‌تونیم فرم آنلاین را چک کنیم؟ ، من فرم را ۵ روز پیش سابمیت کردم ولی‌ یک کم شک دارم تو قسمت شغلی‌ .اصلا یادم نیست چی‌ نوشتم . تشکر

مجدد برو به سايت cea.... وارد كه شدي گوشه بالا سمت راست زده sign اونو بزنيد يك صفحه باز ميشه كه توش هم ميتونيد پرينت فرم و پرينت كانفرميشن نامبرتونو بگيريد.
تشکر کنندگان: َalikh ، ed2008 ، sepehr007
(2015-06-02 ساعت 09:04)m_kh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 08:20)sepehr007 نوشته:  کسی‌ میدونه چطوری می‌تونیم فرم آنلاین را چک کنیم؟ ، من فرم را ۵ روز پیش سابمیت کردم ولی‌ یک کم شک دارم تو قسمت شغلی‌ .اصلا یادم نیست چی‌ نوشتم . تشکر

مجدد برو به سايت cea.... وارد كه شدي گوشه بالا سمت راست زده sign اونو بزنيد يك صفحه باز ميشه كه توش هم ميتونيد پرينت فرم و پرينت كانفرميشن نامبرتونو بگيريد.
اگه اشتباه جدی داری سریع آنلاک کن و تصحیح کن
تشکر کنندگان: ed2008 ، sepehr007
(2015-06-02 ساعت 09:31)amirabas93 نوشته:  سلام
خواهش میکنم کسایی که اطلاعاتشون بالاست کمکم کنن.
با توجه به اینکه من نقدینگی زیاد ندارم و با توجه به کیس نامبرم که 6300 هستش و با توجه به اینکه مجرد هستم، به نظر شما کدوم سفارت رو انتخاب کنم که هم سخت گیری کمتری داشته باشن، هم هزینه کمتری داشته باشه، هم پزشک معتمد سفارت سختگیری کمتری داشته باشه؟
واسه پر کردن فرم DS 260 زیاد فرصت ندارم
توروخدا یه نفر جوابمو کامل بده
(فکر میکنم سفارت ایروان از همه نظر مناسب باشه، نظر بقیه چیه؟)
خواهش میکنم باز قدیمی تر ها کامنت نذارن که "اگر شما یکم بیشتر تاپیک ها رو مطالعه میکردی جواب سوال هاتو میگرفتی!!! " بخدا نصف تاپیک هارو خوندم اما نتونستم جمع بندی کنم چون حالت مقایسه ای بین سفارت ها نبوده)
همون ایروان برو , هزینه هاش خیلی کمتره + زمینی هم میتونی بری
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ed2008 ، Amir.AA
سلام با کیس **27 تا الان فرم 260 رو ارسال نکردم خیلی دیر شده یا اینکه وقت هست
برای خانواده ی چهار نفره باید چهار تا فرم پر کرد؟ ینی موقع پر کردن آنلاین فرم وقتی همسر و فرزندها رو وارد کنم 3 تا فرم جدید میاد؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 12:14)Pooya_fe@yahoo.com نوشته:  سلام با کیس **27 تا الان فرم 260 رو ارسال نکردم خیلی دیر شده یا اینکه وقت هست
برای خانواده ی چهار نفره باید چهار تا فرم پر کرد؟ ینی موقع پر کردن آنلاین فرم وقتی همسر و فرزندها رو وارد کنم ۳ تا فرم جدید میاد؟
وقت هست ولی زودتر پر کن
باید به تعدا افراد فرم باشه
تشکر کنندگان: ed2008 ، Pooya_fe@yahoo.com ، maral-map
سلام دوستان وقتی که فرم را پز کردیم و گزینه ارسال به ایمل را انتخاب کنبم به ایمیل ما چی ارسال میشه؟ فقط فرم تاییدیه با بارکد داخلش یا کل فرم ِ260 که پر کردیم ؟اگر فقط فرم تاییدیه همون که با بارکد هست ارسال بشه پس چطوری میتونیم چند روز بعد از کل فرم ِ260 پرینت بگیریم؟
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:
سلام من فرم 260- DS رو پر کردم،ولی‌ در جای تعیین مدارک تحصیلی‌ به جای گزینه NO,,YES زدم،در صورتی که الان مدرک لیسانس دارم،و تحصیلات دوره ۱۱ ساله دیپلم را هم گذراندم،به KCC سریعا ایمیل زدم و توضیح کامل راجع به این خطا دادم،،لطفا راهنماییم کنید،که اگر فرم اصلاحیه‌ای هست یا کار دیگری باید انجام بدم،سریعا اقدام کنم،،سپاس

کیس نامبر:2016AS4XXX

تاریخ ثبت:۱ جون
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 12:43)ed2008 نوشته:  سلام دوستان وقتی که فرم را پز کردیم و گزینه ارسال به ایمل را انتخاب کنبم به ایمیل ما چی ارسال میشه؟ فقط فرم تاییدیه با بارکد داخلش یا کل فرم ِ260 که پر کردیم ؟اگر فقط فرم تاییدیه همون که با بارکد هست ارسال بشه پس چطوری میتونیم چند روز بعد از کل فرم ِ260 پرینت بگیریم؟
فرم تور سیس هست برین لاگین کنین و تو قسمت review پرینت بگیرین

تشکر کنندگان: ed2008
لطفا در مورد آنلاک کردن فرم هم توضیح بدید،یعنی‌ می‌شه بد از SUBMITTED فرم رو تصحیح کرد؟؟
تشکر کنندگان: sepehr007
(2015-06-02 ساعت 13:10)Sb_artist نوشته:  سلام من فرم 260- DS رو پر کردم،ولی‌ در جای تعیین مدارک تحصیلی‌ به جای گزینه NO,,YES زدم،در صورتی که الان مدرک لیسانس دارم،و تحصیلات دوره ۱۱ ساله دیپلم را هم گذراندم،به KCC سریعا ایمیل زدم و توضیح کامل راجع به این خطا دادم،،لطفا راهنماییم کنید،که اگر فرم اصلاحیه‌ای هست یا کار دیگری باید انجام بدم،سریعا اقدام کنم،،سپاس

کیس نامبر:4XXX

تاریخ ثبت:۱ جون
نگران نباشید
اگه تو جواب انلاک نکردن درخواست انلاک بدین و تصحیح کنین
تشکر کنندگان: ed2008

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان