کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-02 ساعت 20:25)پرسپولیس6 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 15:04)Sb_artist نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 12:55)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 11:51)simsim2016 نوشته:  سلام منم فرم 260و پر کردم و فرستادم، ی سوال دارم
تو قسمت شماره تلفنا من با اینکه زدم بیکارم فیلده Work Phone Number یه شماره دیگه خودمو زدم و با فرمت ...98916+ وارد کردم بنظرتون مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرممو آنلاک کنم؟ نامبرمم حدود 33XX هستش

سلام .
خیر نیاز نبود بنویسید ولی حالا که نوشتی مشکلی نداره و نیاز به انلاک کردن نیست.
با ارسال ایمیل یا مکاتبه با kcc مطابق فرمت اشاره شده در تاپیک توسط دوستان میتوانید درخواست آنلاک و سپس اصلاح فرمایید.
لطفا راجع به نحوه آنلاک کردن 260-DS من را راهنمایی‌ کنید،سپاس فراوان.
ولی همونطور که دوست عزیزمون گفتن موضوع خیلی پیش پا افتاده و ساده س که نیازی به اصلاح نداره . موفق باشی .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-06-02 ساعت 20:19)پرسپولیس6 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 18:21)mehr.mehr نوشته:  سلام
من کیس نامبرم ۹** هستش ۱۱ می هم فرم رو پر کردم ولی تو انتخاب سفارت ارونجایی که اطلاع نداشتم استانبول رو انتخاب کردم ، (توی نامه اول من سفارت آنکارا انتخاب شده یود) سوالم این هستش که من باید به kcc میل بدم و سفارت و تغییر بدم یا خودشون تغییر میدن به آنکارا؟ (اگر استانبول نمی شود چرا در گزینه های انتخابی فرم ۲۶۰ بود؟ Sad
با سلام
گویا . فقط توی ابوظبی و آنکارا و ایروان مصاحبه به زبان فارسی انجام میشود و در سایر سفارت خانه ها خیر .....

واسه ترکیه فقط آنکارا به زبان فارسی مصاحبه میکنه و البته من چند جا تویه فورم های مختلف خوندم که کارای لاتاری رو توی ترکیه فقط آنکارا انجام میده در هر صورت من پیشنهاد میکنم که شما به کی سی سی ایمیل بدید تا هرچه سریعتر براتون سفارت رو تغییر بدن بهترین زمان هم همین الان هست .

البته قبلش از مدیرها بپرسید که مراحل برای تغییر سفارت چطور هست چونبا آنلاک کردن نمیشه سفارت رو تغییر داد
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: mehr.mehr ، maral-map
سلام
یکم استرس گرفتم.میخام بدونم معمولا چه عواملی میتونه باعث بشه ویزا ندن با شرایط من و شوهرم؟
من برنده لاتاری و شوهرم همراه
معاف کفالت داره،ارشد مکانیک،مدرس حق التدریس دانشگاه
منم دانشجو ارشد،خانه دار
کیس نامبر6000
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 21:01)Matin625 نوشته:  سلام
یکم استرس گرفتم.میخام بدونم معمولا چه عواملی میتونه باعث بشه ویزا ندن با شرایط من و شوهرم؟
منم دانشجو ارشد،خانه دار
کیس نامبر6000
نگران نباشید . احتمال زیاد یک ضرب و بدون ap
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: Matin625
سلام
چطوری میتونم فرم مربوطه را دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید. مرسی
تشکر کنندگان:
سلام
تا چه زمانی وقت داریم فرم پر کنیم
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 13:16)َalikh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 13:10)Sb_artist نوشته:  سلام من فرم 260- DS رو پر کردم،ولی‌ در جای تعیین مدارک تحصیلی‌ به جای گزینه NO,,YES زدم،در صورتی که الان مدرک لیسانس دارم،و تحصیلات دوره ۱۱ ساله دیپلم را هم گذراندم،به KCC سریعا ایمیل زدم و توضیح کامل راجع به این خطا دادم،،لطفا راهنماییم کنید،که اگر فرم اصلاحیه‌ای هست یا کار دیگری باید انجام بدم،سریعا اقدام کنم،،سپاس

کیس نامبر:4XXX

تاریخ ثبت:۱ جون
نگران نباشید
اگه تو جواب انلاک نکردن درخواست انلاک بدین و تصحیح کنین
سپاس فراوان
تشکر کنندگان:
آیا کسی از دوستان قدیمی سایت اطلاع دارن که سالهای گذشته کسی تو ماه اگست یا سپتامبر مصاحبه داشته ؟ یا قطعا وقت مصاحبه برندگان 2016 از ماه اکتبر شروع میشه؟
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان:
ببخشید یه جور دیگه سوالمو میپرسم. دقیقا امسال چه تاریخی اولین کارنتی ها مشخص و اولین مصاحبه از چه تاریخی (ماهی) آغاز میشه ؟
و اینکه این اطلاعات رو از روی تجربه میدونید یا بطور مشخص در جایی قید شده است؟
ممنون
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان: sepehr007
سلام دوستان .آیا باید انتهای فرم ۲۶۰ عکس هم آپلود کنیم و بفرستیم یا بدون عکس هم می شه؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 13:33)pupak نوشته:  سلام دوستان .آیا باید انتهای فرم ۲۶۰ عکس هم آپلود کنیم و بفرستیم یا بدون عکس هم می شه؟

خیر دوست عزیز نیازی با ارسال عکس نیست
عکس برای روز مصاحبه نیاز هست
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 13:07)پرسپولیس6 نوشته:  ببخشید یه جور دیگه سوالمو میپرسم. دقیقا امسال چه تاریخی اولین کارنتی ها مشخص و اولین مصاحبه از چه تاریخی (ماهی) آغاز میشه ؟
و اینکه این اطلاعات رو از روی تجربه میدونید یا بطور مشخص در جایی قید شده است؟
ممنون

دوست عزیزم کارنتی ها تقریبا از دو ماه قبل اکتبر 2015 شروع میشن. شما می تونید از سایت http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html ببینید تاریخ های کارنتی هارو.
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان: matin86 ، lighthouse ، ed2008
(2015-06-02 ساعت 21:01)Matin625 نوشته:  سلام
منم دانشجو ارشد،خانه دار
کیس نامبر6000

دوست عزیز. احتمال اینکه شما ویزای یکضرب بگیرید زیاد هست و نهایتا اگر AP بخورید نیز مدت کمی خواهد بود. پس خیالتون راحت باشه. به باقی کارهاتون مشغول شید و از زبان غافل نشید
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 21:14)reza.aa نوشته:  تبریک به همه برندگان ۲۰۱۶
با امید روزهای خوب و ویزلس خوشگل برای همتون

بنا به علاقه و وظیفه شخصی ،همونطور که بچه های ۲۰۱۴ به ما کمک کردن هر کمکی از دستم بیا در خدمت همه شما هستم .
من به خاطر نداشتن امکانات کافی نمیونم تویه تاپیکها زیاد فعال باشم اما به تمام پیام ها جواب میدم.

چندتا توصیه برای همه شما عزیزان
از شتاب زدگی اجتناب کنید اما واسه جور کردن مدارک شتاب کنید چون سیستم اداری ما بهش اعتمادی نیست . (سفرنامه من رو بخونید میفهمید چرا)

هیچ منبعی بهتر از خوندن صفحه به صفحه تاپیک ها نیست حدود 2000 برگ از تاپیک های مهاجرسرا رو خوندم . بعد از اون اگه واستون سوالی موند که نمی مونه سوال بپرسید ، هرچند فکر کنم خودتون میشید منبع برای سوال های دیگران . رضا ۲۰۱۵ عزیز نمونه موجوده

اگه جای خاصی کار میکنید که این چیزا براشون مهمه خبر قبولیتون رو نگید و اگه گفتید بگید اشتباه شده مثلا بد خوندید یا سایت قاطی کرده بوده بلاخره یه چیزی سر هم کنید . وگرنه بغعدا خودتون به این نتیجه میرسید.

به کسانی که در عوض ازدواج و این حرفا بهتون پیشنهاد پول میکنن جواب رد بدین چون واقعا به ریسکش نمی ارزه ، حتی اگه در حد من دستتئن خالی باشه . روزی که برنده شدم دوملیون تومن داشتم الان هم که واسه رفتن آماده میشم فک نکنم بیشتر از 5000 $ بتونم ببرم اونم نصفش رو خانوادم بهم میدن. این حرفم اصلا به روابط شما با نامزد یا دوست دختر،پسرتون نداره اون بحثش کاملا جداست و به نظرم حتی ارزشش از گریین کارت آمریکا هم بیشتره . منظورم سواستفاده دیگران ازشماست

الان فقط روی پرکردن فورم 260 تمرکز کنید تا حد اماکن مدارکتون رو کامل کنید . به کشور و شهر انتخابتون خوب فکر کنید . ارمنستان ، ترکیه و امارات هرکدوم مزایای خودش رو داره من آنکارا بودم و سختی های خودش این به شما بستگی داره .واسه تبدیل تاریخ ها از سایت www.time.ir استفاده کنید .

اگه دیپلم فنی دارید و مدرک دانشگاهی دارید نگران نباشید سفرنامه من رو بخونید تا همه چیز دستتون بیاد .اما اگه فقط دیپلم دارید و پیش دانشگاهی ندارید و دانشگاه هم نرفتید . من نمیدونم چه جوری اما پیشدانشگاهی رو بگیرید . چون شما باید پیش دانشگاهی و دیپلم رو داشته باشید یا مدرک دانشگاهی فوق دیپلم ،لیسانس .... داشته باشید.

اگه پاسپورتتون زیر دو سال اعتبار داره من پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر تعویض کنید . اگه هم ندارید برید بگیرد خیلی طول نمیکشه .

بازم تبریک میگم

سلام دوست عزيز و سپاس از شكيبايي و علاقه شما به پرسشهاي ما
بنده رضا هستم متاهل داراي دو فرزند پسر 6و12 ساله فارغ التحصيل رشته متالورژي از دانشگاه صنعتي اصفهان با سن 51 سال و 21 سال سابقه كار در كنترل كيفيت كارخانه توليد ميلگرد و تيراهن به روش نورد گرم .
كيس نامبر من حدود 6800 هستش حال با توجه به سن بنده كه برنده اصلي مي باشم و با توجه به كيس نامبرم كه تاحدودي بالا هستش شانس گرفتن ويزاي من چقدر است در ضمن دوره خدمت سربازي من در نيروي زميني ارتش با درجه گروهبان سومي بوده آيا احتمال ap خوردن براي من وجود دارد و دركل هر توصيه مفيدي كه ميدانيد براي من سودمند است را دريغ نفرماييد براي شما آرزوي سلامتي و موفقيت از درگاه خداوند آرزو مندم.
تشکر کنندگان:
سلام
من اگه دانشجوی ارشد باشم و همزمان کار هم کنم تو پر کردن فرم 260 باید چظوری بنویسمش
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان