کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-06 ساعت 14:25)nima2016 نوشته:  سلام
اینم راهنمای تکمیل کردن فرم ها
سوالی بود در خدمتم

راهنمای فارسی تکمیل کردن فرم DS-260
پیش نویس فرم DS-260
ترجمه فارسی پیش نویس فرم DS-260
تشکر کنندگان: ed2008
سلام دوستان . ممنون از راهنمایی هاتون. بنده سوالم در ارتباط با شغلمه . من فعالیت هنری میکنم,تاتر بازی می کنم و تعدادی از کارهامو در فرمِ Ds260 نوشتم . از طرفی چون پدرم شرکتِ خصوصی دارند 10 سال برای من سابقه بیمه رد کردند در حالیکه من اونجا مشغول به کار نیستم. من این رو در فرمم ذکر نکردم چون هیچ وقت اونجا کار نکردم .فرم رو ارسال کردم .سوالِ من اینه که آیا من سابقه بیمه ام رو روز مصاحبه با خودم ببرم؟ و این که در فرم ذکر نکردم برای من مشکلی پیش میاد؟ممنون میشم راهنماییم کنین
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 14:07)َalikh نوشته:  
(2015-06-01 ساعت 13:34)sinar نوشته:  سلام دوستانم
از بچه های باتجربه سوالی دارم اونم در مورد شغله.بچه ها اگه بزنیم بیکار این یک امتیاز منفیه؟؟؟من فرجه لیسانسم الان.ویولن خصوصی درس میدم.شغل رسمی ندارم.ولی سابقه کار جعلی دارم خخخخ....جی بزنم؟؟؟
خب بیکار در این مورد چون احتمال ای پی رو کم میکنه بهتره
اما میتونی همو تدریس ویولن رو بزنی
اگه تو اون سابقت بیمه رد میشه حتما بنویس و به آفیسر هم توضیح بده

ممنونم.نه سابقه بیمه نیس.پس بزنم همون تدریس خصوصی؟بازم ممنون.
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
(2015-05-31 ساعت 12:55)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 11:51)simsim2016 نوشته:  سلام منم فرم 260و پر کردم و فرستادم، ی سوال دارم
تو قسمت شماره تلفنا من با اینکه زدم بیکارم فیلده Work Phone Number یه شماره دیگه خودمو زدم و با فرمت ...98916+ وارد کردم بنظرتون مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرممو آنلاک کنم؟ نامبرمم حدود 33XX هستش

سلام .
خیر نیاز نبود بنویسید ولی حالا که نوشتی مشکلی نداره و نیاز به انلاک کردن نیست.

لطفا راجع به نحوه آنلاک کردن 260-DS من را راهنمایی‌ کنید،سپاس فراوان.
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 19:55)sadaf44 نوشته:  سلام
دوستان برندگان لاتاری که تحصیلات زیر گروه پزشکی دندانپزشکی داروسازی و یا پیرا پزشکی دارند و یا دانشجو ی این زیر گروه ها هستن لطفا بگید برای اینکه قصد داریم یه گروه جهت تبادل نظر درباره ی مصاحبه روند ادامه تحصیل در آمریکا و ... تشکیل بدیم.

سلام .وقت بخیر.متاسفانه سایت به من اجازه ارسال پیام نمیده.در نتیجه با عرض پوزش اینجا جواب میدم.بله قطعا. جز این باشه که هیچ وقت مهاجرت نمیکنم.به هر حال ۶ سال از عمرمو اینجا دندونپزشکی خوندم.بله یه امتحان شبیه به usmle هست . کلا دنگ و فنگ داره.یه جورایی تخصص خوندن تو ایران راحتتره. ولی من خودم حاضرم اون سختی ها رو واسه یه زندگی بهتر به جون بخرم.کیس نامبر من 5600 هست و 26 سالمه.فقط امیدوارم بتونم ویزا رو بگیرم.شما دندانپزشکی؟کیس نامبرتون چنده؟چندنفرید؟
تشکر کنندگان: َalikh ، sadaf44
(2015-06-02 ساعت 15:04)Sb_artist نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 11:51)simsim2016 نوشته:  سلام منم فرم 260و پر کردم و فرستادم، ی سوال دارم
تو قسمت شماره تلفنا من با اینکه زدم بیکارم فیلده Work Phone Number یه شماره دیگه خودمو زدم و با فرمت ...98916+ وارد کردم بنظرتون مشکلی ایجاد میکنه؟ باید فرممو آنلاک کنم؟ نامبرمم حدود 33XX هستش

سلام .

با کی سی سی مکاتبه کنین یادتون نره مشخصات کیس رو اول ایمیل بنویسین
با تشکر از اطلاعات خوبی که به اشتراک گذاشتین
من دانشجوی ترم 3 کارشناسی ارشد هستم و همزمان شاغل هم هستم،با این شرایط شغلم را چی بنویسم ؟
و به طور پیش فرض آنکارا را به عنوان محل مصاحبه در نظر گرفتن ، به نظرتون محل را تغییر بدم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 16:09)shimad نوشته:  با تشکر از اطلاعات خوبی که به اشتراک گذاشتین
من دانشجوی ترم ۳ کارشناسی ارشد هستم و همزمان شاغل هم هستم،با این شرایط شغلم را چی بنویسم ؟
و به طور پیش فرض آنکارا را به عنوان محل مصاحبه در نظر گرفتن ، به نظرتون محل را تغییر بدم ؟
هردو رو بنویس تو قسمتی که شغلو پر می کنی می پرسه شغل دیگری هم دارید یا نه. بلیو انتخاب کنی می تونی شغل دوم هم بنویسی.
در مورد تغییر سفارت هم می تونی تغییر بدی ولی بهتره اگه دلیل خاصی نداری این کارو نکنی. بازم تصمییم با خودته
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 09:08)َalikh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 09:04)m_kh نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 08:20)sepehr007 نوشته:  کسی‌ میدونه چطوری می‌تونیم فرم آنلاین را چک کنیم؟ ، من فرم را ۵ روز پیش سابمیت کردم ولی‌ یک کم شک دارم تو قسمت شغلی‌ .اصلا یادم نیست چی‌ نوشتم . تشکر

مجدد برو به سايت cea.... وارد كه شدي گوشه بالا سمت راست زده sign اونو بزنيد يك صفحه باز ميشه كه توش هم ميتونيد پرينت فرم و پرينت كانفرميشن نامبرتونو بگيريد.
اگه اشتباه جدی داری سریع آنلاک کن و تصحیح کن

به نظرم بهتره حتما پرينت بگيرين كه بدونين دقيقاً چه چيزايي گفتين
تشکر کنندگان: ed2008 ، آلیس-1980
سلام
من کیس نامبرم ۹** هستش ۱۱ می هم فرم رو پر کردم ولی تو انتخاب سفارت ارونجایی که اطلاع نداشتم استانبول رو انتخاب کردم ، (توی نامه اول من سفارت آنکارا انتخاب شده یود) سوالم این هستش که من باید به kcc میل بدم و سفارت و تغییر بدم یا خودشون تغییر میدن به آنکارا؟ (اگر استانبول نمی شود چرا در گزینه های انتخابی فرم ۲۶۰ بود؟ Sad
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان محترم
من فایل راهنمای مربوط به پر کردن فرم DS-260 را کامل مطالعه کردم اما چند سوال برایم پیش آمده است:
۱- از چه زمان، تا کی و در چه سایتی باید برای پر کردن فرم DS-260 اقدام کنیم؟
۲- منظور از سوال Primary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۳- منظور از سوال Secondary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۴- در حال حاضر دانشجو هستم. منظور از سوال Work phone number باید شماره تلفن دانشگاه را بنویسم؟
۵- پاسخ سوال Do you hold or have you held any nationality other than the one you have indicated above؟ را باید Yes بزنیم یا No ؟
۶- پاسخ سوال Do you hold a passport from the country/region of origin (nationality) above؟ را باید Yes بزنیم یا No؟
۷- در کدام قسمت فرم DS-260 و چگونه باید محل مصاحبه را تغییر دهیم؟
۸- آیا باید در هنگام پرکردن فرم DS-260 آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را وارد کنیم؟ آیا این امکان وجود دارد و می توانیم بعداً و در هنگام مصاحبه در سفارت مربوطه، آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را بدهیم؟
۹- قبل از ثبت نام در لاتاری ۲۰۱۶ نام خانوادگی ام را تغییر داده ام و با نام خانوادگی جدید در لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کردم. آیا باید نام خانوادگی قبلی ام را نیز در هنگام پر کردن فرم DS-260 وارد کنم؟ در کدام قسمت؟
۱۰- منظور از Military specialty چیست؟ آیا منظور همان رسته در خدمت سربازی است؟
11- من در حد متوسط با زبان انگلیسی آشنایی دارم. اگر سوال Can you speak and/or read languages other than your native language? را Yes بزنم، قسمت List the language that you speak and/or read را باید چگونه به انگلیسی پر کنم و بنویسم؟
12- آیا باید در هر مرحله حتما Save را انجام دهیم یا نیازی به این کار نیست؟
13- متولد سال 1989 میلادی هستم. پس از پایان پر کردن فرم DS-260، آیا باید فرم DS-1810 (که مربوط به فراخوان سربازی در آمریکا در صورت نیاز است.) را دانلود و پر کنم؟ پس از رسیدن به آمریکا این فرم را باید به کجا تحویل بدهم؟
14- سوال مربوط به واکسن را باید Yes بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
15- در حال حاضر دانشجو هستم. باید سوال مربوط به سربازی را No بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
16- در حال حاضر دانشجو هستم و گذرنامه ندارم. در قسمت پایان پر کردن فرم DS-260 که اطلاعات تایید می شود شماره گذرنامه را چه بنویسم؟
با سپاس فراوان
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 15:08)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 19:55)sadaf44 نوشته:  سلام
دوستان برندگان لاتاری که تحصیلات زیر گروه پزشکی دندانپزشکی داروسازی و یا پیرا پزشکی دارند و یا دانشجو ی این زیر گروه ها هستن لطفا بگید برای اینکه قصد داریم یه گروه جهت تبادل نظر درباره ی مصاحبه روند ادامه تحصیل در آمریکا و ... تشکیل بدیم.

سلام .وقت بخیر.متاسفانه سایت به من اجازه ارسال پیام نمیده.در نتیجه با عرض پوزش اینجا جواب میدم.بله قطعا. جز این باشه که هیچ وقت مهاجرت نمیکنم.به هر حال ۶ سال از عمرمو اینجا دندونپزشکی خوندم.بله یه امتحان شبیه به usmle هست . کلا دنگ و فنگ داره.یه جورایی تخصص خوندن تو ایران راحتتره. ولی من خودم حاضرم اون سختی ها رو واسه یه زندگی بهتر به جون بخرم.کیس نامبر من 5600 هست و 26 سالمه.فقط امیدوارم بتونم ویزا رو بگیرم.شما دندانپزشکی؟کیس نامبرتون چنده؟چندنفرید؟

لطفا بقیه بچه های زیر گروه دیپلمه های گروه تجربی رو هم شامل بدونین !!!!!!
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: sadaf44 ، maral-map
(2015-06-02 ساعت 18:21)mehr.mehr نوشته:  سلام
من کیس نامبرم ۹** هستش ۱۱ می هم فرم رو پر کردم ولی تو انتخاب سفارت ارونجایی که اطلاع نداشتم استانبول رو انتخاب کردم ، (توی نامه اول من سفارت آنکارا انتخاب شده یود) سوالم این هستش که من باید به kcc میل بدم و سفارت و تغییر بدم یا خودشون تغییر میدن به آنکارا؟ (اگر استانبول نمی شود چرا در گزینه های انتخابی فرم ۲۶۰ بود؟ Sad
با سلام
گویا . فقط توی ابوظبی و آنکارا و ایروان مصاحبه به زبان فارسی انجام میشود و در سایر سفارت خانه ها خیر .....
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 15:04)Sb_artist نوشته:  

سلام .
با ارسال ایمیل یا مکاتبه با kcc مطابق فرمت اشاره شده در تاپیک توسط دوستان میتوانید درخواست آنلاک و سپس اصلاح فرمایید.
F4 Category‎
PD ‎2008
با نام کاربری sepidar

تشکر کنندگان:
زبان مصاحبه برام فرقی نداره ، اینکه آیا استانبول میشه یا نه سوالمه Sad
ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان