کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-09-03 ساعت 14:32)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 09:50)masoud1362 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم که تو این پروسه همگی شاد و خوشحال کارهامون رو به اتمام برسونیم. میخواستم خبر بدم که:
امروز رفتم تجریش و از مدارک مورد نیاز که شامل شناسنامه و کارت ملی خودم و همسرم، کارت پایان خدمت، رونوشت عقدنامه و مدارک دیپلم و پیش و لیسانس خودم و لیسانس خانمم از هر کدوم دو سری درخواست ترجمه کردم شد 419 هزار تومن...
گفتم در جریان باشیدCool

همگی موفق باشید
با سلام آقا مسعود عزیز امیدوارم موفق باشی خیلی عالی بوده قیمتش
موفق باشی

درود و تبریک
آقا مسعود هیچ کدوم از مهرهای دادگستری و وزارت خارجه رو نزدین ؟
تشکر کنندگان:
دوستان فرم contact كه براي آنكارا بايد همراه مدارك پست كنيمو از كجا بايد بگيريم.
تشکر کنندگان:
(2015-09-09 ساعت 18:43)m_kh نوشته:  دوستان فرم contact كه براي آنكارا بايد همراه مدارك پست كنيمو از كجا بايد بگيريم.

سلام دوست عزیز

از اینجا
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Amir.AA
(2015-09-09 ساعت 20:02)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 18:43)m_kh نوشته:  دوستان فرم contact كه براي آنكارا بايد همراه مدارك پست كنيمو از كجا بايد بگيريم.

سلام دوست عزیز

از اینجا

باسلام دوست عزیز برای ابوظبی هم فرم کانتکتcontactلازم هست که پر کنیم با سپاس

سلام دوست عزیز

از اینجا

شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان:
(2015-09-09 ساعت 21:02)behjan نوشته:  

سلام دوست عزیز

از اینجا

سلام دوست عزیز

از اینجا

با سلام خیر نیاز نیست
بهترین راه لطفاً یه سر به سایت سفارت بزنید اونجا براتون مدارک رو گذاشته دقیقاً هم گفته که چه چیزی رو بیارید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: behjan
سلام ، دوستان یه سوال ، برای گرفتن عدم سو پیشینه باید بگیم برای سفارت آمریکا میخوایم یا نه؟ در ضمن همه میگن سفارت آمریکا تو آنکارا یکم گیره ، این درسته یا نه؟ و اگر بخوایم مکان مصاحبه رو تغییر بدیم آیا مشکلی ایجاد میشه ؟
تشکر کنندگان:
نيازي به گرفتن سو پيشينه نيست

تشکر کنندگان:
(2015-09-09 ساعت 21:15)ho_tasha نوشته:  

سلام دوست عزیز

از اینجا

سلام دوست عزیز

از اینجا

با سلام خیر نیاز نیست
بهترین راه لطفاً یه سر به سایت سفارت بزنید اونجا براتون مدارک رو گذاشته دقیقاً هم گفته که چه چیزی رو بیارید

... ببخشید این فرم contact رو جایی ننوشته که میخوایم
شما از کجا خوندی؟

(2015-09-10 ساعت 00:22)Aabearff نوشته:  نيازي به گرفتن سو پيشينه نيست

توی مدارک اصلی که ازمون میخوان نوشته سو پیشینه میخوان ... تو خود سایت اصلی
تشکر کنندگان:
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
تا اونجايي كه من خوندم نوشته گواهي سوپيشنه جمهوري اسلامي قابل اعتماد نيست و اگر مطالب قبلي را هم مطالعه كنيد همه دوستان گفتند نيازي نيست مگر اينكه خارج از ايران زندگي كنيد

تشکر کنندگان:
bebakhshid, Yani faqat diplom va lisans kaafi nist

Va baad madaarek shabihe einke shoma neveshtid tarjome beshe>?

tarjomeye govaahie sooe pishine ham mohem va laazem hast ?
تشکر کنندگان:
(2015-07-04 ساعت 20:43)Aghaman نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 13:26)لطف اله نوشته:  سلام ...دوستان ...لطفا میشه منا راهنمایی کنید سفارت من آنکارا هست گفتند مدارک را باید پست کنیم لطف میکنید کسانی که اطلاع دارند جواب سوال منا بدند ..مدارکی که ترجمه میکنیم اصل مدارکی که ترجمه میکنیم باید پست کنیم برا سفارت آنکار یا کپی مدارکی که ترجمه شده ....نامه تمکن مای که ازبانک گرفتیم هم پست کنیم براشون یا با اصل مدارک ببریم با خودمون.....یه سوال دیگه من خودم برنده اصلی لاتاری هستم وخانم هستم لیسانس دارم ..ولی شوهرم دیپلم کارو دانش داره ...پیش دانشگاهی نداره ...همونا قبول میکنند به نظرتون این دیپلم شوهرم 12 ساله محسوب میشه ....ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنند

۱ -كپی مدارک ( کپی از ترجمه ها و کپی از اصل )
۲ - مدرک تحصیلی همراه هر چه باشد مهم نیست ، مهم برنده اصلی است
ضمنا اصل تمکن را خودتان ببرید و کپی آن را پست کنید
موفق باشید

مدارکی که برای آنکارا پست میکنید باید یک سری ترجمه باشه و نه کپی معمولی از روی ترجمه. یک نسخه ترجمه هم روز مصاحبه با خودتون ببرین. در مجموع دو نسخه ترجمه بدون مهر دادگستری و وزارت خارجه میخواین.

Copies with original translations will be sufficient before the interview. Original documents will be required at the time of your interview.

For Iranian applicants only. If you have served the Iranian military, please provide a copy and certified English translation of your military card. If you are exempt from the service please provide a copy and certified English translation of your military service exemption card. Originals of these documents will be required at the time of interview.

منبع: pdf سفارت آنکارا
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN
(2015-09-10 ساعت 00:24)nazi00 نوشته:  

سلام دوست عزیز

از اینجا

سلام دوست عزیز

از اینجا

با سلام خیر نیاز نیست

شما از کجا خوندی؟

POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER: Applicants are required to submit a police certificate from the country of the applicant’s nationality and current residence. Police certificates are also required from all other countries where the applicant has resided for at least one year. Regardless of the length of residence, a police certificate must also be obtained from the police authorities of any place where the applicant has been arrested for any reason. Police certificates from Iran are not required. Police Certificates from Turkey are known as “ARSIV KAYITLI ADLI SICIL KAYDI” (It is mandatory that they come with the archive records). Please see the following pages for more information on police certificates.

این پست و پست قبل با استناد به pdf 2015 موجود در وبسایت سفارت هست. ممکنه برای سال ۲۰۱۶، pdf جدید بیاد. پس حتما وبسایت رو چک کنید
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان: Amir.AA
دوستان من در DS260 در اون قسمت که نوشته با سازمانی چیزی کار می کنید نوشتم با فدراسیون کاراته، حالا میخوام ببینم مدرک مربیگری ام رو بفرستم واسه آنکارا یا بذارم اونجا اگه توضیحی خواستن ارایه کنم؟؟؟

(2015-09-09 ساعت 11:40)ساتی نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 14:32)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 09:50)masoud1362 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم که تو این پروسه همگی شاد و خوشحال کارهامون رو به اتمام برسونیم. میخواستم خبر بدم که:
امروز رفتم تجریش و از مدارک مورد نیاز که شامل شناسنامه و کارت ملی خودم و همسرم، کارت پایان خدمت، رونوشت عقدنامه و مدارک دیپلم و پیش و لیسانس خودم و لیسانس خانمم از هر کدوم دو سری درخواست ترجمه کردم شد 419 هزار تومن...
گفتم در جریان باشیدCool

همگی موفق باشید
با سلام آقا مسعود عزیز امیدوارم موفق باشی خیلی عالی بوده قیمتش
موفق باشی

درود و تبریک
آقا مسعود هیچ کدوم از مهرهای دادگستری و وزارت خارجه رو نزدین ؟
نه همشون فقط مهر دارالترجمه رو دارن
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان:
(2015-09-10 ساعت 11:24)Audiophile نوشته:  
(2015-09-10 ساعت 00:24)nazi00 نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 20:02)Siamak.k نوشته:  سلام دوست عزیز

از اینجا

(2015-09-09 ساعت 20:02)Siamak.k نوشته:  سلام دوست عزیز

از اینجا

با سلام خیر نیاز نیست

شما از کجا خوندی؟

POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER: Applicants are required to submit a police certificate from the country of the applicant’s nationality and current residence. Police certificates are also required from all other countries where the applicant has resided for at least one year. Regardless of the length of residence, a police certificate must also be obtained from the police authorities of any place where the applicant has been arrested for any reason. Police certificates from Iran are not required. Police Certificates from Turkey are known as “ARSIV KAYITLI ADLI SICIL KAYDI” (It is mandatory that they come with the archive records). Please see the following pages for more information on police certificates.

این پست و پست قبل با استناد به pdf ۲۰۱۵ موجود در وبسایت سفارت هست. ممکنه برای سال ۲۰۱۶، pdf جدید بیاد. پس حتما وبسایت رو چک کنید
سلام دوست عزیز
میشه لطفا نمونه فرم کانتکت پرشده البته منظورم راهنمایی نحوه پرشدن هست رو بذارید؟؟؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان