کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-08-28 ساعت 20:33)humsun نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 14:23)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 10:14)MSDJVD نوشته:  سلام . کسی می دونه فزمت گواهی به اشتغال باید چطوز باشه وچه مشخصاتی باید داشته باشه.ممنون

سلام. اگر مدرک تحصیلی ارائه میدی پس گواهی اشتغال نیاز نیست ولی اگر تصمیم دارید تهیه و ترجمه کنید فرمت خاصی نداره و بصورت معمولی در سربرگ شرکت
یا اداره با مهر و تاریخ و ذکر نام سفارت آمریکا باشه که قابلیت ترجمه رو داشته باشه
ببخشيد كه من خلاف صحبت شما ميگم. يكي از دوستان من كه اخيرا مصاحبه كرده و ويزا گرفته گفت كه زمان مصاحبه ازش مدركي مبني بر شاغل بودنش خواسته و گرفته و نگاه كرده.
توصيه من به دوستان اينه كه اگر كارمند هستن حكمي چيزي ببرن با خودشون

خواهش میکنم. ولی بنده هم نگفتم اصلا نگیرید فقط عرض کردم ضروری نیست و نظر شخصی افیسره که این نامه رو رویت کنه.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: humsun
سلام
من تو فرم 260 نوشتم تو مغازه پدرم کار می کنم که چندین سال پیش خودم تو اون مغازه بودم که پروانه داشتم
الان پروانه چند سال پیش رو ترجمه کردم . ولی در مورد مدرک مربوط به این که پبش پدرم کار می کنم ترجمه نکردم چون بیمه ندارم . در ضمن من ارشد تموم کردم . و این مدارک شغلی رو برای اثبات ادعای خودم می خوام ارائه بدم . از دوستان سوال داشتم آیا مدرکی مبنی بر اینکه تو مغازه پدرم کار میکنم ترجمه کنم ؟

متشکر
شماره کیس:$$2016AS2$ ، کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC، تعداد افراد کیس: 1نفر، تاريخ مصاحبه: هفته دوم اكتبر، آپديت : 16 اكتبر ، 3 مارچ ، کلیرنس : 3 مارچ
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 01:53)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 10:14)MSDJVD نوشته:  سلام . کسی می دونه فزمت گواهی به اشتغال باید چطوز باشه وچه مشخصاتی باید داشته باشه.ممنون

سلام. اگر مدرک تحصیلی ارائه میدی پس گواهی اشتغال نیاز نیست ولی اگر تصمیم دارید تهیه و ترجمه کنید فرمت خاصی نداره و بصورت معمولی در سربرگ شرکت
یا اداره با مهر و تاریخ و ذکر نام سفارت آمریکا باشه که قابلیت ترجمه رو داشته باشه
ببخشيد كه من خلاف صحبت شما ميگم. يكي از دوستان من كه اخيرا مصاحبه كرده و ويزا گرفته گفت كه زمان مصاحبه ازش مدركي مبني بر شاغل بودنش خواسته و گرفته و نگاه كرده.

خواهش میکنم. ولی بنده هم نگفتم اصلا نگیرید فقط عرض کردم ضروری نیست و نظر شخصی افیسره که این نامه رو رویت کنه.
توی سایت سفارت هم نوشته نامه اشتغال به کار برای کسانی که مدرک دیپلم و بالاتر دارند ضرورتی نداره... من اصلا نمیخوام کسی بدونه دارم میرم حالا صاف برم بگم به اداری که نامه بزن خطاب به سفارت آمریکا!!! اینا دیگه وسواس های بیجا هست، بنظرم دوست شما هم مشکلی چیزی داشته که آفیسر اونو ازش خواسته
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، مل مل
(2015-09-01 ساعت 11:52)masoud1362 نوشته:  
(2015-09-01 ساعت 01:53)m.ghoreishi نوشته:  

توی سایت سفارت هم نوشته نامه اشتغال به کار برای کسانی که مدرک دیپلم و بالاتر دارند ضرورتی نداره... من اصلا نمیخوام کسی بدونه دارم میرم حالا صاف برم بگم به اداری که نامه بزن خطاب به سفارت آمریکا!!! اینا دیگه وسواس های بیجا هست، بنظرم دوست شما هم مشکلی چیزی داشته که آفیسر اونو ازش خواسته
حالا اگه نميخواهيد ارايه كنيد يا هر مساله اي ديگه مربوط به شماست و من صرفا اطلاع رساني كردم ضمن اينكه تا كيد ميكنم و عرض كردم گراهي اشتغال به كار نخواسته و حكمش رو ديده آفيسر.
دوست/ همكار بنده با تحصيلات كارشناسي ارشد در يك سازمان خصوصي بسيار معتبر شاغل هستند.
بنده خودم تازه برنده شدم و مثل همه شما تجربه حضوري ندارم ولي تصورم اينه كه از محتواي پستهام و ... مشخصه كه احساسي و هيجاني برخورد نمي كنم.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 17:19)jilibiliyaee نوشته:  من از اموزش ریز نمراتمو گرفتم و زیرش واسم مهر دانشگاه رو زد ایا همین مهر تعید میکنه ریز نمراتو.
منظور از ریز نمرات تایید شده چیه
من از اموزش ریز نمراتمو گرفتم و زیرش واسم مهر دانشگاه رو زد ایا همین مهر تعید میکنه ریز نمراتو.
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 10:30)aminreza نوشته:  سلام
من تو فرم 260 نوشتم تو مغازه پدرم کار می کنم که چندین سال پیش خودم تو اون مغازه بودم که پروانه داشتم
الان پروانه چند سال پیش رو ترجمه کردم . ولی در مورد مدرک مربوط به این که پبش پدرم کار می کنم ترجمه نکردم چون بیمه ندارم . در ضمن من ارشد تموم کردم . و این مدارک شغلی رو برای اثبات ادعای خودم می خوام ارائه بدم . از دوستان سوال داشتم آیا مدرکی مبنی بر اینکه تو مغازه پدرم کار میکنم ترجمه کنم ؟

متشکر

آقا شما که ارشد داری اصن نیازی به گواهی کار و بیمه و.... نداری
هیچی نمی خواد.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: aminreza
(2015-08-31 ساعت 22:21)amirabas93 نوشته:  
(2015-08-30 ساعت 22:01)Aliasghar.Abbasi نوشته:  سلام

یک سوال خیلی مهم دارم که اگر کسی لطف کنه با ایمیل بهم جواب بده ممنون میشم
مدرک ارشد من روزانه بوده و گذاشتم اداره کار تا آزاد بشه، بهمن آزاد میشه
اگر زودتر به مصاحبه دعوت بشم میتونم مدرک ارشد رو نبرم و ترجمه لیسانس رو ببرم؟

aa.abbasi@ymail.om
ممنون

درود
دوست عزیز شما باید حتما آخرین مدرک تحصیلیتون رو روز مصاحبه همراه داشته باشید. میتونید مدرکتون رو خریداری کنید اگر عجله دارید. باید ارزشش رو داشته باشه!
یا حداقل مدرک موقت ارشد رو بگیرید و بگید هنوز دانشنامم حاضر نشده.
موفق باشید
دوست عزیز هیچ بایدی در کار نیست !
شما مدرک لیسانس رو می دی و به آفیسر توضیح میدی که مدرک فوقت دستت نیست. مثل خیلی از دوستان 2015
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان: jilibiliyaee
(2015-09-01 ساعت 16:09)jilibiliyaee نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 17:19)jilibiliyaee نوشته:  من از اموزش ریز نمراتمو گرفتم و زیرش واسم مهر دانشگاه رو زد ایا همین مهر تعید میکنه ریز نمراتو.
من از اموزش ریز نمراتمو گرفتم و زیرش واسم مهر دانشگاه رو زد ایا همین مهر تعید میکنه ریز نمراتو.

دوست عزیز
شما این مسئله رو با داراترجمه چک کن.
اگه برات ترجمه کرد که هیچ
اگه ترجمه نکرد باید به تایید آموزش عالی برسونی (برای مدارک دانشگاه دولتی) که اطراف میدون فردوسیه. تو اینترنت سرچ کن نوبت بگیر و برو خودت تاییدش رو بگیر.
موفق باشی
تشکر کنندگان: humsun
(2015-09-01 ساعت 18:51)areb1356 نوشته:  

دوست عزیز
اگه ترجمه نکرد باید به تایید آموزش عالی برسونی (برای مدارک دانشگاه دولتی) که اطراف میدون فردوسیه. تو اینترنت سرچ کن نوبت بگیر و برو خودت تاییدش رو بگیر.
موفق باشی
من ورودی 88ارشد دانشگاه ازاد هستم و کارشناسی ارشدمو ناتمام ول کردم و دانشگاه نرفتم یهویی تو سال 90 و تو فرم قبل از قبول شدنم عنوان کرده بودم که چند واحد از دروس ارشد رو گذروندم و تو فرم ds260هم عنوان کردم که چند واحد از دروس ارشد رو گذروندم" حدودا 16 واحد ارشد میشه واحدایی که گذروندم حالا واسه اثبات حرفام باید چی ببرم با خودم ایا ریز نمراتی که از دانشگاه ازاد بگیرم ببرم و زیرش مهر اموزش و دایره امتحانات و معاون باشه کفایت میکنه واسه افیسر و سفارت دیگه چی میتونم بگیرم جز این" ضمنا وضعیت حال حاضر منو تو ریز نمراتمم زده عدم مراجعه
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: areb1356
(2015-09-02 ساعت 00:04)jilibiliyaee نوشته:  
(2015-09-01 ساعت 18:51)areb1356 نوشته:  

دوست عزیز
موفق باشی
من ورودی 88ارشد دانشگاه ازاد هستم و کارشناسی ارشدمو ناتمام ول کردم و دانشگاه نرفتم یهویی تو سال 90 و تو فرم قبل از قبول شدنم عنوان کرده بودم که چند واحد از دروس ارشد رو گذروندم و تو فرم ds260هم عنوان کردم که چند واحد از دروس ارشد رو گذروندم" حدودا 16 واحد ارشد میشه واحدایی که گذروندم حالا واسه اثبات حرفام باید چی ببرم با خودم ایا ریز نمراتی که از دانشگاه ازاد بگیرم ببرم و زیرش مهر اموزش و دایره امتحانات و معاون باشه کفایت میکنه واسه افیسر و سفارت دیگه چی میتونم بگیرم جز این" ضمنا وضعیت حال حاضر منو تو ریز نمراتمم زده عدم مراجعه

ببین دوست عزیز اگه شما الان دانشجو هستین یه نامه اشتغال به تحصیل می گیرین و ترجمه می کنین می برین.
اگه هم که دیگه دانشجو نیستین البته لازم به ذکرش نبود. در هر حال برای راحتی خیال خودتون ریز نمرات رو بگیرید و ترجمه کنید. به دارالترجمه بگین هیج تاییدی (امور خارجه و دادگستری) نمی خواهد . فقط با مهر مترجم رسمی براتون آماده کنه. اونجا هم اگه ازتون خواستن بدین وگرنه اصراری به دادن مدارک اضافی نداشته باشید.
موفق باشید.
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
من سال 92 کارشناسی خودم رو گرفتم در رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر (فنی حرفه ای بودم - ناپیوسته- پیش دانشگاهی نخوندم)
میخواستم ببینم نیازی به معادل سازی فوق دیپلم هست؟ چون پیش دانشگاهی نخوندم
یا نه
چون لیسانس دارم دیگه نیازی به معادل سازی نیست؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: خودم ، وسایم | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ... | دریافت کلیرنس: ... | دریافت ویزا: ...
HAS NOT BEEN SELECTED << 2017

تمام آدرس‌ها و شماره‌های تماس مورد نیاز   |   Compare USA Cities

کانادا
تشکر کنندگان:
(2015-09-02 ساعت 23:50)crafcrab نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من سال 92 کارشناسی خودم رو گرفتم در رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر (فنی حرفه ای بودم - ناپیوسته- پیش دانشگاهی نخوندم)
میخواستم ببینم نیازی به معادل سازی فوق دیپلم هست؟ چون پیش دانشگاهی نخوندم
یا نه
چون لیسانس دارم دیگه نیازی به معادل سازی نیست؟

دوست عزیز
در مورد دوستان دبیرستانی مدرک پیش دانشگاهی کفایت می کنه.
در مورد شما هم مدرک لیسانس کفایت می کنه، ولی بعضی مواقع کسی که مسئول گرفتن مدارک پرونده هست اصرار به گرفتن مدرک معادل پیش دانشگاهی داره (هرچند اگه ندی هم بعد برای افیسر توضیج میدی)
ولی شما برای اطمینان خاطر این مدرک رو آماده کن اگه ازت خواستن بکوب رو پیشخون Big Grin
تشکر کنندگان: crafcrab
برای معادل سازی کجا باید رفت؟
تهران - میدان فردوسی - خیابان ایرانشهر جنوبی - تقاطع خیابان طالقانی - معاونت آموزش متوسطه
؟؟؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: خودم ، وسایم | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ... | دریافت کلیرنس: ... | دریافت ویزا: ...
HAS NOT BEEN SELECTED << 2017

تمام آدرس‌ها و شماره‌های تماس مورد نیاز   |   Compare USA Cities

کانادا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-09-03 ساعت 00:25)crafcrab نوشته:  برای معادل سازی کجا باید رفت؟
تهران - میدان فردوسی - خیابان ایرانشهر جنوبی - تقاطع خیابان طالقانی - معاونت آموزش متوسطه
؟؟؟

آدرس دقیقش رو توی تاپیک 2015 توی اولین پست فکر کنم می تونی پیدا کنی.
ولی فکر می کنم همین آدرس درسته.
بازم برای اطمینان یه سر به تاپیک 2015، اولین پستش بزن
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم که تو این پروسه همگی شاد و خوشحال کارهامون رو به اتمام برسونیم. میخواستم خبر بدم که:
امروز رفتم تجریش و از مدارک مورد نیاز که شامل شناسنامه و کارت ملی خودم و همسرم، کارت پایان خدمت، رونوشت عقدنامه و مدارک دیپلم و پیش و لیسانس خودم و لیسانس خانمم از هر کدوم دو سری درخواست ترجمه کردم شد 419 هزار تومن...
گفتم در جریان باشیدCool

همگی موفق باشید
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: Siamak ، Amir.AA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان