کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-09-03 ساعت 09:50)masoud1362 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
امیدوارم که تو این پروسه همگی شاد و خوشحال کارهامون رو به اتمام برسونیم. میخواستم خبر بدم که:
امروز رفتم تجریش و از مدارک مورد نیاز که شامل شناسنامه و کارت ملی خودم و همسرم، کارت پایان خدمت، رونوشت عقدنامه و مدارک دیپلم و پیش و لیسانس خودم و لیسانس خانمم از هر کدوم دو سری درخواست ترجمه کردم شد 419 هزار تومن...
گفتم در جریان باشیدCool

همگی موفق باشید
با سلام آقا مسعود عزیز امیدوارم موفق باشی خیلی عالی بوده قیمتش
موفق باشی
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: sepehr007 ، marysa ، ed2008
(2015-08-31 ساعت 19:51)sepideh1234 نوشته:  من مصاحبم ١٩ اکتبر هست, اما الان مدارکم کامله, میشه بفرستم؟ زود نیست؟چون نامه بانک رو گرفتم میخوام از تاریخش خیلی نگذره.

ماهم 19 اكتبري هستيم ، اگه خدا بخواد اونجا مي بينيمتون.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: sepideh1234
(2015-09-05 ساعت 21:32)mehdihk نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 19:51)sepideh1234 نوشته:  من مصاحبم ١٩ اکتبر هست, اما الان مدارکم کامله, میشه بفرستم؟ زود نیست؟چون نامه بانک رو گرفتم میخوام از تاریخش خیلی نگذره.

ماهم 19 اكتبري هستيم ، اگه خدا بخواد اونجا مي بينيمتون.
با سلام بفرستی هم مشکلی نیست ولی کاش صبر میکردی من آماده کردم ولی نامه رو گذاشتم روزی که میخوام بفرستم بگیرم و بفرستم
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: sepideh1234
سلام دوستان آیا حتما باید ریزنمرات ارایه بشه؟
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان:
(2015-09-05 ساعت 22:42)alakanzas نوشته:  سلام دوستان آیا حتما باید ریزنمرات ارایه بشه؟
با سلام دوست عزیز نیاز به ارائه و فرستادن نیست ولی در امریکا ریز نمرات ارزشش از مدرک بالاتره و در دانشگاه ها اگر شما بخواهید پذیرش بگیرید باید ریز نمرات ارائه کنید.
اما در مورد لاتری از شما نخواسته که ریز نمرات رو بفرستین یا ارائه دهید ولی دوستان ترجمه می کنن تا زمانی که اگر افیسر خواست ارائه بدن و در کل یه وقت به خاطر یه ریز نمره نقص پرونده نخور که برن بیارن و هزینه اضافی.
پس اینجا یکبار میدی به دارالترجمه که ترجمه کنه و اونجا اگر خواستن ارائه میکنی.
حال تصمیم گیری با شماست. و لی اگر شما آنکارا مصاحبه داری نیاز نیست که بفرستی فقط روز مصاحبه با خودت داشته باش.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ed2008 ، alakanzas ، ARSAMNEW ، golia
ممنون از لطف شما
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان:
با سلام. آیا در باجه اول که مدارک را تحویل می دهیم ، اصل مدارک را باید تحویل دهیم ویا ترجمه کافی است واصل مدارک را موقع ای که آفیسر خواست نشان دهیم.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
ببخشيد ميشه راهنماييم كنيد، من مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي كپي برابره اصلشو دارم چون اصلشو نزاشتن نگه دارم.ايرادي داره؟؟ مدرك ليسانس و فوق ليسانس اصلشو دارم البته
تشکر کنندگان:
(2015-09-06 ساعت 19:45)MSDJVD نوشته:  با سلام. آیا در باجه اول که مدارک را تحویل می دهیم ، اصل مدارک را باید تحویل دهیم ویا ترجمه کافی است واصل مدارک را موقع ای که آفیسر خواست نشان دهیم.
سلام باجه اول اصل و ترجمه مدارک روبا هم میگیره
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 11:21)mehr.mehr نوشته:  ببخشيد ميشه راهنماييم كنيد، من مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي كپي برابره اصلشو دارم چون اصلشو نزاشتن نگه دارم.ايرادي داره؟؟ مدرك ليسانس و فوق ليسانس اصلشو دارم البته
دوست عزیز سلام شما همه جا پیام میزارید میتوجه هستیم که استرس دارید ولی به دیگران استرس وارد نکنید
همه ما اینجا برای شما آرزوی موفقیت و ویزای یکضرب داریم.
ببینید از شما مدرک لیسانستون رو میخوان ولی اونجا میتونه برای اثبات بگه که مدرک دیپلم رو نشون من بدید. مشکلی نداره بهترین توصیه این هست که با یهک دارالترجمه مشورت کنید ببینید اگر مدرک کپی برابر اصل شما رو ترجمه رسمی میکنند که مشکل حله. در غیر اینصورت میتونید برید از آموزش و پرورش یه گواهی بگیرید که اون خودش قابل ترجمه هستش.
البته جاش اینجا نیست از همه دوستان معذرت میخوام ولی بزارید خیال این خانوم رو راحت کنم.
من همین چند لحظه پیش یه فایلی رو در تاپیک CSC قرار دام شما با استفاده از اون میتونید راحت ثبت نام کنید.
توجه داشته باشین که CSC اداره پست هست اگر شما برای آنکارا مصاحبه دارید باید ثبت نام کنید در غیر اینصورت نیاز نیست.
همچنین میتونید برید ادارات پست مرکزی در تهران اونها با DHL قرار داد دارن و میتونید مدارک رو بفرستین با خیال راحت خودشون هم آدرس سفارت رو دارن و میدونن که چیکار باید انجام بدن اصلاً نگران نباشین.
بدون استرس و فقط با انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سفرنامه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، behjan
امیدوارم که تو این پروسه همگی شاد و خوشحال کارهامون رو به اتمام برسونیم. میخواستم خبر بدم که:
امروز رفتم تجریش و از مدارک مورد نیاز که شامل شناسنامه و کارت ملی خودم و همسرم، کارت پایان خدمت، رونوشت عقدنامه و مدارک دیپلم و پیش و لیسانس خودم و لیسانس خانمم از هر کدوم دو سری درخواست ترجمه کردم شد 419 هزار تومن...
گفتم در جریان باشیدCool

همگی موفق باشید

سلام. من هم دقیقا همین مدارک رو دیروز دادم به دارالترجمه (البته یک سری) از من 325 گرفتن. لطفا بفرمایین این قیمت شما شامل مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هم هست یا خیر؟
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 11:54)sara20e نوشته:  
گفتم در جریان باشیدCool

همگی موفق باشید

سلام. من هم دقیقا همین مدارک رو دیروز دادم به دارالترجمه (البته یک سری) از من 325 گرفتن. لطفا بفرمایین این قیمت شما شامل مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هم هست یا خیر؟

سلام.. با ریزنمرات این قیمت شده یا فقط دانش نامه ها و دیپلم ها جزو مدارک تحصیلیتون دادید ترجمه؟
كيس نامبر:٢xxx رويت جواب : 8may افراد:٢ نفر ارسال فرم : june كارنت :13 Aug نامه دوم:30 Sep
مصاحبه :هفته دوم نوامبر -- هزينه: ترجمه بدون تایید 700 ه.ت :واكسيناسيون:300 ه.ت نفری... آزادسازي مدارك: 6 م. تور بليط هتل (6شب): 2 م نفری. مديكال:525 درهم نفری -- سفارت:ابوظبی -- آپدیت: نوامبر
کلیر دسامبر
Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام.
کسی اطلاع دارد که تاریخ ترجمه مدارک اگر قدیمی باشد مشکلی ایجاد میکند ؟ ضمنا موقع مصاحبه اصل مدارک و کپی را باید تحویل بدهیم یا فقط ترجمه کافی است ؟
(2015-09-08 ساعت 15:43)sepehr007 نوشته:  سلام.
کسی اطلاع دارد که تاریخ ترجمه مدارک اگر قدیمی باشد مشکلی ایجاد میکند ؟ ضمنا موقع مصاحبه اصل مدارک و کپی را باید تحویل بدهیم یا فقط ترجمه کافی است ؟
در زمان مصاحبه اصل تمام مدارك بايد همراهتون باشه
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: sepehr007
(2015-09-07 ساعت 14:02)Alireza1111 نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 11:54)sara20e نوشته:  
گفتم در جریان باشیدCool

همگی موفق باشید

سلام.. با ریزنمرات این قیمت شده یا فقط دانش نامه ها و دیپلم ها جزو مدارک تحصیلیتون دادید ترجمه؟

درود. من ریز نمرات رو ترجمه نکردم.
کیس نامبر:       2016AS2xxx
تعداد افراد:       2 نفر
تاریخ مصاحبه:   اول اکتبر 2015
سفارت:           ایروان
نتیجه مصاحبه:  AP
آپدیت کیس اصلی:  3Nov, 10Feb, 11Feb, 12Feb, 21Mar, 25Mar
کلییر کیس اصلی: 12Feb
آپدیت همسر: 16Oct,12Feb,24Mar,25Mar
کلییر همسر: 25Mar
دریافت ویزا: 20April
تشکر کنندگان: