موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مداركم رو ترجمه كردم . يه جايي تو سايت نوشته كه بايد عبارت :
Translation is accurate, and
.Translator is competent to translate
پاي امضاي مترجم باشه ولي من يادم رفت به مترجم بگم حالا چي كار كنم ببرم عبارت رو اضافه كنه يا نيازي نيست؟
اين هم لينك اين مطلب :
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم 25 August
8 - مصاحبه هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير 9 March
صدور ویزا 21 March
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم
دوستانی که به جنوب کالیفرنبا پرواز دارن در صورت نیاز کمک با من تماس بگیرن و اگر دنبال کار و بیزینس هستید میتونم کمکتون کنم ( لس انجلس ، ایرواین ، سن دیگو).
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ی سوال
مدرک لیسانسمونو حتما باید بخریم نه؟
چون من خریدم مدرکمو بعد که فهمیدم لاتاری بردم افسوس خوردم ولی الان خوندم که باید بخریم.درسته ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
2015-09-20 ساعت 13:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-20 ساعت 14:01 توسط امیررضا.س.)
سلام بر همه.یه سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظوراز سفارت آنکارا که 15 روز جلوتر مدارکتون را مثل پاس و نامه ها و مدارک تحصیلی را کپیشا بفرستین منظور کپی برایر با اصله(یعنی یه نسخه از مدارک ترجمه شده ) یا همین کپی های معمولی که دم مغازه ها میگیرن؟ (اگه از این معمولی هست باید رنگی باشه یا سیاه و سفید؟)
خواهشا یکی به طور دقیق و کامل جواب بده.چون من این سوال را قبلا هم پرسیدم و دوستان گفتند که یک نسخه از ترجمه ها را براشون بفرست.ولی در مورد پاسپورت نمیدونم چیکار کنم؟ تو خود سایت زده certified copy. حالا تکلیف ما چیه در رایطه با پاسپورتا و نامه های اول و دوم؟
سوال بعدیم در رابطه. با تمکن مالی هست.میخواستم بدونم که ما باید در بانکی در ایران مثل بانک ملی یا تجارت و یا ... پول بذاریم و نامش را بکیریم ببریم سفارت یا اینکه باید در یک بانکی در خارج ترجیحا آمریکا که دسترسی بهش سهل الوصولتر هستش باید پول داشته باشیم و نامه ی تمکن مالیشا بگیریم؟
ممنون از دوستان.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-21 ساعت 00:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-21 ساعت 00:34 توسط sinar.)
بچه ها گواهی موقت لیسانس قابل ترجمه قبول میکنن؟ یا حتما اصلش نیازه؟من مدرک گروی دانشگاه ارشدمه.چکار کنم ؟ و یه سوال دیگه اینکه اگه مدرکو بگیرم ازشون و ترجمه کنم ترجمه کفایت میکنه؟یا اصل فارسیشو میخوان؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در صفحه اول این تاپیک در مورد مدارکی که باید ترجمه بشه یکی از موارد گفته گواهی فوت پدر / مادر/ همسر/ فرزند در این مورد یک سوال داشتم یعنی من که برنده اصلی هستم و پدرم چند سال پیش فوت کرده و همسرم که اون هم همین شرایط را داره باید گواهی فوت والدین را که فوت کرده اند را باید ترجمه کنیم خیلی به نظرم بی ربط میاد لطفا توضیح بدید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-20 ساعت 01:24)sinar نوشته: بچه ها ی سوال
مدرک لیسانسمونو حتما باید بخریم نه؟
چون من خریدم مدرکمو بعد که فهمیدم لاتاری بردم افسوس خوردم ولی الان خوندم که باید بخریم.درسته ؟
اگه دانشگاه دولتی بودید بله باید بخرید تا بهتون اصل مدرک رو بدن، البته شاید این راه درست نباشه اما اگه مشکل مالی برای خرید مدرکتون دارید میتونید برید یه موسسه کاریابی و ازشون خواهش کنید یک پرونده در تاریخ گذشته براتون درست کنن و نشون بدن به مدت 6 ماه نتونستن براتون کار پیدا کنن و نامه ای که با این مضمون رو بهتون میدن ببرید اداره کار و یک نامه ازونجا بگیرید برای دانشگاه تا بتونید بدون پرداخت هزینه مدرکتون رو آزاد کنید البته اگه دانشگاه دولتی روزانه درس خوندید
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---