کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-09-18 ساعت 21:16)mehdihk نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من در مورد ارسال ترجمه کارت ملی موارد مختلفی تو تاپیک ها خوندم بعضی ها گفتن الزامی نیست ولی امروز رفتم تو سایت سفارت در ترکیه تو چک لیست برای ایرانیها نوشته بود ارسال الزامیه . سوالم اینه که اگر اعتبار کارت ملی همراه منقضی شده باشه می تونم همونو ترجمه کنم چون تعویضش وقت گیره ?
با سلام دوست عزیز هیچ مشکلی نیست همون رو ترجمه کنید برای ما هم تاریخش گذشته بود مشکلی نیست
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: mehdihk ، j.modarres
با سلام
من مداركم رو ترجمه كردم . يه جايي تو سايت نوشته كه بايد عبارت :
Translation is accurate, and
.Translator is competent to translate
پاي امضاي مترجم باشه ولي من يادم رفت به مترجم بگم حالا چي كار كنم ببرم عبارت رو اضافه كنه يا نيازي نيست؟
اين هم لينك اين مطلب :
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
Cool
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان:
سلام دوستای عزیزم
دوستانی که به جنوب کالیفرنبا پرواز دارن در صورت نیاز کمک با من تماس بگیرن و اگر دنبال کار و بیزینس هستید میتونم کمکتون کنم ( لس انجلس ، ایرواین ، سن دیگو).
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
تشکر کنندگان: Amir.AA ، j.modarres ، Pedraaam
بچه ها ی سوال
مدرک لیسانسمونو حتما باید بخریم نه؟
چون من خریدم مدرکمو بعد که فهمیدم لاتاری بردم افسوس خوردم ولی الان خوندم که باید بخریم.درسته ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
سلام بر همه.یه سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظوراز سفارت آنکارا که 15 روز جلوتر مدارکتون را مثل پاس و نامه ها و مدارک تحصیلی را کپیشا بفرستین منظور کپی برایر با اصله(یعنی یه نسخه از مدارک ترجمه شده ) یا همین کپی های معمولی که دم مغازه ها میگیرن؟ (اگه از این معمولی هست باید رنگی باشه یا سیاه و سفید؟)
خواهشا یکی به طور دقیق و کامل جواب بده.چون من این سوال را قبلا هم پرسیدم و دوستان گفتند که یک نسخه از ترجمه ها را براشون بفرست.ولی در مورد پاسپورت نمیدونم چیکار کنم؟ تو خود سایت زده certified copy. حالا تکلیف ما چیه در رایطه با پاسپورتا و نامه های اول و دوم؟
سوال بعدیم در رابطه. با تمکن مالی هست.میخواستم بدونم که ما باید در بانکی در ایران مثل بانک ملی یا تجارت و یا ... پول بذاریم و نامش را بکیریم ببریم سفارت یا اینکه باید در یک بانکی در خارج ترجیحا آمریکا که دسترسی بهش سهل الوصولتر هستش باید پول داشته باشیم و نامه ی تمکن مالیشا بگیریم؟
ممنون از دوستان.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-09-20 ساعت 13:49)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه.یه سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظوراز سفارت آنکارا که 15 روز جلوتر مدارکتون را مثل پاس و نامه ها و مدارک تحصیلی را کپیشا بفرستین منظور کپی برایر با اصله(یعنی یه نسخه از مدارک ترجمه شده ) یا همین کپی های معمولی که دم مغازه ها میگیرن؟ (اگه از این معمولی هست باید رنگی باشه یا سیاه و سفید؟)
خواهشا یکی به طور دقیق و کامل جواب بده.چون من این سوال را قبلا هم پرسیدم و دوستان گفتند که یک نسخه از ترجمه ها را براشون بفرست.ولی در مورد پاسپورت نمیدونم چیکار کنم؟ تو خود سایت زده certified copy. حالا تکلیف ما چیه؟
ممنون از دوستان.

سلام دوست عزیز

منظور ترجمه مدارک هست .کپی معمولی در سفارت هیچ ارزشی نداره پاسپورت رو هم میتونید از دارالترجمه بپرسید که نیاز به ترجمه داره یا نه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2015-09-20 ساعت 13:49)امیررضا.س نوشته:  سلام بر همه.یه سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا یکی به طور دقیق و کامل جواب بده.چون من این سوال را قبلا هم پرسیدم و دوستان گفتند که یک نسخه از ترجمه ها را براشون بفرست.ولی در مورد پاسپورت نمیدونم چیکار کنم؟ تو خود سایت زده certified copy. حالا تکلیف ما چیه؟
ممنون از دوستان.
با سلام شما این سئوال قبلاً پرسیدین دوستان هم کامل جواب دادن اگر بخونید تاپیک ها کامل جواب میگیرین.
ولی من مجدداً میگم.
شما برای ارسال مدارک نیاز نیست هیچ یک از مدارک اصلش فرستاده بشه.
و فقط زمان مصاحبه باید اصل مدارک همراهتون باشه.
دوست عزیز منظور از کپیش این هست
زمانی که شما مدرکی رو میدین برای ترجمه رسمی اون مدرک ترجمه شده به همراه کپی مدرک ترجمه به هم متصل میشن درسته؟!!!!!
پس زمانی که شما ترجمه مدرک میفرستین در واقع کپیشو هم فرستادین.
در مورد ما بقی مدارک که ترجمه ندارن مثل پاسپورت نه نیازی نیست که رنگی باشه و یا سیاه سفید چون روز مصاحبه اصلشو رویت میکنه برای اون مهم شمارش و این که چک کنه ببنیه وضعیت به چه صورت هست و آیا نام و نام خانوادگی شما درست هست یا خیر.
ولی اینکه بعضی دوستان گفتن از صفحه پاسپورت کپی داشته باشین به این دلیل بود که اگر یه زمانی ویزای یکپرب گرفتین برای اون چند روز که اونجا هستین مشکلی نباشه و کپی رنگی بهتر از سیاه و سفید هست.
موفق باشید.
در انتها هم زمانی که مدرکی ممهور به مهر مترجم رسمی هست اون خودش برابر اصل هست و نیازی نیست مجددا ببرید مدرک رو و برابر اصل کنید.
موفق باشیدBig GrinBig GrinBig Grin
دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه دوستان پاسپورت روترجمه نمی کنن آخه خودشت مدرک بین المللیه
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: marysa ، Siamak ، jaberi1986 ، arminbhz ، j.modarres ، مل مل
بچه ها گواهی موقت لیسانس قابل ترجمه قبول میکنن؟ یا حتما اصلش نیازه؟من مدرک گروی دانشگاه ارشدمه.چکار کنم ؟ و یه سوال دیگه اینکه اگه مدرکو بگیرم ازشون و ترجمه کنم ترجمه کفایت میکنه؟یا اصل فارسیشو میخوان؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
کد پی‌اچ‌پی:
سلام دوستان
من تنها مدرک دانشگاهی و اصل مدرک پیش دانشگاهی را دارم
.ایا تنها این دو مورد برای ترجمه مدارک تحصیلی کف آیت میکند؟ ممنون 
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-09-21 ساعت 00:06)sinar نوشته:  بچه ها گواهی موقت لیسانس قابل ترجمه قبول میکنن؟ یا حتما اصلش نیازه؟من مدرک گروی دانشگاه ارشدمه.چکار کنم ؟ و یه سوال دیگه اینکه اگه مدرکو بگیرم ازشون و ترجمه کنم ترجمه کفایت میکنه؟یا اصل فارسیشو میخوان؟
با سلام دوست عزیز شما به راحتی تشریف ببرید دانشگاه سفته بدید م مدرک رو آزاد کنید و برید کارتون رو انجام بدین و مجدداً تحویل بدین البته این برای دانشگاه آزاد بود
ولی اگر دولتی هستین ریز نمرات رو هم ببرید و میتونید اون موقت رو ترجمه کنید و ببرید.
موفق باشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: sinar
سلام دوستان اصل پیش دانشگاهیم باید ترجمه کرد یا اصل دیپلم کفایت می کنه؟
آخه داشگاه اصل پیش دانشگاهیو بهم نمیدهSadSad
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
(2015-09-21 ساعت 13:35)anita.k نوشته:  سلام دوستان اصل پیش دانشگاهیم باید ترجمه کرد یا اصل دیپلم کفایت می کنه؟
خانوم مگه میشه ندن
بله باید ترجمه بشه باید ثابت کنید 12 سال درس خوندین با دیپلم 11 سال هست
برید بگید سفته میزارم بگیرید و بعد برگردونید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: anita.k
(2015-09-21 ساعت 13:35)anita.k نوشته:  سلام دوستان اصل پیش دانشگاهیم باید ترجمه کرد یا اصل دیپلم کفایت می کنه؟

سلام
حتما باید پیش دانشگاهی رو ترجمه کنی و با خودت ببری.ملاک 12 سال تحصیلاته.
با دیپلم شما 11 سال تحصیل داری
Accepted Lottery 2016 - 05 May 2015
Case No:2016AS000002** =>Location Interviews : Ankara
Send Form DS260 : 09 JUN 2015
Current Visa Bulletin : 12 AGU 2015 =>Second Letter : 29 Sep 2015
Time of the interview : 02 Nov 2015 => AP
AP => Processing Pending

Updates :11/01/2016...=>02/03/2016...=>  04/03/2016...Processing Completed
تشکر کنندگان: anita.k
سلام دوستان در صفحه اول این تاپیک در مورد مدارکی که باید ترجمه بشه یکی از موارد گفته گواهی فوت پدر / مادر/ همسر/ فرزند در این مورد یک سوال داشتم یعنی من که برنده اصلی هستم و پدرم چند سال پیش فوت کرده و همسرم که اون هم همین شرایط را داره باید گواهی فوت والدین را که فوت کرده اند را باید ترجمه کنیم خیلی به نظرم بی ربط میاد لطفا توضیح بدید
تشکر کنندگان:
(2015-09-20 ساعت 01:24)sinar نوشته:  بچه ها ی سوال
مدرک لیسانسمونو حتما باید بخریم نه؟
چون من خریدم مدرکمو بعد که فهمیدم لاتاری بردم افسوس خوردم ولی الان خوندم که باید بخریم.درسته ؟

اگه دانشگاه دولتی بودید بله باید بخرید تا بهتون اصل مدرک رو بدن، البته شاید این راه درست نباشه اما اگه مشکل مالی برای خرید مدرکتون دارید میتونید برید یه موسسه کاریابی و ازشون خواهش کنید یک پرونده در تاریخ گذشته براتون درست کنن و نشون بدن به مدت 6 ماه نتونستن براتون کار پیدا کنن و نامه ای که با این مضمون رو بهتون میدن ببرید اداره کار و یک نامه ازونجا بگیرید برای دانشگاه تا بتونید بدون پرداخت هزینه مدرکتون رو آزاد کنید البته اگه دانشگاه دولتی روزانه درس خوندید
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان