کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-09-22 ساعت 00:19)arvin1357 نوشته:  سلام دوستان در صفحه اول این تاپیک در مورد مدارکی که باید ترجمه بشه یکی از موارد گفته گواهی فوت پدر / مادر/ همسر/ فرزند در این مورد یک سوال داشتم یعنی من که برنده اصلی هستم و پدرم چند سال پیش فوت کرده و همسرم که اون هم همین شرایط را داره باید گواهی فوت والدین را که فوت کرده اند را باید ترجمه کنیم خیلی به نظرم بی ربط میاد لطفا توضیح بدید
با سلام دوست عزیز کاملاً درسته و شما باید مدارک ارائه بدید.
خداوند رحمت کند انوات شما و مارو
ولی این قانون هست در صورت فوت و یا طلاق باید مدرک ارائه کنید شما و همسر محترم باید ترجمه مدارک رو ارسال کنید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، j.modarres
(2015-08-26 ساعت 01:07)Ryan 2014 نوشته:  سلام
کسی دارالترجمه معتبر که مهر دادگستری هم بزنه در مشهد ميشناسه؟

هیچ مدرکی نیاز به مهر دادگستری نداره، فقط هزینه الکی میکنید
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، Siamak
(2015-09-23 ساعت 02:21)babisondes نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 01:07)Ryan ۲۰۱۴ نوشته:  سلام
کسی دارالترجمه معتبر که مهر دادگستری هم بزنه در مشهد ميشناسه؟

هیچ مدرکی نیاز به مهر دادگستری نداره، فقط هزینه الکی میکنید

به برندگان لاتاری
تأکید می کنم ، هیچ مدرکی رو نه به تأیید وزارت و نه تأییدیه ی دادگستری برسونین.
اصلا و ابدا که مهر وزارت و دادگستری لازم نیست.

فقط به مترجم رسمی بدین از نوع ارزون قیمتش و اینکه نسخه ی اضافی دریافت کنین. مثلاً از هر مدرک سه تا بگیرین. برای مصاحبه فقط و فقط یک نسخه از مدرک لازمه و بعد از دریافت ویزا اگه کسی هست که میخواد اونطرف تحصیل کنه نیاز به تأیید پیدا می کنه.

در مورد ترجمه ی مدارک دانشگاهی، اگه مترجم خبره و کارکرده باشه، مدرک معادل، گواهی های فارغ التحصیلی، مدرک موقت و ... رو داخل سربرگ دادگستری بهتون نمیده و مدارک فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد باید تأییدیه ی سازمان مرکزی و اصل مدارک(اصل نه مدرک موقت) فارغ التحصیلان کلیه دانشگاه های دولتی، پیام نور و غیر انتفاعی باید به تأیید وزارت علوم برسه.
برای تأیید دانشگاه آزاد به واحد های دانشگاه آزاد
و برای تأیید دانشگاه دولتی به mad.saorg.ir/ مراجعه کنین.

ممکنه مترجمی باشه که به قوانین آشنا نباشه و مدرک معادل یا موقت قابل ترجمه رو واستون داخل سربرگ هم بزنه اما کار غیر قانونی هستش. این نوع مدارک ترجمه می شن اما در سربرگ شخصی مترجم، در سربرگ دادگستری زده نمیشن.

هیچ ریز نمره ای برای مصاحبه لازم نیست، اصلاً برای لاتاری نیاز به ترجمه ی ریز نمره نخواهید داشت. اما در صورت نیاز به ادامه ی تحصیل تمامی ریز نمره های آموزش و پرورش باید به تأیید آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد به تأیید دفتر مرکزی و دانشگاه دولتی به تأیید سازمان به وسیله سایت mad.saorg.ir/ برسه.
بعضی از دانشگاه ها ریزنمره ی لاتین میدن بهتون، پس از دانشگاه سؤال کنین اگه لاتین می ده دیگه ترجمه نکنین چند نسخه بگیرین.

برای جمع بندی :
تمامی ترجمه هایی که بهتون میدن
الف. باید و باید در سربرگ دادگستری باشه
ب. باید کپی مدرکتون بهش پانچ شده باشه
ج. اصلاً نباید تأیید داگستری و وزارت داشته باشه
د. از هر کدوم یدونه می خواین
هـ.ترجمه آخرین مدرک تحصیلی رو بدین کافیه، لازم نیست از ابتدایی تا phd تحویل داده بشه، مثلاً من که ارشد بودم، نه دیپلمم رو دادم نه پیش دانشگاهیمو و نه کارشناسی. اما ترجمه ی همشو با خودم داشتم تا اگه لازم بود تحویلشون بدم
و. کارت ملی تاریخ گذشته معتبره و باید ترجمه بشه.
ز. پاسپورت رو کسی ترجمه نمیکنه Big Grin خودش که عاخه فارسی نیست دوست من! تازه سری جدید که چیپ الکترونیکی هم داره
ح. حالا یکی میاد می پرسه سربرگ با مهر دادگستری چه فرقی داره! دار الترجمه برگه هایی داره که بالای اون آرم دادگستری ایران هست. دارالترجمه می تونه داخل برگه ای با سربرگ تبلیغاتی خودش یا داخل برگه های با سربرگ دادگستری به شما ترجمه رو ارائه بده و هزینه ی جفتش یکسانه اما شما باید و باید و باید داخل سربرگ دادگستری ترجمه رو تحویل بگیرین، وقتی داره ازتون اصل مدارک رو واسه ترجمه می گیره میگه مهرم می خواد؟ بگین نه! فقط در سربرگ دادگستری باشه و اصلا نیاز به مهر دادگستری نیست. تا آخرین قیمتی که من دارم برای هر مهر دادگستری 40 هزار تومن میگیرن و اگه مثلاً 20 نسخه ترجمه داشته باشین 800هزارتومن زدن مهر دادگستری هزینه ی اضافی داره (کسی پول اضافه داره بی زحمت بریزه به کارت من Big Grin والا)
ط. مدارک تحصیلی و دانشگاهی باید قبل از ترجمه به تأیید نهاد مربوطه برسه و در غیر اینصورت مترجم حاضر به ترجمه مدرک نخواهد بود.
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Siamak ، humsun ، masiharezoo ، ساتی ، Amir.AA ، mehdihk ، marysa ، chakavakl ، مهسا106 ، j.modarres ، مل مل
(2015-09-20 ساعت 01:24)sinar نوشته:  بچه ها ی سوال
مدرک لیسانسمونو حتما باید بخریم نه؟
چون من خریدم مدرکمو بعد که فهمیدم لاتاری بردم افسوس خوردم ولی الان خوندم که باید بخریم.درسته ؟

مدرک باید اصل باشه تا ترجمه بشه و باید به تأیید برسه.
روش های آزاد سازی مدرک هم زیاد هستش، نیاز به پول دادن نیست تشریف ببرین بخش فارغ التحصیلان دانشگاه و روش ها رو سؤال کنین.
با گواهی اشتغال، گواهی اینکه شما موفق به پیدا کردن کار نشدین و حتی با سابقه ی خدمت میشه مدرک رو آزاد کرد که جای صحبتش اینجا نیست.
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، Amir.AA ، chakavakl ، j.modarres
از دوستان عزیزی که مدارک تحصیلی خودشون رو ترجمه کردند و سایر دوستان مطلع میخواستم بپرسم که آیا تأئید شدن مدرک تحصیلی توسط مرجع ذیصلاح (وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ) قبل از ارائه آن به دارالترجمه الزامی است یا خیر ؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 12:16)ستوده نوشته:  از دوستان عزیزی که مدارک تحصیلی خودشون رو ترجمه کردند و سایر دوستان مطلع میخواستم بپرسم که آیا تأئید شدن مدرک تحصیلی توسط مرجع ذیصلاح (وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ) قبل از ارائه آن به دارالترجمه الزامی است یا خیر ؟

یعنی یکی دو تا پست قبلشم نمیخونین شما 2016ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا شاهکاره

از الان فرهنگ سازی کنین هر کسی موظفه از اولین صفحه بخونه و بیاد جلو، جوابش رو پیدا نکرد، پاسخ به صفحه های قبلی بزنه که مربوظ هستش و سؤال بپرسه.
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Siamak ، marysa ، chakavakl ، j.modarres ، سعید صادقی فر2
(2015-09-24 ساعت 14:39)yesorno نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 12:16)ستوده نوشته:  از دوستان عزیزی که مدارک تحصیلی خودشون رو ترجمه کردند و سایر دوستان مطلع میخواستم بپرسم که آیا تأئید شدن مدرک تحصیلی توسط مرجع ذیصلاح (وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ) قبل از ارائه آن به دارالترجمه الزامی است یا خیر ؟

یعنی یکی دو تا پست قبلشم نمیخونین شما ۲۰۱۶ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا شاهکاره

از الان فرهنگ سازی کنین هر کسی موظفه از اولین صفحه بخونه و بیاد جلو، جوابش رو پیدا نکرد، پاسخ به صفحه های قبلی بزنه که مربوظ هستش و سؤال بپرسه.
زبونمون پشم مو گیس در آورد اونقدر که گفتیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: Siamak ، marysa ، chakavakl ، j.modarres ، سعید صادقی فر2
(2015-09-24 ساعت 14:51)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 14:39)yesorno نوشته:  

یعنی یکی دو تا پست قبلشم نمیخونین شما ۲۰۱۶ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا شاهکاره

زبونمون پشم مو گیس در آورد اونقدر که گفتیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
عزیزانی که لطف فرموده و پاسخ دادید ، عنایت فرمائید که طرح سوال در مورد لزوم تأئید مدرک تحصیلی اتفاقاً پس از مطالعه مطالب قبلی است که در یکی از آنها به تأئید مدرک تحصیلی اشاره شده است. دوستان محترم بنده به مرور صفحات قبلی فروم قبل از طرح هر سوالی اعتقاد دارم و سعی میکنم قبل از طرح سوالی که به ذهنم متبادر میشود ، پاسخ آن را در پستهای قبلی جستجو کنم و در صورت نیافتن پاسخ به طرح پرسش اقدام نمایم. سوال مطروحه از سوی اینجانب ممکن است سوال دوستان دیگری هم باشد بنابراین عزیزان پاسخگو شایسته است به جای نکوهش پاسخی مستند ارائه فرمائید و یا به پست حاوی چواب پرسش دلالت فرمائید. مجدداً از پاسخگویی شما سپاسگزارم
تشکر کنندگان: jilibiliyaee
(2015-09-24 ساعت 18:31)ستوده نوشته:  عزیزانی که لطف فرموده و پاسخ دادید ، عنایت فرمائید که طرح سوال در مورد لزوم تأئید مدرک تحصیلی اتفاقاً پس از مطالعه مطالب قبلی است که در یکی از آنها به تأئید مدرک تحصیلی اشاره شده است. دوستان محترم بنده به مرور صفحات قبلی فروم قبل از طرح هر سوالی اعتقاد دارم و سعی میکنم قبل از طرح سوالی که به ذهنم متبادر میشود ، پاسخ آن را در پستهای قبلی جستجو کنم و در صورت نیافتن پاسخ به طرح پرسش اقدام نمایم. سوال مطروحه از سوی اینجانب ممکن است سوال دوستان دیگری هم باشد بنابراین عزیزان پاسخگو شایسته است به جای نکوهش پاسخی مستند ارائه فرمائید و یا به پست حاوی چواب پرسش دلالت فرمائید. مجدداً از پاسخگویی شما سپاسگزارم

سلام دوست عزیز

شما اگر مطالعه کنید قطعا جواب خواهید گرفت.کسانی که اطلاعاتی دارند و اونو در اختیار دیگران قرار میدن قطعا از این کار شدیدا لذت میبرند ولی از یه چیز نمیشه گذشت و اون هم اینه که اگر دوستان بدون اینکه صفحات رو مطالعه کنن اقدام به طرح سوالات تکراری کنند تاپیکها بیخودی شلوغ میشن و مطالعه و دریافت پاسخ لابلای پستهای تکراری یکم برای دوستان دیگر مشکل خواهد شد.
دوستان و بنده حقیر سعی داریم تا در این ضمینه فرهنگ سازی کنیم که بتونیم یه راهنمای جامع از پروسه برندگان 2016 در اختیار آیندگان بزاریم .

در پاسخ سوال شما باید عرض کنم که مهر دانشگاه کفایت میکنه و نیازی به تایید مدارک از وزارت علوم نیست همچنین دوستان بارها اشاره کردن که مهر خود دارالترجمه رسمی برای مدارک کافی هستند و نیازی به تاییدیه دادگستری نیست .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Amir.AA ، marysa ، j.modarres
ضمن تشکر از تمام دوستان باتجربه که وقت میذارن و آقا سیامک عزیز بابت توضیحات خوبش. عزیزان فرهنگ سازی این موضوع که تمام پستها رو مطالعه کنید و پاسخ می گیرین کار آسونی نیست و استفاده از کلمات غیر شایسته کار رو سخت تر میکنه لطفا اگه میشه ضمن اشاره به تکراری بودن مطلب و راهنمایی دوستان تازه کار از اونها حمایت کنیم تا میدان رو ترک نکنن. یادتون باشه یه پزشک از تجویز داروهای تکراری خسته نمیشه.
به امید موفقیت تمام دوستان.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، j.modarres
(2015-09-24 ساعت 18:42)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 18:31)ستوده نوشته:  عزیزانی که لطف فرموده و پاسخ دادید ، عنایت فرمائید که طرح سوال در مورد لزوم تأئید مدرک تحصیلی اتفاقاً پس از مطالعه مطالب قبلی است که در یکی از آنها به تأئید مدرک تحصیلی اشاره شده است. دوستان محترم بنده به مرور صفحات قبلی فروم قبل از طرح هر سوالی اعتقاد دارم و سعی میکنم قبل از طرح سوالی که به ذهنم متبادر میشود ، پاسخ آن را در پستهای قبلی جستجو کنم و در صورت نیافتن پاسخ به طرح پرسش اقدام نمایم. سوال مطروحه از سوی اینجانب ممکن است سوال دوستان دیگری هم باشد بنابراین عزیزان پاسخگو شایسته است به جای نکوهش پاسخی مستند ارائه فرمائید و یا به پست حاوی چواب پرسش دلالت فرمائید. مجدداً از پاسخگویی شما سپاسگزارم
سلام دوست عزیز

شما اگر مطالعه کنید قطعا جواب خواهید گرفت.کسانی که اطلاعاتی دارند و اونو در اختیار دیگران قرار میدن قطعا از این کار شدیدا لذت میبرند ولی از یه چیز نمیشه گذشت و اون هم اینه که اگر دوستان بدون اینکه صفحات رو مطالعه کنن اقدام به طرح سوالات تکراری کنند تاپیکها بیخودی شلوغ میشن و مطالعه و دریافت پاسخ لابلای پستهای تکراری یکم برای دوستان دیگر مشکل خواهد شد.
دوستان و بنده حقیر سعی داریم تا در این ضمینه فرهنگ سازی کنیم که بتونیم یه راهنمای جامع از پروسه برندگان ۲۰۱۶ در اختیار آیندگان بزاریم .

در پاسخ سوال شما باید عرض کنم که مهر دانشگاه کفایت میکنه و نیازی به تایید مدارک از وزارت علوم نیست همچنین دوستان بارها اشاره کردن که مهر خود دارالترجمه رسمی برای مدارک کافی هستند و نیازی به تاییدیه دادگستری نیست .

موفق باشید
دوست عزیز ضمن تشکر از پاسخ شما ، خدمتتان عرض میکنم سوال بنده مربوط است به لزوم تأئید اصل مدرک تحصیلی دانشگاهی قبل از ارائه آن به دارالترجمه . از دوستان عزیز انتظار میرود قبل از درج پاسخ ، سوالات مطروحه را به دقّت مطالعه فرمایند و به سوال مورد نظر نگارنده پاسخ فرمایند. سپاس
دوست عزیز در کافی بودن مهر دارالترجمه و عدم نیاز به مهر دادگستری تردیدی وجود ندارد لیکن بخش نخست پاسخ شما برای من شفاف نیست ، لطفاً بفرمائید آیا منظورتان از کفایت مهر دانشگاه ، مهر دانشگاه بر روی ترجمه مدرک میباشد ؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-24 ساعت 23:39)ستوده نوشته:  
سلام دوست عزیز

دوستان و بنده حقیر سعی داریم تا در این ضمینه فرهنگ سازی کنیم که بتونیم یه راهنمای جامع از پروسه برندگان ۲۰۱۶ در اختیار آیندگان بزاریم .

موفق باشید
دوست عزیز ضمن تشکر از پاسخ شما ، خدمتتان عرض میکنم سوال بنده مربوط است به لزوم تأئید اصل مدرک تحصیلی دانشگاهی قبل از ارائه آن به دارالترجمه . از دوستان عزیز انتظار میرود قبل از درج پاسخ ، سوالات مطروحه را به دقّت مطالعه فرمایند و به سوال مورد نظر نگارنده پاسخ فرمایند. سپاس
دوست عزیز در کافی بودن مهر دارالترجمه و عدم نیاز به مهر دادگستری تردیدی وجود ندارد لیکن بخش نخست پاسخ شما برای من شفاف نیست ، لطفاً بفرمائید آیا منظورتان از کفایت مهر دانشگاه ، مهر دانشگاه بر روی ترجمه مدرک میباشد ؟

بله دوست من
مدارک با مهر دانشگاه قابل ترجمه هستند و نیازی به تائید وزارت علوم نیست.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ستوده ، ho_tasha ، mehdihk ، j.modarres
(2015-09-25 ساعت 00:13)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 23:39)ستوده نوشته:  
سلام دوست عزیز

موفق باشید

بله دوست من
مدارک با مهر دانشگاه قابل ترجمه هستند و نیازی به تائید وزارت علوم نیست.

دوست گلم من در پست قبل گفتم که قبل از ترجمه ی مدارک:
1. مدرک دانشگاه آزاد باید به تأیید دقتر مرکزی برسه
2. مدرک دانشگاه دولتی باید به تأیید سازمان خدمات آموزشی http://mad.saorg.ir/EDUS/Default.Aspx برسه

مدارکی تأیید نشن، دارالترجمه ترجمه نمی کنه مگر اینکه تازه کار باشه و بلد نباشه مدرک باید تأیید بشه.

اگه اشتباه نکنم تأیید شدن مدرک رو چهار بار در همون پست تأکید کردم. روند تأیید کردن مدرکتون بسیار ساده هستش (البته برای دولتی) سایت رو باز می کنین، داخلش ثبت نام می کنین و اسکن مدارک رو ارسال می کنین. زمان تعیین می شه که مدارک رو به پست بدین و پس از تحویل مدارک به پست سه روز بعد مدارک تأیید شده به محل زندگیتون ارسال میشه.
سایت راهنمای خوب و جامعی داره
باز هم تأکید می کنم قبل از ترجمه ی مدارک تحصیلی، تمام مدارک باید به تأیید مراکز مربوطه برسه وگرنه ارزش ترجمه نخواهد داشت.

شما دوست خوبم هم اگه بازم سؤالت بی جواب بود بیا پیام خصوصی تا توضیح کامل بدم و تمام راه ها رو واست توضیح بدم. اگرم دلخور شدی ازت معذرت می خوام، سؤالت رو حس کردم دقیق جواب داده بودم و شما دوباره مطرح کرده بودی. بهر حال بچه ها سعی کنین سؤالات رو کاملاً خودمونی بپرسین و شما هم اگه به متنی که گذاشته بودم نقل قول کرده بودی من متوجه می شدم که شما پست رو خوندی و همچنان جای سؤال بوده واست و حتماً در پاسخش کوتاهی نمی کردم
تشکر کنندگان: mehdihk ، ستوده ، chakavakl ، j.modarres
با سلام
من هر چی میگردم مدرک لیسانسم رو پیدا نمیکنم آیا ریز نمرات تایید شده مورد قبول هست یا نه ؟
من 2 هفته دیگه در ابوظبی مصاحبه دارم و واقعا نمیدونم باید چی کار کنم؟
مبشه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2015-09-25 ساعت 13:49)Cactus1365 نوشته:  با سلام
من هر چی میگردم مدرک لیسانسم رو پیدا نمیکنم آیا ریز نمرات تایید شده مورد قبول هست یا نه ؟
من ۲ هفته دیگه در ابوظبی مصاحبه دارم و واقعا نمیدونم باید چی کار کنم؟
مبشه راهنمایی کنید

باسلام دوست عزیز حتما باید مدرک لیسانس را اگر افیسر خواست ارائه بدید .حداقل در صورتی که کپی آن را دارید ترجمه کنید و با اصل و ترجمه ریز نمرات و اصل پیش دانشگاهی و دیپلم به افیسر بدهید انشاالله که نقص مدرک نخواهید خورد.
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان