موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و اساتید محترم
یک سوال: من برنده اصلی هستم و کلیه مدارکم تکمیل هست اما همسرم مدرک لیسانس و فوقش در دست دانشگاه هست و هنوز صادر نشده و گواهی موقت هم ظاهرا دیگه نمیدن. من دیپلم رو فرستادم سفارت. حالا میخوام ببینم ارزش به آب و آتیش زدن داره بریم دانشگاه خانمم و مدرکی چیزی بگیریم. با توجه به اینکه امروز سه شنبه هست و ما دوشنبه هفته آینده پرواز داریم. نظرتون چی هست؟ اصلا مدرک همراه مهمه؟ یا اونجا توضیح بدیم که داستان چی هست اکی میشه؟؟؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days : Clearance
Issued:5 May 2017
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-26 ساعت 15:53)amirabas93 نوشته: (2015-09-25 ساعت 22:31)MSDJVD نوشته: با سلام
کسانی که در لاتاری برنده می شوند آیا لازم است مدارک خود بعداز ترجمه در دارالترجمه رسمی به تایید دادگستری و امور خارجه هم برسانند و یا تایید دارالترجمه رسمی به تنهایی مورد قبول سفارت آمریکا هست.
هزینه تایید دادگستری و امورخارجه حدود 1500000 تومان می شود.
با اینکه همه دوستان زحمت کشیدند و پاسخ دادند که نیاز به دادگستری نیست ولی دوستان ما که سال قبل موفق به رفتن شده بودند گفتند که مدارک را به تایید دادگستری رسانده بودند و از ما هم خواستند که حتما این کار را انجام دهیم.
مانده ایم که چه کارکنیم. آیا این هزینه واجب است یا خیر.
با تشکر
درود
تعجب میکنم با این که این همه تاکید شده نیاز نیست هیچ یک از مدارک بعد از ترجمه در دارالترجمه رسمی به تایید دادگستری و امور خارجه هم برسه، باز شما این سوال رو مطرح کردید! دوست عزیز تنها در صورتیکه بخواید برای ادامه تحصیل در آمریکا اقدام کنید نیاز هستش مدارکی که به دانشگاه ارائه میدید به تایید مراجع ذیربط برسه در غیر این صورت تنها مهر رسمی دارالترجمه کفایت میکنه.
موفق باشید
سلام يه سوال
اونجا اگه بپرسه برا چي ميخواي بياي آمريكا ميخوام بگم برا تحصيل در اين صورت بازم نياز نيست به تاييد وزارت خارجه ديگه؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يه سوال
اونجا اگه بپرسه برا چي ميخواي بياي آمريكا ميخوام بگم برا تحصيل در اين صورت بازم نياز نيست به تاييد وزارت خارجه ديگه؟
[/quote]
با سلام دوست عزیز
من هنوز نرفتم ولی توصیه ای که دوستان قدیمی تر گفتن ببنید اگر شما قصد ادامه تحصیل دارید با زهم نیاز به تایید برسونید فقط زمانی به تایید میرسونید که میخواهید تحویل دانشگاه بدین و زمانی که شما رو به مصاحبه میخوان تایید شده لازم میشه.
ولی دوست من اولین سئوال پرسیده شده از شما این خواهد بود که تمکن مالیتون چقدر هست؟ چه رشته ای و اون زمان هست که احتمال داره بگه که تمکن شما کمه پس برای ادامه تحصیل باید یه نامه تمکن ۱رو پیمون ببرید با خودتون و همچنین احتمال داره که یه کلیر طولانی هم باشه چون بررسی کنن که این رشته حساس هست نیست و ..........
موفق باشید.
[/quote]
من که رشتم مکانیک هست تمکن مالی هم تا الان 30 هزار دلار گذاشتم به نظرتون کافیه؟
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-30 ساعت 14:52)Siamak.k نوشته: (2015-09-30 ساعت 14:36)kian_parsi نوشته: من که رشتم مکانیک هست تمکن مالی هم تا الان 30 هزار دلار گذاشتم به نظرتون کافیه؟
ممنون
در تصحیح حرف دوست خوبمون باید بگم اگر یک نفر هستید کافیه دوست عزیز
ولی در مورد اینکه میخواید بگید ادامه تحصیل میدین پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید .
وقتی شما بگید دارم برای ادامه تحصیل میرم باید تمکن بیشتری بگیرید نه در حد 100 هزار دلار ولی یکم بیشتر از حد معمول .
خب من توی فرم 260 که پرسیده بود هدفتون چیه از اومدن زدم study بعد یه چیز دیگه بگم مشکل نشه؟
اصن من که دانشجوام اینجا ، چی غیر از این میتونم بگم؟