کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان آیا باید روی ترجمه های شناسنامه و سند ازدواج و .... مهر دادگستری باشه یا فقط مهر مترجم کفایت میکنه؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 17:41)shahabjafari نوشته:  دوستان آیا باید روی ترجمه های شناسنامه و سند ازدواج و .... مهر دادگستری باشه یا فقط مهر مترجم کفایت میکنه؟

خیر نیازی به مهر دادگستری نیست

مهر مترجم همراه با سربرگ دارالترجمه رسمی کفایت میکنه.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres
دوستان من مشکل گرفتن اصل مدارکمو دارم نه دیپلم نه پیش دانشگاهی نه کاردانی و نه کارشناسیمو به دلیل نداشتن پایان خدمت نمیدن من مشمولم بدون غیبت و برای خروج با گذاشتن وصیغه مشکلی ندارم ولی مدارکمو نمیتونم بگیرم اگه دوستان پیشنهادی دارن واقعا ممنون میشم و اینکه من قصد ادامه تحصیل هم دارم در امریکا و میخوام بدونم اگر من فقط ریز نمراتم با مهر تایید اموزش پرورش و وزارت علوم ببرم قبول می کنن؟ واقعا از دوستانی که تجربه مشابه داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید استرس زیادی دارم بابته این موضوع
تشکر کنندگان: fatemeh qanbari
سلام دوستان.دوتا سوال دارم.
۱.برای سفارت آنراا باید نامه ی تمکن مالی بفرستم.میخواستم ببینم که میشه مثلا 20000 دلار توی بانک بذارم و نامه ی تمکن مالی را بگیرم و بعد 15000 دلار یا حتی 20000 را کامل بردارم؟
۲.منظور از کپی پاسپورت وپی برابر با اصله؟یا کپیه معمولی؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 12:36)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.دوتا سوال دارم.
۱.برای سفارت آنراا باید نامه ی تمکن مالی بفرستم.میخواستم ببینم که میشه مثلا 20000 دلار توی بانک بذارم و نامه ی تمکن مالی را بگیرم و بعد 15000 دلار یا حتی 20000 را کامل بردارم؟
۲.منظور از کپی پاسپورت وپی برابر با اصله؟یا کپیه معمولی؟

سلام دوست عزیز

1 - بستگی به بانکتون داره بعضی بانکها یکروزه نامه تمکن رو میدن و شما میتونید فرداش حسابتون رو خالی کنید .
2 - کپی معمولی دوست من. در ضمن پاسپورت یه مدرک بین المللی هست و کپی معمولی کفایت میکنه و نیاز به ترجمه نداره .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
سلام و درود به همه .... من تو تاپیکای دیگه خوندم برای سفارت ایروان ترجمه مدارک باید مهر دادگستری داشته باشه ...درسته ؟
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
سلام ببخشيد يه سؤال ديگه
چقدر وقت قبل مصاحبه نامه تمكن را بگيريم بهتره؟
اصن فرقي داره كي بگيريم؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 12:39)kian_parsi نوشته:  سلام ببخشيد يه سؤال ديگه
چقدر وقت قبل مصاحبه نامه تمكن را بگيريم بهتره؟
اصن فرقي داره كي بگيريم؟

سعي كنيد نزديك تر به مصاحبه باشه كه تاريخشبه روز باشه يك هفته تا ده روز خوب است
موفق باشد
من ی سوال دیگه دارم....با عرض معذرت .. من مدرک دیپلم رو نتونستم پیدا کنم و بجاش تاییدیه تحصیلی گرفتم.. مدرک لیسانس هم آماده نیست و بجاش مدرک موقت دارم..به نظرتون اینارو قبول دارن ؟
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 12:59)سعید صادقی فر2 نوشته:  من ی سوال دیگه دارم....با عرض معذرت .. من مدرک دیپلم رو نتونستم پیدا کنم و بجاش تاییدیه تحصیلی گرفتم.. مدرک لیسانس هم آماده نیست و بجاش مدرک موقت دارم..به نظرتون اینارو قبول دارن ؟

همان تاييديه ديپلم را كه ازاموزش پرورش گرفته ايد بدهيد براي ترجمه كافي است وليسانس هم همچنين براي ما كه قبول كردن بدون مشكل
تشکر کنندگان: سعید صادقی فر2 ، j.modarres
سلام عذر میخوام یه سوال
میخواستم بدونم برا گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بهشون باید بگم چی بنویسن؟
یعنی بنویسن برا سفارت آمریکا؟
ممنون
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 21:10)mohamadfarhang نوشته:  دوستان من مشکل گرفتن اصل مدارکمو دارم نه دیپلم نه پیش دانشگاهی نه کاردانی و نه کارشناسیمو به دلیل نداشتن پایان خدمت نمیدن من مشمولم بدون غیبت و برای خروج با گذاشتن وصیغه مشکلی ندارم ولی مدارکمو نمیتونم بگیرم اگه دوستان پیشنهادی دارن واقعا ممنون میشم و اینکه من قصد ادامه تحصیل هم دارم در آمریکا و میخوام بدونم اگر من فقط ریز نمراتم با مهر تایید اموزش پرورش و وزارت علوم ببرم قبول می کنن؟ واقعا از دوستانی که تجربه مشابه داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید استرس زیادی دارم بابته این موضوع

بچه ها ممنون میشم اگه جواب منو بدین خیلی بابته این موضوع استرس دارم
تشکر کنندگان:
ببخشید، نامه تمکن مالی بانک باید دلار باشه یا ریال هم قبوله؟
تشکر کنندگان:
دوستان اگه مبلغ بالا رو تو حساب بانکی بزاریم آیا مشکلی بوجود میاد؟
همه میگن برای دو نفر بیشتر از 150 تومن نزارید؟
من واقعا نمی دونم اونا باید از خداشون باشه ما وضعمون اتقدر خوب باشه که سربار دولت آمریکا نباشیم.
اینو به این دلیل میگم که فرهنگ بد ما ایرانیها اینه که چیزی رو که نمیدونیم رو شایعه میکنیم
الکی میگیم نباید زیاد تر از فلان مبلغ باشه و چیزهای دیگه
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: Richard
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻣﺪﺭﻙ ﻛﺎﺭﺩاﻧﻲ ﺩاﺭﻡ اﻣﺎﺭﻓﺘﻢ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﻛﻪ ﻣﺪﺭﻛﻤﻮﺑﮕﻴﺮﻡ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻦ اﺻﻞ ﻣﺪﺭﻛﻮﻧﻤﻴﺪﻳﻢ ﺣﺎﻻﻧﻤﻴﺸﻪ ﻣﺪﺭﻛﻮﺑﮕﻴﺮﻱاﻣﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺩﺭﺧﻮاﺳﺖ ﺑﺪﻩ ﻛﻪ ﺭﻳﺰﻧﻤﺮاﺗﻮﺑﺎﮔﻮاﻫﻴﻪ ﻣﻮﻗﺖ ﺑﮕﻴﺮﻱ اﻣﺎﻣﻬﺮﺗﺎﻳﻴﺪﻳﻪ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﻛﻪ ﺑﺮاﻳﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺐ ﻭﮔﻔﺘﻦ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺪﺭﻛﻮﻣﻴﺸﻪ ﺑﺒﺮﻱ ﻭاﺳﻪ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﻭﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪاﺭﻩ ﻣﻴﺸﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﻦ ﻟﻂﻔﺎ ﺣﺎﻻﭼﻜﺎﺭﻱ ﻛﻨﻢ ﺁﻳﺎﺑﺎﻫﻤﻴﻦ ﻣﺪﺭﻛﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﻭاﺳﻪ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺑﺮﻡ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪاﺭﻩ?ﭼﻮﻥ ﺗﻮﻓﺮﻡ 260 ﺯﺩﻡ ﻓﻮﻕ ﺩﻳﭙﻠﻢ
تشکر کنندگان: victor2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان