کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-10-06 ساعت 01:08)farnaz100 نوشته:  با سلام
برای ترجمه مدرک دانشگاهی، مدرک باید حتما به تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری برسه؟ منظورم فرایند پست کردن به سامانه و تاییدش هست؟

سلام دوست من
من مداركم رو دادم تاييد كه كلا ١٠ روز هم زمان نبرد و بردم براي ترجمه اونجا تو دارلترجمه يك برگه نوشته بود كه براي ترجمه مدارك دانشگاهي به ادرس mad.... مراجعه كنيد البته باز هم از يك دارالترجمه بپرسي بهتره
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا 
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
تشکر کنندگان: shahabjafari ، j.modarres
(2015-10-06 ساعت 02:03)Meysam-mac نوشته:  
برای ترجمه مدرک دانشگاهی، مدرک باید حتما به تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری برسه؟ منظورم فرایند پست کردن به سامانه و تاییدش هست؟

سلام دوست من
من مداركم رو دادم تاييد كه كلا ١٠ روز هم زمان نبرد و بردم براي ترجمه اونجا تو دارلترجمه يك برگه نوشته بود كه براي ترجمه مدارك دانشگاهي به ادرس mad.... مراجعه كنيد البته باز هم از يك دارالترجمه بپرسي بهتره

دوستان عزیز هیچ یک از مدارک نیاز به تاییدات دادکستری و وزارت امورخارجه نداره البته صرفا برای مصاحبه و سفارت..... ولی اگر موفق به اخذ ویزا شدین ، جهت ادامه تحصیل در آمریکا نیاز به تاییدات هست.... بیخودی جهت سفارت هزینه اضافی نکنین.... همون ترجمه رسمی که روی سربرگ قوه قضاییه توسط دارالترجمه انجام میشه کافیه.
موفق و پیروز باشین
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
Cool
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-10-06 ساعت 03:05)sunnyday نوشته:  

سلام دوست من

دوستان عزیز هیچ یک از مدارک نیاز به تاییدات دادکستری و وزارت امورخارجه نداره البته صرفا برای مصاحبه و سفارت..... ولی اگر موفق به اخذ ویزا شدین ، جهت ادامه تحصیل در آمریکا نیاز به تاییدات هست.... بیخودی جهت سفارت هزینه اضافی نکنین.... همون ترجمه رسمی که روی سربرگ قوه قضاییه توسط دارالترجمه انجام میشه کافیه.
موفق و پیروز باشین

ممنون دوستان عزیزم
من سوالم در مورد تاییدیه وزارت علوم روی مدرک فارسیه نه ترجمه شده. همونکاری که اقای میثم انجام دادن.

الان با دوتا دارلترجمه تماس گرفتم گفتن چون مهر وزارت امور خارجه و دادگستری رو نمیخوام م
نیازی به تاییدیه مدرک از طریق سایت mad قبل از ترجمه نیست.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: mehdihk ، shahabjafari ، j.modarres
(2015-10-06 ساعت 03:05)sunnyday نوشته:  

سلام دوست من

موفق و پیروز باشین

من عذر خواهی میکنم جسارت نباشه.اما شما مطمئنی؟ من ی جا خوندم برای ایروان مدارک باید به تایید دادگستری برسه..اما اگه نیاز نیست که خوب چه بهتر
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
(2015-10-05 ساعت 22:53)Srod نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 22:38)shahabjafari نوشته:  دوستان ترجمه کارت ملی لازمه؟

تمام مدارکی که لازمه اینجا توضیح داده
شناسنامه و کارت ملی هم جزو مدارک لازم هست
و البته نوشتن که تمام مدارکی که به زبانی غیر از انگلیسی یا لاتین هست باید ترجمه رسمی هم داشته باشه
http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf

منظورش از این چیه
POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER
گواهی عذم سوئ پیشینه میخواد ؟

تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
برای سفارت آمریکا در آنکارا چه مدارکی باید پست بشن و چه مدارکی باید روز مصاحبه همراه داشته باشیم؟
تشکر کنندگان:
مدرک دیپلم من معدل کل نداره بنظرتون لازمه برم آموزش پرورش .بنظرتون هنگام مصاحبه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان کسی سایت مدارک لازم برای ابوظبی رو داره .میخواستم بدونم کارت ملی لازم هست یا نه؟چون تمام اطلاعات کارت ملی توی پاسپورت هست؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
تو یکی از پستا دیدم مدرک موقت قابل ترجمه قابل قبوله درسته؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
(2015-10-07 ساعت 23:48)sinar نوشته:  تو یکی از پستا دیدم مدرک موقت قابل ترجمه قابل قبوله درسته؟

به هیچ وجه
البته مهم دیپلم دوازده ساله هست که نباید موقت باشه
مدارک دانشگاهی زیاد مهم نیست
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
تشکر کنندگان: sinar ، j.modarres
(2015-10-07 ساعت 02:21)Srod نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 02:04)سعید صادقی فر۲ نوشته:  منظورش از این چیه
POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER
گواهی عذم سوئ پیشینه میخواد ؟

گواهی عدم سوء پیشینه
ولی خوشبختانه برای ایرانی ها لازم نیست گرفتن سوءپیشینه
اگر در کشور دیگه ای بیشتر از شش ماه زندگی کردین لازم دارین در غیر این صورت احتیاجی نیست

خوب خدارو شکر

تشکر کنندگان:
(2015-10-08 ساعت 01:11)mehdiyk نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 23:48)sinar نوشته:  تو یکی از پستا دیدم مدرک موقت قابل ترجمه قابل قبوله درسته؟

به هیچ وجه
البته مهم دیپلم دوازده ساله هست که نباید موقت باشه
مدارک دانشگاهی زیاد مهم نیست

ممنونم منم منظورم لیسانس بود.پس مشکلی نیس ؟مرسی
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
2015 هستم و ویزام رو گرفتم / ولی موقع خروج از کشور 3.5 ماه پاسم اعتبار داره به نظر شما به مشکل برخواهم خورد . و اگر پاسم رو عوض کنم تکلیف ویزای توش چی میشه
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 12:19)ملايي نوشته:  سلام به همگی
۲۰۱۵ هستم و ویزام رو گرفتم / ولی موقع خروج از کشور ۳.۵ ماه پاسم اعتبار داره به نظر شما به مشکل برخواهم خورد . و اگر پاسم رو عوض کنم تکلیف ویزای توش چی میشه
با تبریک به شما
به هیچ وجه شما سریع برید پاستون عوض کنید پاسپورت رو بهتون تحویل میدن فقط بهش بگبد که صفحه ویزا رو باطل نکنه
چون اگر با 3.5 ماه برید دچار مشکل میشید برید سریع عوض کنید 7 روزه براتون پاسپورت جدید میاد.
بعد هم موقع ورود به امریکا راحت هر دو پاستون رو نشان بدهید.
چون ویزای شما وقت داره هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد که ویزا تو پاس قدیمی باشه.
موفق باشید
پاشو عجله کن زود بری
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: Siamak ، j.modarres
(2015-10-10 ساعت 12:19)ملايي نوشته:  سلام به همگی
۲۰۱۵ هستم و ویزام رو گرفتم / ولی موقع خروج از کشور ۳.۵ ماه پاسم اعتبار داره به نظر شما به مشکل برخواهم خورد . و اگر پاسم رو عوض کنم تکلیف ویزای توش چی میشه

سلام دوست عزیز

شما دوتا راه دارین
1 - میتونید پاسپورتتون رو عوض کنید ولی موقع عوض کردن باید به متصدی پلیس +10 بگید که قسمتی که ویزاتون داخلش خورده رو پانچ نکنه و پاسپورت جدید بگیرید موقع خروج از کشور هم پاسپورت قدیمی تون همراهتون باشه.
2 - با همون پاسپورت قدیمی تشریف ببرید و اونجا پاسپورتتون رو عوض کنید.تشریف میبرید دفتر حافظ منافع ایران اونجا براتون عوض میکنن .البته من دقیقا نمیدونم آدرسش در ام ری کا کجا هست ولی با پرس و جو میتونید پیداش کنید .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: victor2016 ، A2000 ، j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان