کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-10-11 ساعت 17:46)karmen نوشته:  و یه عنوان آخرین سوال نامه ی تمکن مالی هم باید ارسال گردد؟

بله دوست عزیز
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام.درصفحه اول تایپیک خوندم که ترجمه گواهی فوت پدرومادرراهم باید روزمصاحبه ببریم.آیا اگر 30 سال پیش هم فوت شده اند بازهم گواهی فوت لازمه؟واگر بله .اگردوستان اطلاع دارند راهنمایی کنند چطور وازکجا باید برم دنبالش؟
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 17:38)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 17:31)karmen نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 15:14)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 14:54)karmen نوشته:  با توجه به این که زمان مصاحبه بعد از کارنت شدن دقیقا مشخص نیست و باید 15 روز قبل ترجمه مدارک به دست ایشان رسیده باشد، حدودا چقدر بعد از کارنت شده مدارک با dhl پست شود؟؟

سلام دوست عزیز

نگران نباشید از زمان دریافت نامه دوم شما یکماه تا 45 روز زمان دارید تا روز مصاحبه.
شما میبایست 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه مدارکتون رو پست کنید .

موفق باشید

سپاسگذارم
آیا ترجمه کارت ملی هم باید یک نسخه به سفارت پست کنم یا خیر؟ و تعداد و سایز عکس ها هم دقیقا نمی دانم برای پست کردن!
تشکر مجدد

بله ترجمه کارت ملی رو هم باید پست کنید .تعداد عکسها فکر میکنم چهار قطعه سایز عکسها هم باید ۵*5 باشه .
با عرض شرمندگی از مدیر محترم
عکس 2 قطعه برای هر نفر 5*5 باید شرایط رو از سایت سفارتخانه بخونید بدون روتوش بدون خنده اخم و .... و روی کاغذ مات خانوم ها هم گوش ها باید معلوم باشه لطفاً صفحات رو مطالعه کنید.
د رمورد نامه تمکن بله نامه تمکن هم باید پست بشه.
در مورد ترجمه کارت ملی خودش گفته ترجمه کارت ملی رو میخواد ولی احتمال داره اونجا به شما عودت داده بشه بستگی به آفیسر داره.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: Siamak ، karmen ، j.modarres
(2015-10-11 ساعت 21:36)ماندانا.م نوشته:  سلام.درصفحه اول تایپیک خوندم که ترجمه گواهی فوت پدرومادرراهم باید روزمصاحبه ببریم.آیا اگر 30 سال پیش هم فوت شده اند بازهم گواهی فوت لازمه؟واگر بله .اگردوستان اطلاع دارند راهنمایی کنند چطور وازکجا باید برم دنبالش؟
ماندانا خانوم ضمن آمرزش برای اون عزیزان بهتر از جان.
بله نیاز هست چون شرط نذاشته که مثلاً 30 سال پیش نمی خواد شما باید حتماً گواهی رو ارائه بدین چون دقیقاً گفته حالا من دارم سفرنامه رو آماده میکنم و در اون آخرین فایلی که برای سفارت برای مدارک هست که خود سفارت به ایمیلم ارسال کرده رو قرار میدم میتونید ببنید ولی این رو بگم که حتماً لازمه.
برای راهنمایی هم شما میتونید به ثبت احوال در اولین گام مراجعه کنید و با گواهی فوتی که دارین و یا اگر ندارین اقدام کنین که برای شما گواهی فوت والدبن رو صادر کنن.
امیدوارم موفق باشید.
ان شاالله که در جوار حضرت حق باشن.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: Hana2015 ، lighthouse ، j.modarres
من نمیخوام به شرکت بگم که لاتاری بردم یا دارم برای خارج از کشور اقدام میکنم. اما در عین حال میخوام سوابق کاری رو حتما ارائه میکنم چون فکر میکنم شانسم رو بیشتر میکنه... آیا می تونم برای سوابق کارم نامه ای بگیرم که مخاطب نداشته باشه یا آفیسر حتما نامه ای میخواد که مخاطیش سفارت آمریکا باشه؟

خارجیها یه اصطلاح دارند که:
To whom it may concern

معادل فارسی این چیه؟
میشه این رو استفاده کرد؟
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:
کسی میدونه که اگه بخوام خونه ام رو بدم یه کارشناس ارزیابی کنه تا بعنوان مدرک تمکن مالی ارائه کنم این گزارش ارزیابی چه مدت اعتبار داره؟
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:
سلام در مورد گواهي عدم سوء پيشينه اگه بيشتراز شش ماه در كشور ديگه اي زندگي كرده باشيم و اون هم مربوط به چهار سال پيش باشه ايا لازم هست از اون كشور گواهي عدم سوء پيشينه بگيريم اگه بله بايد به اون كشور سفر كنيم يا راه ديگه اي هست؟با تشكر

EB3
interwove:september20/2016
AP Rolleyes  
تشکر کنندگان: shahabjafari
(2015-10-12 ساعت 21:33)alirezadehghan2000 نوشته:  سلام در مورد گواهي عدم سوء پيشينه اگه بيشتراز شش ماه در كشور ديگه اي زندگي كرده باشيم و اون هم مربوط به چهار سال پيش باشه ايا لازم هست از اون كشور گواهي عدم سوء پيشينه بگيريم اگه بله بايد به اون كشور سفر كنيم يا راه ديگه اي هست؟با تشكر

سلام
بله لازم هست كه بگيريد گواهي رو
من به سفارت كشور مربوطه مراجعه كردم، منو ارجاع دادن به اداره اي كه اين گواهي رو صادر ميكنه در اون كشور و از طريق سايت و پست مكاتبه كرديم و اونها برام فرستادن گواهي رو.
احتمالاً شما هم همين مراحل رو بايد طي كنين.
موفق باشين
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان:
ببخشيد مگه براي گواهي به انگشت نگاري نيازي نيست؟اين كار رو توسفارت انجام داديد؟ج

EB3
interwove:september20/2016
AP Rolleyes  
تشکر کنندگان:
(2015-10-12 ساعت 21:58)alirezadehghan2000 نوشته:  ببخشيد مگه براي گواهي به انگشت نگاري نيازي نيست؟اين كار رو توسفارت انجام داديد؟ج

نه نيازي به اثر انگشت نبود
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان:
(2015-10-04 ساعت 00:21)Srod نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 00:03)bahram_rashidi نوشته:  ببخشید، نامه تمکن مالی بانک باید دلار باشه یا ریال هم قبوله؟

حسابتون اگه ریالی باشه به بانک میگین برای سفارت میخواین و اونا خودشون مینویسن که فلان قدر ریال و با احتساب قیمت دلار دولتی معادل فلان قدر دلار موجودی دارین.

میشه لطفا بگین امسال مبلغ تمکن مالی به ازای هر نفر چقدر هست.
و اینکه پرینت کارکرد حساب هم لازم هست یا همون نامه به تنهایی کفایت میکنه.؟؟؟
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان:
(2015-10-13 ساعت 01:09)mersedehbb نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 00:03)bahram_rashidi نوشته:  ببخشید، نامه تمکن مالی بانک باید دلار باشه یا ریال هم قبوله؟

حسابتون اگه ریالی باشه به بانک میگین برای سفارت میخواین و اونا خودشون مینویسن که فلان قدر ریال و با احتساب قیمت دلار دولتی معادل فلان قدر دلار موجودی دارین.

با سلام.بستگی به تعداد نفرات داره.برای یک نفر به احتساب تورم امسال امریکا نهایتاً 19000 دلار و برای دو نفر حدوداً 22000 دلار کافی هست ولی در کل بین 90 تا 100 میلیون به نظرم عالیه.دوستان یکسری از مسائل رو نباید خود ما مد کنیم که باعث بشه آنها هم قوانین را سختگیرانه و تغییر بدهند.مثل گردش حساب چند ماهه، چون آنها فقط تمکن مالی میخوان.من برای سفارت استرالیا هم که تمکن مالی گرفتم ،گردش حساب رو نخواستن وگرنه خیلی سخته که چند ماه این مبلغ رو در حساب نگه داریم.دوستان موفق باشید.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: chakavakl ، golia
سلام دوستان
ما ابوظبی در نوامبر مصاحبه داریم و مدارک رو ترجمه کردم، ایا باید کپی از اصل مدارک به همراه مهر دارالترجمه باشه یا کپی ترجمه ها رو با خودم ببرم؟
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: nazi00
(2015-10-13 ساعت 11:06)Hana2015 نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 01:09)mersedehbb نوشته:  

با سلام.بستگی به تعداد نفرات داره.برای یک نفر به احتساب تورم امسال آمریکا نهایتاً 19000 دلار و برای دو نفر حدوداً 22000 دلار کافی هست ولی در کل بین 90 تا 100 میلیون به نظرم عالیه.دوستان یکسری از مسائل رو نباید خود ما مد کنیم که باعث بشه آنها هم قوانین را سختگیرانه و تغییر بدهند.مثل گردش حساب چند ماهه، چون آنها فقط تمکن مالی میخوان.من برای سفارت استرالیا هم که تمکن مالی گرفتم ،گردش حساب رو نخواستن وگرنه خیلی سخته که چند ماه این مبلغ رو در حساب نگه داریم.دوستان موفق باشید.
ممنون از پاسختون.
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان: Hana2015
با سلام دوستان عزیز
بالاخره به یاری خدا بعد از 5 روز از سفر انکارا سفرنامه با کلی غلط املایی تمام شد
ابتدا امیدوارم عذر منو قبول کنید ولی سخت درگیر بودم که تمامش کنم.
سفرنامه حدود 201 سفحه هست که از زمانی که شما قبول میشید شروع میشه تا زمانی که در CEAC فایلتون رو بررسی می کنید.
برای تهیه این سفرنامه از سفرنامه دوستان استفاده کردم ار تصاویر خودم استفاده کردم و همچنین از سفرنامه خودم.
همچنین از فرمی که آقا نمی هم تهیه کردن استفاده شد.
میتونید از هم اکنون از امضاء دانلود کنید موفق باشید.
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان