کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام دوستان
من امروز مدرک دیپلم سه ساله را از دبیرستان تحویل گرفتم برا ترجمه ببرم.اونجا به من گفتند برا ترجمه ریز نمرات با مدرک دیپلم سه ساله باشه بهتره. سوال من اینه که مگر تنها آخرین مدرک تحصیلی نیاز نیست؟ من فقط این مدرک رو به همراه پیش دانشگاهی برا احتیاط میبرم.
ممنون
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 12:49)Joje mohajer نوشته:  سلام دوستان
من امروز مدرک دیپلم سه ساله را از دبیرستان تحویل گرفتم برا ترجمه ببرم.اونجا به من گفتند برا ترجمه ریز نمرات با مدرک دیپلم سه ساله باشه بهتره. سوال من اینه که مگر تنها آخرین مدرک تحصیلی نیاز نیست؟ من فقط این مدرک رو به همراه پیش دانشگاهی برا احتیاط میبرم.
ممنون

دوست عزيز، از ما فقط آخرين مدرك رو خواست، كه ما فقط مدرك فوق رو داديم كه گفت همين كافيه
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
   دریافت کلیرنس:  ۱ مارچ  ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵  مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینه‌ها:...
تشکر کنندگان: مهسا106 ، j.modarres
(2015-10-05 ساعت 22:58)sunnyday نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 11:17)ثمیین نوشته:  سلام و خسته نباشید
من به کمک دوستان احتیاج دارم
پدر من که تقریبا 25 سال پیش دیپلم گرفتن و الان که رفتا مدرک خودشان رو بگیرن مدرسه مدرک رو گم کرده و فقط ریز نمرات سال چهارم را به ما دادن . آیا آفیسر ما رو رد می کنن؟

دوست عزیز به منطقه آموزش و پرورش یا اداره کل مراجعه کنین و حتما یه نامه گواهی بگیرین که فلانی در فلان تاریخ در فلان مدرسه فارغالتحصیل شده و ریز نمرات رو هم بهمراه همان نامه گواهی ترجمه و به افیسر ارائه کنید و موقع مصاحبه حتما بگیر که باتوجه به مفقود شدن مدرک ، این گواهی رو گرفتیم.....
موفق باشین.......
البته شما با نشان دادن سابقه كار پدرتون، ديگه مشكلي ندارين
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵  May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
 آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
تشکر کنندگان: j.modarres
دوستان سلام خسته نباشید من امروز مدارکم رو از دارالترجمه تحویل گرفتم توی 17 تا مدرک بیش از 15 مورد ایراد وجود داشت . لطفا حتما حتما مدارکتون رو خوب کنترل کنید.
شماره کیس:2016as7xx
کنسولگری:آنکارا 
تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر(برنده خانم همسر)
مصاحبه:هفته اول Nov
دریافت ویزا: همسر برنده اصلي يكضرب، خودم ap
آپديتها: 10novو 11jan , 5jan
ورود به آمريكا:...
تشکر کنندگان: behjan ، A2000 ، j.modarres
(2015-10-05 ساعت 10:04)azarang نوشته:  سلام من یک سوالی دارم.
من لیسانسم را ترجمه کرده ام. آیا لازم است که دیپلمم را هم ترجمه کنم؟

معمولاً آخرين مدرك رو ميگيرن

(2015-09-30 ساعت 17:41)shahabjafari نوشته:  دوستان آیا باید روی ترجمه های شناسنامه و سند ازدواج و .... مهر دادگستری باشه یا فقط مهر مترجم کفایت میکنه؟

همون ترجمه كفايت ميكنه دوست عزيز
تشکر کنندگان: A2000 ، j.modarres
سلام دوستان اینکه گفته میشه سند ازدواج دو سری ترجمه بشه واجبه؟ لطفا راهنمایی کنید
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 08:12)alakanzas نوشته:  سلام دوستان اینکه گفته میشه سند ازدواج دو سری ترجمه بشه واجبه؟ لطفا راهنمایی کنید
ببينيد دوست عزيز اين كه آخه اصول دين نيست كه واجب و مستحب باشه!!!!
تو مدارك مورد نياز خودشون اعلام كردند كه لازمه دو نسخه همراهتون باشه و براي آنكارا دو نسخه رو ارسال كنيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres
(2015-10-10 ساعت 16:32)masoud_shj نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 10:04)azarang نوشته:  سلام من یک سوالی دارم.
من لیسانسم را ترجمه کرده ام. آیا لازم است که دیپلمم را هم ترجمه کنم؟

معمولاً آخرين مدرك رو ميگيرن

(2015-09-30 ساعت 17:41)shahabjafari نوشته:  دوستان آیا باید روی ترجمه های شناسنامه و سند ازدواج و .... مهر دادگستری باشه یا فقط مهر مترجم کفایت میکنه؟

همون ترجمه كفايت ميكنه دوست عزيز
دوست عزیز من 2015 ای هستم و ویزاروهم خداروشکر گرفتم. الان اومدم یه سری به برو بچه های 2016 بزنم که دیدم داستان مهردادگستری همچنان ادامه داره. من تجربه خودمو از سفارت انکارا میگم امیدوارم به کاربیاد:
فقط مهرمترجم .ولی دقت کنید که Sworn translator باشه و پایین ترجمه هاش نوشته باشه :
The translation is correct and the translator is competent to translate
موفق باشید به امید اینکه همه تون ویزا بگیرید.
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینه‌ها:....
تشکر کنندگان: humsun ، Amir.AA ، lighthouse ، j.modarres ، مل مل
(2015-10-10 ساعت 12:31)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-10 ساعت 12:19)ملايي نوشته:  سلام به همگی
۲۰۱۵ هستم و ویزام رو گرفتم / ولی موقع خروج از کشور ۳.۵ ماه پاسم اعتبار داره به نظر شما به مشکل برخواهم خورد . و اگر پاسم رو عوض کنم تکلیف ویزای توش چی میشه
با تبریک به شما
به هیچ وجه شما سریع برید پاستون عوض کنید پاسپورت رو بهتون تحویل میدن فقط بهش بگبد که صفحه ویزا رو باطل نکنه
چون اگر با ۳.۵ ماه برید دچار مشکل میشید برید سریع عوض کنید ۷ روزه براتون پاسپورت جدید میاد.
بعد هم موقع ورود به آمریکا راحت هر دو پاستون رو نشان بدهید.
چون ویزای شما وقت داره هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد که ویزا تو پاس قدیمی باشه.
موفق باشید
پاشو عجله کن زود بری

مرسی دوستم . هم برای تبریک و هم برای توصیه
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
با توجه به این که زمان مصاحبه بعد از کارنت شدن دقیقا مشخص نیست و باید 15 روز قبل ترجمه مدارک به دست ایشان رسیده باشد، حدودا چقدر بعد از کارنت شده مدارک با dhl پست شود؟؟
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب

تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 14:54)karmen نوشته:  با توجه به این که زمان مصاحبه بعد از کارنت شدن دقیقا مشخص نیست و باید 15 روز قبل ترجمه مدارک به دست ایشان رسیده باشد، حدودا چقدر بعد از کارنت شده مدارک با dhl پست شود؟؟

سلام دوست عزیز

نگران نباشید از زمان دریافت نامه دوم شما یکماه تا 45 روز زمان دارید تا روز مصاحبه.
شما میبایست 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه مدارکتون رو پست کنید .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: karmen ، j.modarres
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﮕﺁﻗﺎﻳﻪ ﺳﻴﺎﻣﻚ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﻣﻴﮕﻢ ﺑﻬﺘﻮﻥ
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-10-11 ساعت 15:14)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 14:54)karmen نوشته:  با توجه به این که زمان مصاحبه بعد از کارنت شدن دقیقا مشخص نیست و باید 15 روز قبل ترجمه مدارک به دست ایشان رسیده باشد، حدودا چقدر بعد از کارنت شده مدارک با dhl پست شود؟؟

سلام دوست عزیز

نگران نباشید از زمان دریافت نامه دوم شما یکماه تا 45 روز زمان دارید تا روز مصاحبه.

موفق باشید

سپاسگذارم
آیا ترجمه کارت ملی هم باید یک نسخه به سفارت پست کنم یا خیر؟ و تعداد و سایز عکس ها هم دقیقا نمی دانم برای پست کردن!
تشکر مجدد

تشکر کنندگان: Siamak
(2015-10-11 ساعت 17:31)karmen نوشته:  

سلام دوست عزیز

موفق باشید

سپاسگذارم
آیا ترجمه کارت ملی هم باید یک نسخه به سفارت پست کنم یا خیر؟ و تعداد و سایز عکس ها هم دقیقا نمی دانم برای پست کردن!
تشکر مجدد

بله ترجمه کارت ملی رو هم باید پست کنید .تعداد عکسها فکر میکنم چهار قطعه سایز عکسها هم باید 5*5 باشه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
(2015-10-11 ساعت 17:44)karmen نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 17:38)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 17:31)karmen نوشته:  

سلام دوست عزیز

موفق باشید

سپاسگذارم
تشکر مجدد

بله ترجمه کارت ملی رو هم باید پست کنید .تعداد عکسها فکر میکنم چهار قطعه سایز عکسها هم باید ۵*۵ باشه .

و یه عنوان آخرین سوال نامه ی تمکن مالی هم باید ارسال گردد؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان