موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='ho_tasha' pid='673204' dateline='1444767693']
با سلام دوستان عزیز
بالاخره به یاری خدا بعد از ۵ روز از سفر انکارا سفرنامه با کلی غلط املایی تمام شد
ابتدا امیدوارم عذر منو قبول کنید ولی سخت درگیر بودم که تمامش کنم.
سفرنامه حدود 201 سفحه هست که از زمانی که شما قبول میشید شروع میشه تا زمانی که در CEAC فایلتون رو بررسی می کنید.
برای تهیه این سفرنامه از سفرنامه دوستان استفاده کردم ار تصاویر خودم استفاده کردم و همچنین از سفرنامه خودم.
همچنین از فرمی که آقا نمی هم تهیه کردن استفاده شد.
میتونید از هم اکنون از امضاء دانلود کنید موفق باشید
با سلام.ممنون بابت زحماتی که برای تهیه فایل سفرنامه کشیدید.بابت امتیاز دهی به بنده حقیر ، بی نهایت سپاسگذارم.همیشه شاد و سلامت و تندرست باشید.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط KCC
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7 ساعت 13:30 دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت: جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطفا بگین من برای مصاحبم تو ابو ظبی چه چیزایی رو باید ببرم هم ترجمه رو بگین هم باقی مدارک رو خواهشا یکی یکی بگین
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. برای بچه های زیر 15 سال تنها مدرکی که باید ترجمه بشه شناسنامه هست دیگه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-13 ساعت 14:43)Joje mohajer نوشته: سلام دوستان
ما ابوظبی در نوامبر مصاحبه داریم و مدارک رو ترجمه کردم، ایا باید کپی از اصل مدارک به همراه مهر دارالترجمه باشه یا کپی ترجمه ها رو با خودم ببرم؟
با تشکر
دوست عزيز دارالترجمه اي كه من مداركا دادم بهش كپي از اصل مدارك را به ترجمه ها پانچ كرد و يه مهر كپي برابر اصل هم روش زد ( البته مسؤولش گفت كه بايد اينكار انجام بشه ) حالا بقيه دوستانم ميتونن اگه اشتباه گفته بگن
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
می خواستم ببینم امکان این هست که در روز مصاحبه اگر کنسول خواست پاسپورتو جهت صدور ویزا بگیره بگیم بعدا برای سفارت میفرستیم و نمی تونیم منتظر ویزا بمونیم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و وقت بخیر
چند سوال داشتم ممنون می شوم راهنمایی کنید
1- من برای ارسال مدارک تحصیلی به سفارت آنکارا، لیسانس و ریزنمراتش رو ترجمه کرده ام. آیا نیاز هست ترجمه مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی هم "فرستاده" شود؟
2- آیا مدرک "پیش دانشگاهی " که به همراه می برم نیاز به "ریزنمرات" هم دارد؟
3- آیا مدرک دیپلم مورد قبول سفارت، همانی هست که رویش نوشته اند: دیپلم موقت؟
با تشکر
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-10-17 ساعت 23:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-21 ساعت 23:26 توسط Amir.AA.)
(2015-10-17 ساعت 22:29)karmen نوشته: سلام و وقت بخیر
چند سوال داشتم ممنون می شوم راهنمایی کنید
۱- من برای ارسال مدارک تحصیلی به سفارت آنکارا، لیسانس و ریزنمراتش رو ترجمه کرده ام. آیا نیاز هست ترجمه مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی هم "فرستاده" شود؟
۲- آیا مدرک "پیش دانشگاهی " که به همراه می برم نیاز به "ریزنمرات" هم دارد؟
۳- آیا مدرک دیپلم مورد قبول سفارت، همانی هست که رویش نوشته اند: دیپلم موقت؟
با تشکر
سلام
1- سفارت از شما آخرین مدرک رو میخواد ولی قویا توصیه شده که مدارک مربوط به دیپلم 12 ساله رو هم ارائه بدید. (کیس های زیادی بودند که ازشون مدرک دیپلم 12 ساله خواسته شده- سفارت ترکیه دیپلم 12 ساله رو میخواد) باز هم به سایت سفارت مراجعه کنید.
2- اصولا نیاز به ترجمه ریزنمرات نیست ولی باز هم توصیه شده که در صورت امکان به همراه داشته باشید ولی ضروری نیست. همه این ها بستگی به نظر آفیسر پرونده داره.
3- دیپلم موقت بعید میدونم مورد قبول باشه، حتما به دبیرستان و همچنین به آموزش پرورش محل سکونتتون مراجعه کنید و در مورد اصل دیپلم جویا بشید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام يه سوال
من توي فرم ٢٦٠ زدم كه برا درس ميخوام بيام و دوستان گفتن چون اينا گفتي بايد تمكن خيلي بالا ببري والان در شرايط فعلي اون مبلغ( حدود صد هزار كه گفتن) را ندارم حالا به نظرتون اگه پرسيد برا چي ميخواي بياي چي بگم؟ الان صد مليون بيشتر ندارم
ممنون
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
دوستان من برنده اصلی نیستم
الان که دارم مدارکمون رو ترجمه میکنم دو نکته پیش اومده برامون
اول اینکه اصل دیپلم رو ندارم ولی کپی برابر اصل محضری دارم ( مربوط به خودم که همراه هستم) ایا روز مصاحبه درصورتی که بخوان این کپی برابراصل کافی هست؟
دوم اینکه لیسانس های هیچ کدوم تایید نشده (توسط سازمان مرکزی) و مترجم هم بدون اینکه اشکالی بگیره ترجمه کرده ایا همین کافیه یا تو فرصت باقی مونده برم دنبال تایید مدرک از دفتر مرکزی؟
قربان همگی
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است