کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-10-21 ساعت 13:30)amirabas93 نوشته:  
(2015-10-21 ساعت 12:42)karmen نوشته:  
(2015-10-18 ساعت 19:16)amirabas93 نوشته:  
(2015-10-18 ساعت 17:47)karmen نوشته:  منظور شما این هست که مدرک دیپلم 12 ساله رو با پست ارسال کنم یا فقط لیسانس ارسال شود؟

پست کردنش الزامی نداره، چون ارسال آخرین مدرک تحصیلی الزامی هستش. باز هم به سایت سفارتتون مراجعه کنید تا از آخرین اطلاعات در مورد مدارک خواسته شده باخبر بشید. ولی روز مصاحبه برای احتیاط حتما به همراه داشته باشید. (من شخصا اگر جای شما باشم، یک نسخه ارسال می کنم و یک نسخه به همراه خودم میبرم)
موفق باشید
ارسال کردن یک نسخه از دیپلم یا مثلا ریزنمرات دانشگاه با این که نخواسته اند، باعث ناراحتی شان نمی شود؟
Sad

ناراحتی چرا؟
اگر داخل سایت سفارت به صراحت قید شده که فقط ترجمه آخرین مدرک رو ارسال کنید و ترجمه ریزنمرات و دیپلم نیاز نیست، پس ارسال نکنید ولی حتما روز مصاحبه با خودتون ببرید. موارد زیادی بودند که به جز آخرین مدرک، دیپلم و پیش دانشگاهی هم خواسته شده. در کل اگر هم بفرستید هیچ جنبه منفی ای نخواهد داشت.
موفق باشید

شکلک، نمونه ناراحتی سفارت بود.
تشکر از پاسخ
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب

تشکر کنندگان: Amir.AA
(2015-10-21 ساعت 00:41)ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﻴﺮﻫﺎﺩﻱ نوشته:  ﻭاﻗﻌﺎﺭاﺳﺖ ﻣﻴﮕﻴﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﻓﻘﻄ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪ اﻳﻨﻦ ﻛﻪ ﭘﻮﻝ ﺑﮕﻴﺮﻥ
بله خانم پیرهادی
من هم با دوستمون amirabas93 هم عقیده هستم.
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، kian_parsi ، Amir.AA ، j.modarres
سلام دوستان

من یک مشکلی دارم و اینکه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ام رو گم کرده ام. ولی آخرین مدرک تحصیلی من لیسانس هست. و الان هم دانشجوی دکتری هستم.
کسی می داند که چطور می تونم این مشکل رو حل کنم. چون آموزش و پرورش نسخه دوم صادر نمی کند.
و من فقط با تایدیه تحصیلی تونستم برای مترجم و دادگستری ثابت کنم و آنها ترجمه من رو انجام دادند. اما اصل مدرک رو ندارم که روز مصاحبه ارائه بدم. ولی اصل ریز نمراتم رو دارم.

از دوستان با تجربه خواهش می کنم اگر می توانید راهنمایی کنید. بسیار سپاسگزارم
تشکر کنندگان:
ـــــــــــ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: belivand ، j.modarres
با سلام
امروز من مدارک ترجمه شده را تحویل گرفتم و دارالترجمه ریز نمرات و مدرک تحصیلی و کپی آنها رو به چسابنده و با هم ترجمه کرده ایا موردی هست؟
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-10-25 ساعت 14:44)Joje mohajer نوشته:  با سلام
امروز من مدارک ترجمه شده را تحویل گرفتم و دارالترجمه ریز نمرات و مدرک تحصیلی و کپی آنها رو به چسابنده و با هم ترجمه کرده ایا موردی هست؟
نه موردی نیست فقط اون خواسته یه پانچ کمتر بزنه که این هم از خستگی زیاد و کار زیاد مترجم شما بوده. Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: Joje mohajer ، j.modarres
با سلام
دوستانی که ترجمه مدارکشون انجام شده ، اگر از کار ترجمه رضایت دارید لطفاً معرفی فرمائید تا من مراجعه کنم.
تشکر کنندگان:
(2015-10-25 ساعت 15:48)ستوده نوشته:  با سلام
دوستانی که ترجمه مدارکشون انجام شده ، اگر از کار ترجمه رضایت دارید لطفاً معرفی فرمائید تا من مراجعه کنم.
با سلام دوست عزیز
هر یک از دوستان به یه مکانی برای ترجمه مراجعه نموده نمیشه اسم برد میتونن در خصوصی پیام بدن.
ولی به نظرم بهترین این هست شما یه سرچ گشترده انجام بده تا قیمت ها در بیاد بعد ببنید که چی میشه همچنین باید ببنید که چه مدارک و با چه شرایطی دارین.
سرچ کنید. و شاید بهتر باشه حضوری برید انقلاب.
موفق باشید.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres
(2015-10-25 ساعت 16:02)ho_tasha نوشته:  
با سلام دوست عزیز
هر یک از دوستان به یه مکانی برای ترجمه مراجعه نموده نمیشه اسم برد میتونن در خصوصی پیام بدن.
ولی به نظرم بهترین این هست شما یه سرچ گشترده انجام بده تا قیمت ها در بیاد بعد ببنید که چی میشه همچنین باید ببنید که چه مدارک و با چه شرایطی دارین.
موفق باشید.

مدّ نظر بنده هم معرفی دارالترجمه از طریق پیام خصوصی بود ضمناً من تهران نیستم و شهرستان هم دارالترجمه معتبر نداره مساعدت دوستان مایه امتنان خواهد بود. سپاس مجدد
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-10-25 ساعت 16:19)ستوده نوشته:  
با سلام دوست عزیز
موفق باشید.

مدّ نظر بنده هم معرفی دارالترجمه از طریق پیام خصوصی بود ضمناً من تهران نیستم و شهرستان هم دارالترجمه معتبر نداره مساعدت دوستان مایه امتنان خواهد بود. سپاس مجدد
دوست عزیز شما در کدام استان یا شهر از کشور هستید که دوستان بتونن بهتون بهتر کمک کننن.
من خودم برای شما پیام خصوصی میفرستم فقط زحمت چونه زدن با خودتون هست.
دلیل این امر هم این هست که دارالترجمه یه متن ثابت داره و جایگزاری می کنه که همیشه احتمال اشتباه وجود داره.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres
(2015-10-25 ساعت 17:38)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-25 ساعت 16:19)ستوده نوشته:  
با سلام دوست عزیز
موفق باشید.

دوست عزیز شما در کدام استان یا شهر از کشور هستید که دوستان بتونن بهتون بهتر کمک کننن.
من خودم برای شما پیام خصوصی میفرستم فقط زحمت چونه زدن با خودتون هست.
دلیل این امر هم این هست که دارالترجمه یه متن ثابت داره و جایگزاری می کنه که همیشه احتمال اشتباه وجود داره.

دوست عزیز از پاسخ شما صمیمانه تشکر میکنم. من نمیدونم پیام خصوصی شما رو چگونه باید دریافت و مطالعه کنم میشه لطفاً راهنماییم کنید ؟
تشکر کنندگان:
بالای صفحه زیر لوگوی مهاجرسرا سمت چپ نوشته "پیام خصوصی" روش کلیک کنید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان:
(2015-10-26 ساعت 00:36)victor2016 نوشته:  بالای صفحه زیر لوگوی مهاجرسرا سمت چپ نوشته "پیام خصوصی" روش کلیک کنید.

دوست عزیز روی پیام خصوصی کلیک کردم اما هیچ پیامی برایم ارسال نشده
پیام خصوصی (نخوانده: 0 ، مجموع: 0)
میشه لطفاً شما برای آزمایش یک پیام خصوصی برای من ارسال فرمائید ؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 21:10)mohamadfarhang نوشته:  دوستان من مشکل گرفتن اصل مدارکمو دارم نه دیپلم نه پیش دانشگاهی نه کاردانی و نه کارشناسیمو به دلیل نداشتن پایان خدمت نمیدن من مشمولم بدون غیبت و برای خروج با گذاشتن وصیغه مشکلی ندارم ولی مدارکمو نمیتونم بگیرم اگه دوستان پیشنهادی دارن واقعا ممنون میشم و اینکه من قصد ادامه تحصیل هم دارم در آمریکا و میخوام بدونم اگر من فقط ریز نمراتم با مهر تایید اموزش پرورش و وزارت علوم ببرم قبول می کنن؟ واقعا از دوستانی که تجربه مشابه داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید استرس زیادی دارم بابته این موضوع

دوست عزیز شما برگ اعزام به خدمتت (برگه سبز) رو ببر دانشگاه مدرک یکی ماقبل آخر (کاردانی) رو همراه با اصل دیپلم و پیش و ریز نمرات بهت میدن
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres
دوستان سفارت ابوظبی از ما ترحمه کارت ملی رو نخواست.تمکن مالی هم از موسسه برده بودیم قبول کرد.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: Siamak ، Amir.AA ، j.modarres ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان