موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-27 ساعت 20:12)camaro نوشته: سلام دوستان
همسر من برنده اصلی است و ما نامه تمکن مالی رو یک نسخه به لاتین از بانک گرفتیم و بعدش پول رو جابجا کردیم.
۱- این نامه تمکن باید توی مدارک من هم باشه یا همون که توی پرونده همسرم هست واسه دوتامون کافیه؟
۲- اگر واسه منم لازمه راه حل دوستان چیه؟ بانک الان یک نسخه دیگه به تاریخ همون روز میده یا اینکه کپی برابر اصلش رو بگیرم سفارت قبول میکنه؟
کللی ممنون
نامه تمکن مالی فقط برای شخص برنده لازم هست.شما باید از همون نامه کپی تهیه کنید و در مدارک خودتون هم بذارید.
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan E
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان ترجمه ی سند خانه اگه یک دنگش به نامم باشه به نظرتون ترجمه کنم با خودم ببرم یا نه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من توی این زمینه مشکل دارم ممنون میشم اگر جواب بدید، چون اصلا فرصت ندارم. برنده اصلی هستم .دیپلم فنی 11 ساله دارم، فوق دیپلم از دانشگاه دولتی دارم و لیسانس از دانشگاه جامع علمی کاربردی، فارغ التحصیل شدم ولی اصل مدارکم حاضر نیست نه اصل فوق دیپلم نه اصل لیسانس ،به هر دری هم میزنیم فایده نداره الان دو سه ماهه پیگیرم برای گرفتن اصل مدرکم ولی فایده نداشته
.من الان اصل دیپلم و گواهی موقت کاردانی و گواهی موقت کارشناسی دارم ترجمه اینها کفایت میکنه یا نه دچار مشکل میشم؟
مصاحبه 1 دسامبر
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2015-10-29 ساعت 03:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-29 ساعت 03:46 توسط lighthouse.)
سلام خواهش ميكنم دوستاني كه تجربه مشابه دارن منو راهنمايي كنن،پسرمن خردادماه پيش دانشگاهي روتموم كرده الان دانشجوست براي گرفتن اصل مدرك ديپلم وپيش به دبيرستانش مراجعه كرديم گفتند يه درخواست ازدانشگاهش بياريدتامستقيما بفرستيم دانشگاه،حالا بايدچطوراصل مداركشو بگيريم؟درموردنامه ازدانشگاه ووثيقه وخروجش ازكشوراطلاعات دارم ولي مونديم اصل مداركشو چكاركنيم؟وآيا مدارك موقتش براي ادامه تحصيل اونجا ارزش داره؟
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (