کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-10-28 ساعت 01:41)رضا66 نوشته:  سلام دوستان نامه تمکین مالی باید پست کرد همراه مدارک دیگه.یا با خودمون میبریم.بعد یک نفر 80 میلیون کافی هست ؟

سلام دوست عزیز

اگر مصاحبه شما در سفارت آنکارا انجام میشه باید یک نسخه از نامه تمکن رو هم پست کنید.
در مورد سوال دومتون هم باید بگم که بله 80 میلیون برای یک نفر کافی هست.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام دوستان

سوالی که دارم این هست که متاسفانه محل تولد من رو توی مدرک دیپلم و پیش اشتباه نوشتند ( اشتباه از آموزش و پرورش) و از دیپلم من 10 سال میگذرد. بجای محل تولد ، شهری که دیپلم گرفتم رو وارد کردند. و من با همین دیپلم لیسانسم رو گرفتم و بد از اون هم الان دانشجوی دندانپزشکی هستم خارج از ایران .
به نظر دوستان با تجربه، روز مصاحبه دچار مشکل می شوم؟ منظورم این هست که مدارک رو چطور چک می کنند؟ آیا خط به خط می خوانند یا اینکه پاسپورت رو ملاک قرار می دهند.
ممنونم از هم فکری دوستان Smile
تشکر کنندگان:
(2015-10-27 ساعت 22:11)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-27 ساعت 19:00)alfa_a_h نوشته:  دوستان ببخشید من هنوز متوجه نشدم این ترجمه چه در نسخه مورد تایید دادگستری و وزارت خارجه و چه نسخه ای که فقط مهر دار الترجمه رو داره دارای تاریخ انقضا می باشد؟
من همون اول که نتایج اومد رفتم کل مدارکم رو ترجمه کردم ولی با محاسبه ای که میکنم ممکنه همون حدود ماه may مصاحبه ام باشه. به نظرتون باز باید دوباره ترجمه کنم؟
با سلام دوست عزیز به شرطی که تغییری ایجاد نشه مشکلی نیست.

(2015-10-27 ساعت 20:12)camaro نوشته:  سلام دوستان
همسر من برنده اصلی است و ما نامه تمکن مالی رو یک نسخه به لاتین از بانک گرفتیم و بعدش پول رو جابجا کردیم.
۱- این نامه تمکن باید توی مدارک من هم باشه یا همون که توی پرونده همسرم هست واسه دوتامون کافیه؟
۲- اگر واسه منم لازمه راه حل دوستان چیه؟ بانک الان یک نسخه دیگه به تاریخ همون روز میده یا اینکه کپی برابر اصلش رو بگیرم سفارت قبول میکنه؟
کللی ممنون
مشکلی نیست دوست من فقط برنده اصلی کفایت میکنه فقط اگر خانوم باشه احتمال داره بپرسه از کجا آورده اونوقت بگید که شما از حساب خودتون جابه جا کردین. یا هر چیز دیگه ..........

خیلی ممنون
آخه تو سفرنامه خودتون نوشته بودین یک نسخه از نامه تمکن مالی همسرتون رو هم همراه مدارک خودتون تحویل آفیسر دادین، گفتم شاید یه نسخه از نامه تمکن همسرم هم باید توی مدارک من باشه
تشکر کنندگان:
(2015-10-28 ساعت 01:44)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-28 ساعت 01:41)رضا66 نوشته:  سلام دوستان نامه تمکین مالی باید پست کرد همراه مدارک دیگه.یا با خودمون میبریم.بعد یک نفر 80 میلیون کافی هست ؟

سلام دوست عزیز

اگر مصاحبه شما در سفارت آنکارا انجام میشه باید یک نسخه از نامه تمکن رو هم پست کنید.
در مورد سوال دومتون هم باید بگم که بله 80 میلیون برای یک نفر کافی هست.

موفق باشید

سپاسگذارم از جواب کامل شما میدونم غیر مرتبط هست ببخشید شغل تعمیرات موبال جزو شغل حساس هست
تشکر کنندگان:
(2015-10-26 ساعت 10:44)camaro نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 21:10)mohamadfarhang نوشته:  دوستان من مشکل گرفتن اصل مدارکمو دارم نه دیپلم نه پیش دانشگاهی نه کاردانی و نه کارشناسیمو به دلیل نداشتن پایان خدمت نمیدن من مشمولم بدون غیبت و برای خروج با گذاشتن وصیغه مشکلی ندارم ولی مدارکمو نمیتونم بگیرم اگه دوستان پیشنهادی دارن واقعا ممنون میشم و اینکه من قصد ادامه تحصیل هم دارم در آمریکا و میخوام بدونم اگر من فقط ریز نمراتم با مهر تایید اموزش پرورش و وزارت علوم ببرم قبول می کنن؟ واقعا از دوستانی که تجربه مشابه داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید استرس زیادی دارم بابته این موضوع

دوست عزیز شما برگ اعزام به خدمتت (برگه سبز) رو ببر دانشگاه مدرک یکی ماقبل آخر (کاردانی) رو همراه با اصل دیپلم و پیش و ریز نمرات بهت میدن

یعنی برن خودشونو معرفی کنن برای سربازی؟بعد اگه پروسه رفتن مثلا بدلیل کلیرنس خدای نکرده طولانی بشه غایب محسوب نمیشن؟اگه دوستان اطلاع دارن راهنمایی کنن منم برای پسرم همین مشکلو دارم.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
همسر من برنده اصلی است و ما نامه تمکن مالی رو یک نسخه به لاتین از بانک گرفتیم و بعدش پول رو جابجا کردیم.
۱- این نامه تمکن باید توی مدارک من هم باشه یا همون که توی پرونده همسرم هست واسه دوتامون کافیه؟
۲- اگر واسه منم لازمه راه حل دوستان چیه؟ بانک الان یک نسخه دیگه به تاریخ همون روز میده یا اینکه کپی برابر اصلش رو بگیرم سفارت قبول میکنه؟
کللی ممنون

نامه تمکن مالی فقط برای شخص برنده لازم هست.شما باید از همون نامه کپی تهیه کنید و در مدارک خودتون هم بذارید.
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres
(2015-10-28 ساعت 02:16)Srod نوشته:  
(2015-10-28 ساعت 02:12)ماندانا.م نوشته:  یعنی برن خودشونو معرفی کنن برای سربازی؟بعد اگه پروسه رفتن مثلا بدلیل کلیرنس خدای نکرده طولانی بشه غایب محسوب نمیشن؟اگه دوستان اطلاع دارن راهنمایی کنن منم برای پسرم همین مشکلو دارم.

من از اونش سر در نمیارم ولی میدونم اگه معرفی کنی و نری میشی سرباز فراری نه غایب
غایب فوقش ۳ ماه اضافه میخوره ولی سرباز فراری کارش به زندان و دادگاه نظامی و ..... میکشه
حتی اگر کارش درست شه بره هم قرار نیست پلهای پشت سرشو خراب کنه که Big Grin
البته بازم میگم اصلا نمیدونم برگ سبز چیه و منظور دوستمون چی بوده
دوست عزیز شما راه دیگه ای ندارید، خدا رو چه دیدی، یه وقت دیدی رفت مصاحبه بخاطر سربازی نرفتن یه ضرب هم گرفت. ولی خوب اگه کلیرنس بخوره و قبل از اعزامش کلیر نشه باید بره خدمت و قید پول، وقت و آرزوها رو بزنه. اگر الان برگه اعزام بگیره براش واسه 95/2/1 اعزام میزنن. شما نزدیکترین زمان به مصاحبه با احتساب زمان لازم واسه انجام کارهای پاسپورت و ترجمه و... برید برگه سبز بگیرید.
*باشد که رستگار شویم*
تشکر کنندگان: Srod ، ho_tasha ، j.modarres
(2015-10-28 ساعت 11:54)mersedehbb نوشته:  
کللی ممنون

نامه تمکن مالی فقط برای شخص برنده لازم هست.شما باید از همون نامه کپی تهیه کنید و در مدارک خودتون هم بذارید.
دوست عزیز
آیا به نظر شما گواهی تمکن مالی میتونه بنام مشترک شخص برنده و همسرش باشه ؟ و اصولاً آیا چنین گواهیی از طرف سفارت و آفیسر پذیرفته میشه ؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-29 ساعت 01:11)Srod نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 01:04)ستوده نوشته:  دوست عزیز
آیا به نظر شما گواهی تمکن مالی میتونه بنام مشترک شخص برنده و همسرش باشه ؟ و اصولاً آیا چنین گواهیی از طرف سفارت و آفیسر پذیرفته میشه ؟

بله هیچ مشکلی نیست اگر مشترک بین زن و شوهر باشه، خیلی هم خوبه اتفاقا
اصلا برای آمریکایی ها یه چیز کاملا عادیه که حساب زن و شوهر مشترک باشه
جناب srod
با سپاس از پاسخ شما
آیا تا به حال کسی رو سراغ دارین که گواهی تمکن مالی مشترک به سفارت ارائه کرده باشه ؟
تشکر کنندگان: Srod
(2015-10-29 ساعت 01:31)Srod نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 01:26)ستوده نوشته:  با سپاس از پاسخ شما
آیا تا به حال کسی رو سراغ دارین که گواهی تمکن مالی مشترک به سفارت ارائه کرده باشه ؟

خودم Smile
میشه بدونم که شما مصاحبه رفتین ؟ کدوم سفارت ؟
(2015-10-29 ساعت 01:40)Srod نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 01:34)ستوده نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 01:31)Srod نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 01:26)ستوده نوشته:  با سپاس از پاسخ شما

خودم Smile
میشه بدونم که شما مصاحبه رفتین ؟ کدوم سفارت ؟

من سه سال و نیم پیش مصاحبه رفتم، آنکارا بودم
اینم بگم که برنده اصلی من بودم ولی حسابمون مشترک بود و سند خونه مون هم به نام جفتمون بود
من گمان کردم که شما هم از برندگان امسال هستید ! آخه تاریخ عضویتتون 2015 هستش. در هر حال منتظر راهنمائیهای بیشتر شما دوست عزیز و مجرب خواهیم ماند.
دوستان ترجمه ی سند خانه اگه یک دنگش به نامم باشه به نظرتون ترجمه کنم با خودم ببرم یا نه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:31)moh.saee نوشته:  سلام خسته نباشید. نامه های کاری واقعا لازم است. من نمیخوام به شرکتی که دارم توش کار میکنم بگم که لاتاری برنده شدم. این مدارک لازم هستش؟
تشکر کنندگان:
سلام من توی این زمینه مشکل دارم ممنون میشم اگر جواب بدید، چون اصلا فرصت ندارم. برنده اصلی هستم .دیپلم فنی 11 ساله دارم، فوق دیپلم از دانشگاه دولتی دارم و لیسانس از دانشگاه جامع علمی کاربردی، فارغ التحصیل شدم ولی اصل مدارکم حاضر نیست نه اصل فوق دیپلم نه اصل لیسانس ،به هر دری هم میزنیم فایده نداره الان دو سه ماهه پیگیرم برای گرفتن اصل مدرکم ولی فایده نداشته
.من الان اصل دیپلم و گواهی موقت کاردانی و گواهی موقت کارشناسی دارم ترجمه اینها کفایت میکنه یا نه دچار مشکل میشم؟
مصاحبه 1 دسامبر
تشکر کنندگان:
سلام خواهش ميكنم دوستاني كه تجربه مشابه دارن منو راهنمايي كنن،پسرمن خردادماه پيش دانشگاهي روتموم كرده الان دانشجوست براي گرفتن اصل مدرك ديپلم وپيش به دبيرستانش مراجعه كرديم گفتند يه درخواست ازدانشگاهش بياريدتامستقيما بفرستيم دانشگاه،حالا بايدچطوراصل مداركشو بگيريم؟درموردنامه ازدانشگاه ووثيقه وخروجش ازكشوراطلاعات دارم ولي مونديم اصل مداركشو چكاركنيم؟وآيا مدارك موقتش براي ادامه تحصيل اونجا ارزش داره؟
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان