موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدارکم رو بردم به یکی از دارالترجمه های معروف تو انقلاب
بابت هر مدرک 5000 حق پانچ گرفت!گفت دادگستری این مبلغ رو میگیره. درحالیکه من اصلا مهر دادگستری و وزارت امورخارجه رو نمی خوام...خلاصه هرچی تخفیف داده بود جبران کرد. خواستم در جریان باشین یه همچین مواردی هم هست.
در ضمن اصل مدارک رو ازم گرفت. درحالیکه دارالترجمه نزدیک خونه می گفت اسکن مدارک رو برام بفرست...برای شما هم به همین صورت بود؟
کپی از مدرک اصلی هم باید به مدرک اصلی و ترجمه پانچ بشه حتما؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-25 ساعت 15:48)ستوده نوشته: با سلام
دوستانی که ترجمه مدارکشون انجام شده ، اگر از کار ترجمه رضایت دارید لطفاً معرفی فرمائید تا من مراجعه کنم.
درود
با مراجعه به سایت زیر، میتونید لیست دارالترجمه های معتبر تحت نظر دادگستری رو دریافت کنید.
موفق باشید
http://www.ekfam.ir/Default.aspx?tabid=6191
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خواستم بدونم من ديپلم فني دارم، ميخوام بدمون پيش دانشگاهي لازمه؟ اخه فني پيش دانشگاهي نداره!!! بعدم مدارك و پيش خودشون نگه ميدارن؟ يعني استلام ميكنن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید من هنوز متوجه نشدم این ترجمه چه در نسخه مورد تایید دادگستری و وزارت خارجه و چه نسخه ای که فقط مهر دار الترجمه رو داره دارای تاریخ انقضا می باشد؟
من همون اول که نتایج اومد رفتم کل مدارکم رو ترجمه کردم ولی با محاسبه ای که میکنم ممکنه همون حدود ماه may مصاحبه ام باشه. به نظرتون باز باید دوباره ترجمه کنم؟
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همسر من برنده اصلی است و ما نامه تمکن مالی رو یک نسخه به لاتین از بانک گرفتیم و بعدش پول رو جابجا کردیم.
1- این نامه تمکن باید توی مدارک من هم باشه یا همون که توی پرونده همسرم هست واسه دوتامون کافیه؟
2- اگر واسه منم لازمه راه حل دوستان چیه؟ بانک الان یک نسخه دیگه به تاریخ همون روز میده یا اینکه کپی برابر اصلش رو بگیرم سفارت قبول میکنه؟
کللی ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي از بانك رفاه نامه تمكن مالي گرفته است
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-10-27 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-27 ساعت 23:58 توسط Amir.AA.)
(2015-10-27 ساعت 20:12)camaro نوشته: سلام دوستان
همسر من برنده اصلی است و ما نامه تمکن مالی رو یک نسخه به لاتین از بانک گرفتیم و بعدش پول رو جابجا کردیم.
۱- این نامه تمکن باید توی مدارک من هم باشه یا همون که توی پرونده همسرم هست واسه دوتامون کافیه؟
۲- اگر واسه منم لازمه راه حل دوستان چیه؟ بانک الان یک نسخه دیگه به تاریخ همون روز میده یا اینکه کپی برابر اصلش رو بگیرم سفارت قبول میکنه؟
کللی ممنون
سلام
گواهی تمکن مالی مربوط به حساب شخص برنده باشه کفایت میکنه.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-27 ساعت 17:14)محمد علي سبكبار نوشته: سلام دوستان خواستم بدونم من ديپلم فني دارم، ميخوام بدمون پيش دانشگاهي لازمه؟ اخه فني پيش دانشگاهي نداره!!! بعدم مدارك و پيش خودشون نگه ميدارن؟ يعني استلام ميكنن؟
سلام
کسانی که مدرک دیپلم فنی و حرفه ای یا کارودانش که به تحصیلات 11ساله ختم می شود را دارند باید بدانند که واجد شرایط دریافت ویزا نخواهند بود و بخاطر عدم داشتن دیپلم و پیش دانشگاهی که معادل 12 سال تحصیلات در ایالات متحده آمریکا می باشد در زمان مصاحبه نقص مدرک می خورند یا پروندشون ریجکت خواهد شد.
*اما راه حل:
۱-دریک شاخه نظری تحصیل کنید و در آخر هم پیش دانشگاهی بگیرید (آموزش های از راه دور مورد قبول سفارت نخواهند بود).
۲- راه حل بعدی پذیرفته شدن در مقطع فوق دیپلم می باشد که تا قبل از مصاحبه باید حداقل یکسال در دوره فوق دیپلم تحصیل کرده باشید و باید ریزنمرات این دوره تا قبل از مصاحبه را ترجمه کنید و همراه با ترجمه مدرک دیپلم و ریزنمرات این دوره به سفارت ارائه کنید.
۳-دانشجو بشید و مقطع فوق دیپلم را به پایان برسانید و موفق به کسب دانشنامه این مقطع گردید.
۴-در پنج سال گذشته حداقل ۲سال سابقه کاری داشته باشید که آن کار نیاز به دوسال آموزش یا تجربه نیاز داشته باشد.
اگر حداقل ۲سال سابقه کار در ۵سال گذشته دارید باید ببینید که آیا عدد SVP شغل شما برابر یا بزرگتر از عدد ۷ است یا خیر.
برای اینکه مشاغل مورد تایید برنامه قرعه کشی گرین کارت لاتاری را مشاهده کنید باید وارد پایگاه اطلاعاتی O*Net OnLine ( http://www.onetonline.org/ ) وزارت کار آمریکا بشوید
زمانی که شما در O*Net OnLine وارد شدید، این مراحل را طی کنید تا ببینید که آیا شغل شما واجد شرایط دریافت ویزا می باشد یا خیر:
١-به قسمت مشاغل (Find Occupations) بروید و از لیست کشویی موجود گزینه گروه شغلی(Job Family) را انتخاب کنید.
٢-در گروه شغلی جستجو کنید و شغل مورد نظر خود را انتخاب کنید و بر روی دکمه "Go" کلیک کنید.
۳-بر روی پیوند مربوط به شغل مورد نظرتان کلیک کنید.
۴-در صفحه باز شده به قسمت "گروه شغلی"(Job Zone) بروید و عدد SVP گروه شغلی معین شده خود را در این قسمت می توانید مشاهده کنید.
در خصوص سوال دومتون، سفارت فقط ترجمه مدارکتون رو نگه میداره و اصل مدارکتون رو بعد از رویت، بهتون برمیگردونه.
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، خواستم بدونم كسي هست كه ديپلم فني باشه و پيش دانشگاهيم گرفته باشه؟
و اين كه سفارت استعلام ميگيره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان نامه تمکین مالی باید پست کرد همراه مدارک دیگه.یا با خودمون میبریم.بعد یک نفر 80 میلیون کافی هست ؟